• 27.04.2017, 18:19

HVORFOR GJØR JEG DET VANSKELIGERE FOR MEG SELV?


- Jeg har nevnt mange ganger for dere at jeg har startet opp med samtaler hos en ny psykolog, men aldri sagt noe mer om hvordan det hele går. Grunnen er fordi det har vært alt for tidlig å skrive noe som helst, men nå har jeg vært på min tredje samtale, så nå føler jeg tiden er inne for å dele.

Det å skulle starte opp med samtaler hos en helt ny psykolog er ingen lek. Jeg hadde håpet på samme psykolog som jeg gikk til for et par år siden, men hun hadde sluttet, så da gikk ikke det. Jeg håpet jo på å få slippe den "gå tilbake i tid å dra opp gamle sår som forklaring på hvorfor jeg er der regla". Heldigvis var det ikke like tungt denne gangen som sist. Det er nok kanskje fordi jeg lærte en del den gangen og sikkert fordi angsten min er ganske under kontroll om dagen(fordi magen fungerer bra vel å merke). Selv om angsten er under kontroll, vil det ikke nødvendigvis si at jeg har det så bra til sinns. Det er jo en grunn til at jeg har valgt å bli henvist til noen å prate.

Mitt sinn... Off ja, hvor skal jeg starte? Jeg har fortalt dere ved flere anledninger at jeg er en såkalt "over-thinker". Jeg skal tenke og kverne på alt. Gjerne på ting som jeg ikke noen gang vil få svar på, eller på ting som er utenfor min kontroll. Dette fører til stress. UNØDVENDIG STRESS. Jeg blir ofte oppjaget over ting som jeg egentlig ikke burde blir oppjaget for. Allikevel skjer det. Innimellom føler jeg at jeg gjør det så vanskelig for meg selv uten at jeg vet hvordan jeg kan stoppe det. Jeg elsker jo livet, så hvorfor skal jeg gjøre det verre for meg selv ved å stresse meg opp for ikke noe?

Ja, som dere skjønner så er det litt å jobbe med. Jeg har nå startet opp med litt øvelser som går ut på å kontrollere tankene. Det er absolutt ikke lett. Det kommer til å ta tid, men jeg er heldigvis ikke en person som gir meg så lett, så med tiden håper jeg dette blir bra. Kjemien med psykologen er heldigvis også bra, så her er det mye positivt å bygge videre på. Hva gjør man ikke for en bedre hverdag og ikke minst et bedre liv.

Linda❤

liveterherlig93

27.04.2017 kl. 18:45
fine deg <3 flotte bilder:)

lindahansen

27.04.2017 kl. 18:46
liveterherlig93: Tusen tusen takk <3

dandeliongina

27.04.2017 kl. 20:24
Masse masse lykke til <3

Håper du finner tilbake til det livet som opprinnelig var ment for DEG!

Ha en fin kveld.

lindahansen

30.04.2017 kl. 13:37
dandeliongina: Tusen takk for din varmende omtanke<3

God søndag ønsker jeg deg:)

Ida Hovland

27.04.2017 kl. 20:29
For en flott dame du er, Linda. Jeg synes du reflekterer så godt til det med unødvendig stress. Hvorfor skal man gjøre det verre for seg selv ved å stresse seg opp for ingenting? Jeg har også mye respekt for at du velger å dele tankene dine rundt psykologtimene, og jeg er glad dere har god kjemi - det er så viktig. Jeg synes oppfatningen din med at selv om angsten er under kontroll, behøver ikke det bety at alt er så bra til sinns. Håper samtalene med ny psykolog vil hjelpe deg. Jeg gleder meg til å lese mer.

Hilsen Ida Hovland

lindahansen

30.04.2017 kl. 13:36
Ida Hovland: Tusen tusen takk for så gode ord<3 Varmer mitt hjerte masse Ida:)

God søndag til deg<3

B

29.04.2017 kl. 16:13
<3

Jeg lurer på en ting. Flott hvis du svarer, men jeg forstår hvis du ikke vil heller (:

Hvis man ønsker å gå til psykolog, hvordan går man frem da? Jeg kjenner på meg at jeg trenger å snakke med noen som kan hjelpe meg å sortere tankene mine. Men må jeg forklare mye til fastlegen før jeg blir henvist? Eller hvordan fungerer dette? Er det slik at man må fylle noen kriterier for diagnoser for å kunne bli henvist, eller "holder det" å si at jeg ønsker å snakke med noen? Har ikke sånn kjempelyst til å fortelle så mye til fastlegen - selvom legen er veldig grei føler jeg at jeg går der med nok fysiske ting at jeg ikke skal komme lessende med at jeg har utfordringer psykisk også..

Klem <3

lindahansen

30.04.2017 kl. 13:35
B: Selvfølgelig vil jeg svare deg B, og det har jeg gjort med et eget innlegg:)<3 håper du får svar på det du lurer på:)

God søndag til deg:)
lindahansen

Livet med en kronisk helsetilstand betyr veldig uforutsigbare dager. Her på bloggen vil jeg dele min hverdag og ikke minst mine interesser. For kontakt: hansen.linda88@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits