hits
 • 08.01.2018, 19:54

2017 - DE BESTE MINNENE II


De beste minnene fra 2017 frem til juni tilhører nå historiebøkene. Snart vil de resterende seks månedene gjøre det samme. Jeg fortsetter der jeg slapp sist, og måneden er da selvfølgelig Juli.

- Juli 2017 -

Dette var en måned jeg følte ikke kunne komme fort nok. Sommerferie stod for dør, og vi skulle ut å reise. Destinasjon - Miami Beach. Etter en lang flytur kunne vi endelig sette føttene på utenlandsk jord. Utforskningen av et nytt sted kunne begynne. Det var varmt og klamt, men for sted! Jeg er uendelig glad for at jeg har fått oppleve noe så stort som dette.

- August 2017 -

Tenk at vi klarte å få til en jentetur ned på hytten til mor og far i Sverige. Siden vi nå har trådd inn i de mer voksne rekker, er det ikke alltid like lett å få det til å klaffe, men det gjorde vi altså til slutt. Denne turen er uten tvil det beste minnet fra August.

- September 2017 -

September var en rolig måned, noe som egentlig passet meg veldig greit. Som jeg har nevnt tidligere er det ikke alltid de store hendelsene som bør bety mest, men også de små. Som for eksempel da vi begynte pakke opp flotte høstnyheter på jobb. Jeg fikk meg en ny favoritt genser og var strålende fornøyd med det.

- Oktober 2017 -

Dette var en fin måned. Høstens farger strålte seg ofte i solen, og jeg kan faktisk ikke huske sist jeg har vært i så godt humør når været har blitt kaldere og man vet at vinteren lurer rundt neste sving. Jeg fikk opplevd bursdagen til en venninne i Oslo. Dessverre tok jeg bilde- og bloggfri(noe jeg angrer på nå) Jeg fikk være med på NSI Nail Awards hvor jeg fikk ha med meg en venninne og sist men ikke minst så lekte min kjære og jeg + et vennepar turister for en dag i Fredrikstad sin egen old town, nemlig Gamlebyen.

- November 2017 -

Førjulstiden for min del(og sikkert mange andre) starter allerede i November. Juleforberedelser og julebord med jobben er to av høydepunktene denne måneden. Men det største av de alle var da jeg valgte å stripe håret mørkt. En total forandring, noe jeg trengte.

- Desember 2017 -

Her sitter jeg igjen med masse gode minner, så jeg har bare måtte velge ut noen. Julebord med jentene er et av årets største høydepunkt, julaften med familien og selvfølgelig nyttårsaften som min kjære og jeg arrangerer her hjemme.

Og vips, så var var året 2017 over. Det nye året har så vidt begynt. Jeg gleder meg til å dele nye opplevelser, erfaringer, og opp- og nedturer med dere.

To be continued....

 • 04.01.2018, 19:53

2017 - DE BESTE MINNENE


Igår skrev jeg kanskje litt tankefullt og grovt om hvordan året 2017 har vært. Idag tenkte jeg å fokusere på det positive. Det er trods alt de positive tingene her i livet som som gjør at man kommer seg igjennom perioder hvor ting kan virke ganske mørkt. Dette kan være alt fra små opplevelser til de litt større, men de er begge så viktige og absolutt nødvendige.

Siden fokuset idag ligger på det positive, tenkte jeg å dele med dere en aldri så liten bilde-års-kavalkade av de opplevelsene som betydde mye for meg i 2017. Dette har jeg aldri gjort før her på bloggen, så jeg tenkte det kunne være litt artig. Jeg starter selvfølgelig med Januar og avslutter med Juni. Resten kommer seinere. Hihi!

- Januar 2017 -

De første bildene jeg vil dele med dere er fra Norges første Winter Classic. For ei hockey glad jente var det stor stas at min hjemby fikk være den første byen i landet som noen gang har arrangert noe slikt. Kampen var dessverre forferdelig dårlig, men alt i alt en fantastisk opplevelse jeg ikke ville vært for uten. Bursdagshelgen jeg hadde i Oslo lever jeg på fortsatt. En hel helg med gode venninner var akkurat det jeg trengte i en litt tung periode.

- Februar 2017 -

Denne måneden er for mange veldig trist og grå, men ikke for meg. Dette er min måned, nemlig den måneden på året hvor jeg kom til verden. Det betyr bursdagsfest. Jeg elsker å ordne istand og invitere venner. En ekstra god unnskyldning er det jo når man har bursdag for å gjøre nettopp dette.

- Mars 2017 -

Mars var en ganske rolig måned. Den største oppturen var uten tvil da jeg fikk ønske velkommen til nok en LV-veske i samlingen min. Denne gangen en rød vintage skatt som jeg hadde siklet på veeeeldig lenge. Jeg tror jeg har en ting for røde vesker??

- April 2017 -

Denne måneden var ganske tung, derfor var det ekstra godt når påsken kom å rømme til hytta for litt hygge med familien. Hver påske arrangerer mamma og pappa grill på verandaen for familie og venner. At vi var 30 personer på plass den dagen er jeg nesten sikker på. Utrolig hyggelig var det.

- Mai 2017 -

Her ble ting hektisk igjen. Veldig hektisk, men sååå gøy! Jeg klarte å få med meg to utdrikningslag, et bryllup og 17. Mai feiring. Fantastiske minner jeg er så glad jeg har fått oppleve, og ikke minst så glad for at helsen min tillot det og bestod i etterkant.

- Juni 2017 -

Nok en hektisk måned stod for dør. Et flott bryllup, en gøyal festival(Idyll Festivalen) og en fantastisk sommerdag hvor vi lånte leiligheten til moren av ei venninne. Den sommerdagen var uten tvil en av de beste dagene hele sommeren for min del. Ingen plager i hverken mage eller rygg er sjeldent, så jeg takket og bukket, og NØT.

To be continued....

 • 03.01.2018, 20:38

HVOR BLE TIDEN AV?


Datoer lyver aldri, og det skremmer meg nesten litt at idag står det 03.01.18 i kalenderen. Hvor ble de siste 365 dagene av? Det sies at jo eldre en blir jo fortere går både dager, uker og måneder, noe jeg det siste året har kjent veldig på.

2017 bydde på mye. NAV, jobb og helse tok opp mye av min tid. Heldigvis med mindre jobb klarte helsen alle disse utfordringene som ble kastet dens vei. Mindre jobb førte også til at jeg fikk med meg alt jeg ønsket å få med meg. Bursdager, brylluper, ferier og konserter. Jeg klarte utrolig nok å finne en balanse for meg selv og min helse oppe i det hele, noe jeg faktisk er ganske stolt over. Brått så befant jeg meg i en pynte-nyttårsbord-situasjon. Et nytt år var på vei. Hvor ble tiden av? Jo, i en haug med oppturer, nedturer, utfordringer og mestring.

Idag står det som sagt 03.01.18 i kalenderen. Det skremmer meg litt, men samtidig er jeg klar for et nytt år. Nye opp- og nedturer, utfordringer og mestring. Minner skal lages og lagres for resten av livet. For det er sånn livet går....

MED ØNSKER OM ET GODT NYTT ÅR FOR DERE ALLE.2018; BRING IT ON!

 • 04.12.2017, 19:19

INSPO - ENKEL OG FLOTT JULEBORDDEKORASJON


Om lørdagen var det duket for en av årets store begivenheter for min del. Jeg gleder meg alltid like mye til denne dagen nesten før den er over året tidligere. Jeg snakker selvfølgelig om årets julebord med mine vakre venninner. I en ellers hektisk hverdag, hvor mange har begynt stifte familie, mens andre bor langt avgårde, er det så godt å få en kveld sammen i førjulstiden som bare er vår. Det er uten tvil veldig viktig etter min mening.

De siste årene har jeg tatt på meg ansvaret og arrangert julebordet her hjemme. Jeg elsker å stille istand, og når maten blir levert på døren, får jeg alltid mer enn nok tid til andre ting. Som for eksempel dette med borddekorasjon. Lukten av granbar er noe jeg forbinder med jul, og så er det jo så dekorativt, så selvfølgelig blir dette utganspunktet i dekorasjonen. Med litt livlig fantasi kan man igrunn bruke det man selv ønsker tenker jeg. Iår valgte jeg det veldig enkelt. Grønt, hvitt, brunt, kongler og roser. Ganske organisk kan man si, men det beste av alt klassisk og flott.

Jentene syns det var så flott da de kom. Faktisk må jeg innrømme jeg var ganske så fornøyd selv. Granbar fåes kjøpt på Plantasjen, samme med de brune greinene. Roser kjøpte jeg på REMA 1000, som alltid er flotte. Disse har jeg puttet i små vannbeholdere som fåes i blomsterforretninger. Konglene plukket jeg ute ifjor. Hvorfor bruke penger på dette når de ligger gratis på bakken å venter. Skulle du finne på å gjøre dette i nærmeste fremtid, pass på å legge de tørt et par dager så de får sprunget ut skikkelig. Da er de finest.

Jeg håper jeg kanskje fikk gitt dere noen nye tips og inspirasjon til dette med borddekorasjon. Og ikke glem at less is more. Keep it simple. Hvem vil vel sitte med krims krams oppe i fanget når de spiser. Hihi!

 • 27.11.2017, 20:07

JULEGAVER-INNPAKNINGSINSPIRASJON


Juleforberedelsene er i full gang for de aller fleste, og her i heimen er det intet inntakt. Samboeren min og jeg har de siste årene prøvd å gjøre unna alle julegaver før de travleste ukene av året gjenstår. Jeg har aldri fått det helt til, men denne gangen ser det ut som at alt skal klaffe.

Selv om julen handler om så mye mer enn gavene som ligger under juletreet, er det ikke til å komme bort ifra at mange(både store og små) føler den kriblende følelsen i magen når det kommer til akkurat dette. I voksen alder har jeg måtte lære meg å sette pris på det jeg mottar. Rett og slett fordi gavene blir «overflødige». Misforstå meg rett. Jeg blir alltid glad, men tankene mine har lett for å vandre avgårde til de som ikke har så mye. De som gruer seg til julehøytiden. Jeg liker derfor bedre å gi enn å motta gaver selv. Følelsen av å glede andre- det er det som betyr noe.

Nå bablet jeg veldig avgårde her. Jeg har lett for det, når det kommer til temaer som er betyr noe for meg. Det jeg egentlige skulle vise dere er hvordan jeg har pakket inn årets julegaver. Jeg pleier nemlig alltid å pakke inn alle gaver selv(en desperat søkning på den forsvunnede julefølelsen tror jeg). Og ja, det hjelper. Hihi! Iår har jeg vært på Nille å handlet julepapir og tilbehør. De har så mye fint utvalg. Gråpapir har vært en trend lenge, mens jeg fant en litt annen variant enn jeg har sett tidligere.

Ble det ikke fint? Jeg er ihvertfall veldig fornøyd. Enda godt det ikke kostet så mye, siden det forsvinner til papirgjenvinning i løpet av kvelden.

Nå gjenstår det bare å se om jeg klarer å glede familien med det jeg har kjøpt(noe som heldigvis aldri er noe problem). Nå har jeg bare en gave til jeg må finne ut av før julen kan ringes inn for min del. Og det er hvordan jeg skal få gledet noen som virkelig trenger det.

- Har dere noen forslag til hva jeg kan gjøre?

 • 19.11.2017, 19:15

- EN STOR FORANDRING


Helt siden jeg var ei lita jente har hår og frisører vært noe jeg har hatt stor interesse for. Det sier vel sitt da jeg tok saksen frem en dag min mor og far var på jobb og klippet av alle de fine korketrekkerne mine. Jeg trodde vel kanskje jeg kunne frisere meg selv, noe jeg absolutt ikke kunne. Hihi!

Jeg valgte frisørlinja andre året på V.G.S. Frisørdrømmen hadde ikke gått over, selv mange år seinere. Dessverre fikk jeg aldri noen lærlingplass, så drømmen brast til tross for at jeg fikk godkjent yrkeskompetanse. Idag er jeg glad ting ble som det ble. Alt har en mening. Det er bare ikke så lett å skjønne det der og da.

Selv om frisørdrømmen brast har ikke interessen for hår forsvunnet. Jeg elsker å være hos frisøren, og på torsdag var det klart for årets juleklipp og selvfølgelig striping. Jeg føler jeg gikk all in denne gangen. Forandringen er stor. Jeg har faktisk ikke vært så mørk siden jeg gikk på frisørlinja, som i en alder av snart 30 er maaange år siden.

Jeg har endelig begynt å vende meg til mitt nye speilbilde(for jeg må ærlig innrømme at det har tatt tid). Fra ganske lys til veldig mørk er store kontraster, så det er kanskje ikke så rart. Heldigvis har jeg fått masse positive tilbakemeldinger og det hjelper jo også. Det er det ingen tvil om. Det beste med hår er at mulighetene er endeløse, og det gror jo ut. Dere skal ikke se bort ifra at jeg blir lysere igjen når våren kommer, men før den tid skal jeg leve livet som brunette.

- Hva syns dere? Yey or ney?

 • 06.11.2017, 18:32

I AMMETÅKA?


Det sies at eldre mennesker blir vimsete og lett kan glemme ting, men jeg har virkelig fått bevist ovenfor meg selv(og de rundt meg) at en trenger ikke være gammel for å glemme. Jeg har vel kanskje visst dette hele tiden, men at jeg har klart å glemme det jeg har glemt, det er bare helt utrolig. Ja, nå skal dere få høre!

Jeg har de siste årene prøvd å bli litt mer kreativ når det kommer til julegaver. Isteden for klær eller ting syns jeg det er hyggeligere å gi en opplevelse. Iår trodde jeg virkelig jeg hadde skutt gullfuglen da det skal gå et show her i Fredrikstad i februar hvor ABBA skal hylles. Jeg klikket hjem to billetter uten å tenke mer over det. Min far elsker nemlig ABBA, så dette måtte jo bare bli bra. Trodde jeg!

Igår var familien samlet, hvor jeg fortalte min søster om årets julegave til min mor og far. Hun visste ikke om hun skulle le eller grine da hun raskt skøyt inn; "Linda, jeg kjøpte jo to billetter som jeg ga i bursdagsgave til pappa". Jeg trodde hun tullet, men det gjorde hun altså ikke! Bursdagen til min far var i September, men dette er allerede helt glemt. Jeg husket det ikke da hun fortalte det, og jeg husker det fortsatt ikke. En skulle tro jeg hadde vært i ammetåka eller noe i september, men dessverre har jeg ingen gyldig grunn "å skylde på".

Så nå sitter jeg her da. Med to billetter jeg ikke får brukt. Svigerforeldrene mine har allerede fått pakket inn andre gaver, hvis ikke kunne jo de fått dem. Er det mulig sier jeg bare. Jeg får bare håpe noen sjeler der ute vil kjøpe dem, hvis ikke blir det kanskje brått ABBA-show på oss også!

- Opplever dere ofte glemskhet? (Jeg håper det er flere enn meg der ute) Hehe!

 • 05.11.2017, 20:55

- DET TAR TID Å SKAPE ET HJEM


Interiør er absolutt ikke min sterkeste side. Allikevel har jeg alltid likt å ha en viss kontroll på hvordan ting ser ut i heimen. Har jeg det fint rundt meg så trives jeg jo bedre, sånn tipper jeg det er for de fleste?

Det er nå snart fem år siden min kjære og jeg tok over leiligheten vår. Det tar tid å bo seg inn i en ny bolig. Det tar tid å skape et hjem. I sommer bestille vi nye møbler. Et ønske jeg egentlig har hatt i snart fem år. Vi valgte nemlig å ta med oss min samboers møbler da vi flyttet sammen(etter mye om og men). Hehe! For litt siden kom møblene som vi har valgt ut sammen, noe som var kronen på verket. Det høres kanskje rart ut, men nå føler jeg på en måte at alt er vårt? Skjønner dere hva jeg mener?

Igår fikk jeg endelig kjøpt nye pledd og puter til sofaen, noe som med en gang ga meg den helhetsfølelsen jeg har savnet siden møblene kom på plass. Den siste brikken i puslespillet kan man kanskje kalle det. Tilbehør til heimen får jeg heldigvis styre litt som jeg ønsker, noe jeg ærlig skal innrømme at jeg syns er helt greit. Hehe!

Det rare nå er at selv om jeg føler vi kunne bodd her i mange mange år til, ser vi faktisk etter ny bolig. Noe litt større om vi to blir til tre om ikke så mange år. Møblene har vi ihvertfall heldigvis klare om noe nytt skulle dukke opp. Vi flytter uansett ikke på oss før vi finner drømmeboligen. Det er vi begge enige om.

- Hvordan er deres forhold til interiør?

 • 31.10.2017, 11:04

- SLIK UNNGÅR JEG STRESS


Som den stressa personen jeg er(dessverre), er det kun en ting som hjelper mot førjul-stresset; nøye planlegging. For min del, og sikkert for mange andre, går jeg inn i de to travleste månedene på jobb. Men det er ikke bare på jobb det skjer mye. Førjulstiden er for mange den tiden på året hvor sosiale sammenkomster står høyt på to-do listen. Hygge og kos står i fokus. Jeg føler denne tiden byr mest på stress. Stress både på jobb og privaten for å rekke alt som må gjøres. Misforstå meg ikke, jeg elsker alt ved julen. Det er bare så synd at en så hyggelig tid skal føre til stress.

Dette er kanskje noe jeg legger opp til selv, det med at ting blir stressende. Ifjor prøvde jeg derfor å planlegge nøye ganske tidlig. Det ble en stor suksess. Jeg skal ikke si at skuldrene var helt senket(for det var de ikke), men de var mer senket enn på mange år. Iår prøver jeg derfor å gjenta denne planleggingen, og jeg er heldigvis godt igang allerede. Idag har jeg planlagt alle julegaver, julebordet som jeg skal arrangere for venninnene mine er snart i boks, og sist men ikke minst så er julebordantrekkene klare. Det kjennes godt å være i rute. All unødvendig stress jeg kan slippe legger nemlig utgangspunktet for formen min når julen ringes inn, og jeg ønsker jo å være mest mulig tilstede for både samboer og familie.

Så nå som årets store juleplanlegging er i boks, gjenstår det bare å X fingrene for at kroppen holder seg i sjakk. Den rår jeg dessverre ikke over uansett. Jeg kan bare prøve å forbedre utgangspunktet, noe jeg mener er utrolig viktig.

Hvordan planlegger dere julen? Gjør dere noe spesielt på forhånd eller tar dere alt som det kommer?

 • 30.10.2017, 16:59

DET SLÅR ALDRI FEIL!


De fleste av dere kjenner kanskje til ordet jinxe og dets betydning. For de av dere som ikke vet hva det betyr har jeg en enkel forklaring: Det å skrive eller si ting høyt slik at de ikke skjer eller eventuelt skjer. Det som skjer er uansett det du ikke vil skal skje.

Er det ikke rart hvordan dette ofte viser seg å stemme?Jeg opplever ihvertfall gang på gang når jeg nevner at ryggen min er inne i en god periode, så går det bare en dag eller to så slår den seg vrang. Det slår aldri feil! Det er faktisk nesten litt skummelt. Min mor og jeg snakket på telefonen torsdag. Da fortalte jeg henne at ryggen var allright om dagen, samtidig la jeg til at jeg nesten ikke turte si det høyt. Som dere sikkert skjønner nå så slo ryggen min seg vrang bare to dager etterpå. På lørdag morgen, midt i frokostlagingen sa det nemlig pang og brått lå jeg på gulvet mens havregrøten kokte.

Heldigvis klarte min samboer å ordne behandling til meg igår(det er nemlig ingen selvfølge å få i lille Fredrikstad på en søndag). Idag er smilet tilbake på plass igjen. Litt støl og øm etter behandlingen igår, men det er en ny uke med nye muligheter. Så det er bare å prøve å gjøre det beste ut av det.

Jeg håper helgen har behandlet dere bra og at mandagen ikke har vært blå? Ha en strålende uke!

 • 10.10.2017, 18:34

- TURIST I EGEN BY


Igår nevnte jeg at jeg hadde lekt med kamera både dag og natt(kveld) i helga. Noe jeg faktisk gjorde. Jeg er alt for dårlig til å ta med kamera ut når jeg drar steder, men på søndagen klarte jeg faktisk å huske på å putte det i veska. Vi skulle nemlig ut på aldri en så liten søndagstur. Destinasjon Gamlebyen her i Fredrikstad.

Med kamera rundt halsen tok det ikke lang tid før en innkaster til et museum lurte på hvor vi kom ifra. Dere kan nok skjønne latteren ble ganske høy. Turister i egen by? Ja, der har du oss. Eller snarere meg, bloggeren. Hihi! Uansett, jeg er glad kamera hang rundt halsen, for høstens farger prydet vakre Gamlebyen. Sola skinte fra skyfri himmel i tillegg. En fantastisk søndag med andre ord.

Iår har jeg faktisk elsket høsten. Mye mulig fordi været her har vært ganske så allright. Heldigvis! Kald klar luft, sol, blå himmel og et hav av farger. What's not to like?

 • 09.10.2017, 20:21

- EN SPENNENDE EVENT


Jeg har nettopp sittet og gått igjennom helgens bilder. Denne helgen har jeg nemlig fått lekt meg flittig med kamera både på dag- og kveldstid. Sistnevnte var ganske uvant, siden naturlig dagslys er en fotograf's beste venn(or so I've heard), og uten tvil noe jeg foretrekker selv. Jeg har hatt kamera mitt i tre år nå, og aldri brukt blitz, noe jeg ikke liker helt fant jeg ut. Men det er kanskje fordi jeg ikke vet hvordan jeg bruker det riktig??

Hvorfor bilder på kveldstid? Joda, på lørdag kveld var jeg invitert på en spennende event. Det ble holdt NSI Nail Awards i regi av Sara's Nailfashion(som jeg har et samarbeid med). De hadde master-kurs i negldesign hvor også diplomutdeling, middag og underholdning stod på agendaen. En slik event trenger jo bilder, så jeg gjorde mitt beste. Hehe!

Kvelden endte mens natten fortsatt var ung. Kurset var nemlig ikke over på lørdag, så alle negldesignerene skulle opp 07.00 dagen etter. Men for noen hyggelige timer vi hadde. Takk til deg Sara, som ville at jeg skulle ta del i denne kvelden. Eller snarere opplevelsen vil jeg kalle det.

 • 27.09.2017, 20:51

- 5 TING JEG SER FREM IMOT


Jeg fortsetter litt der jeg slapp igår jeg. Dette med hvor viktig det er å ha noe å se frem imot. Det å kunne glede seg til noe gjør liksom den "kjedelige" hverdagen så mye lettere. Er dere ikke enige?

Selv om jeg går på AAP og er inne under NAV lar jeg ikke dette sette en stopper for artighetene. Tvert imot! Det surrer så mye oppe i hodet mitt når det kommer til alt som omhandler det temaet at jeg bare er nødt til å ha noe å se frem imot. Hele meg trenger det. Rett og slett for å kunne koble ut.

- 5 TING JEG SER FREM IMOT

1. Førstkommende fredag skal mine fine arbeidskollegaer og jeg ut å spise. Vi har det alltid så hyggelig i lag, så det blir uten tvil en veldig hyggelig kveld.

2. Lørdag dagen etter skal en god venninne feires. Bursdag er noe jeg alltid har tatt høytidelig, noe som heldigvis ikke har forsvunnet med alderen. Jeg gleder meg til å pynte meg skikkelig og feire slik hun fortjener å bli feiret.

3. Neste lørdag har jeg faktisk blitt invitert med på middag og fest av min samarbeidspartner Sara's Nailfashion. Det holdes et stort neglkurs på et hotell i Sarpsborg hele den helgen, og på lørdag kveld er det fest. Dette er noe jeg har sett frem imot veldig lenge. Uten tvil en spennende event!

4. Lørdagen etter det skal min kjære feires. En god vennegjeng har blitt bedt inn til fest og feiring. Uten tvil et av årets høydepunkt for min del. Stemningen er alltid så fin.

5. Da er vi brått kommet til nest siste helgen i oktober. Denne helgen reiser jeg til Oslo for dobbelt 30-års lag. På invitasjonen var utkledning et ønske(snarere et must), noe som passer meg perfekt. Jeg elsker nemlig å kle meg ut. Nå gjenstår det bare å finne ut som hva?? Hihi!

Som dere skjønner blir det ganske så hektiske helger fremover, men det er noe jeg har sett så frem imot etter en litt stille og rolig periode. Brått er oktober over, og november står for tur. Jeg regner med det kommer til å skje mye skøy da også. Julen nærmer seg jo brått med stormskritt når november måned trer igang, og da er det alltid mye hyggelig som skjer.

 • 17.08.2017, 18:03

- EN LITEN FORNYELSE


I desember er det allerede fem år siden min kjære og jeg flyttet inn i leiligheten vår. Det var ganske så spesielt å pakke ut flyttelasset i en leilighet som skulle bli vårt hjem, og ikke minst så var det stort med tanke på at det var mitt første kjøp.

Stilmessig var vi nok ganske ulike, helt til han innså at det bare var å kaste inn håndkle, noe som til slutt ga meg frie tøyler. Nesten ihvertfall. Vi beholdt hele spisegruppen hans siden han hadde en full serie, i tillegg til hans TV- og stuebord. Etter snart fem år er spisegruppe-serien solgt videre til nye eiere, så nå venter vi i spenning på noe vi faktisk har valgt ut sammen. Ikke dårlig at vi ble enige til slutt. Hihi! Bare 10 uker til med venting. Heldigvis raser ukene avgårde. I tillegg til salg av møbler har vi også kjøpt nye bilder til både stue og gang. Vi har nemlig hatt hengende oppe bilder jeg kjøpte da jeg var 18. De er fortsatt fine. Bare litt utdaterte kanskje... De nye bildene til stuen har nå kommet opp, og jeg ble så fornøyd. Det ble akkurat slik jeg hadde sett for meg. Heldigvis! Bildene i gangen avventer vi med å henge opp til den nye skjenken er på plass. Jeg klarer nesten ikke vente.

Hvis dere skulle lure, er både bildene og rammene kjøpt på Desenio. De har så mye fint så valget var ikke lett. Som sagt ble det akkurat slik jeg hadde håpet på. Lyst, rent og litt kult. Et friskt pust av en liten fornyelse. Hva syns dere?

 • 31.07.2017, 20:28

- NÅR ALT STÅR PÅ HODE


Da trives ikke jeg så godt.... Her i heimen står nemlig alt på hode i disse dager. For snaut en uke siden la vi ut en del møbler for salg, og over helgen har alt blitt hentet. Igjen står et tomt kjøkken og en stusslig gang, og selvfølgelig masse "rot" etter tømming av skaper. Rot kaller jeg det, selv om det er nødvendig ting som absolutt ikke kan kastes. Går det an å ha en mild dose av OCD? Isåfall tror jeg at jeg har det, for sånn det er rundt meg nå, gjør meg lettere stresset.

Heldigvis har vi fått bestilt nye møbler idag. Heldigvis ja! For er vi heldige så kommer de sånn en måneds tid føre julen ringes inn. HJELPES! Ventetiden er dessverre lang når det kommer til håndlagde møbler, men når alt er på plass vil det hele være glemt. Da var det brått verdt det. Jeg gleder meg og tror det blir rå-stilig.

Enn så lenge får jeg prøve å pleie min milde OCD, slik at jeg ikke blir gal. Glasser og serviser over alt er ikke noe allright, men når man lider for skjønnheten(inni mellom), så må man tåle å lide litt for interiøret også.

Nyt kvelden videre dere fine som titter innom. Jeg håper dere har hatt en fin start på denne nye uken.

 • 06.07.2017, 19:10

OG DEN HELDIGE VINNEREN BLE?


Torsdag allerede, og dagen før den store avreisedagen er her. Den første ferieuken min har gått så alt for fort, men ukene går jo så fort til hverdags også, så det hadde vært rart om den brått skulle gått saktere. Uansett, nå har jeg pakket og pakket, og ordnet alt som ord ordens kan før man skal ut på reise. Det kiler i magen, og jeg spent på det vi har i vente.

Over til noe helt annet. Jeg har nemlig trukket en heldig vinner av min sommer giveaway. Og den heldige ble:

-Nina Cecilie, jenta bak bloggen Livetmitt93. Denne jenta har fulgt meg lenge nå, så virkelig gøy at det ble akkurat henne som ble trukket. Gratulerer Nina!

Nei, nå må siste rest klargjøres her. Jeg tar faktisk helt bloggferie i en uke nå. Så vet dere det. MEN jeg skal selvfølgelig ta masse bilder fra alle opplevelser Miami har å by på som dere får se når vi er hjemme igjen. Hvis dere vil kan dere følge meg på min Instagram. Der blir det garantert oppdatert bilder underveis.

Ønsker dere fortsatt god sommer så lenge, så blogges vi!

 • 03.07.2017, 14:17

BLIR DU DEN HELDIGE?


Det er min første feriedag, og siden jeg føler meg i det glade hjørnet er jeg også i det gavmilde hjørnet. SMILE! IT'S GIVEAWAY TIME. Endelig har jeg fått samlet sammen litt godsaker igjen som jeg ønsker å glede en heldig vinner med. Blir du den heldige vinneren?

Produktene du kan vinne er L'ORÉAL COLO RISTA(i fargen rosa), L'ORÉAL INFALLIBLE FIXING MIST og MATTIFYING BASE, L'ORÉAL FALSE LASH SUPERSTAR MASCARA, L'ORÉAL TRUE MATCH HIGHLIGHTER, MAYBELLINE COLOG ELIXIR LIP GLOSS i fargen Fucshia Flourish og til sist en liten DEPEND NAILPOLISH i en nydelig dus rosa farge. Samlet verdi for alt ca. 700,-.

- Alt du trenger å gjøre for å delta er å like min Facebook side og følge meg på Instagram.

Selvfølgelig må du også legge igjen en kommentar med navn og e-Mail slik at jeg får tak i deg. Jeg trekker en vinner førstkommende torsdag, så følg med her inne da. Du tenker kanskje at du ikke har noen sjanse, men husk: den som ikke melder seg på, vinner ihvertfall ikke. Lykke til!

 • 02.07.2017, 16:19

- KJÆRE VAKRE CHRISTINA


Ja, tenk! Nå er du gift. Du har trådd inn i en ny epoke i livet ditt. Nå er du ikke lenger "bare" mamma og samboer, men også kone. Konemateriale har det aldri vært noe tvil om at du er, for maken til pågangsmot og evnen til å elske skal man lete lenge etter.

Pågangsmot ja! Du var fast bestemt på å få din utkårede fra første stund. Det gikk, så ble det litt bumper på veien(noe de aller fleste opplever), men du ga deg aldri. Du kjempet og som jeg alltid sier og tror sterkt på: "det ordner seg for snille jenter", og så snill som du er så skulle det selvfølgelig ordne seg til slutt. Gårsdagens feiring av deres kjærlighet var perfekt fra start til slutt, og jeg er helt satt ut over alt dere har fått til i deres hektiske hverdag. Jeg tror jeg snakker for alle når jeg sier at vi storkoste oss. Ingen ting kunne vært gjort annerledes eller bedre.

Jeg vil bare si at jeg er ufattelig glad i deg kjære vakre. Vi har kjent hverandre i mange år nå. Opplevd både opp og nedturer, vokst og blitt klokere og ikke minst mer voksne. Jeg ser frem imot flere år og flere minner. For det er det ingen tvil om at det blir.

Takk for at min kjære og jeg fikk ta del i deres store dag❤

 • 21.06.2017, 19:17

- JEG KAN IKKE HUSKE SIST


God lille lørdag dere! Jeg håper dagen deres har vært fin så langt? Her har den gått i ett siden morningen med jobb og ærender. Nå sitter jeg godt plantet i sofaen etter en bedre middag. Kyllingsalat! Flere som har cravings på det om dagen? Jeg vet ikke om det er sommeren som gjør det? Det er faktisk andre gangen denne uken hvor jeg spiser dette, og jeg er fortsatt ikke lei. Hihi!

Men over til noe helt annet. For igår hadde jeg den beste dagen på så lenge jeg kan huske. Jeg hadde fri, ingen spesielle plager noen sted i kroppen(noe som skjer ganske sjeldent), jeg fikk trent en bra økt og sist men ikke minst så hadde jeg/vi en fantastisk dagstur til leiligheten til moren av venninne som ligger helt nede ved vannet på Kråkerøy. Min bleke kropp fikk endelig slikket sårt etterlengtet sol på et flott sted sammen med gode venner. Heia D-vitamin! Og takk for gode venner og fine minner.

Jeg har ikke hatt den store sommerfølelsen hittil iår, men etter igår kan jeg endelig si "Hei sommer! Du er amazing!" Jeg gleder meg til fortsettelsen. Og tenk dere, det er bare 15 dager til vi reiser til Miami. Jeg er så spent at jeg klarer nesten ikke vente.

 • 19.06.2017, 19:04

- FOR EN DAG!


Det er mandag, og helgen er over for denne gang, igjen... Jeg får aldri helt bestemt meg når det kommer til dette med å føle på om det er flest hverdager eller helger, men jeg tror jeg lander på at det føles ganske likt. Enda godt er det, for da går ting sin gang tenker jeg.

På lørdag tittet jeg innom hvor jeg fortalte dere at jeg skulle på festival her i Fredrikstad. Idyll Festivalen. Ifjor gikk jeg glipp av denne folkefesten, noe jeg ikke kunne la skje iår. En nøye planlagt dag, solen som skinte og ikke minst godt selskap gjorde det hele perfekt. For en dag sier jeg bare. Neste år utvides festivalen med en dag til, både fredag og lørdag, og jeg gleder meg allerede. Hihi! Jeg er veldig spent på neste års line up av artister. Siden de allerede vet at de skal utvide med en dag ekstra regner jeg med det ikke drøyer så lenge før de første artistnavnene slippes.

Litt bilder hjemmefra var det som ble tatt. Siden jeg ganske nylig måtte skaffe ny linse pga. "fotoshoot-uhell" lot jeg kamera bli igjen hjemme. Jeg fant ut at det var like greit. Greit flaut om jeg brått måtte ringt forsikringen igjen. Innimellom er det best å være føre var.

Jeg håper dere har hatt en fin helg? Som sagt, det er en ny uke. Måtte den bli fin for dere alle.

lindahansen

Livet med en kronisk helsetilstand betyr veldig uforutsigbare dager. Her på bloggen vil jeg dele min hverdag og ikke minst mine interesser. For kontakt: hansen.linda88@gmail.com

Search

Bloggdesign