• 29.05.2017, 19:04

- ET MINNE FOR LIVET


Ja, jeg lever altså! Huff, jeg har så dårlig samvittighet om dagen for mangel på blogginnlegg, men det er nå sånn innimellom at man må prioritere. Jeg er inne i en superhektisk periode hvor det skjer noe omtrent hver dag, så jeg sover en del når fritiden er der. Opplading er viktig, så derfor faller enkelte ting bort dessverre...

Over til noe helt annet. For noen uker siden startet jo årets "bryllupsmaraton" her i heimen. På lørdag var jeg i utdrikningslag nummer to. Et utdrikningslag jeg har gledet meg masse til. Det er nemlig ingen av mine nære venninner som har giftet seg enda, men iår skjer det altså. Den første! Fra morgen til kveld feiret vi med alt fra god mat og drikke, fotoshoot, show og enda mer god mat på Wallmans i Oslo, før turen gikk hjem til Fredrikstad igjen. Tre flinke forlovere hadde virkelig lagt sin sjel i alt fra start til slutt. Bruden selv tok til tårer flere ganger i løpet av dagen, så at hun koste seg var det ingen tvil om. Vi koste oss ihjel alle sammen. Uten tvil et perfekt utdrikningslag.

Et minne for livet er det jeg sitter igjen med. Nå gjenstår den store dagen. Som jeg gleder meg! Jeg er ikke i tvil om at denne jenta kommer til å bli verdens vakreste brud. Bare vent å se!

Linda❤

 • 21.05.2017, 15:28

- EN FLOTT BRYLLUPSFEIRING


Igår sparket vi igang årets bryllupssesong. Det har blitt noen brylluper de siste årene, men det er vel kanskje ikke så rart med tanke på alderen vi er i. Personlig syns jeg det ikke finnes noe flottere og mer gøy enn å feire kjærligheten. Jeg regner med det er flere som er enige med meg i dette?

Første paret ut iår er en god gammel venninne av meg og hennes utkårede. Tenk at vi i våre ungdomsår var bitre fiender som rett og slett "hatet" hverandre, men takket være en felles venninne som spleiset oss sammen var det mange år der hvor vi var sammen ganske så ofte. Jeg kan med hånden på hjertet si at denne jenta har fått meg til å le som ingen andre har klart. En skikkelig gledesspreder med andre ord. Det tok noen år ut i vennskapet vårt, men brått var det en gutt der som fanget min venninnes oppmerksomhet. En gutt vi faktisk hadde gått på samme ungdomsskole med. Etter litt tid ble det de to og idag har de vokst til en fantastisk flott familie på fire. Igår tok de da altså enda ett steg videre hvor de ga hverandre sitt ja. Jeg er så glad å takknemlig for at min kjære og jeg fikk ta del i dette.

- Kjære Camilla og Ruben. Ja, tenk nå er dere gift. Jeg er så utrolig glad på deres vegne, og ønsker dere all hell og lykke på veien videre i livet deres. Solen strålte i hele går, og dere like så. Det er ikke vanskelig å se hvorfor dere har valgt hverandre. Tusen takk igjen for at vi fikk ta del i dere store dag. En feiring som var intet annet enn fantastisk fra start til slutt.

Linda❤

 • 18.05.2017, 18:28

- TENK Å VÆRE SÅ HELDIG


17. Mai er over for iår. En dag som fører med så masse styr er over like fort som den kommer, men det er vel det som er litt av stasen med det hele. Jeg håper dere koste dere masse igår uansett hva dere gjorde?? Selv var det fult skjema fra morgen til kveld, akkurat slik jeg liker det.

Iår startet vi den store dagen veldig stille og rolig. Frokost bare oss to med 17. Mai sending på TV, før vi flyttet oss ned til sentrum for det store barnetoget. Toget er uten tvil viktig å få med seg for en gammel drillpike. Det lager liksom hele stemningen for dagen. Hihi! Tenk så kjedelig 17. Mai togene hadde vært uten korps og drillpiker. En fast tradisjon vi har hatt i flere år er lunch med hele min familie når toget er ferdig. Iår var intet unntak. Det er så viktig å holde fast ved slike tradisjoner i den hektiske verden vi lever i idag syns jeg. Regner med flere er enige med meg der? Etter lunchen bar det avgårde hjem igjen. Bunaden måtte av(den er nemlig blitt litt trang) før vi skulle på grillkveld til et vennepar. "De gamle" tok kvelden halv ni, noe jeg er veldig glad for idag kjenner jeg. Knipset selvfølgelig litt bilder til dere, så her får dere dem.

Tenk å være så heldig som har så mange fine venner. Tok selvfølgelig bilder av familien også, som jeg så gjerne ville vist dere, men offentlig publisering er ikke ønsket så det må jeg bare respektere. Men det er ingen tvil om at jeg er ganske så heldig der oxo. Hihi!

Oppsummert var årets feiring av nasjonaldagen helt super. Jeg storkoste meg fra ende til en annen. Jeg klarte faktisk å koble helt ut alt annet som skjer i livet mitt akkurat nå, så det var virkelig deilig.

- Hva gjorde dere igår? Har dere noen faste tradisjoner?

Linda❤

 • 16.05.2017, 15:58

- EN SJOKKERENDE OVERRASKELSE


Kjære vene! Hvor blir dagene av?! Jeg har lenge visst at mai-måned kom til å bli hektisk, men så hektisk som det har vært til nå trodde jeg ikke det ville bli. Jeg finner lite tid og overskudd til bloggen, men jeg gir meg ikke så lett. Heldigvis kan jeg styre dette som jeg selv ønsker, noe som er veldig grei. Spesielt i stunder som dette.

Men over til noe helt annet! Jeg knipset nemlig mange bilder på lørdagen, som jeg gjerne vil vise dere. Anledningen for alle bildene var utdrikningslaget som ble holdt for ei flott venninne. Vi startet opp tidlig med felles frokost før ferden gikk videre til Sarpsborg. Etter mye lek og morro endte vi til slutt opp på en hytte på Hvaler for enda mer skøy. Når klokken nærmet seg midnatt skulle en overraskelse dukke opp, og gjett om vi ble overrasket.

Etter at vi alle hadde fått bind for øynene(hvor vi trodde vi skulle leke smakeleken) fikk vi oss en sjokkerende overraskelse når bindene ble tatt av og en kliss naken mann stod midt i stuen på en hytta laaangt ute på Hvaler. Hennes gale forlovere hadde nemlig bestilt en ganske så kjent aktmodell som hadde tatt turen direkte fra Oslo. Smakeleken ble avlyst for her skulle det tegnes. Og vet dere hva? Det var faktisk gøy. Flere ganger der glemte man nesten at han var splitter naken for man ble så opphengt i tegningen. Det artigste ut av det hele syns nå jeg var at jeg vant vinnertegningen valgt ut av modellen selv. Hihi!

Har dere tegnet aktmodeller før?

Klokken 02.00 var jeg på plass hjemme igjen, etter en lang, men gøyal dag. Snart skal kirkeklokkene ringes for et flott par. Jeg gleder meg masse, og lover dere selvfølgelig bilder fra den dagen også.

Linda❤

 • 07.05.2017, 15:25

EN LITEN FORSMAK


God søndag dere! Jeg håper dere alle har hatt en fin helg så langt? Her har vi kost oss fra enden til en annen. Det er kanskje ikke så rart med tanke på det fine været vi har hatt her i Fredrikstad. Fredagen gikk bort i jobb og hyggelig babybesøk, igår trakk vi oss ut til havet med to vennepar for grilling og kubb-spill og endte til slutt opp med enda mer grilling på verandaen til et annet vennepar. En amazing helg som virkelig har gitt oss en forsmak på det vi har i vente, nemlig sommeren.

Tilbake til dagsturen vår ute ved havet. Det jeg liker så godt ved å bo i Fredrikstad, det må vel være alle de flotte stedene som ligger ved vannet. Det å trekke seg tilbake fra en hektisk hverdag er noe jeg elsker og å kunne gjøre det ved havet når sola skinner... Det finnes rett og slett ikke noe bedre etter min mening. Igår var akkurat en slik dag. Det var igrunn ikke så rart jeg smilte fra øre til øre omtrent hele dagen. Sol, hav, grilling, venner... Vel, det finnes vel nesten ikke noe bedre enn dette heller vil jeg påstå.

Dessverre ble det hele bare en liten forsmak av sommer. Idag øser regnet ned her i Fredrikstad, men det er kanskje like greit. Da kan vi være inne med god samvittighet, og ikke minst ta igjen alt det forsømte husarbeidet. Hehe...

Nyt resten av denne søndagen!

Linda❤

 • 15.04.2017, 12:32

ER DET MULIG!!


Ja, er det mulig sier jeg bare! For snart en uke siden var jeg ute å tok bilder for et blogginnlegg jeg hadde planlagt. Et sted mellom poseringer og det å finne riktig location snubler jeg. Jada, jeg snubler så kameralinsen treffer bakken med et stort knas. Enda godt jeg var alene, for det hele må ha sett ganske komisk ut. Det som ikke var så komisk var at den eneste linsen jeg hadde ble ødelagt, så alt av blogginnlegg ble satt på vent. Jeg føler ikke for å blogge uten bilder, akkurat som jeg regner med dere ikke gidder lese blogginnlegg uten bilder. Hehe...

På onsdag fikk jeg heldigvis ordnet ny linse, en som visst nok er bedre enn den jeg hadde. Jeg fikk testet den ut allerede på torsdag, men min mor og far har nemlig som tradisjon å be inn hele familien til grill og kos. En veldig koselig tradisjon som alle i familien liker, men som gir liten tid til noe annet, og minst av alt blogging. Noen bilder fikk jeg uansett tatt, og selvfølgelig skal jeg dele dem med dere.

Stemningsbilder, som jeg elsker. Og mat, som jeg elsker. Hihi! Nå er vi tilbake i Fredrikstad igjen. Min kjære er i utdrikningslag, mens jeg nyter en lat dag på sofaen. Ikveld får jeg besøk av jentene til gutta som er avgårde. Vin, brettspill og hygge skal det bli.

Hva gjør dere denne påsken? Kanskje dere er avgårde på noe veldig gøy, eller rett og slett nyter late dager hjemme? Uansett ønsker jeg dere alle en nydelig påske videre.

Linda❤

 • 17.03.2017, 17:15

"JEG VIL IKKE HA DEG TILBAKE"!


Er det ikke rart hvordan enkelte mennesker nøler med å starte opp med trening igjen etter sykdom. Trening som bare gjør kroppen godt. Selvfølgelig krever enkelte sykdommer mer ro enn andre i ettertid, så hva blir egentlig best og mest riktig å gjøre??

Jeg er uansett en av de 'enkelte menneskene' som nøler litt med å komme igang igjen. Uansett hva slags syk jeg har vært. Nylig lå jeg rett ut i influensa. Det var faktisk bare en uke siden igår hvor jeg lå rett ut med feber. Idag er jeg mye bedre. Litt småforkjølelse som henger igjen bare, så det føles virkelig ut som det går rett vei. Da jeg våknet idag tidlig skinte sola fra skyfri himmel, noe som gjorde at joggeskoene ropte på meg for en powerwalk. Etter mye om og men våget jeg meg ut.

Nå bare håper jeg ikke jeg blir dårlig igjen. Noe av det verste jeg veit er nemlig det jeg har vært igjennom nå. En kraftig forkjølelse som gjør at jeg mister smak- og luktesans.

"Kjære forkjølelse! Jeg ber deg om å holde deg langt unna i lang tid fremover. Jeg vil nemlig ikke ha deg tilbake"!!

Linda❤

 • 14.03.2017, 19:12

- NÅR NOE UVENTET SKJER


Eller fult så uventet var det vel kanskje ikke, for det måtte vel skje meg før eller siden(ihvertfall med tanke på alle baselusker som svirrer rundt om dagen). Anyway, natt til torsdag forrige uke meldte influensaen sin ankomst med et brak, så sofaen har vært min "sykesone" siden. Til og med feber fikk jeg, noe jeg seriøst ikke kan huske sist jeg hadde.

Alle planer som var lagt for helgen måtte med tungt hjerte avlyses. På lørdag skulle jeg blant annet feiret bursdagen til en god venninne som jeg hadde gledet meg til lenge. Selv om formen var litt bedre på lørdag hadde jeg ikke noe utenfor husets fire vegger å gjøre. Idag føler jeg meg mye bedre. Heldigvis... Forkjølelsen henger fortsatt litt i, men nå begynner smakssansen sakte, men sikkert å komme tilbake og bariton-stemmen er borte, så dette går riktig vei. Imorgen er det jobb igjen, og det gleder jeg meg til.

Jeg håper dere holder dere friske og raske? Pøs på med litt ekstra vitaminer. Det skader aldri i disse dager. Hihi!

Linda❤

 • 01.03.2017, 19:51

JEG ER KLAR - BRING IT ON!


- Det er rart det der, når man er skuddårsbarn og har bursdag hvert fjerde år. Datoen blir borte i tre hele år, men allikevel så eldes jeg like raskt som alle andre. Tenk så kjekt det hadde vært å stå litt på stedet hvil. Ihvertfall nå når jeg begynner å bli skikkelig voksen og føler tiden flyr fortere og fortere avgårde for hver dag som går. Jeg har mange ganger fundert på hvis jeg hadde stått på stedet hvil i tre år, hvor annerledes ting hadde vært. Funderingen forblir et mysterium. For igår var jeg 28 år. Idag er jeg 29....

Hadde noen fortalt meg for seks år siden at jeg idag kom til å ha en flott jobb, en enda flottere samboer, et trygt og godt hjem og egentlig alt det ei jente kan ønske seg hadde jeg ledd. Jeg har vokst mye på disse årene. Mye har skjedd. Masse positivt, men også litt av hvert negativt. Hadde noen på samme tidspunkt fortalt meg at jeg idag kom til å være avhengig av NAV hadde jeg også ledd. For det var aldri noe alternativ for meg. Det skulle bare ikke skje, men det gjorde det. Idag seks år seinere har jeg egentlig alt ei jente kan ønske seg, bortsett fra en helse som jeg ikke engang ønsker min verste fiende.

"Hvordan klarer du det"? "Hvordan klarer du å smile, kjempe uventede kamper og aldri gi opp med den helsen du har"? Jeg lurer på hvor mange ganger jeg har hørt dette. Jo, jeg klarer det fordi her finnes det virkelig ikke noe annet alternativ. Livet må gå videre i lag med dagene som absolutt ikke stopper opp. Det er livets gang. Samtidig er jeg overbevist om at smilende, glade og positive mennesker lever lenger. Make the most of it" som jeg liker å si....

- Skuddårsbarn eller ei, årene går. En ting vi mennesker har til felles er at vi eldes alle mann alle i et sakte, men sikkert tempo. Igår var jeg 28 år. Idag er jeg 29. Jeg skal virkelig fortsette å "make the most of it". Jeg har nå trådd inn i mitt siste år av 20-årne. Det blir spennende. Sikkert med både en haug av opp og nedturer. Jeg er klar. Så bring it on!

Linda

 • 25.02.2017, 16:34

- NÅR DØGNET IKKE HAR NOK TIMER


Det tar på å skulle gjøre istand til fest. Igår gikk dagen så alt for fort, med alt for mange ting å gjøre på to-do-listen. Jeg skal nemlig feire bursdagen min med jentene ikveld, noe jeg har sett frem imot en god stund nå. 29 år er kanskje ikke så mye å feire, men det gir meg en fin unnskyldning til å be inn til fest. Så den sjansen lar jeg ikke gå ifra meg.

Som jeg har sagt før: "kun det beste er godt nok når jentene kommer", så døgnet hadde virkelig ikke nok timer igår. Jeg vet ikke med dere, men uansett når vi ber inn til sammenkomster her hjemme må det vaskes og stelles istand. Jeg tror min kjære syns jeg har støv på hjernen, men ingen liker vel å gå bort på besøk til et "skittent" hjem? Nå er ihvertfall alt klart. Endelig...Huset er shinet, kaken er klar og jaggu så er jeg halvveis klar også.

Nå gjenstår det bare å finne ut av kveldens antrekk og sminken, så er jeg good to go. Snøen laver ned her i Fredrikstad idag, noe som passer litt dårlig for mitt nykrøllede hår. Uansett skal ikke litt snø sette noen demper for kvelden. Kose oss skal vi uansett.

Ønsker dere en fin lørdagskveld dere som titter innom.

Linda❤

 • 21.02.2017, 19:54

- EN OPPLEVELSE LITT UTENOM DET VANLIGE


Idag tidlig våknet jeg litt spent. Spent på hva som ventet meg litt utpå dagen. Jeg vet ikke om dere husker at jeg nevnte for dere den flotte Valentinesday-gaven jeg fikk fra min kjære iår. Afrikansk massasje stod det på gavekortet. Siden jeg aldri før hadde hørt om denne massasjetypen Googlet jeg den like så godt. Det stod skrevet en hel del som trigget min nysgjerrighet, og klokken tre idag fikk jeg vite hva jeg hadde begitt meg utpå.

Afrikansk massasje er en type hurtigmassasje hvor det jobbes dypt med muskulaturen i omtrent hele kroppen. Gavekortet mitt var på en hel time, så dere kan tro jeg nå er svingstang her jeg ligger. Jeg fikk beskjed av massøren min om å ta en rolig kveld og drikke masse vann, og tro meg når jeg sier at det er omtrent alt jeg orker. Hehe! En opplevelse litt utenom det vanlige dette her.

Uansett om jeg nå er litt svingstang er jeg glad jeg prøvde ut en annen type massasje enn hva jeg har prøvd tidligere. Stiv som den stokken jeg er tror jeg virkelig denne timen har gjort godt. Om jeg vil bestille en slik time igjen? Jeg tviler. Jeg er nok mer den "kjedelige" aroma -eller klassisk massasje kind of girl, men som sagt veldig artig å ha prøvd.

Linda❤

 • 13.02.2017, 19:56

- EN KJEMPEOVERRASKELSE


Forrige tirsdag fortalte min samboer meg at han hadde en overraskelse på lur. En gave. En Valentinesday gave. Vi har vært samboere i over 4 år nå, og la meg si det sånn at ingen av oss er så veldig høytidelige når det kommer til denne dagen, så dere kan tro jeg ble forbauset.

Uansett, det er fredag kveld og en samboer med et lurt smil om munnen kommer hjem fra jobb. Han gir meg en liten eske pakket pent inn. Jeg får beskjed om å åpne den med en gang, og som ei lita jente(som jeg blir med gaver) sier jeg selvfølgelig ikke nei. Inne i esken ligger et gavekort på en hel time med massasje. Gjett om jeg blir overrasket. Kjempeoverrasket faktisk! Og så utrolig glad. Massasje er noe at det beste jeg vet, så en bedre gave kan jeg ikke få. Jeg har tydeligvis vært snill jente siden han har slått på stortromma dette året.

Han har bestilt afrikansk massasje til meg, men dette kan jeg gjøre om på hvis jeg ønsker. Jeg har faktisk aldri hørt om denne type massasje. Har dere?? Hva går den ut på? Jeg tror faktisk jeg skal Google etterpå. Om det blir afrikansk eller ikke så skal jeg uansett kose meg gløgg ihjel en hel time. Det er sikkert og visst.

- Hvordan feirer dere Valentinesday? Er dette en dag dere tar høytidelig?

Linda❤

 • 02.02.2017, 18:33

- EN ANNEN SIDE VED MEG


Puuuh! Jeg sier det jeg. Idag har ting virkelig stått på hode her hjemme. Etter frokosten idag tidlig bestemte jeg meg nemlig for å ta den årlige "vårrengjøringen" i klesskapet mitt. Siden jeg jobber i klesbutikk har det lett for å hope seg opp med både det ene og det andre, så en liten "rengjøring" i skapet to ganger i året er nødvendig.

Ja, jeg elsker klær. Dette er en side ved meg dere kanskje ikke er så kjent med, og som jeg egentlig kanskje føler er uinteressant å dele her på bloggen. Jeg er jo ingen moteblogger, og kommer nok heller aldri til å bli det. Allikevel er det kanskje lov med noen innslag i ny og ne. Syns dere ikke? Noe litt annet og mer positivt enn bare sykdom.

En skikkelig "vårrengjøring" ble det ihvertfall. Hele 7 poser og en stor svart søppelsekk ble sendt til Fretex for gjenbruk. Dagens gode gjerning. Jeg har forresten lagt ut noen godbiter på kontoen min på Tise om dere skulle være interesserte. Brukernavnet er lindahanseen. En del vår/sommer plagg som dessverre er blitt for lite for meg, men som fortsatt er like fine.

I skrivende stund ligger jeg som slakt på sofaen etter husrengjøring i tillegg. Nå kan helgen bare komme, og heldigvis er den rett rundt hjørnet.

Linda❤

 • 30.01.2017, 18:48

JEG HAR EN DRØM


- Har dere noen gang hatt en drøm som dere aldri helt har klart å gi slipp på? En drøm som kanskje virker utrolig fjern, men allikevel ikke uoppnåelig.

I ganske mange år nå har jeg sittet inne med en drøm. Akkurat en slik drøm jeg beskrev over. Den forteller meg at jeg aldri må slutte å kjempe, for brått en dag så kanskje jeg er heldig. Jeg har nemlig i mange år ønsket å skrive en bok. En bok som handler om sykdomshistorien min og livet slik det er idag. Boken hadde blitt personlig, men den tabu-belagte sykdommen Ulcerøs Collit trenger mer "oppslagsverk". Både for de som har hatt denne sykdommen en stund og ikke minst for de som nylig har fått den. Jeg ville derfor også lagt vekt på råd og tips som hadde vært lette å finne, isteden for å måtte Google på nett. For tro meg, der står kun det mest basice, og det er lite til hjelp.

Tenk om jeg en dag kunne få være så heldig å få oppleve dette. Det hadde uten tvil vært noe jeg hadde tatt kjempeseriøst, og som jeg hadde jobbet hardt for å få til bra. Hvem vet hva fremtiden bringer. Det gjenstår å se. Never stop dreaming sies det, og det skal jeg aldri. ALDRI....

Linda❤

 • 29.01.2017, 20:31

DEN BESTE MEDISINEN JEG KUNNE FÅTT


Etter noen tunge uker, som flere av dere sikkert har fått med dere, var det klart for nok en helg. En helg jeg har sett frem imot lenge. Når livet føles tøft er det godt å ha positive ting å se frem imot. Jeg er faktisk ekstremt glad for at jeg fortsatt klarer å leve litt i nuet og nyte de gode dagene som ikke omhandler sykdom.

Anyway, helgen og fredagen kom. Oslo var destinasjonen. Anledningen var bursdagen til en venninne. En annen venninne og jeg duret innover for å få en hel helg borte fra Fredrikstad. En hel helg med latter, god mat og drikke og null bekymringer har vært sårt etterlengtet. Uten tvil den beste medisinen jeg kunne fått akkurat nå. Vi har kost oss fra "start" til "slutt". En superfin helg med nye fine minner jeg kommer til å leve på lenge.

- Friendship isn't about who you've known the longest. It's about who walked into your life, said "I'm here for you" and proved it.

Takk for en fantastisk fin helg jenter. Jeg håper dere har kost dere like mye som meg.

Linda❤

 • 24.01.2017, 17:46

- EN DAG JEG ALDRI VIL GLEMME


- Det å få oppleve nye ting er ingen selvfølge. Jeg ser på meg selv som heldig som faktisk får dette fra en tid til en annen.

På fredag fortalte jeg dere om om en opplevelse jeg skulle få ta del i her i Fredrikstad. Et arrangement kalt Winter Classic - bedre forklart en hockeykamp utendørs. Lørdagen var den store dagen hvor omtrent hele Fredrikstad og Sarpsborg var klare for hockeyfest, meg inkludert. Et slikt arrangment har aldri før vært arrangert i Norge, og at jeg fikk oppleve dette på nært hold er stort for meg. Jeg fikk knipset noen bilder til dere. Ikke den letteste settingen å få tatt gode bilder, men alle bilder er bedre enn ingen bilder.

(Dette bilde er lånt av Dagsavisen)

Fredrikstad Stadio'n var fylt til randen med folk, så stemningen var til å ta og føle på. Dessverre møtte ikke Stjernen opp til kamp, så de blåe fra Sarpsborg hadde det lett ute på isen. Sett bort ifra en dårlig kamp var det hele en opplevelse for livet. En dag jeg aldri vil glemme. Kanskje noen av dere også var der?

Jeg vet jeg er litt seint ute med dette innlegget. Det skulle blitt lagt ut for to dager siden, men noen tunge dager forrige uke har gjort meg litt utladet. All blogging har derfor blitt satt litt på vent. Heldigvis så går hverdagen videre, og idag er jeg tilbake.

 

Linda❤

 • 20.01.2017, 19:10

- EN TUNG UKE


Jeg skal ikke legge skjul på at denne uken har vært tung. Tyngre enn jeg hadde håpet på. Veien for å komme dit jeg skal kommer til å bli lang og kronglete, uten at jeg vil gå noe mer inn på dette. Det viktigste nå er at jeg klarer å se det positive og at jeg er på riktig vei. En dag om gangen er det som gjelder nå.

Heldigvis nærmer den tunge uken seg slutten, og smilet er endelig tilbake på plass. Det er helg, og denne helgen skjer det noe spesielt. Her i Fredrikstad arrangeres nemlig Norges første Winter Classic. Hva er det? Jo, det er et stort arrangement hvor hovedattraksjonen er en hockeykamp ute i friluft. Det er ventet 12.000 mennesker klare for derby, så dette blir gøy. Tenk at lille Fredrikstad har klart å få til dette. For en hockey-glad jente som meg passer dette perfekt, så morgendagen kan nesten ikke komme fort nok.

Lagene som møtes til kamp er ingen ringere enn erkerivalene Stjernen og Sparta. Ivrig Stjernensupporter som jeg er liker jeg ikke helt at jeg må stå iblant Spartasupportere, men sånn går det når samboeren holder med feil lag og fikk i ansvar å bestille billettene. Hehe! Uansett, dette blir en opplevelse for livet, så det får bare være. Kameraet blir selvfølgelig med, så jeg håper jeg får noen blinkskudd å dele med dere.

Ønsker dere en herlig fredagskveld videre. Her står biff og noe godt i glasset på menyen, før jeg tar tidlig kvelden. Jobb før gøy imorgen.

Linda❤

 • 15.01.2017, 16:15

- NÅR NOE GØY OG UVENTET SKJER


Ganske raskt etter jeg startet å blogge kom jeg over bloggen til ei jente som heter Lisa. Hun skriver om sitt liv med anoreksi. En hverdag som byr på mange opp og nedturer. Det var nok derfor hennes blogg fenget meg fra første stund. Rett og slett fordi jeg følte vi satt litt i samme båt. Ikke at jeg relaterer meg med anorektikere, men at vi begge lever et liv hvor ingen dag er lik. Den ene dagen føler man seg bra, mens dagen etter ikke fult så bra.

Vi har begge fulgt hverandres liv via blogginnlegg i ca. et og et halvt år nå, og er det noe jeg har funnet ut så er det at vi har en egenskap til felles. Vi elsker å glede andre. Vi kjører begge ganske hyppig giveaway's, noe som jeg tipper føles like bra for henne som for meg.

Før jul hadde hun nok en giveaway. En jule-giveaway, og gjett hvem som var så heldig og vant. Jo, det var meg! HURRA! Jeg ble så glad. Posten har tydeligvis vært treig etter julen for pakken kom først igår, men pakker kommer aldri ubeleilig uansett når.

Se på alt det fine jeg vant. Hvor heldig er ikke jeg. Og hvor søt er hun ikke som faktisk har brukt tid på å pakke inn i små gaver selv om jeg allerede visste hva jeg hadde vunnet. Det føltes nesten ut som julekvelden all over again. Hihi!

Hvis dere har lyst til å vinne noe av det samme har hun kjørt igang en ny giveaway idag. Så mye fint! Jeg har meldt meg på igjen. Den som ikke melder seg på, vinner ihvertfall ikke noe. Så kommer det så uventet på når man først vinner, og gud så gøy det er.

Linda❤

 • 03.01.2017, 15:20

IKKE HELT DEN STARTEN JEG HÅPET PÅ...


Virkelig ikke! Formen min begynte å hangle ett par dager før selveste julaften. Typisk tenkte jeg. Jeg som skulle "spise meg fet" på julemat. En potte tett nese og null smak satt en stopper for det. Den beste slankekuren tenker kanskje noen av dere, men den passer ikke for en mat-elsker som meg. Ikke i det hele tatt.

Da lille nyttårsaften kom følte jeg meg såpass bra at en powerwalk fristet. Påkledd med både ull, treningstøy og joggesko bar det avgårde ut i det sure høstværet som var den dagen. Nydelig for kropp og sinn. Dessverre ikke nydelig for nesen min som i løpet av kvelden tetnet til igjen. Forkjølelsen var tilbake. Og vi som skulle ha stuen full av folk nyttårsaften. To Paracet gjorde susen for den store kvelden, men 1. nyttårsdag var det sengen som gjaldt. Der har jeg ligget siden...

Idag føler jeg meg heldigvis litt bedre igjen. Smaken begynner sakte, men sikkert å komme tilbake. Frokosten nøt jeg virkelig kan dere tro, og etter en dag til på sofaen(som jeg håper gjør susen), er jeg imorgen klar for jobb igjen.

Slutten av året 2016 og starten av året 2017 ble kanskje ikke helt som jeg håpet på, men året har heldigvis så vidt begynt. Det er fylt med blanke ark som jeg bare gleder meg til å fylle inn. Nytt år, nye muligheter. Og for ikke å glemme så er tarmen min "friskmeldt", så egentlig er ikke starten på dette nye året så grå allikevel.

Et riktig godt nytt år ønsker jeg dere alle sammen!

Linda❤

 • 26.12.2016, 20:48

EN ANNERLEDES JULEFEIRING


Julefeiring for meg har i alle år vært en fredelig og rolig kveld hjemme hos mamma og pappa med storesøster og bestefar. Etterhvert som årene har gått har nye tilskudd kommet inn i familien og for to år siden ankom mitt vakre tantebarn verden.

Som veldig mange vet forandrer alt seg når et barn har blitt født. Hverdagen blir aldri den samme for foreldrene og ting må planlegges på en helt annen måte. Julaften iår måtte planlegges og tilrettelegges, og etter mye frem og tilbake bestemte søsteren min og hennes kjære seg for at de ville ha årets julaften-feiring hos seg. Litt spente var vi alle mann når en fast tradisjon skulle brytes, men så fort vi kom innenfor døren til deres hus forsvant all spenning.

Varmen fra et julepyntet hus og ikke minst stemningen søsteren min og hennes kjære ga oss var helt fantastisk. Brått var ikke en litt annerledes julaften så dumt allikevel. Vi var tross alt samlet, og det er jo det som det viktigste. Da spiller det egentlig ingen rolle hvor man er.

Jeg håper dere har hatt noen fantastiske dager? For mange av dere er det kanskje tilbake til jobb allerede imorgen? Jeg er heldig og skal nyte en dag til med fri. Kanskje jeg våger meg ut på en liten bytterunde av noen gaver som ikke passet. Jeg får se. Ønsker dere en fin 2. juledag eller skal jeg si julekveld videre.

Linda❤

lindahansen

Livet med en kronisk helsetilstand betyr veldig uforutsigbare dager. Her på bloggen vil jeg dele min hverdag og ikke minst mine interesser. For kontakt: hansen.linda88@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits