• 22.06.2017, 20:12

HVEM TROR DU AT DU ER?


- Hei du! Ja, DU. Du som syntes det er helt okej å rakke ned på andre ved å ytre dine meninger og synspunkter en (stor) smule for mye. Hvem tror du at du er? Hvem har gitt deg lov til å gå løs på mennesker på denne måten? Tok du deg bare lov? Du burde skamme deg! Jeg skal si deg en ting: DET ER BARE IKKE OKEJ!

Hver eneste dag mobbes alt for mange mennesker rundt om i verden. Etter at jeg startet å blogge må jeg si jeg har lært at det finnes utallige måter å mobbe på, noe som skremmer meg. Jeg forstår bare ikke, når det foregår så mye annen elendighet akkurat i disse dager, burde ikke det være nok? Nok til å stoppe. Det viser seg dessverre gang på gang at det ikke er det. Jeg ble selv, i ung alder, utsatt for mobbing. Jeg var annerledes. Ett lett offer. Selv om jeg var sterk og kunne svare for meg, hjalp det lite "å ta igjen". Det endte som oftest i tårer på hjemmebane. En dag tok det brått slutt. Jeg føler at jeg har vært en av de heldige som har fått oppleve den enorme lettelsen av å føle seg fri. Fri til å være den jeg er, uten å måtte forsvare meg på noen som helst måte.

Da skuespilleren Ulrikke Falch, i samarbeid med gjengen bak Sunn Fornuft Plakaten, lanserte sin nye kampanje #postitgeriljaen/#postitsquad ble jeg superengasjert. Kanskje du har brått har funnet en postitlapp i prøverommet, eller på et speil på et offentlig toalett? Hele greia er det å skulle løfte hverandre opp med oppmuntrende ord i en verden hvor man konstant føler presset, enten fra mobbere eller andre faktorer som f. eks skjønnhetspress. En ganske genial idè spør du meg. Jeg henger litt etter selve lanseringsdagen av denne kampanjen, men det er noe som heter bedre seint enn aldri. Det er aldri for seint å gi. Imorgen skal prøverommene på jobben min farges i rosa postit. Tenk om jeg kunne hjulpet bare en person til å få en litt bedre dag. Det hadde vært noe det!

Mitt favoritt quote(som jeg har skrevet ned på en av postitlappene) er uten tvil: "Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about. Be kind. ALWAYS! Alt ved denne quoten er så sant. Jeg tror at hvis mennesker hadde akseptert at vi alle er forskjellige, så hadde verden vært et mye bedre sted å leve på. Er dere ikke enige?

Kristin Djøseland

22.06.2017 kl. 21:29
Helt enig ❤ Post-it-lappene er geniale! Jeg har hengt en lapp inne på badet og føler meg straks mye bedre når jeg får øye på den. Å se post-it-lapper rundt på butikker gjør meg glad. Håper disse lappene gjør en liten forskjell. For det er en vanvittig kul og smart ''kampanje''.

lindahansen

22.06.2017 kl. 21:31
Kristin Djøseland: ??????

Judas Iscaroit

22.06.2017 kl. 23:38
For noen er ord viktig, mens for andre er det kun luft.

Det er bedre å gi faen og si til seg selv "jeg skal vise dem".

La en faen gå i deg.

Det er ofte det som hjelper.

Mange som blir kunstnere eller musiker har gjort det. Med gode resultater.
lindahansen

Livet med en kronisk helsetilstand betyr veldig uforutsigbare dager. Her på bloggen vil jeg dele min hverdag og ikke minst mine interesser. For kontakt: hansen.linda88@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits