• 20.03.2017, 20:38

FRA SYKEMELDT TIL AVKLARING


- Et år som deltidssykemeldt nærmer seg nå slutten. Et år som har vært både krevende, tyngre og helt annerledes enn jeg hadde forestilt meg. 

Hadde du spurt meg for to år siden angående jobb og hvor jeg ville befinne meg i livet i 2017, hadde jeg aldri trodd jeg kom til å være der jeg er nå. For ca. et år siden idag møtte jeg veggen totalt. Som person er jeg nemlig den typen som prøver og prøver helt til det er for seint, istedet for å kaste inn håndkle når varsellampene lyser rødt. Alt som het overskudd var brukt opp. Jeg hadde alt for lenge levd på 'overtid', noe som for et ja-menneske var ekstremt vanskelig å innse.

Som sagt så nærmer nå tiden seg som deltidssykemeldt slutten. Året som har gått har bydd på mange utfordringer. Selv om det å skulle legge fremtiden min i andres hender har vært ekstremt tungt å godta, tar jeg med meg masse lærdom. Jeg har lært mye om meg selv, og ikke minst hva jeg har krav på som kronisk syk. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle sitte igjen med noe positivt etter alt det jeg har vært igjennom den siste tiden, men så feil kan man heldigvis ta. Neste uke skal søknaden om avklaringspenger sendes inn. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg kvier meg litt til det hele. Ting blir brått mye mer virkeligere. Uansett så kommer jeg til å sende den inn i stor tro på at dette vil ordne seg slik at veien til ung ufør kommer et skritt nærmere. Veien er nå lagt til rette for meg, så jeg må bare hoppe i det.  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

"Jeg må ha troen på at systemet vil meg godt. Positivitet er tingen".

 

Linda♥

liveterherlig93

20.03.2017 kl. 20:50
<3 blir bra

lindahansen

20.03.2017 kl. 20:52
liveterherlig93: X fingrene for det =) <3

dreamofstyle

20.03.2017 kl. 21:33
Håper det ordner seg for deg! <3 Har vært på AAP i over et år nå, og håper virkelig de finner ut hva restevnen min er snart, ikke noe hyggelig å gå så lenge på aap. =/ Håper det ordner seg raskt for deg :)

lindahansen

22.03.2017 kl. 19:24
dreamofstyle: Takk for det:) <3 Håper virkelig det ordner seg for deg oxo:)

Irene

20.03.2017 kl. 21:53
Dette går nok bra skal du se :)

Men du må være positiv uansett hva som skjer :)

Det er nok ikke lett å bli ung ufør i dagens samfunn, selv voksne sliter og jeg snakker av ertaring for å si det sånn :)

Jeg håper de er snille med deg, men det å bli ufør er virkelig ikke lett samme om du har konisk sykdom eller er uten mulighet til å jobbe fordi du har vært igjennom diverse operasjoner som rygg eller skuldre.

Jeg bare håper alt ordner seg for deg <3 Det fortjener du, men du må nok ha god tålmodighet når det kommer til dette med ufør :)

lindahansen

22.03.2017 kl. 19:22
Irene: Tusen takk for omtanken Irene:) setter jeg så stor pris på<3

homeofbente

20.03.2017 kl. 23:27
Viktig med troen:-) jeg mistet dessverre min jobb etter å ha vært sykemeldt i 1 1/2 pga brystkreft, men har troen👍

lindahansen

22.03.2017 kl. 19:21
homeofbente: Så synd å høre du mistet jobben din, men så godt å høre at troen fortsatt er der:) Ønsker deg masse lykke til videre<3
lindahansen

Livet med en kronisk helsetilstand betyr veldig uforutsigbare dager. Her på bloggen vil jeg dele min hverdag og ikke minst mine interesser. For kontakt: hansen.linda88@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits