• 20.01.2017, 19:10

- EN TUNG UKE


Jeg skal ikke legge skjul på at denne uken har vært tung. Tyngre enn jeg hadde håpet på. Veien for å komme dit jeg skal kommer til å bli lang og kronglete, uten at jeg vil gå noe mer inn på dette. Det viktigste nå er at jeg klarer å se det positive og at jeg er på riktig vei. En dag om gangen er det som gjelder nå.

Heldigvis nærmer den tunge uken seg slutten, og smilet er endelig tilbake på plass. Det er helg, og denne helgen skjer det noe spesielt. Her i Fredrikstad arrangeres nemlig Norges første Winter Classic. Hva er det? Jo, det er et stort arrangement hvor hovedattraksjonen er en hockeykamp ute i friluft. Det er ventet 12.000 mennesker klare for derby, så dette blir gøy. Tenk at lille Fredrikstad har klart å få til dette. For en hockey-glad jente som meg passer dette perfekt, så morgendagen kan nesten ikke komme fort nok.

Lagene som møtes til kamp er ingen ringere enn erkerivalene Stjernen og Sparta. Ivrig Stjernensupporter som jeg er liker jeg ikke helt at jeg må stå iblant Spartasupportere, men sånn går det når samboeren holder med feil lag og fikk i ansvar å bestille billettene. Hehe! Uansett, dette blir en opplevelse for livet, så det får bare være. Kameraet blir selvfølgelig med, så jeg håper jeg får noen blinkskudd å dele med dere.

Ønsker dere en herlig fredagskveld videre. Her står biff og noe godt i glasset på menyen, før jeg tar tidlig kvelden. Jobb før gøy imorgen.

Linda❤

 • 15.01.2017, 16:15

- NÅR NOE GØY OG UVENTET SKJER


Ganske raskt etter jeg startet å blogge kom jeg over bloggen til ei jente som heter Lisa. Hun skriver om sitt liv med anoreksi. En hverdag som byr på mange opp og nedturer. Det var nok derfor hennes blogg fenget meg fra første stund. Rett og slett fordi jeg følte vi satt litt i samme båt. Ikke at jeg relaterer meg med anorektikere, men at vi begge lever et liv hvor ingen dag er lik. Den ene dagen føler man seg bra, mens dagen etter ikke fult så bra.

Vi har begge fulgt hverandres liv via blogginnlegg i ca. et og et halvt år nå, og er det noe jeg har funnet ut så er det at vi har en egenskap til felles. Vi elsker å glede andre. Vi kjører begge ganske hyppig giveaway's, noe som jeg tipper føles like bra for henne som for meg.

Før jul hadde hun nok en giveaway. En jule-giveaway, og gjett hvem som var så heldig og vant. Jo, det var meg! HURRA! Jeg ble så glad. Posten har tydeligvis vært treig etter julen for pakken kom først igår, men pakker kommer aldri ubeleilig uansett når.

Se på alt det fine jeg vant. Hvor heldig er ikke jeg. Og hvor søt er hun ikke som faktisk har brukt tid på å pakke inn i små gaver selv om jeg allerede visste hva jeg hadde vunnet. Det føltes nesten ut som julekvelden all over again. Hihi!

Hvis dere har lyst til å vinne noe av det samme har hun kjørt igang en ny giveaway idag. Så mye fint! Jeg har meldt meg på igjen. Den som ikke melder seg på, vinner ihvertfall ikke noe. Så kommer det så uventet på når man først vinner, og gud så gøy det er.

Linda❤

 • 03.01.2017, 15:20

IKKE HELT DEN STARTEN JEG HÅPET PÅ...


Virkelig ikke! Formen min begynte å hangle ett par dager før selveste julaften. Typisk tenkte jeg. Jeg som skulle "spise meg fet" på julemat. En potte tett nese og null smak satt en stopper for det. Den beste slankekuren tenker kanskje noen av dere, men den passer ikke for en mat-elsker som meg. Ikke i det hele tatt.

Da lille nyttårsaften kom følte jeg meg såpass bra at en powerwalk fristet. Påkledd med både ull, treningstøy og joggesko bar det avgårde ut i det sure høstværet som var den dagen. Nydelig for kropp og sinn. Dessverre ikke nydelig for nesen min som i løpet av kvelden tetnet til igjen. Forkjølelsen var tilbake. Og vi som skulle ha stuen full av folk nyttårsaften. To Paracet gjorde susen for den store kvelden, men 1. nyttårsdag var det sengen som gjaldt. Der har jeg ligget siden...

Idag føler jeg meg heldigvis litt bedre igjen. Smaken begynner sakte, men sikkert å komme tilbake. Frokosten nøt jeg virkelig kan dere tro, og etter en dag til på sofaen(som jeg håper gjør susen), er jeg imorgen klar for jobb igjen.

Slutten av året 2016 og starten av året 2017 ble kanskje ikke helt som jeg håpet på, men året har heldigvis så vidt begynt. Det er fylt med blanke ark som jeg bare gleder meg til å fylle inn. Nytt år, nye muligheter. Og for ikke å glemme så er tarmen min "friskmeldt", så egentlig er ikke starten på dette nye året så grå allikevel.

Et riktig godt nytt år ønsker jeg dere alle sammen!

Linda❤

 • 26.12.2016, 20:48

EN ANNERLEDES JULEFEIRING


Julefeiring for meg har i alle år vært en fredelig og rolig kveld hjemme hos mamma og pappa med storesøster og bestefar. Etterhvert som årene har gått har nye tilskudd kommet inn i familien og for to år siden ankom mitt vakre tantebarn verden.

Som veldig mange vet forandrer alt seg når et barn har blitt født. Hverdagen blir aldri den samme for foreldrene og ting må planlegges på en helt annen måte. Julaften iår måtte planlegges og tilrettelegges, og etter mye frem og tilbake bestemte søsteren min og hennes kjære seg for at de ville ha årets julaften-feiring hos seg. Litt spente var vi alle mann når en fast tradisjon skulle brytes, men så fort vi kom innenfor døren til deres hus forsvant all spenning.

Varmen fra et julepyntet hus og ikke minst stemningen søsteren min og hennes kjære ga oss var helt fantastisk. Brått var ikke en litt annerledes julaften så dumt allikevel. Vi var tross alt samlet, og det er jo det som det viktigste. Da spiller det egentlig ingen rolle hvor man er.

Jeg håper dere har hatt noen fantastiske dager? For mange av dere er det kanskje tilbake til jobb allerede imorgen? Jeg er heldig og skal nyte en dag til med fri. Kanskje jeg våger meg ut på en liten bytterunde av noen gaver som ikke passet. Jeg får se. Ønsker dere en fin 2. juledag eller skal jeg si julekveld videre.

Linda❤

 • 24.12.2016, 13:11

NÅR ROEN SENKER SEG


For det har den endelig gjort nå, da har jeg virkelig fått kjenne på den dårlig samvittigheten ovenfor bloggen og dere lesere. Jeg har rett og slett måttet prioritere bort denne "jobben" fremfor alt mulig annet. Dessuten syns jeg det er utrolig vanskelig å ta bilder om dagen. Det er jo stort sett mørkt hele tiden, noe som gir lite fine bilder. Heldigvis har solen snudd i sin banegang, noe som sakte, men sikkert gir lysere dager. Jeg lover å komme sterkere tilbake.

Idag er det selveste julaften. Den dagen i året som så mange barn venter på og ikke minst gleder seg til. Jeg gleder meg også. Ikke tro at selv om man blir eldre så slutter man å glede seg til jul. Den spesielle julefølelsen blir kanskje ikke helt den samme, men den er der på sett og vis allikevel.

Ikveld blir det feiring med familien. Med et tantebarn på 2-år i hus, som forstår hva gaver er, regner jeg med det blir det en artig julekveld. Hihi!

Nå skal jeg fortsette på dagens TV-maraton. Jeg ønsker dere en fantastisk julefeiring videre. Måtte den bli akkurat slik dere håpet på. Vi blogges!

Juleklemmer, Linda❤

 • 09.12.2016, 16:15

- JULEPYNT PÅ BUDSJETT


Jeg vet ikke med dere, men hvert år når julepynten taes frem lyster jeg på å tilføye noe nytt. Det trenger ikke være store greiene, men en gjenstand eller to for å fornye litt. Istedenfor å kjøpe inn nytt har jeg i år prøvd å tenke litt kreativt(noe jeg sjeldent gjør på interiør-fronten), og jeg må ærlig innrømme at jeg overrasket meg selv.

Helt siden en middag hos min søster for litt siden, hvor bordets pynt bestod av et lysfat med masse kongler, har jeg ønsket å få til noe lignende her hjemme. Etter flere butikk-besøk poppet et tanke opp i hode: "hvorfor ikke plukke konglene selv"? Så her om dagen gjorde jeg nettopp dette.

Jeg ble litt skuffet over at de alle sammen var 'lukket' når jeg plukket de, men gjett om jeg fikk meg en positiv overraskelse. Etter to dager liggende på papir til tørk åpnet de seg alle sammen. Kanskje jeg er dum, men dette var jeg ikke klar over at kom til å skje, så da forstår dere nok at jeg ble både overrasket og veldig glad. Små gleder dere! Hihi...

Superfornøyd ble jeg ihvertfall, og det beste av alt så kostet det meg ikke fem øre. Det går faktisk an å fornye litt uten å bruke penger, det gjelder bare å tenke litt utenfor boksen(i mitt tilfelle).

- Hva liker dere best? Å kjøpe julepynt eller å lage den selv? Kanskje en miks av begge?

Ønsker dere en fin helg dere som titter innom. Her kommer den til å gå i ett med jobb og julebord, noe jeg renger med en del kjenner seg igjen i?

Linda❤

 • 03.12.2016, 13:35

INSPIRASJON - ENKEL OG LEKKER BORDDEKORASJON


Endelig er dagen her som jeg har gledet meg sånn til. Allerede klokken 16.30 kommer jentene. Innen den tid er det full avslapning som gjelder. Som flere av dere sikkert forstod igår har jeg stått på for å slippe å gjøre noe idag. Mission accomplished! Utrolig deilig...

Jeg tenkte jeg skulle vise dere middagsbordet jeg har dekket. Jeg må ærlig innrømme at jeg er litt stolt. Aldri før har jeg dekket så fint. Virkelig gøy var det igår å se det hele ta form, og at det ble slik jeg hadde forestilt meg. Inspirasjonen har jeg hentet fra min flinke mor. Hun dekker nemlig alltid så pent.

- Tips: bruk pyntegjenstander dere allerede har. Lysestaken hadde jeg fra før, samme med juletre-kulene i sølv. Granbar og greiner selges på Plantasjen til en slikk og ingen ting. Rosene kjøpte jeg også på Plantasjen. For at rosene ikke skal visne har jeg puttet de i små beholdere med vann(slike får man tak i hos en hver blomsterbutikk). Disse beholderne har jeg gjemt under granbaren.

- Sett opp dekorasjonen slik dere selv ønsker. La fantasien vandre. Jeg kunne sikkert brukt enda flere gjenstander, men jeg liker det enkelt uten for mye dill dall. Smak og behag det der.

Nå kan kvelden bare komme. Eller, først må jeg finne ut av kveldens antrekk. Det er det eneste som ikke er klart. Merker det stresser meg litt, men jeg finner nok ut av det. Hihi! Jeg ønsker dere en fantastisk lørdag videre. Btw! Ikke glem trekningen av julekalenderen imorgen. Da trekkes vinner nummer 2. Kanskje du er den heldige....

Linda❤

 • 02.12.2016, 09:27

- ER DET FOR TIDLIG?


God morgen alle fine! I skrivende stund begynner solen å titte frem her i Fredrikstad. Frosten på bakken soler seg i glansen, mens inne er det noe annet som glinser.

På onsdag kveld pyntet jeg nemlig juletreet vårt. Ikke bare er årets julegaver ferdige, men årets juletre er også ferdig pyntet. Jeg har aldri vært så tidlig ute før. Jeg merker det gir meg en deilig følelse. I disse dager setter den beryktede førjulsstria igang for alvor. Jeg kjenner jeg har senkede skuldre, så den forbedring jeg nevnte for dere for litt siden ser ut til å gå etter planen.

Lysene fra juletreet og adventsstakene glitrer så fint. Jeg elsker stemning de gir meg. Jeg hadde nok avventet litt med pynting av juletreet, hadde det ikke vært for at jeg får alle jentene hjem på julebord imorgen. Er det julebord så er det julebord, og som den perfeksjonisten jeg er har jeg planlagt detaljene i lang tid nå. Hehe!

- Når bruker dere å pynte juletreet? Er det for tidlig å pynte i førsten av Desember?

Nei, nå får jeg slenge meg i valsen som det heter. Jeg har fortsatt en del jeg skal gjøre før jeg kan ta imot gjester imorgen. Jeg ønsker dere en fin fredag. Endelig helg, igjen...

Linda❤

 • 25.11.2016, 20:56

JEG PRØVER Å FORBEDRE MEG....


Hvor har dagen idag blitt av? Jeg vet det vel egentlig, men jeg forstår det fortsatt ikke helt. Timene har bare flydd avgårde. Jeg startet dagen med frokost i sofaen, før turen gikk videre til osteopaten min. Deretter var det bare å komme seg hjem, for kjøkkenbordet var nemlig fult av gaver. Tenk det dere, vi er så og si ferdig med årets julegaver. Det har vel aldri før skjedd i historien at jeg/vi har vært ferdig så tidlig. Jeg hadde iår som mål om at jeg skulle klare dette, men jeg hadde aldri trodd jeg faktisk skulle få det til. Jeg mangler bare noen småting til tantebarnet mitt, så kan julaften bare komme. 

Grunnen for at jeg er så tidlig ferdig iår kommer av at jeg prøver å forbedre tankegang og legge opp løpet annerledes. Jeg er en forferdelig stresset person, og for å slippe handle-maset i førjulstiden(hvor det skjer så mye), bestemte jeg meg for at iår, iår skal jeg slippe dette. For helsens skyld. Så idag, imens "alle" har stresset seg rundt til forskjellige butikker for Black-Friday-kupp har jeg sittet inne å hørt på julemusikk og pakket inn julegaver. 

Som den perfeksjonisten jeg er brukte jeg hele tre timer på å få pakket inn alle gavene. Det er ikke rart dagen brått ble til kveld. Heldigvis syns jeg det å pakke inn gaver er gøy, og jeg storkoser meg når jeg legger ned flid i hver eneste en. 

- Hvordan ligger dere an med årets julegaver?

Nå sitter jeg endelig på min favorittplass - sofaen, men har kan jeg ikke bli sittende for lenge. Håret skal nemlig krølles og skjorten min strykes for imorgen er det duket for årets første julebord. Jeg jobber imorgen tidlig, så for igjen å slippe minst mulig stress velger jeg å gjøre alt mest mulig klart ikveld. Kanskje noen av dere skal på julebord imorgen også? Julebord eller ei, jeg ønsker dere alle en fantastisk helg. 

 

Linda♥

 • 15.11.2016, 16:58

DET SJOKKERER MEG!


- Har du noen gang tenkt over hva du kan bidra med etter din bortgang?

Igår morges før jeg dro på jobb ble jeg sittende å se på God Morgen Norge på TV2. Det var nemlig et innslag der som virkelig fanget min interesse. I den ene gjestestolen satt det ei flott dame, koblet til oksygentilførsel. Når jeg fikk høre den korte versjonen av hennes liv og det hun står ovenfor akkurat nå begynte jeg nesten å gråte. Den flotte damen, som man absolutt ikke skulle tro var syk hadde det ikke vært for oksygentilførselen, venter på nye lunger. Nye lunger! Hver eneste dag sitter hun å venter på telefonen fra sykehuset som vil komme til å forandre livet hennes. 

Med henne i gjestestolen satt også overlegen for lungeavdelingen ved Rikshospitalet og lederen for Stiftelsen Organdonasjon. Det ble fortalt noe som virkelig sjokkerer meg. Per dags dato har tallet på antall organdonasjoner sunket kraftig. De konkluderer med at grunnen for dette er dårlig kommunikasjon innad i hver enkelt familie. Tenk, her står liv på spill, liv som kan reddes, men som kanskje ikke blir det, rett og slett på grunn av mangel på kommunikasjon. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så ja, har du noen gang tenkt over hva du kan bidra med etter din bortgang? Du kan faktisk være med på å redde liv. En bedre gave enn det kan det ikke være mulig å gi noen. Jeg ble selv organdonor for mange mange år siden. Selv om tykktarmen min er fjernet har jeg mange andre friske organer som kanskje en gang i fremtiden kan være med på å redde et annet menneskes liv. 

- Jeg oppfordrer deg til å bli organdonor. Klikk deg inn på Stiftelsen Organdonasjon og fyll ut ditt donorkort, eller gjør det viktigste av alt som er å kommunisere med de du har rundt deg. Jeg sier det igjen: du kan faktisk være med på redde liv. Ikke glem det♥

 

Linda♥

 • 13.11.2016, 19:17

DEN STORE DÅPSDAGEN


God kveld alle fine! Håper dere har hatt en fin søndag? Det har ihvertfall jeg hatt. Idag tidlig duret jeg nemlig avgårde til Gressvik Kirke. Anledningen var den store dåpsdagen til datteren til Camilla, lille vakre Lila Victoria. Litt små-spent må jeg ærlig innrømme jeg var, siden jeg ikke kjente så mange, men både familie og venner tok så godt vare på meg igjennom hele dagen. Med andre ord forsvant spenningen raskt. 

Dere som kjenner Camilla igjennom bloggen hennes Villapaprika vet at hun aldri gjør noe halvveis når hun skal stelle istand. Uansett hva det måtte være. Dagen idag var selvfølgelig intet unntak. Bilder har jeg selvfølgelig tatt. Ta en titt, så skjønner dere hva jeg mener. 

- Gratulerer så mye igjen kjære Camilla, med dåpsdagen og ikke minst et vel overstått selskap. Jeg er amazed over alt du får til. Du strålte fra øre til øre hele dagen. Det gjør meg glad, for ingen andre fortjener lykke mer enn du. Tusen takk for at jeg fikk ta del i denne dagen. Det setter jeg stor pris på. 

 

Linda♥

 • 03.11.2016, 11:17

VINNEREN AV MAKEUP-GIVEAWAYEN ER KÅRET


God morgen alle fine! Jeg vil starte dette innlegget med å si takk, nok en gang, for all omtanke etter innlegget jeg postet igår. De siste dagene har vært tunge, men jeg prøver etter beste evne å holde humøret oppe. Jeg venter fortsatt på telefonsamtalen fra kirurgen min, så så fort jeg vet noe mer, får dere også vite.

Så over til noe hyggelig. Mye mer hyggeligere vil jeg si. Nemlig den store makeup-giveawayen! Jeg vet jeg lovte dere trekning den 1. November, men siden det var den dagen jeg fikk de dårlige nyhetene, ble hele trekningen litt forskjøvet. Jeg beklager dette, men jeg velger å tro dere forstår. Jeg er ikke en person som glemmer, så idag har jeg endelig fått trukket ut en heldig vinner. Og den heldige vinneren er: 

Nina - jenta bak bloggen liveterherlig93

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gratulerer så mye Nina! Jeg må ærlig innrømme jeg syns det var stas å trekke nettopp deg. Du er en av mine faste og gode lesere som alltid legger igjen en god kommentar. Jeg setter så stor pris på at du leser min blogg. Det skal du vite♥ Du vil straks motta en e-mail fra meg angående din adresse slik at disse goodiene kommer vel frem.

Til resten av dere vil jeg si takk for deltakelsen. Det kommer garantert flere giveaways, så bedre lykke neste gang. Ha en super torsdag videre!

 

Linda♥

 • 30.10.2016, 12:09

JEG HADDE STORE PLANER...


Sponset behandling

Ja, jeg hadde virkelig store planer om å oppdatere dere på fredag når jeg var på vei inn til Oslo. Dessverre, som sikkert mange av dere fikk med dere, var blogg.no nede for telling nesten hele dagen, derfor falt denne oppdateringen bort. Istedet får dere den idag. Bedre seint enn aldri er det jo noe som heter.  

Grunnen for Oslo-turen denne gangen var bursdagsfeiringen til en venninne. Fredagskvelden forsvant så alt for fort, noe den alltid gjør i lystig lag. Dagen derpå fikk jeg sitte på med noen venninner hjem til Fredrikstad igjen, og brått var Oslo-turen over for denne gang. Litt for raskt etter min smak. Det er liksom noe med den byen som fenger meg, slik at jeg hver eneste gang omtrent ikke vil hjem. Dessverre ble det bare en kort visitt denne gangen, men I'll be back. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gårsdagen skjedde det lite spennende. Jeg tror jeg brygger på et eller annet jeg altså. Nesen er fortsatt ikke med meg om dagen, og nå har jeg fått hovne lymfekjertler. Flere av dere har sikkert fått med dere at formen min hangler litt om dagen, så nå er jeg lei. Jeg er en sånn person som foretrekker enten eller. Enten så får jeg bli syk, eller ikke. En sånn limbo-tilstand jeg er i nå er bare slitsomt og irriterende. 

Noe som heldigvis hjelper litt på formen er at jeg endelig har fått satt på vippe extensions igjen. Etter noen måneder med opphold var mine egne vipper endelig klare igjen, til min store begeistring. Tusen takk Sara's Nailfashion. Dere får meg alltid til å føle meg fresh, selv når jeg egentlig ikke er det. Hehe!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da har dere fått all oppdatering som er verdt å nevne. Dagen idag tilbringes i sofaen. Her er det oppladning som gjelder før en ny arbeidsuke. Ikveld håper jeg at jeg kommer meg avgårde på hockeykamp. Jeg tenker som så at litt luft må man jo ha. Har dere noen fine planer denne søndagen?

- BTW! GLEM IKKE Å MELDE DERE PÅ MIN STORE MAKEUP-GIVEAWAY. VINNEREN TREKKES FØRSTKOMMENDE TIRSDAG. LYKKE TIL♥

Ha en herlig søndag videre dere som titter innom!

 

Linda♥

 • 27.10.2016, 17:23

STOR MAKEUP-GIVEAWAY


Huff, brått er det to dager siden jeg blogget sist. Dagene bare flyr avgårde... For dere som lurer har formen faktisk vært ganske allright så langt denne uken, men jeg har allikevel valgt å koble ut litt, noe jeg tror har vært fornuftig av meg. 

Som et lite plaster på såret for at jeg ikke finner overskudd til å blogge så mye om dagen, tenkte jeg å kjøre igang en aldri så liten giveaway. En heldig vinner stikker avgårde med en stor makeup-gave og en deilig body lotion fra velkjente merker.(Verdi: ca. 1000,-) For å bli med i trekningen tenkte jeg denne gangen å teste ut noe litt annerledes: 

- JEG ØNSKER AT DERE I TILLEGG TIL NAVN OG E-MAIL ADRESSE I PÅMELDINGENS-KOMMENTAREN SKRIVER HVILKEN SYKDOM JEG LEVER MED. (ET LITE TIPS BLIR Å SJEKKE IGJENNOM KATEGORIENE MINE) DER STÅR DET GANSKE KLART. HIHI!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- FOR EKSTRA VINNERSJANSE: FØLG MEG PÅ INSTAGRAM OG FACEBOOK

JEG TREKKER EN HELDIG VINNER TIRSDAG 1.11, SÅ FØLG MED!

Da gjenstår det bare å ønske dere lykke til. Husk den som intet våger, intet vinner. Eller ja, dere skjønner hva jeg mener. Man vinner ihvertfall ikke noe ved å ikke melde seg på. Det er vi vel alle enige om?

Ha en fin kveld videre, så blogges vi mer imorgen. Da skal jeg ut på en aldri så liten helgetur. Wiii!

 

Linda♥

 • 24.10.2016, 16:35

- EN RAR UKE


Hei mandag, og hei ny uke! Du ønskes varmt velkommen, ihvertfall hos denne jenta. De to siste ukene har formen vært crap, så jeg X virkelig fingrene for at denne uken bra. Heldigvis fungere magen som den skal, så jeg prøver å si til meg selv at det kunne vært så mye verre. Formen idag har heldigvis vært fin. Mandag, ny uke og det å ikke føle seg så aller verst, det er jammen ikke dårlig. Ingen blå-mandag idag med andre ord. 

Denne uken her blir litt rar for min del. Jeg pleier(med tanke på sykemeldingen) å jobbe 3 dager i uken, men siden jeg reiser til Oslo til helga jobbet jeg inn min faste jobblørdag i helgen som var, så denne uken består kun av 2 jobbdager. Blir jo rene ferieuken det. Heldigvis, sånn egentlig, tenker jeg. For da kan jeg lade ekstra opp, så gjenstår det bare å håpe på at den gode formen holder seg til helgen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En ting er ihvertfall sikkert. Når man lever med en kronisk helse så lærer man seg til å sette pris på de dagene hvor formen er fin. Dette har blitt en egenskap jeg faktisk er glad jeg har. Det er så alt for lett å ta slikt for gitt. 

Jeg håper dere har hatt en fin start på denne nye uken? Det fortjener dere. Nå står middagslaging for tur her i heimen. Vi blogges!

 

Linda♥

 • 23.10.2016, 14:12

- DETTE GJØR DET HELE VERDT DET


Da jeg startet å blogge, ante jeg ikke hva jeg hadde i vente. Tankene svirret rundt i hode om hva som faktisk kunne dukke opp av reaksjoner siden jeg tok valget om å blottlegge masse personlig om meg selv, men valget var allerede tatt og jeg var forbered på å ta hva enn som måtte komme. Jeg var klar. 

Idag, over ett år seinere siden "blogg-eventyret" startet, angrer jeg ikke. Jeg har blitt kontaktet via e-mail av så mange mennesker som sitter i samme eller liknende situasjon som meg, og ikke minst så har jeg fått lesere som jeg merker virkelig bryr seg. Det at mennesker som ikke egentlig kjenner meg viser omtanke ovenfor meg bare ved å ha lest det jeg skriver gir meg en ekstremt god følelse. I den verdenen vi lever i idag er det godt å få oppleve godhet. Det gir meg håp, håp om at det gode til slutt vil vinne over alt det vonde. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er altså dere lesere som gjør den jobben jeg legger ned i bloggen min verdt det. Jeg har ingen stor blogg, men det er som Camilla - Villapaprika er flink til å minne meg på: Det betyr ikke så mye å ha mange lesere, men at du faktisk treffer de leserne du har. At du gir de noe. Disse ordene er så sanne, og når jeg nå er inne i en liten kinkig periode, gjorde det virkelig dagen min når jeg her om dagen fikk lese et innlegg av en fast leser som var dedikert til meg. Bare meg. Jeg ble en smule stolt, ydmyk og veldig glad. Tusen takk Nina♥ For dere som vil lese innlegget, finner dere det her

Nå har jeg skriblet mye her... I bunn og grunn vil jeg bare si takk til alle dere fine lesere. Takk for alle oppløftende ord dere alltid gir meg. Jeg setter så pris på hvert eneste ett, mer enn dere aner. Selv om jeg blogger litt mindre om dagen, satser jeg på å komme tilbake for fult, men akkurat nå må jeg bare ta en dag av gangen. 

 

Linda♥

 • 19.10.2016, 16:51

"SKAL DU SLUTTE Å BLOGGE LINDA"?


- Jeg aner ikke helt hva som skjer med meg om dagen. Jeg er i sliten-lei- og er det ikke det ene, så er det det andre modus.

Brått var det nesten 5 dager siden sist jeg var her inne. Noen av dere har kanskje lurt på hvor jeg har blitt av. Jeg vet det nesten ikke selv. Eller jo, jeg vet det vel, men hvorfor, det lurer jeg på selv. For litt siden fortalte jeg dere at formen ikke er helt på topp om dagen. Jeg er sliten og trøtt, og kunne uten tvil sovet døgnet rundt. Kanskje jeg har fått en liten høst-depresjon? Jeg har alltid kalt meg selv for en vær-syk person, men om det er denne veien det skal gå når jeg blir eldre må noe skje. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som dere sikkert har forstått nå har jeg måtte sette bloggingen litt til side. Jeg har rett og slett ikke følt for å stille meg opp foran kamera, og dessverre har bare tanken på å skrive innlegg gjort meg stresset. Jeg har fått flere spørsmål allerede om jeg har tenkt til å slutte å blogge, og for dere som lurer er svaret NEI. Jeg elsker å blogge, og har ingen planer om å slutte. Men så er det jo sånn da, når helsa ikke er helt med, må andre ting her i livet gå foran. Viktigere ting enn å blogge. I en periode nå så blir det nok ikke oppdateringer hver dag, men annenhver kanskje. Jeg tenker at litt blogging er bedre enn ingen blogging, og håper dere er enige. 

Det eneste jeg kan gjøre nå er å ta en dag av gangen, lade opp når jeg har mulighet og håpe på at ting retter seg igjen(noe det helt sikkert gjør). 

 

Linda♥

 • 13.10.2016, 15:45

5 TING JEG GLEDER MEG TIL


Vi går en tid imøte der de aller fleste har en ganske full agenda. Her i heimen fylles den stadig opp med flere og flere eventer. Jeg sliter(som dere allerede vet)med å si nei, men jeg føler jeg prøver. Ihvertfall mer enn tidligere. Anyway, en del eventer er nå fastsatt, og jeg kan ikke si noe annet enn at jeg gleder meg. Jeg X fingrene(som alltid)for at formen holder seg slik at jeg får med meg alt som er planlagt, men skulle noe dukke opp så er det heldigvis ikke verdens undergang. 

For å gi dere et lite innblikk i hva slags planer denne jenta har fremover, tenkte jeg idag å dele fem ting, eller bedre sagt eventer jeg gleder meg til den nærmeste fremtiden. So, here it goes!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- 5 TING JEG GLEDER MEG TIL

1. Førstkommende lørdag fyller min kjære samboer, min beste venn og ikke minst min kjæreste år. Stuen skal fylles med gode venner, god mat og drikke. Slike sammenkomster er noe jeg elsker, så jeg er veldig klar. 

2. Det blir en rolig helg, før jeg siste helgen i Oktober reiser til Oslo. IIIIh! Jeg klarer nesten ikke vente. Anledningen er nok en bursdag, denne gangen til en god venninne. Jeg er dessverre alt for sjeldent i Oslo, men når det kommer til bursdager er det en selvfølge å ta turen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3. Slik det ser ut nå blir det noen rolige helger igjen før årets julebordsesong setter igang. Første julebord ut blir med verdens beste kolleger. 26. November skal vi ut å spise og hygge oss. Hva resten av kvelden bringer, får vi se. En bra kveld blir det uansett. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4. Neste julebord ut er med jentene. 3. Desember går det av stabelen. Iår skal jeg faktisk ha det hjemme, noe som er utrolig lenge siden sist. Jeg gleder meg! Mat skal bestilles, bord pyntes og jeg tror jaggu jeg skal sette opp juletreet også. Alt for å få den gode julestemningen. Kvelden ender med en tur på byen, hvor vi forhåpentligvis får danset litt fra oss. 

5. Årets siste julebord for min del går av stabelen allerede helga etter. Jeg skal være med min kjære på julebord med jobben hans, faktisk for første gang. I desember har vi bodd sammen i 4 år, men julebordene våre har aldri klaffet slik at jeg har kunnet vært med, så dette blir koselig. 

HAR DERE NOE DERE GLEDER DERE SPESIELT TIL?

 

Linda♥

 • 11.10.2016, 15:58

EN SPORTY START


Dagen idag skulle startet med at jeg hoppet ut av sengen, gjorde alt det nødige en jente må gjøre om morningene, før trening med fysio'n stod for tur. En sporty start på dagen med andre ord. Som regel er det slik det foregår, men ikke idag.

Noe av det dummeste jeg kan gjøre er å legge meg igjen etter et toalettbesøk sånn ca. en time før jeg egentlig skal stå opp. Jeg vet så godt hvor dumt det er, allikevel gjør jeg det. Ikke ofte, men ofte nok....

Slike dumheter straffer seg! Jeg får en start på dagen som er lite ønskelig, timeplanen blir forskjøvet, ja alt faller igrunn litt bakpå.

Heldigvis hadde jeg ingen store planer idag, og treningen fullførte jeg en halvtime seinere enn vanlig. Så til tross for at jeg forsov meg fikk jeg jo en liten sporty start. Hehe!

Nei, nå får jeg kaste meg igang med middagslagingen her. Håper dere har hatt en fin tirsdag så langt, uten noe som har gjort at dere har falt litt bakpå.

Linda❤

 • 08.10.2016, 11:12

DETTE ER DET IKKE OFTE JEG GJØR


God lørdag morgen dere! Håper dere har sovet godt? Selv har jeg sovet kjempegodt. Faktisk så har jeg sovet hele natten(noe som skjer svært sjeldent). Utrolig deilig....

Idag har jeg fri, noe som skal nytes til det fulle. En dag fylt med avslapning trengs. Ihvertfall med tanke på alt som skjer fremover. Helgene fylles opp frem mot desember og jul. Ja, herlighet! Julen. Det går for fort merker jeg nå.

Som sagt, dagen idag skal brukes på avslapning, derfor startet jeg like godt denne lørdags morningen med å dra med meg dyna ut i sofaen. Det er det ikke ofte jeg gjør, men noe jeg absolutt burde gjort oftere. Det er jo så mysigt. Hihi!

Nå har jeg nettopp sett ferdig en Pippi Langstrømpe-film. Selv om jeg skal slappe av idag kan jeg ikke bare ligge på latsiden. Det må ordnes litt her hjemme, og så skal vi faktisk i 1-års bursdag. Det blir koselig...

Skal dere noe gøy idag? Enten det blir stille og rolig, eller full fart ønsker jeg dere alle en herlig lørdag.

Linda❤

lindahansen

Livet med en kronisk helsetilstand betyr veldig uforutsigbare dager. Her på bloggen vil jeg dele min hverdag og ikke minst mine interesser. For kontakt: hansen.linda88@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits