• 26.06.2017, 21:25

NAVERE TRENGER OGSÅ FERIE!


Mandagen er snart over. Jeg er igang med siste innspurt før jeg tar to uker ferie, noe som rett og slett skal bli magisk. Jeg har ikke lagt skjul på at den siste tiden har vært tung, for det å få alt slik man ønsker når det kommer til NAV og arbeidsplass krever tid, en stor klype med tålmodighet og selvfølgelig en dæsj med tårer.

Jeg ser tilbake på perioden fra nyttår og frem til nå, og tenker jeg er glad jeg har klart å holde meg "frisk". Frisk i den forstand at magen har klart seg. Stress er en skikkelig nei-faktor og jeg har mildt sagt vært stresset både i kropp og til sinns. Jeg vet jo aldri på forhånd,når tunge ting oppstår, hvordan magen vil reagere. Så det å se at den fortsatt fungerer som den skal er utrolig deilig. Sett bort ifra dette skal jeg ærlig innrømme at jeg er en smule sliten nå. Brylluper, utdrikningslag, sammenkomster, litt mer jobb og ikke minst sommer(når man gjerne vil være med på alt) fungerer ikke så mye lenger nå merker jeg. Jeg føler meg litt utladet, men det er jo typisk det når ting stabiliserer seg, og livet på en måte skal starte å gå sin gang igjen. Og i tillegg da at det har skjedd mye sosialt de siste ukene, så smaker ferie-karamellen ekstra godt.

Ut ifra alt dette er det ingen tvil om at denne "NAVEREN" trenger ferie, og jeg vet det er mange flere der ute som sitter i samme båt som meg. Nyt ferien sier jeg til dere. Dere har fortjent det! For det å sjonglere en vanskelig helsesituasjon med NAV, jobb og hverdagsliv er jammen ikke bare bare. Som jeg har sagt før: "En ska væra frisk for å være syk".

Anne Lise

26.06.2017 kl. 22:41
Godt skrevet. God ferie - fordi du fortjener det.

lindahansen

27.06.2017 kl. 21:00
Anne Lise: tusen takk, og tusen takk :) <3

Torunn

27.06.2017 kl. 01:07
Kjip mage er no'... herk. Kjenner på det, ja.

Og vet at noen som NAV'er, jobber BEINHARDT ellers i året. Og TRENGER VIRKELIG FERIE. Vel fortjent!

Ønsker deg en god natt :)

lindahansen

27.06.2017 kl. 21:00
Torunn: Ja, så absolutt :)

Fortsatt god kveld til deg<3

livetmitt93

27.06.2017 kl. 09:57
fina <3

lindahansen

27.06.2017 kl. 20:59
livetmitt93: du er vel god<3
lindahansen

Livet med en kronisk helsetilstand betyr veldig uforutsigbare dager. Her på bloggen vil jeg dele min hverdag og ikke minst mine interesser. For kontakt: hansen.linda88@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits