• 17.08.2017, 18:03

- EN LITEN FORNYELSE


I desember er det allerede fem år siden min kjære og jeg flyttet inn i leiligheten vår. Det var ganske så spesielt å pakke ut flyttelasset i en leilighet som skulle bli vårt hjem, og ikke minst så var det stort med tanke på at det var mitt første kjøp.

Stilmessig var vi nok ganske ulike, helt til han innså at det bare var å kaste inn håndkle, noe som til slutt ga meg frie tøyler. Nesten ihvertfall. Vi beholdt hele spisegruppen hans siden han hadde en full serie, i tillegg til hans TV- og stuebord. Etter snart fem år er spisegruppe-serien solgt videre til nye eiere, så nå venter vi i spenning på noe vi faktisk har valgt ut sammen. Ikke dårlig at vi ble enige til slutt. Hihi! Bare 10 uker til med venting. Heldigvis raser ukene avgårde. I tillegg til salg av møbler har vi også kjøpt nye bilder til både stue og gang. Vi har nemlig hatt hengende oppe bilder jeg kjøpte da jeg var 18. De er fortsatt fine. Bare litt utdaterte kanskje... De nye bildene til stuen har nå kommet opp, og jeg ble så fornøyd. Det ble akkurat slik jeg hadde sett for meg. Heldigvis! Bildene i gangen avventer vi med å henge opp til den nye skjenken er på plass. Jeg klarer nesten ikke vente.

Hvis dere skulle lure, er både bildene og rammene kjøpt på Desenio. De har så mye fint så valget var ikke lett. Som sagt ble det akkurat slik jeg hadde håpet på. Lyst, rent og litt kult. Et friskt pust av en liten fornyelse. Hva syns dere?

 • 31.07.2017, 20:28

- NÅR ALT STÅR PÅ HODE


Da trives ikke jeg så godt.... Her i heimen står nemlig alt på hode i disse dager. For snaut en uke siden la vi ut en del møbler for salg, og over helgen har alt blitt hentet. Igjen står et tomt kjøkken og en stusslig gang, og selvfølgelig masse "rot" etter tømming av skaper. Rot kaller jeg det, selv om det er nødvendig ting som absolutt ikke kan kastes. Går det an å ha en mild dose av OCD? Isåfall tror jeg at jeg har det, for sånn det er rundt meg nå, gjør meg lettere stresset.

Heldigvis har vi fått bestilt nye møbler idag. Heldigvis ja! For er vi heldige så kommer de sånn en måneds tid føre julen ringes inn. HJELPES! Ventetiden er dessverre lang når det kommer til håndlagde møbler, men når alt er på plass vil det hele være glemt. Da var det brått verdt det. Jeg gleder meg og tror det blir rå-stilig.

Enn så lenge får jeg prøve å pleie min milde OCD, slik at jeg ikke blir gal. Glasser og serviser over alt er ikke noe allright, men når man lider for skjønnheten(inni mellom), så må man tåle å lide litt for interiøret også.

Nyt kvelden videre dere fine som titter innom. Jeg håper dere har hatt en fin start på denne nye uken.

 • 06.07.2017, 19:10

OG DEN HELDIGE VINNEREN BLE?


Torsdag allerede, og dagen før den store avreisedagen er her. Den første ferieuken min har gått så alt for fort, men ukene går jo så fort til hverdags også, så det hadde vært rart om den brått skulle gått saktere. Uansett, nå har jeg pakket og pakket, og ordnet alt som ord ordens kan før man skal ut på reise. Det kiler i magen, og jeg spent på det vi har i vente.

Over til noe helt annet. Jeg har nemlig trukket en heldig vinner av min sommer giveaway. Og den heldige ble:

-Nina Cecilie, jenta bak bloggen Livetmitt93. Denne jenta har fulgt meg lenge nå, så virkelig gøy at det ble akkurat henne som ble trukket. Gratulerer Nina!

Nei, nå må siste rest klargjøres her. Jeg tar faktisk helt bloggferie i en uke nå. Så vet dere det. MEN jeg skal selvfølgelig ta masse bilder fra alle opplevelser Miami har å by på som dere får se når vi er hjemme igjen. Hvis dere vil kan dere følge meg på min Instagram. Der blir det garantert oppdatert bilder underveis.

Ønsker dere fortsatt god sommer så lenge, så blogges vi!

 • 03.07.2017, 14:17

BLIR DU DEN HELDIGE?


Det er min første feriedag, og siden jeg føler meg i det glade hjørnet er jeg også i det gavmilde hjørnet. SMILE! IT'S GIVEAWAY TIME. Endelig har jeg fått samlet sammen litt godsaker igjen som jeg ønsker å glede en heldig vinner med. Blir du den heldige vinneren?

Produktene du kan vinne er L'ORÉAL COLO RISTA(i fargen rosa), L'ORÉAL INFALLIBLE FIXING MIST og MATTIFYING BASE, L'ORÉAL FALSE LASH SUPERSTAR MASCARA, L'ORÉAL TRUE MATCH HIGHLIGHTER, MAYBELLINE COLOG ELIXIR LIP GLOSS i fargen Fucshia Flourish og til sist en liten DEPEND NAILPOLISH i en nydelig dus rosa farge. Samlet verdi for alt ca. 700,-.

- Alt du trenger å gjøre for å delta er å like min Facebook side og følge meg på Instagram.

Selvfølgelig må du også legge igjen en kommentar med navn og e-Mail slik at jeg får tak i deg. Jeg trekker en vinner førstkommende torsdag, så følg med her inne da. Du tenker kanskje at du ikke har noen sjanse, men husk: den som ikke melder seg på, vinner ihvertfall ikke. Lykke til!

 • 02.07.2017, 16:19

- KJÆRE VAKRE CHRISTINA


Ja, tenk! Nå er du gift. Du har trådd inn i en ny epoke i livet ditt. Nå er du ikke lenger "bare" mamma og samboer, men også kone. Konemateriale har det aldri vært noe tvil om at du er, for maken til pågangsmot og evnen til å elske skal man lete lenge etter.

Pågangsmot ja! Du var fast bestemt på å få din utkårede fra første stund. Det gikk, så ble det litt bumper på veien(noe de aller fleste opplever), men du ga deg aldri. Du kjempet og som jeg alltid sier og tror sterkt på: "det ordner seg for snille jenter", og så snill som du er så skulle det selvfølgelig ordne seg til slutt. Gårsdagens feiring av deres kjærlighet var perfekt fra start til slutt, og jeg er helt satt ut over alt dere har fått til i deres hektiske hverdag. Jeg tror jeg snakker for alle når jeg sier at vi storkoste oss. Ingen ting kunne vært gjort annerledes eller bedre.

Jeg vil bare si at jeg er ufattelig glad i deg kjære vakre. Vi har kjent hverandre i mange år nå. Opplevd både opp og nedturer, vokst og blitt klokere og ikke minst mer voksne. Jeg ser frem imot flere år og flere minner. For det er det ingen tvil om at det blir.

Takk for at min kjære og jeg fikk ta del i deres store dag❤

 • 21.06.2017, 19:17

- JEG KAN IKKE HUSKE SIST


God lille lørdag dere! Jeg håper dagen deres har vært fin så langt? Her har den gått i ett siden morningen med jobb og ærender. Nå sitter jeg godt plantet i sofaen etter en bedre middag. Kyllingsalat! Flere som har cravings på det om dagen? Jeg vet ikke om det er sommeren som gjør det? Det er faktisk andre gangen denne uken hvor jeg spiser dette, og jeg er fortsatt ikke lei. Hihi!

Men over til noe helt annet. For igår hadde jeg den beste dagen på så lenge jeg kan huske. Jeg hadde fri, ingen spesielle plager noen sted i kroppen(noe som skjer ganske sjeldent), jeg fikk trent en bra økt og sist men ikke minst så hadde jeg/vi en fantastisk dagstur til leiligheten til moren av venninne som ligger helt nede ved vannet på Kråkerøy. Min bleke kropp fikk endelig slikket sårt etterlengtet sol på et flott sted sammen med gode venner. Heia D-vitamin! Og takk for gode venner og fine minner.

Jeg har ikke hatt den store sommerfølelsen hittil iår, men etter igår kan jeg endelig si "Hei sommer! Du er amazing!" Jeg gleder meg til fortsettelsen. Og tenk dere, det er bare 15 dager til vi reiser til Miami. Jeg er så spent at jeg klarer nesten ikke vente.

 • 19.06.2017, 19:04

- FOR EN DAG!


Det er mandag, og helgen er over for denne gang, igjen... Jeg får aldri helt bestemt meg når det kommer til dette med å føle på om det er flest hverdager eller helger, men jeg tror jeg lander på at det føles ganske likt. Enda godt er det, for da går ting sin gang tenker jeg.

På lørdag tittet jeg innom hvor jeg fortalte dere at jeg skulle på festival her i Fredrikstad. Idyll Festivalen. Ifjor gikk jeg glipp av denne folkefesten, noe jeg ikke kunne la skje iår. En nøye planlagt dag, solen som skinte og ikke minst godt selskap gjorde det hele perfekt. For en dag sier jeg bare. Neste år utvides festivalen med en dag til, både fredag og lørdag, og jeg gleder meg allerede. Hihi! Jeg er veldig spent på neste års line up av artister. Siden de allerede vet at de skal utvide med en dag ekstra regner jeg med det ikke drøyer så lenge før de første artistnavnene slippes.

Litt bilder hjemmefra var det som ble tatt. Siden jeg ganske nylig måtte skaffe ny linse pga. "fotoshoot-uhell" lot jeg kamera bli igjen hjemme. Jeg fant ut at det var like greit. Greit flaut om jeg brått måtte ringt forsikringen igjen. Innimellom er det best å være føre var.

Jeg håper dere har hatt en fin helg? Som sagt, det er en ny uke. Måtte den bli fin for dere alle.

 • 17.06.2017, 10:57

FESTIVAL-READY!


God lørdag fra solfylte Fredrikstad. Jeg håper dere har hatt en fin morgen? Selv våknet jeg spent og ivrig etter det som er i vente denne dagen. Jeg har nemlig gledet meg en lang lang stund, og at sola skinner fra skyfri himmel setter liksom prikken over i'n.

Som tittelen på innlegget røper er jeg festival-klar. Årets Idyll-festival starter om bare noen timer, og jeg klarer nesten ikke vente. Vi blir en god gjeng som skal kose oss fra dag til natt, men innen den tid er det selvfølgelig oppladning som gjelder. Dagens antrekk er nøye planlagt fra lang tid tilbake, slik at jeg faktisk kan bruke tid på å roe ned. Det er igrunn veldig viktig for ei som meg. Tenkte vise dere antrekket faktisk. Jeg gjorde litt sommer-innkjøp for en stund tilbake som passer perfekt til idag. Gleder meg spesielt til å ta i bruk offshoulder blusen.

Er den ikke bare så søt? Jeg elsker den ihvertfall. Litt uvant med alle fargene, men jeg tenkte å være litt vågal idag. Det er jo ikke så ofte jeg er på festival. Hihi!

Har dere noen gøyale planer for dagen? Uansett hva, jeg ønsker dere alle en strålende lørdag.

 • 04.06.2017, 19:06

- DEN STORE DAGEN


Min kjære og jeg har lagt nok en bryllupsfeiring bak oss. Vi sitter igjen med mange flotte minner etter gårsdagens feiring. Gøy og hygge med masse gode venner kan man leve lenge på. Det er det ingen tvil om.

Paret som ga hverandre sitt ja igår er et nært vennepar av oss, så dere kan tro vi har gledet oss til å skulle ta del i deres store dag. En stund der så det ut som hele bryllupet måtte utsettes på ubestemt tid på grunn av deres lille mirakel som kom til verden for bare noen måneder siden, men sånn ble det ikke. For noen mennesker sier jeg bare. Nybakte foreldre for første gang og det å klare å arrangere en så flott bryllupsfeiring er for meg helt utrolig. For flott var det. Alt sammen. Fra start til slutt.

Det er ikke vanskelig å se at vi koste oss ihjel ihvertfall. "Et bilde sier mer enn tusen ord" sies det, og det kan jeg absolutt si meg enig i. Jeg er så glad for at vi fikk ta del i denne feiringen.

- Dere skal nå starte på et nytt kapittel i livet deres vakre Martine og Stian. Måtte dere møte bare hell og lykke på deres vei. Det fortjener dere

 • 29.05.2017, 19:04

- ET MINNE FOR LIVET


Ja, jeg lever altså! Huff, jeg har så dårlig samvittighet om dagen for mangel på blogginnlegg, men det er nå sånn innimellom at man må prioritere. Jeg er inne i en superhektisk periode hvor det skjer noe omtrent hver dag, så jeg sover en del når fritiden er der. Opplading er viktig, så derfor faller enkelte ting bort dessverre...

Over til noe helt annet. For noen uker siden startet jo årets "bryllupsmaraton" her i heimen. På lørdag var jeg i utdrikningslag nummer to. Et utdrikningslag jeg har gledet meg masse til. Det er nemlig ingen av mine nære venninner som har giftet seg enda, men iår skjer det altså. Den første! Fra morgen til kveld feiret vi med alt fra god mat og drikke, fotoshoot, show og enda mer god mat på Wallmans i Oslo, før turen gikk hjem til Fredrikstad igjen. Tre flinke forlovere hadde virkelig lagt sin sjel i alt fra start til slutt. Bruden selv tok til tårer flere ganger i løpet av dagen, så at hun koste seg var det ingen tvil om. Vi koste oss ihjel alle sammen. Uten tvil et perfekt utdrikningslag.

Et minne for livet er det jeg sitter igjen med. Nå gjenstår den store dagen. Som jeg gleder meg! Jeg er ikke i tvil om at denne jenta kommer til å bli verdens vakreste brud. Bare vent å se!

Linda❤

 • 21.05.2017, 15:28

- EN FLOTT BRYLLUPSFEIRING


Igår sparket vi igang årets bryllupssesong. Det har blitt noen brylluper de siste årene, men det er vel kanskje ikke så rart med tanke på alderen vi er i. Personlig syns jeg det ikke finnes noe flottere og mer gøy enn å feire kjærligheten. Jeg regner med det er flere som er enige med meg i dette?

Første paret ut iår er en god gammel venninne av meg og hennes utkårede. Tenk at vi i våre ungdomsår var bitre fiender som rett og slett "hatet" hverandre, men takket være en felles venninne som spleiset oss sammen var det mange år der hvor vi var sammen ganske så ofte. Jeg kan med hånden på hjertet si at denne jenta har fått meg til å le som ingen andre har klart. En skikkelig gledesspreder med andre ord. Det tok noen år ut i vennskapet vårt, men brått var det en gutt der som fanget min venninnes oppmerksomhet. En gutt vi faktisk hadde gått på samme ungdomsskole med. Etter litt tid ble det de to og idag har de vokst til en fantastisk flott familie på fire. Igår tok de da altså enda ett steg videre hvor de ga hverandre sitt ja. Jeg er så glad å takknemlig for at min kjære og jeg fikk ta del i dette.

- Kjære Camilla og Ruben. Ja, tenk nå er dere gift. Jeg er så utrolig glad på deres vegne, og ønsker dere all hell og lykke på veien videre i livet deres. Solen strålte i hele går, og dere like så. Det er ikke vanskelig å se hvorfor dere har valgt hverandre. Tusen takk igjen for at vi fikk ta del i dere store dag. En feiring som var intet annet enn fantastisk fra start til slutt.

Linda❤

 • 18.05.2017, 18:28

- TENK Å VÆRE SÅ HELDIG


17. Mai er over for iår. En dag som fører med så masse styr er over like fort som den kommer, men det er vel det som er litt av stasen med det hele. Jeg håper dere koste dere masse igår uansett hva dere gjorde?? Selv var det fult skjema fra morgen til kveld, akkurat slik jeg liker det.

Iår startet vi den store dagen veldig stille og rolig. Frokost bare oss to med 17. Mai sending på TV, før vi flyttet oss ned til sentrum for det store barnetoget. Toget er uten tvil viktig å få med seg for en gammel drillpike. Det lager liksom hele stemningen for dagen. Hihi! Tenk så kjedelig 17. Mai togene hadde vært uten korps og drillpiker. En fast tradisjon vi har hatt i flere år er lunch med hele min familie når toget er ferdig. Iår var intet unntak. Det er så viktig å holde fast ved slike tradisjoner i den hektiske verden vi lever i idag syns jeg. Regner med flere er enige med meg der? Etter lunchen bar det avgårde hjem igjen. Bunaden måtte av(den er nemlig blitt litt trang) før vi skulle på grillkveld til et vennepar. "De gamle" tok kvelden halv ni, noe jeg er veldig glad for idag kjenner jeg. Knipset selvfølgelig litt bilder til dere, så her får dere dem.

Tenk å være så heldig som har så mange fine venner. Tok selvfølgelig bilder av familien også, som jeg så gjerne ville vist dere, men offentlig publisering er ikke ønsket så det må jeg bare respektere. Men det er ingen tvil om at jeg er ganske så heldig der oxo. Hihi!

Oppsummert var årets feiring av nasjonaldagen helt super. Jeg storkoste meg fra ende til en annen. Jeg klarte faktisk å koble helt ut alt annet som skjer i livet mitt akkurat nå, så det var virkelig deilig.

- Hva gjorde dere igår? Har dere noen faste tradisjoner?

Linda❤

 • 16.05.2017, 15:58

- EN SJOKKERENDE OVERRASKELSE


Kjære vene! Hvor blir dagene av?! Jeg har lenge visst at mai-måned kom til å bli hektisk, men så hektisk som det har vært til nå trodde jeg ikke det ville bli. Jeg finner lite tid og overskudd til bloggen, men jeg gir meg ikke så lett. Heldigvis kan jeg styre dette som jeg selv ønsker, noe som er veldig grei. Spesielt i stunder som dette.

Men over til noe helt annet! Jeg knipset nemlig mange bilder på lørdagen, som jeg gjerne vil vise dere. Anledningen for alle bildene var utdrikningslaget som ble holdt for ei flott venninne. Vi startet opp tidlig med felles frokost før ferden gikk videre til Sarpsborg. Etter mye lek og morro endte vi til slutt opp på en hytte på Hvaler for enda mer skøy. Når klokken nærmet seg midnatt skulle en overraskelse dukke opp, og gjett om vi ble overrasket.

Etter at vi alle hadde fått bind for øynene(hvor vi trodde vi skulle leke smakeleken) fikk vi oss en sjokkerende overraskelse når bindene ble tatt av og en kliss naken mann stod midt i stuen på en hytta laaangt ute på Hvaler. Hennes gale forlovere hadde nemlig bestilt en ganske så kjent aktmodell som hadde tatt turen direkte fra Oslo. Smakeleken ble avlyst for her skulle det tegnes. Og vet dere hva? Det var faktisk gøy. Flere ganger der glemte man nesten at han var splitter naken for man ble så opphengt i tegningen. Det artigste ut av det hele syns nå jeg var at jeg vant vinnertegningen valgt ut av modellen selv. Hihi!

Har dere tegnet aktmodeller før?

Klokken 02.00 var jeg på plass hjemme igjen, etter en lang, men gøyal dag. Snart skal kirkeklokkene ringes for et flott par. Jeg gleder meg masse, og lover dere selvfølgelig bilder fra den dagen også.

Linda❤

 • 07.05.2017, 15:25

EN LITEN FORSMAK


God søndag dere! Jeg håper dere alle har hatt en fin helg så langt? Her har vi kost oss fra enden til en annen. Det er kanskje ikke så rart med tanke på det fine været vi har hatt her i Fredrikstad. Fredagen gikk bort i jobb og hyggelig babybesøk, igår trakk vi oss ut til havet med to vennepar for grilling og kubb-spill og endte til slutt opp med enda mer grilling på verandaen til et annet vennepar. En amazing helg som virkelig har gitt oss en forsmak på det vi har i vente, nemlig sommeren.

Tilbake til dagsturen vår ute ved havet. Det jeg liker så godt ved å bo i Fredrikstad, det må vel være alle de flotte stedene som ligger ved vannet. Det å trekke seg tilbake fra en hektisk hverdag er noe jeg elsker og å kunne gjøre det ved havet når sola skinner... Det finnes rett og slett ikke noe bedre etter min mening. Igår var akkurat en slik dag. Det var igrunn ikke så rart jeg smilte fra øre til øre omtrent hele dagen. Sol, hav, grilling, venner... Vel, det finnes vel nesten ikke noe bedre enn dette heller vil jeg påstå.

Dessverre ble det hele bare en liten forsmak av sommer. Idag øser regnet ned her i Fredrikstad, men det er kanskje like greit. Da kan vi være inne med god samvittighet, og ikke minst ta igjen alt det forsømte husarbeidet. Hehe...

Nyt resten av denne søndagen!

Linda❤

 • 15.04.2017, 12:32

ER DET MULIG!!


Ja, er det mulig sier jeg bare! For snart en uke siden var jeg ute å tok bilder for et blogginnlegg jeg hadde planlagt. Et sted mellom poseringer og det å finne riktig location snubler jeg. Jada, jeg snubler så kameralinsen treffer bakken med et stort knas. Enda godt jeg var alene, for det hele må ha sett ganske komisk ut. Det som ikke var så komisk var at den eneste linsen jeg hadde ble ødelagt, så alt av blogginnlegg ble satt på vent. Jeg føler ikke for å blogge uten bilder, akkurat som jeg regner med dere ikke gidder lese blogginnlegg uten bilder. Hehe...

På onsdag fikk jeg heldigvis ordnet ny linse, en som visst nok er bedre enn den jeg hadde. Jeg fikk testet den ut allerede på torsdag, men min mor og far har nemlig som tradisjon å be inn hele familien til grill og kos. En veldig koselig tradisjon som alle i familien liker, men som gir liten tid til noe annet, og minst av alt blogging. Noen bilder fikk jeg uansett tatt, og selvfølgelig skal jeg dele dem med dere.

Stemningsbilder, som jeg elsker. Og mat, som jeg elsker. Hihi! Nå er vi tilbake i Fredrikstad igjen. Min kjære er i utdrikningslag, mens jeg nyter en lat dag på sofaen. Ikveld får jeg besøk av jentene til gutta som er avgårde. Vin, brettspill og hygge skal det bli.

Hva gjør dere denne påsken? Kanskje dere er avgårde på noe veldig gøy, eller rett og slett nyter late dager hjemme? Uansett ønsker jeg dere alle en nydelig påske videre.

Linda❤

 • 17.03.2017, 17:15

"JEG VIL IKKE HA DEG TILBAKE"!


Er det ikke rart hvordan enkelte mennesker nøler med å starte opp med trening igjen etter sykdom. Trening som bare gjør kroppen godt. Selvfølgelig krever enkelte sykdommer mer ro enn andre i ettertid, så hva blir egentlig best og mest riktig å gjøre??

Jeg er uansett en av de 'enkelte menneskene' som nøler litt med å komme igang igjen. Uansett hva slags syk jeg har vært. Nylig lå jeg rett ut i influensa. Det var faktisk bare en uke siden igår hvor jeg lå rett ut med feber. Idag er jeg mye bedre. Litt småforkjølelse som henger igjen bare, så det føles virkelig ut som det går rett vei. Da jeg våknet idag tidlig skinte sola fra skyfri himmel, noe som gjorde at joggeskoene ropte på meg for en powerwalk. Etter mye om og men våget jeg meg ut.

Nå bare håper jeg ikke jeg blir dårlig igjen. Noe av det verste jeg veit er nemlig det jeg har vært igjennom nå. En kraftig forkjølelse som gjør at jeg mister smak- og luktesans.

"Kjære forkjølelse! Jeg ber deg om å holde deg langt unna i lang tid fremover. Jeg vil nemlig ikke ha deg tilbake"!!

Linda❤

 • 14.03.2017, 19:12

- NÅR NOE UVENTET SKJER


Eller fult så uventet var det vel kanskje ikke, for det måtte vel skje meg før eller siden(ihvertfall med tanke på alle baselusker som svirrer rundt om dagen). Anyway, natt til torsdag forrige uke meldte influensaen sin ankomst med et brak, så sofaen har vært min "sykesone" siden. Til og med feber fikk jeg, noe jeg seriøst ikke kan huske sist jeg hadde.

Alle planer som var lagt for helgen måtte med tungt hjerte avlyses. På lørdag skulle jeg blant annet feiret bursdagen til en god venninne som jeg hadde gledet meg til lenge. Selv om formen var litt bedre på lørdag hadde jeg ikke noe utenfor husets fire vegger å gjøre. Idag føler jeg meg mye bedre. Heldigvis... Forkjølelsen henger fortsatt litt i, men nå begynner smakssansen sakte, men sikkert å komme tilbake og bariton-stemmen er borte, så dette går riktig vei. Imorgen er det jobb igjen, og det gleder jeg meg til.

Jeg håper dere holder dere friske og raske? Pøs på med litt ekstra vitaminer. Det skader aldri i disse dager. Hihi!

Linda❤

 • 01.03.2017, 19:51

JEG ER KLAR - BRING IT ON!


- Det er rart det der, når man er skuddårsbarn og har bursdag hvert fjerde år. Datoen blir borte i tre hele år, men allikevel så eldes jeg like raskt som alle andre. Tenk så kjekt det hadde vært å stå litt på stedet hvil. Ihvertfall nå når jeg begynner å bli skikkelig voksen og føler tiden flyr fortere og fortere avgårde for hver dag som går. Jeg har mange ganger fundert på hvis jeg hadde stått på stedet hvil i tre år, hvor annerledes ting hadde vært. Funderingen forblir et mysterium. For igår var jeg 28 år. Idag er jeg 29....

Hadde noen fortalt meg for seks år siden at jeg idag kom til å ha en flott jobb, en enda flottere samboer, et trygt og godt hjem og egentlig alt det ei jente kan ønske seg hadde jeg ledd. Jeg har vokst mye på disse årene. Mye har skjedd. Masse positivt, men også litt av hvert negativt. Hadde noen på samme tidspunkt fortalt meg at jeg idag kom til å være avhengig av NAV hadde jeg også ledd. For det var aldri noe alternativ for meg. Det skulle bare ikke skje, men det gjorde det. Idag seks år seinere har jeg egentlig alt ei jente kan ønske seg, bortsett fra en helse som jeg ikke engang ønsker min verste fiende.

"Hvordan klarer du det"? "Hvordan klarer du å smile, kjempe uventede kamper og aldri gi opp med den helsen du har"? Jeg lurer på hvor mange ganger jeg har hørt dette. Jo, jeg klarer det fordi her finnes det virkelig ikke noe annet alternativ. Livet må gå videre i lag med dagene som absolutt ikke stopper opp. Det er livets gang. Samtidig er jeg overbevist om at smilende, glade og positive mennesker lever lenger. Make the most of it" som jeg liker å si....

- Skuddårsbarn eller ei, årene går. En ting vi mennesker har til felles er at vi eldes alle mann alle i et sakte, men sikkert tempo. Igår var jeg 28 år. Idag er jeg 29. Jeg skal virkelig fortsette å "make the most of it". Jeg har nå trådd inn i mitt siste år av 20-årne. Det blir spennende. Sikkert med både en haug av opp og nedturer. Jeg er klar. Så bring it on!

Linda

 • 25.02.2017, 16:34

- NÅR DØGNET IKKE HAR NOK TIMER


Det tar på å skulle gjøre istand til fest. Igår gikk dagen så alt for fort, med alt for mange ting å gjøre på to-do-listen. Jeg skal nemlig feire bursdagen min med jentene ikveld, noe jeg har sett frem imot en god stund nå. 29 år er kanskje ikke så mye å feire, men det gir meg en fin unnskyldning til å be inn til fest. Så den sjansen lar jeg ikke gå ifra meg.

Som jeg har sagt før: "kun det beste er godt nok når jentene kommer", så døgnet hadde virkelig ikke nok timer igår. Jeg vet ikke med dere, men uansett når vi ber inn til sammenkomster her hjemme må det vaskes og stelles istand. Jeg tror min kjære syns jeg har støv på hjernen, men ingen liker vel å gå bort på besøk til et "skittent" hjem? Nå er ihvertfall alt klart. Endelig...Huset er shinet, kaken er klar og jaggu så er jeg halvveis klar også.

Nå gjenstår det bare å finne ut av kveldens antrekk og sminken, så er jeg good to go. Snøen laver ned her i Fredrikstad idag, noe som passer litt dårlig for mitt nykrøllede hår. Uansett skal ikke litt snø sette noen demper for kvelden. Kose oss skal vi uansett.

Ønsker dere en fin lørdagskveld dere som titter innom.

Linda❤

 • 21.02.2017, 19:54

- EN OPPLEVELSE LITT UTENOM DET VANLIGE


Idag tidlig våknet jeg litt spent. Spent på hva som ventet meg litt utpå dagen. Jeg vet ikke om dere husker at jeg nevnte for dere den flotte Valentinesday-gaven jeg fikk fra min kjære iår. Afrikansk massasje stod det på gavekortet. Siden jeg aldri før hadde hørt om denne massasjetypen Googlet jeg den like så godt. Det stod skrevet en hel del som trigget min nysgjerrighet, og klokken tre idag fikk jeg vite hva jeg hadde begitt meg utpå.

Afrikansk massasje er en type hurtigmassasje hvor det jobbes dypt med muskulaturen i omtrent hele kroppen. Gavekortet mitt var på en hel time, så dere kan tro jeg nå er svingstang her jeg ligger. Jeg fikk beskjed av massøren min om å ta en rolig kveld og drikke masse vann, og tro meg når jeg sier at det er omtrent alt jeg orker. Hehe! En opplevelse litt utenom det vanlige dette her.

Uansett om jeg nå er litt svingstang er jeg glad jeg prøvde ut en annen type massasje enn hva jeg har prøvd tidligere. Stiv som den stokken jeg er tror jeg virkelig denne timen har gjort godt. Om jeg vil bestille en slik time igjen? Jeg tviler. Jeg er nok mer den "kjedelige" aroma -eller klassisk massasje kind of girl, men som sagt veldig artig å ha prøvd.

Linda❤

lindahansen

Livet med en kronisk helsetilstand betyr veldig uforutsigbare dager. Her på bloggen vil jeg dele min hverdag og ikke minst mine interesser. For kontakt: hansen.linda88@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits