• 28.09.2016, 17:49

THE MATCHING SET


Idag tenkte jeg å vise dere noe svært få faktisk tør å bruke, men som jeg vet mange syns er dødskult, nemlig "The matching set. 

Jeg har valgt ut et superkult sett i aztec-print. For dere som liker å synes blant folk: bruk plagg i aztec-print. Det er virkelig eye-catching. For dere som syns det kan bli litt for mye av det gode, går det fint an å tone det hele ned med et "ekstra plagg" slik dere får se i kollasjen under. Som flere av dere sikkert har fått med dere har jeg sansen for en look som er litt mer edgy. En lue(gjerne i en fresh farge) på høsten/vinteren istedet for en hatt kan ofte sette prikken over i'en etter min mening. 


-Josie Bag -Neve Jaquard Top -Sila Shirt -Neve Jaquard skirt 

Hva syns dere om å bruke matchende sett? Yey or ney?

- Et lite tips til dere! Nettbutikken til CUBUS kjører opptil -70% på alle varer til og med tirsdag 4.oktober. Happy shopping!

 

Linda♥

  • 13.09.2016, 14:31

FALL-MUSTHAVE


Selv om sommeren er tilbake for fult i disse dager, stopper ikke moteverden opp av den grunn. Den ruller avgårde med den ene høstnyheten etter den andre. I LOVE IT!

Denne uken har jeg satt sammen et antrekk med en absolutt FALL-MUSTHAVE, nemlig the leather skirt. Flere av dere har kanskje et slikt skjørt liggende på lur i skapet? Ta det frem, mixe det med en skjorte, strikket genser, collegegenser, ja u name it. Mulighetene er endeløse. Finn det som passer dere best.-Gracie Skirt -Dakota Shirt -Jenna Sweater -Pocket Bag

Som dere ser har jeg valgt en litt edgy look. Jeg liker den litt tøffe stilen kontra den klassiske og feminine. Men her er det altså ingen mixing som er rett eller gal. Lek med plaggene og finn din favoritt look. Lykke til!

 

Linda♥

  • 07.09.2016, 19:42

SLITER DU MED Å FINNE DEN PERFEKTE JEANSEN?


Er du en person som hater å dra på jeans-shopping? Er alt for trangt, smått eller lavt i livet? - Da bør du fortsette å lese...

Jeg er uten tvil en person som hater å dra på jeans-shopping. Med mine brede hofter, kraftige lår og smal midje er det nesten umulig å finne jeans(bukser generelt) som passer. 

MEN fortvil ikke. CUBUS har designet en jeans som egner seg til oss som ikke kan ha superskinny - low waist jeans. En jeans til oss med former. Straight Sarah er navnet. Det aller beste med Straight Sarah er at den kommer i et stretchstoff, noe som gjør at den er veldig behagelig å ha på. I tillegg har den rette bein(plass til litt mer)og et høyere liv enn vanlig(mid rise).

Jenna Sweater - Joise Bag - Straight Sarah Jeans - Dakota Shirt - Belt

Akkurat nå har CUBUS - 25% på alle jeans. Straight Sarah kan bli din for den nette summen 299,- Likte du ikke vasken? Det gjør ingen ting, for da liker du garantert en av de andre vaskene. Klikk deg inn på linken over og finn din favoritt. 

 

Linda♥

  • 31.08.2016, 20:49

EN INSPIRERENDE ARBEIDSDAG


CUBUS ønsker stadig å utvikle seg og ta det lille steget videre i moteverden. Bli bedre rett og slett. Vi har nettopp startet på en ny sesong, og denne gangen kjører sjefs-dekoratørene i landet hardt på med dette å arbeide med trend på vegger. Altså skal veggene bygges opp etter forskjellige trender, ikke med fargekombinasjoner slik jeg er vane med i den butikken jeg jobber i.

Siden dette er en ganske ny måte å jobbe på for alle i CUBUS, trenger vi lære. Idag har jeg derfor vært på dekoratørmøte i Sarpsborg for nettopp dette. Å lære... Stikkordet for dagens arbeid må være å tenke utenfor boksen, noe som var greit vanskelig til tider, men jeg følte vi løste det bra. Jeg har selvfølgelig knipset masse bilder til dere. Her kommer de! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva syns dere? Så det ut som det var helt på bærtur eller ser dere trenden?

Jeg har uansett hatt en kjempe-inspirerende arbeidsdag, og gleder meg til å teste ut dette i butikken jeg jobber i. Det blir nesten litt skummelt å skulle prøve ut noe som er så annerledes enn hva vi pleier å gjøre hos oss, men man må prøve og eventuelt feile. Feiler vi ikke, så er jo det helt topp. Spennende blir det ihvertfall. Det er det ingen tvil om. 

Nå skal jeg ligge som slakt på sofaen resten av kvelden. En arbeidsdag med så høyt tempo som idag tar på, men det er SÅ gøy, så det er absolutt verdt det. Håper dere har hatt en fin dag?

 

Linda♥

lindahansen

Livet med en kronisk helsetilstand betyr veldig uforutsigbare dager. Her på bloggen vil jeg dele min hverdag og ikke minst mine interesser. For kontakt: hansen.linda88@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits