• 05.06.2017, 17:57

ULCERØS COLLIT + FEST = ?


Som de fleste av dere sikkert har fått med dere har de siste ukene vært superhektiske. Ikke nok med alt NAV-styr så har det i tillegg vært starten på den store bryllupssesongen. Årets bryllupssesong. For de aller fleste betyr dette bare gøy og hygge, og at den hektiske hverdagen kan legges bort. For en kroniker betyr det nøye planlegging og en god dose med "restitusjon".

Jeg har vært ganske spent hvordan kroppen min kom til å takle denne tiden jeg nå har vært igjennom. Jeg har nettopp lagt bak meg fire lørdager med fest, noe min kropp absolutt ikke er vant til lenger. Det har vært fire flotte lørdager med både utdrikningslag og brylluper, men det er bra nå kjenner jeg. Er det lov til å si det?

Slike feiringer består som regel av et kraftig alkoholinntak, men de siste årene har jeg ikke orket tanken på å ligge flere dager i etterkant fyllesyk. Jeg er derfor flink til å kose meg med måte, men det betyr selvfølgelig ikke at jeg ikke blir sliten. Slike festligheter krever at man er 100% til stede fra morgen til kveld, og det er igrunn det som gjør meg mest sliten. Jeg låner på en måte krefter fra neste dag, noe som absolutt ikke lønner seg i lengden.

Siste bryllup for iår går av stabelen første helgen i juli, så jeg har heldigvis noen uker å komme meg på før neste feiring. Jeg vil jo være så opplagt som mulig, så det er bare å X fingrene for det.

Som dere skjønner kunne det ikke passet bedre med en ekstra fridag for denne jenta. Faktisk har jeg fri imorgen også, men da står psykolog og kiropraktor på agendaen så da er det liksom tilbake til hverdagen igjen. Jeg håper dere alle har hatt en fin pinse? Nyt det som er igjen av den.

livetmitt93

05.06.2017 kl. 18:08
fine deg <3

lindahansen

05.06.2017 kl. 18:11
livetmitt93: Du er vel go<3

Torunn

05.06.2017 kl. 20:14
Gleder meg veldig til noen sårt tiltrengte fridager nå, jeg også.

Men jeg må tidlig opp likevel, da. Men snart får jeg anledning til å sove ut, også.

Alt til sin tid :)

lindahansen

13.06.2017 kl. 12:46
Torunn: Håper du hadde noen fine fridager:) God tirsdag til deg:)

Jeanett Michelle

06.06.2017 kl. 15:26
Skjønner deg så utrulig godt, og selv er jeg sluttet helt med alkohol på grunn av at jeg bare blir dårlig av det. Kos deg, og håper formen din blir bedre snart!<3

lindahansen

13.06.2017 kl. 12:47
Jeanett Michelle: Du har sluttet helt ja? Magen tåler det ikke i det hele tatt? God tirsdag ønsker jeg deg <3
lindahansen

Livet med en kronisk helsetilstand betyr veldig uforutsigbare dager. Her på bloggen vil jeg dele min hverdag og ikke minst mine interesser. For kontakt: hansen.linda88@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits