• 17.03.2017, 17:15

"JEG VIL IKKE HA DEG TILBAKE"!


Er det ikke rart hvordan enkelte mennesker nøler med å starte opp med trening igjen etter sykdom. Trening som bare gjør kroppen godt. Selvfølgelig krever enkelte sykdommer mer ro enn andre i ettertid, så hva blir egentlig best og mest riktig å gjøre??

Jeg er uansett en av de 'enkelte menneskene' som nøler litt med å komme igang igjen. Uansett hva slags syk jeg har vært. Nylig lå jeg rett ut i influensa. Det var faktisk bare en uke siden igår hvor jeg lå rett ut med feber. Idag er jeg mye bedre. Litt småforkjølelse som henger igjen bare, så det føles virkelig ut som det går rett vei. Da jeg våknet idag tidlig skinte sola fra skyfri himmel, noe som gjorde at joggeskoene ropte på meg for en powerwalk. Etter mye om og men våget jeg meg ut.

Nå bare håper jeg ikke jeg blir dårlig igjen. Noe av det verste jeg veit er nemlig det jeg har vært igjennom nå. En kraftig forkjølelse som gjør at jeg mister smak- og luktesans.

"Kjære forkjølelse! Jeg ber deg om å holde deg langt unna i lang tid fremover. Jeg vil nemlig ikke ha deg tilbake"!!

Linda❤

 • 14.03.2017, 19:12

- NÅR NOE UVENTET SKJER


Eller fult så uventet var det vel kanskje ikke, for det måtte vel skje meg før eller siden(ihvertfall med tanke på alle baselusker som svirrer rundt om dagen). Anyway, natt til torsdag forrige uke meldte influensaen sin ankomst med et brak, så sofaen har vært min "sykesone" siden. Til og med feber fikk jeg, noe jeg seriøst ikke kan huske sist jeg hadde.

Alle planer som var lagt for helgen måtte med tungt hjerte avlyses. På lørdag skulle jeg blant annet feiret bursdagen til en god venninne som jeg hadde gledet meg til lenge. Selv om formen var litt bedre på lørdag hadde jeg ikke noe utenfor husets fire vegger å gjøre. Idag føler jeg meg mye bedre. Heldigvis... Forkjølelsen henger fortsatt litt i, men nå begynner smakssansen sakte, men sikkert å komme tilbake og bariton-stemmen er borte, så dette går riktig vei. Imorgen er det jobb igjen, og det gleder jeg meg til.

Jeg håper dere holder dere friske og raske? Pøs på med litt ekstra vitaminer. Det skader aldri i disse dager. Hihi!

Linda❤

 • 01.03.2017, 19:51

JEG ER KLAR - BRING IT ON!


- Det er rart det der, når man er skuddårsbarn og har bursdag hvert fjerde år. Datoen blir borte i tre hele år, men allikevel så eldes jeg like raskt som alle andre. Tenk så kjekt det hadde vært å stå litt på stedet hvil. Ihvertfall nå når jeg begynner å bli skikkelig voksen og føler tiden flyr fortere og fortere avgårde for hver dag som går. Jeg har mange ganger fundert på hvis jeg hadde stått på stedet hvil i tre år, hvor annerledes ting hadde vært. Funderingen forblir et mysterium. For igår var jeg 28 år. Idag er jeg 29....

Hadde noen fortalt meg for seks år siden at jeg idag kom til å ha en flott jobb, en enda flottere samboer, et trygt og godt hjem og egentlig alt det ei jente kan ønske seg hadde jeg ledd. Jeg har vokst mye på disse årene. Mye har skjedd. Masse positivt, men også litt av hvert negativt. Hadde noen på samme tidspunkt fortalt meg at jeg idag kom til å være avhengig av NAV hadde jeg også ledd. For det var aldri noe alternativ for meg. Det skulle bare ikke skje, men det gjorde det. Idag seks år seinere har jeg egentlig alt ei jente kan ønske seg, bortsett fra en helse som jeg ikke engang ønsker min verste fiende.

"Hvordan klarer du det"? "Hvordan klarer du å smile, kjempe uventede kamper og aldri gi opp med den helsen du har"? Jeg lurer på hvor mange ganger jeg har hørt dette. Jo, jeg klarer det fordi her finnes det virkelig ikke noe annet alternativ. Livet må gå videre i lag med dagene som absolutt ikke stopper opp. Det er livets gang. Samtidig er jeg overbevist om at smilende, glade og positive mennesker lever lenger. Make the most of it" som jeg liker å si....

- Skuddårsbarn eller ei, årene går. En ting vi mennesker har til felles er at vi eldes alle mann alle i et sakte, men sikkert tempo. Igår var jeg 28 år. Idag er jeg 29. Jeg skal virkelig fortsette å "make the most of it". Jeg har nå trådd inn i mitt siste år av 20-årne. Det blir spennende. Sikkert med både en haug av opp og nedturer. Jeg er klar. Så bring it on!

Linda

 • 25.02.2017, 16:34

- NÅR DØGNET IKKE HAR NOK TIMER


Det tar på å skulle gjøre istand til fest. Igår gikk dagen så alt for fort, med alt for mange ting å gjøre på to-do-listen. Jeg skal nemlig feire bursdagen min med jentene ikveld, noe jeg har sett frem imot en god stund nå. 29 år er kanskje ikke så mye å feire, men det gir meg en fin unnskyldning til å be inn til fest. Så den sjansen lar jeg ikke gå ifra meg.

Som jeg har sagt før: "kun det beste er godt nok når jentene kommer", så døgnet hadde virkelig ikke nok timer igår. Jeg vet ikke med dere, men uansett når vi ber inn til sammenkomster her hjemme må det vaskes og stelles istand. Jeg tror min kjære syns jeg har støv på hjernen, men ingen liker vel å gå bort på besøk til et "skittent" hjem? Nå er ihvertfall alt klart. Endelig...Huset er shinet, kaken er klar og jaggu så er jeg halvveis klar også.

Nå gjenstår det bare å finne ut av kveldens antrekk og sminken, så er jeg good to go. Snøen laver ned her i Fredrikstad idag, noe som passer litt dårlig for mitt nykrøllede hår. Uansett skal ikke litt snø sette noen demper for kvelden. Kose oss skal vi uansett.

Ønsker dere en fin lørdagskveld dere som titter innom.

Linda❤

 • 21.02.2017, 19:54

- EN OPPLEVELSE LITT UTENOM DET VANLIGE


Idag tidlig våknet jeg litt spent. Spent på hva som ventet meg litt utpå dagen. Jeg vet ikke om dere husker at jeg nevnte for dere den flotte Valentinesday-gaven jeg fikk fra min kjære iår. Afrikansk massasje stod det på gavekortet. Siden jeg aldri før hadde hørt om denne massasjetypen Googlet jeg den like så godt. Det stod skrevet en hel del som trigget min nysgjerrighet, og klokken tre idag fikk jeg vite hva jeg hadde begitt meg utpå.

Afrikansk massasje er en type hurtigmassasje hvor det jobbes dypt med muskulaturen i omtrent hele kroppen. Gavekortet mitt var på en hel time, så dere kan tro jeg nå er svingstang her jeg ligger. Jeg fikk beskjed av massøren min om å ta en rolig kveld og drikke masse vann, og tro meg når jeg sier at det er omtrent alt jeg orker. Hehe! En opplevelse litt utenom det vanlige dette her.

Uansett om jeg nå er litt svingstang er jeg glad jeg prøvde ut en annen type massasje enn hva jeg har prøvd tidligere. Stiv som den stokken jeg er tror jeg virkelig denne timen har gjort godt. Om jeg vil bestille en slik time igjen? Jeg tviler. Jeg er nok mer den "kjedelige" aroma -eller klassisk massasje kind of girl, men som sagt veldig artig å ha prøvd.

Linda❤

 • 13.02.2017, 19:56

- EN KJEMPEOVERRASKELSE


Forrige tirsdag fortalte min samboer meg at han hadde en overraskelse på lur. En gave. En Valentinesday gave. Vi har vært samboere i over 4 år nå, og la meg si det sånn at ingen av oss er så veldig høytidelige når det kommer til denne dagen, så dere kan tro jeg ble forbauset.

Uansett, det er fredag kveld og en samboer med et lurt smil om munnen kommer hjem fra jobb. Han gir meg en liten eske pakket pent inn. Jeg får beskjed om å åpne den med en gang, og som ei lita jente(som jeg blir med gaver) sier jeg selvfølgelig ikke nei. Inne i esken ligger et gavekort på en hel time med massasje. Gjett om jeg blir overrasket. Kjempeoverrasket faktisk! Og så utrolig glad. Massasje er noe at det beste jeg vet, så en bedre gave kan jeg ikke få. Jeg har tydeligvis vært snill jente siden han har slått på stortromma dette året.

Han har bestilt afrikansk massasje til meg, men dette kan jeg gjøre om på hvis jeg ønsker. Jeg har faktisk aldri hørt om denne type massasje. Har dere?? Hva går den ut på? Jeg tror faktisk jeg skal Google etterpå. Om det blir afrikansk eller ikke så skal jeg uansett kose meg gløgg ihjel en hel time. Det er sikkert og visst.

- Hvordan feirer dere Valentinesday? Er dette en dag dere tar høytidelig?

Linda❤

 • 02.02.2017, 18:33

- EN ANNEN SIDE VED MEG


Puuuh! Jeg sier det jeg. Idag har ting virkelig stått på hode her hjemme. Etter frokosten idag tidlig bestemte jeg meg nemlig for å ta den årlige "vårrengjøringen" i klesskapet mitt. Siden jeg jobber i klesbutikk har det lett for å hope seg opp med både det ene og det andre, så en liten "rengjøring" i skapet to ganger i året er nødvendig.

Ja, jeg elsker klær. Dette er en side ved meg dere kanskje ikke er så kjent med, og som jeg egentlig kanskje føler er uinteressant å dele her på bloggen. Jeg er jo ingen moteblogger, og kommer nok heller aldri til å bli det. Allikevel er det kanskje lov med noen innslag i ny og ne. Syns dere ikke? Noe litt annet og mer positivt enn bare sykdom.

En skikkelig "vårrengjøring" ble det ihvertfall. Hele 7 poser og en stor svart søppelsekk ble sendt til Fretex for gjenbruk. Dagens gode gjerning. Jeg har forresten lagt ut noen godbiter på kontoen min på Tise om dere skulle være interesserte. Brukernavnet er lindahanseen. En del vår/sommer plagg som dessverre er blitt for lite for meg, men som fortsatt er like fine.

I skrivende stund ligger jeg som slakt på sofaen etter husrengjøring i tillegg. Nå kan helgen bare komme, og heldigvis er den rett rundt hjørnet.

Linda❤

 • 30.01.2017, 18:48

JEG HAR EN DRØM


- Har dere noen gang hatt en drøm som dere aldri helt har klart å gi slipp på? En drøm som kanskje virker utrolig fjern, men allikevel ikke uoppnåelig.

I ganske mange år nå har jeg sittet inne med en drøm. Akkurat en slik drøm jeg beskrev over. Den forteller meg at jeg aldri må slutte å kjempe, for brått en dag så kanskje jeg er heldig. Jeg har nemlig i mange år ønsket å skrive en bok. En bok som handler om sykdomshistorien min og livet slik det er idag. Boken hadde blitt personlig, men den tabu-belagte sykdommen Ulcerøs Collit trenger mer "oppslagsverk". Både for de som har hatt denne sykdommen en stund og ikke minst for de som nylig har fått den. Jeg ville derfor også lagt vekt på råd og tips som hadde vært lette å finne, isteden for å måtte Google på nett. For tro meg, der står kun det mest basice, og det er lite til hjelp.

Tenk om jeg en dag kunne få være så heldig å få oppleve dette. Det hadde uten tvil vært noe jeg hadde tatt kjempeseriøst, og som jeg hadde jobbet hardt for å få til bra. Hvem vet hva fremtiden bringer. Det gjenstår å se. Never stop dreaming sies det, og det skal jeg aldri. ALDRI....

Linda❤

 • 29.01.2017, 20:31

DEN BESTE MEDISINEN JEG KUNNE FÅTT


Etter noen tunge uker, som flere av dere sikkert har fått med dere, var det klart for nok en helg. En helg jeg har sett frem imot lenge. Når livet føles tøft er det godt å ha positive ting å se frem imot. Jeg er faktisk ekstremt glad for at jeg fortsatt klarer å leve litt i nuet og nyte de gode dagene som ikke omhandler sykdom.

Anyway, helgen og fredagen kom. Oslo var destinasjonen. Anledningen var bursdagen til en venninne. En annen venninne og jeg duret innover for å få en hel helg borte fra Fredrikstad. En hel helg med latter, god mat og drikke og null bekymringer har vært sårt etterlengtet. Uten tvil den beste medisinen jeg kunne fått akkurat nå. Vi har kost oss fra "start" til "slutt". En superfin helg med nye fine minner jeg kommer til å leve på lenge.

- Friendship isn't about who you've known the longest. It's about who walked into your life, said "I'm here for you" and proved it.

Takk for en fantastisk fin helg jenter. Jeg håper dere har kost dere like mye som meg.

Linda❤

 • 24.01.2017, 17:46

- EN DAG JEG ALDRI VIL GLEMME


- Det å få oppleve nye ting er ingen selvfølge. Jeg ser på meg selv som heldig som faktisk får dette fra en tid til en annen.

På fredag fortalte jeg dere om om en opplevelse jeg skulle få ta del i her i Fredrikstad. Et arrangement kalt Winter Classic - bedre forklart en hockeykamp utendørs. Lørdagen var den store dagen hvor omtrent hele Fredrikstad og Sarpsborg var klare for hockeyfest, meg inkludert. Et slikt arrangment har aldri før vært arrangert i Norge, og at jeg fikk oppleve dette på nært hold er stort for meg. Jeg fikk knipset noen bilder til dere. Ikke den letteste settingen å få tatt gode bilder, men alle bilder er bedre enn ingen bilder.

(Dette bilde er lånt av Dagsavisen)

Fredrikstad Stadio'n var fylt til randen med folk, så stemningen var til å ta og føle på. Dessverre møtte ikke Stjernen opp til kamp, så de blåe fra Sarpsborg hadde det lett ute på isen. Sett bort ifra en dårlig kamp var det hele en opplevelse for livet. En dag jeg aldri vil glemme. Kanskje noen av dere også var der?

Jeg vet jeg er litt seint ute med dette innlegget. Det skulle blitt lagt ut for to dager siden, men noen tunge dager forrige uke har gjort meg litt utladet. All blogging har derfor blitt satt litt på vent. Heldigvis så går hverdagen videre, og idag er jeg tilbake.

 

Linda❤

 • 20.01.2017, 19:10

- EN TUNG UKE


Jeg skal ikke legge skjul på at denne uken har vært tung. Tyngre enn jeg hadde håpet på. Veien for å komme dit jeg skal kommer til å bli lang og kronglete, uten at jeg vil gå noe mer inn på dette. Det viktigste nå er at jeg klarer å se det positive og at jeg er på riktig vei. En dag om gangen er det som gjelder nå.

Heldigvis nærmer den tunge uken seg slutten, og smilet er endelig tilbake på plass. Det er helg, og denne helgen skjer det noe spesielt. Her i Fredrikstad arrangeres nemlig Norges første Winter Classic. Hva er det? Jo, det er et stort arrangement hvor hovedattraksjonen er en hockeykamp ute i friluft. Det er ventet 12.000 mennesker klare for derby, så dette blir gøy. Tenk at lille Fredrikstad har klart å få til dette. For en hockey-glad jente som meg passer dette perfekt, så morgendagen kan nesten ikke komme fort nok.

Lagene som møtes til kamp er ingen ringere enn erkerivalene Stjernen og Sparta. Ivrig Stjernensupporter som jeg er liker jeg ikke helt at jeg må stå iblant Spartasupportere, men sånn går det når samboeren holder med feil lag og fikk i ansvar å bestille billettene. Hehe! Uansett, dette blir en opplevelse for livet, så det får bare være. Kameraet blir selvfølgelig med, så jeg håper jeg får noen blinkskudd å dele med dere.

Ønsker dere en herlig fredagskveld videre. Her står biff og noe godt i glasset på menyen, før jeg tar tidlig kvelden. Jobb før gøy imorgen.

Linda❤

 • 15.01.2017, 16:15

- NÅR NOE GØY OG UVENTET SKJER


Ganske raskt etter jeg startet å blogge kom jeg over bloggen til ei jente som heter Lisa. Hun skriver om sitt liv med anoreksi. En hverdag som byr på mange opp og nedturer. Det var nok derfor hennes blogg fenget meg fra første stund. Rett og slett fordi jeg følte vi satt litt i samme båt. Ikke at jeg relaterer meg med anorektikere, men at vi begge lever et liv hvor ingen dag er lik. Den ene dagen føler man seg bra, mens dagen etter ikke fult så bra.

Vi har begge fulgt hverandres liv via blogginnlegg i ca. et og et halvt år nå, og er det noe jeg har funnet ut så er det at vi har en egenskap til felles. Vi elsker å glede andre. Vi kjører begge ganske hyppig giveaway's, noe som jeg tipper føles like bra for henne som for meg.

Før jul hadde hun nok en giveaway. En jule-giveaway, og gjett hvem som var så heldig og vant. Jo, det var meg! HURRA! Jeg ble så glad. Posten har tydeligvis vært treig etter julen for pakken kom først igår, men pakker kommer aldri ubeleilig uansett når.

Se på alt det fine jeg vant. Hvor heldig er ikke jeg. Og hvor søt er hun ikke som faktisk har brukt tid på å pakke inn i små gaver selv om jeg allerede visste hva jeg hadde vunnet. Det føltes nesten ut som julekvelden all over again. Hihi!

Hvis dere har lyst til å vinne noe av det samme har hun kjørt igang en ny giveaway idag. Så mye fint! Jeg har meldt meg på igjen. Den som ikke melder seg på, vinner ihvertfall ikke noe. Så kommer det så uventet på når man først vinner, og gud så gøy det er.

Linda❤

 • 03.01.2017, 15:20

IKKE HELT DEN STARTEN JEG HÅPET PÅ...


Virkelig ikke! Formen min begynte å hangle ett par dager før selveste julaften. Typisk tenkte jeg. Jeg som skulle "spise meg fet" på julemat. En potte tett nese og null smak satt en stopper for det. Den beste slankekuren tenker kanskje noen av dere, men den passer ikke for en mat-elsker som meg. Ikke i det hele tatt.

Da lille nyttårsaften kom følte jeg meg såpass bra at en powerwalk fristet. Påkledd med både ull, treningstøy og joggesko bar det avgårde ut i det sure høstværet som var den dagen. Nydelig for kropp og sinn. Dessverre ikke nydelig for nesen min som i løpet av kvelden tetnet til igjen. Forkjølelsen var tilbake. Og vi som skulle ha stuen full av folk nyttårsaften. To Paracet gjorde susen for den store kvelden, men 1. nyttårsdag var det sengen som gjaldt. Der har jeg ligget siden...

Idag føler jeg meg heldigvis litt bedre igjen. Smaken begynner sakte, men sikkert å komme tilbake. Frokosten nøt jeg virkelig kan dere tro, og etter en dag til på sofaen(som jeg håper gjør susen), er jeg imorgen klar for jobb igjen.

Slutten av året 2016 og starten av året 2017 ble kanskje ikke helt som jeg håpet på, men året har heldigvis så vidt begynt. Det er fylt med blanke ark som jeg bare gleder meg til å fylle inn. Nytt år, nye muligheter. Og for ikke å glemme så er tarmen min "friskmeldt", så egentlig er ikke starten på dette nye året så grå allikevel.

Et riktig godt nytt år ønsker jeg dere alle sammen!

Linda❤

 • 26.12.2016, 20:48

EN ANNERLEDES JULEFEIRING


Julefeiring for meg har i alle år vært en fredelig og rolig kveld hjemme hos mamma og pappa med storesøster og bestefar. Etterhvert som årene har gått har nye tilskudd kommet inn i familien og for to år siden ankom mitt vakre tantebarn verden.

Som veldig mange vet forandrer alt seg når et barn har blitt født. Hverdagen blir aldri den samme for foreldrene og ting må planlegges på en helt annen måte. Julaften iår måtte planlegges og tilrettelegges, og etter mye frem og tilbake bestemte søsteren min og hennes kjære seg for at de ville ha årets julaften-feiring hos seg. Litt spente var vi alle mann når en fast tradisjon skulle brytes, men så fort vi kom innenfor døren til deres hus forsvant all spenning.

Varmen fra et julepyntet hus og ikke minst stemningen søsteren min og hennes kjære ga oss var helt fantastisk. Brått var ikke en litt annerledes julaften så dumt allikevel. Vi var tross alt samlet, og det er jo det som det viktigste. Da spiller det egentlig ingen rolle hvor man er.

Jeg håper dere har hatt noen fantastiske dager? For mange av dere er det kanskje tilbake til jobb allerede imorgen? Jeg er heldig og skal nyte en dag til med fri. Kanskje jeg våger meg ut på en liten bytterunde av noen gaver som ikke passet. Jeg får se. Ønsker dere en fin 2. juledag eller skal jeg si julekveld videre.

Linda❤

 • 24.12.2016, 13:11

NÅR ROEN SENKER SEG


For det har den endelig gjort nå, da har jeg virkelig fått kjenne på den dårlig samvittigheten ovenfor bloggen og dere lesere. Jeg har rett og slett måttet prioritere bort denne "jobben" fremfor alt mulig annet. Dessuten syns jeg det er utrolig vanskelig å ta bilder om dagen. Det er jo stort sett mørkt hele tiden, noe som gir lite fine bilder. Heldigvis har solen snudd i sin banegang, noe som sakte, men sikkert gir lysere dager. Jeg lover å komme sterkere tilbake.

Idag er det selveste julaften. Den dagen i året som så mange barn venter på og ikke minst gleder seg til. Jeg gleder meg også. Ikke tro at selv om man blir eldre så slutter man å glede seg til jul. Den spesielle julefølelsen blir kanskje ikke helt den samme, men den er der på sett og vis allikevel.

Ikveld blir det feiring med familien. Med et tantebarn på 2-år i hus, som forstår hva gaver er, regner jeg med det blir det en artig julekveld. Hihi!

Nå skal jeg fortsette på dagens TV-maraton. Jeg ønsker dere en fantastisk julefeiring videre. Måtte den bli akkurat slik dere håpet på. Vi blogges!

Juleklemmer, Linda❤

 • 09.12.2016, 16:15

- JULEPYNT PÅ BUDSJETT


Jeg vet ikke med dere, men hvert år når julepynten taes frem lyster jeg på å tilføye noe nytt. Det trenger ikke være store greiene, men en gjenstand eller to for å fornye litt. Istedenfor å kjøpe inn nytt har jeg i år prøvd å tenke litt kreativt(noe jeg sjeldent gjør på interiør-fronten), og jeg må ærlig innrømme at jeg overrasket meg selv.

Helt siden en middag hos min søster for litt siden, hvor bordets pynt bestod av et lysfat med masse kongler, har jeg ønsket å få til noe lignende her hjemme. Etter flere butikk-besøk poppet et tanke opp i hode: "hvorfor ikke plukke konglene selv"? Så her om dagen gjorde jeg nettopp dette.

Jeg ble litt skuffet over at de alle sammen var 'lukket' når jeg plukket de, men gjett om jeg fikk meg en positiv overraskelse. Etter to dager liggende på papir til tørk åpnet de seg alle sammen. Kanskje jeg er dum, men dette var jeg ikke klar over at kom til å skje, så da forstår dere nok at jeg ble både overrasket og veldig glad. Små gleder dere! Hihi...

Superfornøyd ble jeg ihvertfall, og det beste av alt så kostet det meg ikke fem øre. Det går faktisk an å fornye litt uten å bruke penger, det gjelder bare å tenke litt utenfor boksen(i mitt tilfelle).

- Hva liker dere best? Å kjøpe julepynt eller å lage den selv? Kanskje en miks av begge?

Ønsker dere en fin helg dere som titter innom. Her kommer den til å gå i ett med jobb og julebord, noe jeg renger med en del kjenner seg igjen i?

Linda❤

 • 03.12.2016, 13:35

INSPIRASJON - ENKEL OG LEKKER BORDDEKORASJON


Endelig er dagen her som jeg har gledet meg sånn til. Allerede klokken 16.30 kommer jentene. Innen den tid er det full avslapning som gjelder. Som flere av dere sikkert forstod igår har jeg stått på for å slippe å gjøre noe idag. Mission accomplished! Utrolig deilig...

Jeg tenkte jeg skulle vise dere middagsbordet jeg har dekket. Jeg må ærlig innrømme at jeg er litt stolt. Aldri før har jeg dekket så fint. Virkelig gøy var det igår å se det hele ta form, og at det ble slik jeg hadde forestilt meg. Inspirasjonen har jeg hentet fra min flinke mor. Hun dekker nemlig alltid så pent.

- Tips: bruk pyntegjenstander dere allerede har. Lysestaken hadde jeg fra før, samme med juletre-kulene i sølv. Granbar og greiner selges på Plantasjen til en slikk og ingen ting. Rosene kjøpte jeg også på Plantasjen. For at rosene ikke skal visne har jeg puttet de i små beholdere med vann(slike får man tak i hos en hver blomsterbutikk). Disse beholderne har jeg gjemt under granbaren.

- Sett opp dekorasjonen slik dere selv ønsker. La fantasien vandre. Jeg kunne sikkert brukt enda flere gjenstander, men jeg liker det enkelt uten for mye dill dall. Smak og behag det der.

Nå kan kvelden bare komme. Eller, først må jeg finne ut av kveldens antrekk. Det er det eneste som ikke er klart. Merker det stresser meg litt, men jeg finner nok ut av det. Hihi! Jeg ønsker dere en fantastisk lørdag videre. Btw! Ikke glem trekningen av julekalenderen imorgen. Da trekkes vinner nummer 2. Kanskje du er den heldige....

Linda❤

 • 02.12.2016, 09:27

- ER DET FOR TIDLIG?


God morgen alle fine! I skrivende stund begynner solen å titte frem her i Fredrikstad. Frosten på bakken soler seg i glansen, mens inne er det noe annet som glinser.

På onsdag kveld pyntet jeg nemlig juletreet vårt. Ikke bare er årets julegaver ferdige, men årets juletre er også ferdig pyntet. Jeg har aldri vært så tidlig ute før. Jeg merker det gir meg en deilig følelse. I disse dager setter den beryktede førjulsstria igang for alvor. Jeg kjenner jeg har senkede skuldre, så den forbedring jeg nevnte for dere for litt siden ser ut til å gå etter planen.

Lysene fra juletreet og adventsstakene glitrer så fint. Jeg elsker stemning de gir meg. Jeg hadde nok avventet litt med pynting av juletreet, hadde det ikke vært for at jeg får alle jentene hjem på julebord imorgen. Er det julebord så er det julebord, og som den perfeksjonisten jeg er har jeg planlagt detaljene i lang tid nå. Hehe!

- Når bruker dere å pynte juletreet? Er det for tidlig å pynte i førsten av Desember?

Nei, nå får jeg slenge meg i valsen som det heter. Jeg har fortsatt en del jeg skal gjøre før jeg kan ta imot gjester imorgen. Jeg ønsker dere en fin fredag. Endelig helg, igjen...

Linda❤

 • 25.11.2016, 20:56

JEG PRØVER Å FORBEDRE MEG....


Hvor har dagen idag blitt av? Jeg vet det vel egentlig, men jeg forstår det fortsatt ikke helt. Timene har bare flydd avgårde. Jeg startet dagen med frokost i sofaen, før turen gikk videre til osteopaten min. Deretter var det bare å komme seg hjem, for kjøkkenbordet var nemlig fult av gaver. Tenk det dere, vi er så og si ferdig med årets julegaver. Det har vel aldri før skjedd i historien at jeg/vi har vært ferdig så tidlig. Jeg hadde iår som mål om at jeg skulle klare dette, men jeg hadde aldri trodd jeg faktisk skulle få det til. Jeg mangler bare noen småting til tantebarnet mitt, så kan julaften bare komme. 

Grunnen for at jeg er så tidlig ferdig iår kommer av at jeg prøver å forbedre tankegang og legge opp løpet annerledes. Jeg er en forferdelig stresset person, og for å slippe handle-maset i førjulstiden(hvor det skjer så mye), bestemte jeg meg for at iår, iår skal jeg slippe dette. For helsens skyld. Så idag, imens "alle" har stresset seg rundt til forskjellige butikker for Black-Friday-kupp har jeg sittet inne å hørt på julemusikk og pakket inn julegaver. 

Som den perfeksjonisten jeg er brukte jeg hele tre timer på å få pakket inn alle gavene. Det er ikke rart dagen brått ble til kveld. Heldigvis syns jeg det å pakke inn gaver er gøy, og jeg storkoser meg når jeg legger ned flid i hver eneste en. 

- Hvordan ligger dere an med årets julegaver?

Nå sitter jeg endelig på min favorittplass - sofaen, men har kan jeg ikke bli sittende for lenge. Håret skal nemlig krølles og skjorten min strykes for imorgen er det duket for årets første julebord. Jeg jobber imorgen tidlig, så for igjen å slippe minst mulig stress velger jeg å gjøre alt mest mulig klart ikveld. Kanskje noen av dere skal på julebord imorgen også? Julebord eller ei, jeg ønsker dere alle en fantastisk helg. 

 

Linda♥

 • 15.11.2016, 16:58

DET SJOKKERER MEG!


- Har du noen gang tenkt over hva du kan bidra med etter din bortgang?

Igår morges før jeg dro på jobb ble jeg sittende å se på God Morgen Norge på TV2. Det var nemlig et innslag der som virkelig fanget min interesse. I den ene gjestestolen satt det ei flott dame, koblet til oksygentilførsel. Når jeg fikk høre den korte versjonen av hennes liv og det hun står ovenfor akkurat nå begynte jeg nesten å gråte. Den flotte damen, som man absolutt ikke skulle tro var syk hadde det ikke vært for oksygentilførselen, venter på nye lunger. Nye lunger! Hver eneste dag sitter hun å venter på telefonen fra sykehuset som vil komme til å forandre livet hennes. 

Med henne i gjestestolen satt også overlegen for lungeavdelingen ved Rikshospitalet og lederen for Stiftelsen Organdonasjon. Det ble fortalt noe som virkelig sjokkerer meg. Per dags dato har tallet på antall organdonasjoner sunket kraftig. De konkluderer med at grunnen for dette er dårlig kommunikasjon innad i hver enkelt familie. Tenk, her står liv på spill, liv som kan reddes, men som kanskje ikke blir det, rett og slett på grunn av mangel på kommunikasjon. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så ja, har du noen gang tenkt over hva du kan bidra med etter din bortgang? Du kan faktisk være med på å redde liv. En bedre gave enn det kan det ikke være mulig å gi noen. Jeg ble selv organdonor for mange mange år siden. Selv om tykktarmen min er fjernet har jeg mange andre friske organer som kanskje en gang i fremtiden kan være med på å redde et annet menneskes liv. 

- Jeg oppfordrer deg til å bli organdonor. Klikk deg inn på Stiftelsen Organdonasjon og fyll ut ditt donorkort, eller gjør det viktigste av alt som er å kommunisere med de du har rundt deg. Jeg sier det igjen: du kan faktisk være med på redde liv. Ikke glem det♥

 

Linda♥

lindahansen

Livet med en kronisk helsetilstand betyr veldig uforutsigbare dager. Her på bloggen vil jeg dele min hverdag og ikke minst mine interesser. For kontakt: hansen.linda88@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits