• 15.06.2017, 18:47

- JEG TRODDE DET VAR UMULIG...


Helt siden avgjørelsen ble tatt om å søke på AAP, har jeg stresset med både det ene og det andre. Noe som spesielt har opptatt mine tanker er hvordan økonomien kom til å bli seende ut. Det er ikke noe å legge skjul på at AAP lønner seg ganske dårlig økonomisk, men når man er i en slik situasjon som meg, så må man bare ta sats, hoppe og prøve å gjøre det beste ut av det hele.

Etter drøyt to måneder innenfor denne ordningen begynner jeg endelig å få en oversikt over hvordan ting blir seende ut økonomisk, noe som kjennes utrolig deilig. Jeg fikk meg en stor overraskelse da jeg faktisk fikk innvilget å beholde AAP-pengene mens vi er på ferie i utlandet, noe jeg aldri trodde kom til å skje. Jeg trodde faktisk dette var umulig. Jeg søkte rett og slett bare for å ha gjort det, så dere kan tro jeg ble glad når det i brevet stod innvilget. Det har nemlig stresset meg ekstra dette med ferie og mindre penger. Jeg vet at penger ikke er alt her i livet, men man trenger ALLE ferie(uansett hva slags situasjon man er oppe i) og med mindre penger kunne dette brått blitt umulig.

Jeg føler meg heldig som faktisk kan smile og endelig se frem imot ferie nå. At jeg faktisk slipper å måtte tenke på hvordan, hva om osv. For det hadde jeg gjort om ikke jeg fikk innvilget søknaden. Vi er to og et team samboeren min og jeg, men jeg liker å kunne bidra med mitt og det føler jeg at jeg kan nå. En bedre følelse enn det skal man lete lenge etter.

- Går du på AAP og er tvil om du skal søke slik jeg var. Ikke tvil, bare gjør det. Du får ihvertfall ikke noen innvilget søknad ved å ikke søke.

livetmitt93

15.06.2017 kl. 19:12
så bra ting ordner seg <3

lindahansen

15.06.2017 kl. 22:33
livetmitt93: Ja, deilig :) <3

Silje Lien

15.06.2017 kl. 20:34
Så lenge det ikke forstyrrer med aktiviteten som NAV har satt deg på, så skal det ikke være noe problem å beholde pengene selv om man er på ferie i utlandet :)

lindahansen

15.06.2017 kl. 22:35
Silje Lien: Ja, men man vet jo liksom aldri da. Og regner med det er flere som tenker som meg der ute:P :)

Torunn

16.06.2017 kl. 14:04
Stå på videre! Det er sannelig verdt det - også på sikt. Alt til sin tid :)

lindahansen

16.06.2017 kl. 16:28
Torunn: Takk, det skal jeg:) ja, du har helt rett i det:)
lindahansen

Livet med en kronisk helsetilstand betyr veldig uforutsigbare dager. Her på bloggen vil jeg dele min hverdag og ikke minst mine interesser. For kontakt: hansen.linda88@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits