• 19.11.2017, 19:15

- EN STOR FORANDRING


Helt siden jeg var ei lita jente har hår og frisører vært noe jeg har hatt stor interesse for. Det sier vel sitt da jeg tok saksen frem en dag min mor og far var på jobb og klippet av alle de fine korketrekkerne mine. Jeg trodde vel kanskje jeg kunne frisere meg selv, noe jeg absolutt ikke kunne. Hihi!

Jeg valgte frisørlinja andre året på V.G.S. Frisørdrømmen hadde ikke gått over, selv mange år seinere. Dessverre fikk jeg aldri noen lærlingplass, så drømmen brast til tross for at jeg fikk godkjent yrkeskompetanse. Idag er jeg glad ting ble som det ble. Alt har en mening. Det er bare ikke så lett å skjønne det der og da.

Selv om frisørdrømmen brast har ikke interessen for hår forsvunnet. Jeg elsker å være hos frisøren, og på torsdag var det klart for årets juleklipp og selvfølgelig striping. Jeg føler jeg gikk all in denne gangen. Forandringen er stor. Jeg har faktisk ikke vært så mørk siden jeg gikk på frisørlinja, som i en alder av snart 30 er maaange år siden.

Jeg har endelig begynt å vende meg til mitt nye speilbilde(for jeg må ærlig innrømme at det har tatt tid). Fra ganske lys til veldig mørk er store kontraster, så det er kanskje ikke så rart. Heldigvis har jeg fått masse positive tilbakemeldinger og det hjelper jo også. Det er det ingen tvil om. Det beste med hår er at mulighetene er endeløse, og det gror jo ut. Dere skal ikke se bort ifra at jeg blir lysere igjen når våren kommer, men før den tid skal jeg leve livet som brunette.

- Hva syns dere? Yey or ney?

 • 06.11.2017, 18:32

I AMMETÅKA?


Det sies at eldre mennesker blir vimsete og lett kan glemme ting, men jeg har virkelig fått bevist ovenfor meg selv(og de rundt meg) at en trenger ikke være gammel for å glemme. Jeg har vel kanskje visst dette hele tiden, men at jeg har klart å glemme det jeg har glemt, det er bare helt utrolig. Ja, nå skal dere få høre!

Jeg har de siste årene prøvd å bli litt mer kreativ når det kommer til julegaver. Isteden for klær eller ting syns jeg det er hyggeligere å gi en opplevelse. Iår trodde jeg virkelig jeg hadde skutt gullfuglen da det skal gå et show her i Fredrikstad i februar hvor ABBA skal hylles. Jeg klikket hjem to billetter uten å tenke mer over det. Min far elsker nemlig ABBA, så dette måtte jo bare bli bra. Trodde jeg!

Igår var familien samlet, hvor jeg fortalte min søster om årets julegave til min mor og far. Hun visste ikke om hun skulle le eller grine da hun raskt skøyt inn; "Linda, jeg kjøpte jo to billetter som jeg ga i bursdagsgave til pappa". Jeg trodde hun tullet, men det gjorde hun altså ikke! Bursdagen til min far var i September, men dette er allerede helt glemt. Jeg husket det ikke da hun fortalte det, og jeg husker det fortsatt ikke. En skulle tro jeg hadde vært i ammetåka eller noe i september, men dessverre har jeg ingen gyldig grunn "å skylde på".

Så nå sitter jeg her da. Med to billetter jeg ikke får brukt. Svigerforeldrene mine har allerede fått pakket inn andre gaver, hvis ikke kunne jo de fått dem. Er det mulig sier jeg bare. Jeg får bare håpe noen sjeler der ute vil kjøpe dem, hvis ikke blir det kanskje brått ABBA-show på oss også!

- Opplever dere ofte glemskhet? (Jeg håper det er flere enn meg der ute) Hehe!

 • 05.11.2017, 20:55

- DET TAR TID Å SKAPE ET HJEM


Interiør er absolutt ikke min sterkeste side. Allikevel har jeg alltid likt å ha en viss kontroll på hvordan ting ser ut i heimen. Har jeg det fint rundt meg så trives jeg jo bedre, sånn tipper jeg det er for de fleste?

Det er nå snart fem år siden min kjære og jeg tok over leiligheten vår. Det tar tid å bo seg inn i en ny bolig. Det tar tid å skape et hjem. I sommer bestille vi nye møbler. Et ønske jeg egentlig har hatt i snart fem år. Vi valgte nemlig å ta med oss min samboers møbler da vi flyttet sammen(etter mye om og men). Hehe! For litt siden kom møblene som vi har valgt ut sammen, noe som var kronen på verket. Det høres kanskje rart ut, men nå føler jeg på en måte at alt er vårt? Skjønner dere hva jeg mener?

Igår fikk jeg endelig kjøpt nye pledd og puter til sofaen, noe som med en gang ga meg den helhetsfølelsen jeg har savnet siden møblene kom på plass. Den siste brikken i puslespillet kan man kanskje kalle det. Tilbehør til heimen får jeg heldigvis styre litt som jeg ønsker, noe jeg ærlig skal innrømme at jeg syns er helt greit. Hehe!

Det rare nå er at selv om jeg føler vi kunne bodd her i mange mange år til, ser vi faktisk etter ny bolig. Noe litt større om vi to blir til tre om ikke så mange år. Møblene har vi ihvertfall heldigvis klare om noe nytt skulle dukke opp. Vi flytter uansett ikke på oss før vi finner drømmeboligen. Det er vi begge enige om.

- Hvordan er deres forhold til interiør?

 • 31.10.2017, 11:04

- SLIK UNNGÅR JEG STRESS


Som den stressa personen jeg er(dessverre), er det kun en ting som hjelper mot førjul-stresset; nøye planlegging. For min del, og sikkert for mange andre, går jeg inn i de to travleste månedene på jobb. Men det er ikke bare på jobb det skjer mye. Førjulstiden er for mange den tiden på året hvor sosiale sammenkomster står høyt på to-do listen. Hygge og kos står i fokus. Jeg føler denne tiden byr mest på stress. Stress både på jobb og privaten for å rekke alt som må gjøres. Misforstå meg ikke, jeg elsker alt ved julen. Det er bare så synd at en så hyggelig tid skal føre til stress.

Dette er kanskje noe jeg legger opp til selv, det med at ting blir stressende. Ifjor prøvde jeg derfor å planlegge nøye ganske tidlig. Det ble en stor suksess. Jeg skal ikke si at skuldrene var helt senket(for det var de ikke), men de var mer senket enn på mange år. Iår prøver jeg derfor å gjenta denne planleggingen, og jeg er heldigvis godt igang allerede. Idag har jeg planlagt alle julegaver, julebordet som jeg skal arrangere for venninnene mine er snart i boks, og sist men ikke minst så er julebordantrekkene klare. Det kjennes godt å være i rute. All unødvendig stress jeg kan slippe legger nemlig utgangspunktet for formen min når julen ringes inn, og jeg ønsker jo å være mest mulig tilstede for både samboer og familie.

Så nå som årets store juleplanlegging er i boks, gjenstår det bare å X fingrene for at kroppen holder seg i sjakk. Den rår jeg dessverre ikke over uansett. Jeg kan bare prøve å forbedre utgangspunktet, noe jeg mener er utrolig viktig.

Hvordan planlegger dere julen? Gjør dere noe spesielt på forhånd eller tar dere alt som det kommer?

 • 30.10.2017, 16:59

DET SLÅR ALDRI FEIL!


De fleste av dere kjenner kanskje til ordet jinxe og dets betydning. For de av dere som ikke vet hva det betyr har jeg en enkel forklaring: Det å skrive eller si ting høyt slik at de ikke skjer eller eventuelt skjer. Det som skjer er uansett det du ikke vil skal skje.

Er det ikke rart hvordan dette ofte viser seg å stemme?Jeg opplever ihvertfall gang på gang når jeg nevner at ryggen min er inne i en god periode, så går det bare en dag eller to så slår den seg vrang. Det slår aldri feil! Det er faktisk nesten litt skummelt. Min mor og jeg snakket på telefonen torsdag. Da fortalte jeg henne at ryggen var allright om dagen, samtidig la jeg til at jeg nesten ikke turte si det høyt. Som dere sikkert skjønner nå så slo ryggen min seg vrang bare to dager etterpå. På lørdag morgen, midt i frokostlagingen sa det nemlig pang og brått lå jeg på gulvet mens havregrøten kokte.

Heldigvis klarte min samboer å ordne behandling til meg igår(det er nemlig ingen selvfølge å få i lille Fredrikstad på en søndag). Idag er smilet tilbake på plass igjen. Litt støl og øm etter behandlingen igår, men det er en ny uke med nye muligheter. Så det er bare å prøve å gjøre det beste ut av det.

Jeg håper helgen har behandlet dere bra og at mandagen ikke har vært blå? Ha en strålende uke!

 • 10.10.2017, 18:34

- TURIST I EGEN BY


Igår nevnte jeg at jeg hadde lekt med kamera både dag og natt(kveld) i helga. Noe jeg faktisk gjorde. Jeg er alt for dårlig til å ta med kamera ut når jeg drar steder, men på søndagen klarte jeg faktisk å huske på å putte det i veska. Vi skulle nemlig ut på aldri en så liten søndagstur. Destinasjon Gamlebyen her i Fredrikstad.

Med kamera rundt halsen tok det ikke lang tid før en innkaster til et museum lurte på hvor vi kom ifra. Dere kan nok skjønne latteren ble ganske høy. Turister i egen by? Ja, der har du oss. Eller snarere meg, bloggeren. Hihi! Uansett, jeg er glad kamera hang rundt halsen, for høstens farger prydet vakre Gamlebyen. Sola skinte fra skyfri himmel i tillegg. En fantastisk søndag med andre ord.

Iår har jeg faktisk elsket høsten. Mye mulig fordi været her har vært ganske så allright. Heldigvis! Kald klar luft, sol, blå himmel og et hav av farger. What's not to like?

 • 09.10.2017, 20:21

- EN SPENNENDE EVENT


Jeg har nettopp sittet og gått igjennom helgens bilder. Denne helgen har jeg nemlig fått lekt meg flittig med kamera både på dag- og kveldstid. Sistnevnte var ganske uvant, siden naturlig dagslys er en fotograf's beste venn(or so I've heard), og uten tvil noe jeg foretrekker selv. Jeg har hatt kamera mitt i tre år nå, og aldri brukt blitz, noe jeg ikke liker helt fant jeg ut. Men det er kanskje fordi jeg ikke vet hvordan jeg bruker det riktig??

Hvorfor bilder på kveldstid? Joda, på lørdag kveld var jeg invitert på en spennende event. Det ble holdt NSI Nail Awards i regi av Sara's Nailfashion(som jeg har et samarbeid med). De hadde master-kurs i negldesign hvor også diplomutdeling, middag og underholdning stod på agendaen. En slik event trenger jo bilder, så jeg gjorde mitt beste. Hehe!

Kvelden endte mens natten fortsatt var ung. Kurset var nemlig ikke over på lørdag, så alle negldesignerene skulle opp 07.00 dagen etter. Men for noen hyggelige timer vi hadde. Takk til deg Sara, som ville at jeg skulle ta del i denne kvelden. Eller snarere opplevelsen vil jeg kalle det.

 • 27.09.2017, 20:51

- 5 TING JEG SER FREM IMOT


Jeg fortsetter litt der jeg slapp igår jeg. Dette med hvor viktig det er å ha noe å se frem imot. Det å kunne glede seg til noe gjør liksom den "kjedelige" hverdagen så mye lettere. Er dere ikke enige?

Selv om jeg går på AAP og er inne under NAV lar jeg ikke dette sette en stopper for artighetene. Tvert imot! Det surrer så mye oppe i hodet mitt når det kommer til alt som omhandler det temaet at jeg bare er nødt til å ha noe å se frem imot. Hele meg trenger det. Rett og slett for å kunne koble ut.

- 5 TING JEG SER FREM IMOT

1. Førstkommende fredag skal mine fine arbeidskollegaer og jeg ut å spise. Vi har det alltid så hyggelig i lag, så det blir uten tvil en veldig hyggelig kveld.

2. Lørdag dagen etter skal en god venninne feires. Bursdag er noe jeg alltid har tatt høytidelig, noe som heldigvis ikke har forsvunnet med alderen. Jeg gleder meg til å pynte meg skikkelig og feire slik hun fortjener å bli feiret.

3. Neste lørdag har jeg faktisk blitt invitert med på middag og fest av min samarbeidspartner Sara's Nailfashion. Det holdes et stort neglkurs på et hotell i Sarpsborg hele den helgen, og på lørdag kveld er det fest. Dette er noe jeg har sett frem imot veldig lenge. Uten tvil en spennende event!

4. Lørdagen etter det skal min kjære feires. En god vennegjeng har blitt bedt inn til fest og feiring. Uten tvil et av årets høydepunkt for min del. Stemningen er alltid så fin.

5. Da er vi brått kommet til nest siste helgen i oktober. Denne helgen reiser jeg til Oslo for dobbelt 30-års lag. På invitasjonen var utkledning et ønske(snarere et must), noe som passer meg perfekt. Jeg elsker nemlig å kle meg ut. Nå gjenstår det bare å finne ut som hva?? Hihi!

Som dere skjønner blir det ganske så hektiske helger fremover, men det er noe jeg har sett så frem imot etter en litt stille og rolig periode. Brått er oktober over, og november står for tur. Jeg regner med det kommer til å skje mye skøy da også. Julen nærmer seg jo brått med stormskritt når november måned trer igang, og da er det alltid mye hyggelig som skjer.

 • 17.08.2017, 18:03

- EN LITEN FORNYELSE


I desember er det allerede fem år siden min kjære og jeg flyttet inn i leiligheten vår. Det var ganske så spesielt å pakke ut flyttelasset i en leilighet som skulle bli vårt hjem, og ikke minst så var det stort med tanke på at det var mitt første kjøp.

Stilmessig var vi nok ganske ulike, helt til han innså at det bare var å kaste inn håndkle, noe som til slutt ga meg frie tøyler. Nesten ihvertfall. Vi beholdt hele spisegruppen hans siden han hadde en full serie, i tillegg til hans TV- og stuebord. Etter snart fem år er spisegruppe-serien solgt videre til nye eiere, så nå venter vi i spenning på noe vi faktisk har valgt ut sammen. Ikke dårlig at vi ble enige til slutt. Hihi! Bare 10 uker til med venting. Heldigvis raser ukene avgårde. I tillegg til salg av møbler har vi også kjøpt nye bilder til både stue og gang. Vi har nemlig hatt hengende oppe bilder jeg kjøpte da jeg var 18. De er fortsatt fine. Bare litt utdaterte kanskje... De nye bildene til stuen har nå kommet opp, og jeg ble så fornøyd. Det ble akkurat slik jeg hadde sett for meg. Heldigvis! Bildene i gangen avventer vi med å henge opp til den nye skjenken er på plass. Jeg klarer nesten ikke vente.

Hvis dere skulle lure, er både bildene og rammene kjøpt på Desenio. De har så mye fint så valget var ikke lett. Som sagt ble det akkurat slik jeg hadde håpet på. Lyst, rent og litt kult. Et friskt pust av en liten fornyelse. Hva syns dere?

 • 31.07.2017, 20:28

- NÅR ALT STÅR PÅ HODE


Da trives ikke jeg så godt.... Her i heimen står nemlig alt på hode i disse dager. For snaut en uke siden la vi ut en del møbler for salg, og over helgen har alt blitt hentet. Igjen står et tomt kjøkken og en stusslig gang, og selvfølgelig masse "rot" etter tømming av skaper. Rot kaller jeg det, selv om det er nødvendig ting som absolutt ikke kan kastes. Går det an å ha en mild dose av OCD? Isåfall tror jeg at jeg har det, for sånn det er rundt meg nå, gjør meg lettere stresset.

Heldigvis har vi fått bestilt nye møbler idag. Heldigvis ja! For er vi heldige så kommer de sånn en måneds tid føre julen ringes inn. HJELPES! Ventetiden er dessverre lang når det kommer til håndlagde møbler, men når alt er på plass vil det hele være glemt. Da var det brått verdt det. Jeg gleder meg og tror det blir rå-stilig.

Enn så lenge får jeg prøve å pleie min milde OCD, slik at jeg ikke blir gal. Glasser og serviser over alt er ikke noe allright, men når man lider for skjønnheten(inni mellom), så må man tåle å lide litt for interiøret også.

Nyt kvelden videre dere fine som titter innom. Jeg håper dere har hatt en fin start på denne nye uken.

 • 06.07.2017, 19:10

OG DEN HELDIGE VINNEREN BLE?


Torsdag allerede, og dagen før den store avreisedagen er her. Den første ferieuken min har gått så alt for fort, men ukene går jo så fort til hverdags også, så det hadde vært rart om den brått skulle gått saktere. Uansett, nå har jeg pakket og pakket, og ordnet alt som ord ordens kan før man skal ut på reise. Det kiler i magen, og jeg spent på det vi har i vente.

Over til noe helt annet. Jeg har nemlig trukket en heldig vinner av min sommer giveaway. Og den heldige ble:

-Nina Cecilie, jenta bak bloggen Livetmitt93. Denne jenta har fulgt meg lenge nå, så virkelig gøy at det ble akkurat henne som ble trukket. Gratulerer Nina!

Nei, nå må siste rest klargjøres her. Jeg tar faktisk helt bloggferie i en uke nå. Så vet dere det. MEN jeg skal selvfølgelig ta masse bilder fra alle opplevelser Miami har å by på som dere får se når vi er hjemme igjen. Hvis dere vil kan dere følge meg på min Instagram. Der blir det garantert oppdatert bilder underveis.

Ønsker dere fortsatt god sommer så lenge, så blogges vi!

 • 03.07.2017, 14:17

BLIR DU DEN HELDIGE?


Det er min første feriedag, og siden jeg føler meg i det glade hjørnet er jeg også i det gavmilde hjørnet. SMILE! IT'S GIVEAWAY TIME. Endelig har jeg fått samlet sammen litt godsaker igjen som jeg ønsker å glede en heldig vinner med. Blir du den heldige vinneren?

Produktene du kan vinne er L'ORÉAL COLO RISTA(i fargen rosa), L'ORÉAL INFALLIBLE FIXING MIST og MATTIFYING BASE, L'ORÉAL FALSE LASH SUPERSTAR MASCARA, L'ORÉAL TRUE MATCH HIGHLIGHTER, MAYBELLINE COLOG ELIXIR LIP GLOSS i fargen Fucshia Flourish og til sist en liten DEPEND NAILPOLISH i en nydelig dus rosa farge. Samlet verdi for alt ca. 700,-.

- Alt du trenger å gjøre for å delta er å like min Facebook side og følge meg på Instagram.

Selvfølgelig må du også legge igjen en kommentar med navn og e-Mail slik at jeg får tak i deg. Jeg trekker en vinner førstkommende torsdag, så følg med her inne da. Du tenker kanskje at du ikke har noen sjanse, men husk: den som ikke melder seg på, vinner ihvertfall ikke. Lykke til!

 • 02.07.2017, 16:19

- KJÆRE VAKRE CHRISTINA


Ja, tenk! Nå er du gift. Du har trådd inn i en ny epoke i livet ditt. Nå er du ikke lenger "bare" mamma og samboer, men også kone. Konemateriale har det aldri vært noe tvil om at du er, for maken til pågangsmot og evnen til å elske skal man lete lenge etter.

Pågangsmot ja! Du var fast bestemt på å få din utkårede fra første stund. Det gikk, så ble det litt bumper på veien(noe de aller fleste opplever), men du ga deg aldri. Du kjempet og som jeg alltid sier og tror sterkt på: "det ordner seg for snille jenter", og så snill som du er så skulle det selvfølgelig ordne seg til slutt. Gårsdagens feiring av deres kjærlighet var perfekt fra start til slutt, og jeg er helt satt ut over alt dere har fått til i deres hektiske hverdag. Jeg tror jeg snakker for alle når jeg sier at vi storkoste oss. Ingen ting kunne vært gjort annerledes eller bedre.

Jeg vil bare si at jeg er ufattelig glad i deg kjære vakre. Vi har kjent hverandre i mange år nå. Opplevd både opp og nedturer, vokst og blitt klokere og ikke minst mer voksne. Jeg ser frem imot flere år og flere minner. For det er det ingen tvil om at det blir.

Takk for at min kjære og jeg fikk ta del i deres store dag❤

 • 21.06.2017, 19:17

- JEG KAN IKKE HUSKE SIST


God lille lørdag dere! Jeg håper dagen deres har vært fin så langt? Her har den gått i ett siden morningen med jobb og ærender. Nå sitter jeg godt plantet i sofaen etter en bedre middag. Kyllingsalat! Flere som har cravings på det om dagen? Jeg vet ikke om det er sommeren som gjør det? Det er faktisk andre gangen denne uken hvor jeg spiser dette, og jeg er fortsatt ikke lei. Hihi!

Men over til noe helt annet. For igår hadde jeg den beste dagen på så lenge jeg kan huske. Jeg hadde fri, ingen spesielle plager noen sted i kroppen(noe som skjer ganske sjeldent), jeg fikk trent en bra økt og sist men ikke minst så hadde jeg/vi en fantastisk dagstur til leiligheten til moren av venninne som ligger helt nede ved vannet på Kråkerøy. Min bleke kropp fikk endelig slikket sårt etterlengtet sol på et flott sted sammen med gode venner. Heia D-vitamin! Og takk for gode venner og fine minner.

Jeg har ikke hatt den store sommerfølelsen hittil iår, men etter igår kan jeg endelig si "Hei sommer! Du er amazing!" Jeg gleder meg til fortsettelsen. Og tenk dere, det er bare 15 dager til vi reiser til Miami. Jeg er så spent at jeg klarer nesten ikke vente.

 • 19.06.2017, 19:04

- FOR EN DAG!


Det er mandag, og helgen er over for denne gang, igjen... Jeg får aldri helt bestemt meg når det kommer til dette med å føle på om det er flest hverdager eller helger, men jeg tror jeg lander på at det føles ganske likt. Enda godt er det, for da går ting sin gang tenker jeg.

På lørdag tittet jeg innom hvor jeg fortalte dere at jeg skulle på festival her i Fredrikstad. Idyll Festivalen. Ifjor gikk jeg glipp av denne folkefesten, noe jeg ikke kunne la skje iår. En nøye planlagt dag, solen som skinte og ikke minst godt selskap gjorde det hele perfekt. For en dag sier jeg bare. Neste år utvides festivalen med en dag til, både fredag og lørdag, og jeg gleder meg allerede. Hihi! Jeg er veldig spent på neste års line up av artister. Siden de allerede vet at de skal utvide med en dag ekstra regner jeg med det ikke drøyer så lenge før de første artistnavnene slippes.

Litt bilder hjemmefra var det som ble tatt. Siden jeg ganske nylig måtte skaffe ny linse pga. "fotoshoot-uhell" lot jeg kamera bli igjen hjemme. Jeg fant ut at det var like greit. Greit flaut om jeg brått måtte ringt forsikringen igjen. Innimellom er det best å være føre var.

Jeg håper dere har hatt en fin helg? Som sagt, det er en ny uke. Måtte den bli fin for dere alle.

 • 17.06.2017, 10:57

FESTIVAL-READY!


God lørdag fra solfylte Fredrikstad. Jeg håper dere har hatt en fin morgen? Selv våknet jeg spent og ivrig etter det som er i vente denne dagen. Jeg har nemlig gledet meg en lang lang stund, og at sola skinner fra skyfri himmel setter liksom prikken over i'n.

Som tittelen på innlegget røper er jeg festival-klar. Årets Idyll-festival starter om bare noen timer, og jeg klarer nesten ikke vente. Vi blir en god gjeng som skal kose oss fra dag til natt, men innen den tid er det selvfølgelig oppladning som gjelder. Dagens antrekk er nøye planlagt fra lang tid tilbake, slik at jeg faktisk kan bruke tid på å roe ned. Det er igrunn veldig viktig for ei som meg. Tenkte vise dere antrekket faktisk. Jeg gjorde litt sommer-innkjøp for en stund tilbake som passer perfekt til idag. Gleder meg spesielt til å ta i bruk offshoulder blusen.

Er den ikke bare så søt? Jeg elsker den ihvertfall. Litt uvant med alle fargene, men jeg tenkte å være litt vågal idag. Det er jo ikke så ofte jeg er på festival. Hihi!

Har dere noen gøyale planer for dagen? Uansett hva, jeg ønsker dere alle en strålende lørdag.

 • 04.06.2017, 19:06

- DEN STORE DAGEN


Min kjære og jeg har lagt nok en bryllupsfeiring bak oss. Vi sitter igjen med mange flotte minner etter gårsdagens feiring. Gøy og hygge med masse gode venner kan man leve lenge på. Det er det ingen tvil om.

Paret som ga hverandre sitt ja igår er et nært vennepar av oss, så dere kan tro vi har gledet oss til å skulle ta del i deres store dag. En stund der så det ut som hele bryllupet måtte utsettes på ubestemt tid på grunn av deres lille mirakel som kom til verden for bare noen måneder siden, men sånn ble det ikke. For noen mennesker sier jeg bare. Nybakte foreldre for første gang og det å klare å arrangere en så flott bryllupsfeiring er for meg helt utrolig. For flott var det. Alt sammen. Fra start til slutt.

Det er ikke vanskelig å se at vi koste oss ihjel ihvertfall. "Et bilde sier mer enn tusen ord" sies det, og det kan jeg absolutt si meg enig i. Jeg er så glad for at vi fikk ta del i denne feiringen.

- Dere skal nå starte på et nytt kapittel i livet deres vakre Martine og Stian. Måtte dere møte bare hell og lykke på deres vei. Det fortjener dere

 • 29.05.2017, 19:04

- ET MINNE FOR LIVET


Ja, jeg lever altså! Huff, jeg har så dårlig samvittighet om dagen for mangel på blogginnlegg, men det er nå sånn innimellom at man må prioritere. Jeg er inne i en superhektisk periode hvor det skjer noe omtrent hver dag, så jeg sover en del når fritiden er der. Opplading er viktig, så derfor faller enkelte ting bort dessverre...

Over til noe helt annet. For noen uker siden startet jo årets "bryllupsmaraton" her i heimen. På lørdag var jeg i utdrikningslag nummer to. Et utdrikningslag jeg har gledet meg masse til. Det er nemlig ingen av mine nære venninner som har giftet seg enda, men iår skjer det altså. Den første! Fra morgen til kveld feiret vi med alt fra god mat og drikke, fotoshoot, show og enda mer god mat på Wallmans i Oslo, før turen gikk hjem til Fredrikstad igjen. Tre flinke forlovere hadde virkelig lagt sin sjel i alt fra start til slutt. Bruden selv tok til tårer flere ganger i løpet av dagen, så at hun koste seg var det ingen tvil om. Vi koste oss ihjel alle sammen. Uten tvil et perfekt utdrikningslag.

Et minne for livet er det jeg sitter igjen med. Nå gjenstår den store dagen. Som jeg gleder meg! Jeg er ikke i tvil om at denne jenta kommer til å bli verdens vakreste brud. Bare vent å se!

Linda❤

 • 21.05.2017, 15:28

- EN FLOTT BRYLLUPSFEIRING


Igår sparket vi igang årets bryllupssesong. Det har blitt noen brylluper de siste årene, men det er vel kanskje ikke så rart med tanke på alderen vi er i. Personlig syns jeg det ikke finnes noe flottere og mer gøy enn å feire kjærligheten. Jeg regner med det er flere som er enige med meg i dette?

Første paret ut iår er en god gammel venninne av meg og hennes utkårede. Tenk at vi i våre ungdomsår var bitre fiender som rett og slett "hatet" hverandre, men takket være en felles venninne som spleiset oss sammen var det mange år der hvor vi var sammen ganske så ofte. Jeg kan med hånden på hjertet si at denne jenta har fått meg til å le som ingen andre har klart. En skikkelig gledesspreder med andre ord. Det tok noen år ut i vennskapet vårt, men brått var det en gutt der som fanget min venninnes oppmerksomhet. En gutt vi faktisk hadde gått på samme ungdomsskole med. Etter litt tid ble det de to og idag har de vokst til en fantastisk flott familie på fire. Igår tok de da altså enda ett steg videre hvor de ga hverandre sitt ja. Jeg er så glad å takknemlig for at min kjære og jeg fikk ta del i dette.

- Kjære Camilla og Ruben. Ja, tenk nå er dere gift. Jeg er så utrolig glad på deres vegne, og ønsker dere all hell og lykke på veien videre i livet deres. Solen strålte i hele går, og dere like så. Det er ikke vanskelig å se hvorfor dere har valgt hverandre. Tusen takk igjen for at vi fikk ta del i dere store dag. En feiring som var intet annet enn fantastisk fra start til slutt.

Linda❤

 • 18.05.2017, 18:28

- TENK Å VÆRE SÅ HELDIG


17. Mai er over for iår. En dag som fører med så masse styr er over like fort som den kommer, men det er vel det som er litt av stasen med det hele. Jeg håper dere koste dere masse igår uansett hva dere gjorde?? Selv var det fult skjema fra morgen til kveld, akkurat slik jeg liker det.

Iår startet vi den store dagen veldig stille og rolig. Frokost bare oss to med 17. Mai sending på TV, før vi flyttet oss ned til sentrum for det store barnetoget. Toget er uten tvil viktig å få med seg for en gammel drillpike. Det lager liksom hele stemningen for dagen. Hihi! Tenk så kjedelig 17. Mai togene hadde vært uten korps og drillpiker. En fast tradisjon vi har hatt i flere år er lunch med hele min familie når toget er ferdig. Iår var intet unntak. Det er så viktig å holde fast ved slike tradisjoner i den hektiske verden vi lever i idag syns jeg. Regner med flere er enige med meg der? Etter lunchen bar det avgårde hjem igjen. Bunaden måtte av(den er nemlig blitt litt trang) før vi skulle på grillkveld til et vennepar. "De gamle" tok kvelden halv ni, noe jeg er veldig glad for idag kjenner jeg. Knipset selvfølgelig litt bilder til dere, så her får dere dem.

Tenk å være så heldig som har så mange fine venner. Tok selvfølgelig bilder av familien også, som jeg så gjerne ville vist dere, men offentlig publisering er ikke ønsket så det må jeg bare respektere. Men det er ingen tvil om at jeg er ganske så heldig der oxo. Hihi!

Oppsummert var årets feiring av nasjonaldagen helt super. Jeg storkoste meg fra ende til en annen. Jeg klarte faktisk å koble helt ut alt annet som skjer i livet mitt akkurat nå, så det var virkelig deilig.

- Hva gjorde dere igår? Har dere noen faste tradisjoner?

Linda❤

lindahansen

Livet med en kronisk helsetilstand betyr veldig uforutsigbare dager. Her på bloggen vil jeg dele min hverdag og ikke minst mine interesser. For kontakt: hansen.linda88@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits