• 23.04.2017, 18:11

- NÅR DET HAR GÅTT ALT FOR LANGT


Er det ikke rart hvordan en del mennesker tenker; "ting går over av seg selv" når det kommer til helse. "Bare la det gå litt tid, så går det seg nok til". Jeg skal ikke ta alle over en kam, men jeg vet at mange tenker slik. Jeg er ikke en av disse. Jeg liker nemlig å sjekke ut hva som kan være galt en gang for mye, enn en gang for lite. En sideeffect jeg tror man får etter mange år med sykdom. Derfor er det så rart at jeg har latt det gå alt for langt denne gangen. Jeg har tenkt at det kommer til å gå over. Det har kanskje noe med at det ikke er magen som står i fokus denne gang.

Jeg fortalte dere tidligere denne uken at ryggen har hanglet en stund. Egentlig ganske lenge. Etter et besøk hos osteopaten min på fredag fikk jeg vite at jeg har latt det gå alt for langt. Muskulaturen var hard som stein(så det er ikke rart jeg har hatt pustebesvær), noe som betyr x antall flere behandlinger før ting retter seg igjen. Hadde jeg bare kommet med en gang jeg følte ubehag kunne kanskje en behandling vært nok, men sånn gikk det ikke denne gangen. Jeg merker jeg blir litt oppgitt over meg selv. Neste gang noe sånt som dette oppstår skal jeg høre bedre etter når kroppen sier ifra, så jeg forhåpentligvis slipper en slik vending en gang til.

Heldigvis, etter bare en behandling føler jeg meg mye bedre, men det sitter i enda. Torsdag skal jeg tilbake igjen, noe jeg kjenner jeg gleder meg til. En osteopat jobber ganske dypt i muskulaturen. Det gjør vondt, men så godt. Flere som er enige? Jeg må allikevel ærlig innrømme at det ikke er like godt dagen derpå, for da føler man seg helt sår. Mørbanka egentlig. Igår var jeg faktisk så mør at jeg var kvalm store deler av dagen.

Det er rart hvordan kroppen fungerer. Hvordan alt henger sammen på sett og vis....

Linda❤

Victoria Larsen

23.04.2017 kl. 18:17
Kjempe fine bilder <3 klem!

lindahansen

23.04.2017 kl. 18:34
Victoria Larsen: Tusen takk fine du:D <3 God kveld til deg:)

Nina c

23.04.2017 kl. 18:48
Fina<3

lindahansen

23.04.2017 kl. 18:49
Nina c: Du er vel go<3

Irene

23.04.2017 kl. 19:59
Det er viktig å lytte til kroppen vettu :)

Du må ta vare på deg selv og kroppen din, du får aldri en ny kropp vettu <3

lindahansen

24.04.2017 kl. 20:57
Irene: Ja, du har helt rett der Irene:) <3
lindahansen

Livet med en kronisk helsetilstand betyr veldig uforutsigbare dager. Her på bloggen vil jeg dele min hverdag og ikke minst mine interesser. For kontakt: hansen.linda88@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits