• 31.01.2016, 19:53

DEPEND GIVEAWAY


Reklame

Som flere av dere kanskje har fått med dere, sverger jeg til Depend's Gellack når jeg skal fikse neglene mine. Dette er et produkt jeg har brukt i flere år nå, noe som sier sitt om hvor fornøyd jeg er. Det er lettvint, langtidsholdbart og ikke minst lekkert. Jeg vet ikke hvor mange kunder jeg har hjulpet på jobb som har kommentert neglene mine. Positive kommentarer er alltid hyggelig å få. 

I SAMARBEID MED DEPEND OG DERES LANSERING AV VÅRENS NYE FARGER, SKAL JEG TREKKE EN HELDIG LESER SOM VINNER ET STARTKITT OG VÅRENS NYE GELLACKFARGER. DET ENESTE DU TRENGER Å GJØRE ER Å LEGGE IGJEN EN KOMMENTAR MED NAVN OG E-MAIL ADRESSE. LETT, OG SÅ FORT GJORT!

NAILS by ME

Startkittet den heldige vinneren mottar inneholder UV-lampe, fil, manikyrpinne, basecoat, topcoat + før- og etterrens. Samtidig som den da også mottar de nyeste gellackene. Dette er en giveaway jeg har gledet meg så mye til, med tanke på at dette er et produkt jeg bruker selv og virkelig kan gå god for.

NAILS by ME 

DEN HELDIGE VINNEREN TREKKER JEG PÅ ONSDAG  DEN 3. FEBRUAR. SÅ NØL IKKE. MELD DEG PÅ NÅ!

 

Linda♥

 • 30.01.2016, 16:52

TENKT AT DU NÅ SKAL BLI MAMMA


Istad fortalte du at den tanken var veldig fjern for deg enda. Jeg har allikevel tenkt tanken mange ganger. Tenk at du nå skal bli mamma til deg og din kjæres lille mirakel. Det føles ikke ut som så alt for lenge siden hvor vi kjørte rundt på scooterne våre og nøt livet som "uvitende" 16 åringer. Ingen bekymringer, ihvertfall ikke bekymringer som "betydde" noe. 

Vi har gått igjennom mye vi to, både sorger og gleder, gutter og drama. Selv om vi ikke snakker sammen hver dag nå når vi har blitt eldre, vet jeg alltid hvor jeg har deg. Vennskapet vårt betyr uendelig mye for meg, og jeg gleder meg så masse til å ta del i dette nye kapittelet i livet ditt/deres♥ Det lille mirakelet er heldig som kommer til verden og får dere som foreldre. 

(Drep meg ikke nå, men dette bilde viser så godt din personlighet. Det er en grunn for at du alltid har blitt kalt solstråla)

Babyshoweren var deg verdig. Du fortjener kun det beste og jeg er så glad i deg♥

 

Linda♥

 • 29.01.2016, 19:17

2016 ER ÅRET DET SKJER


God fredag fine lesere♥ Arbeidsdagen er over, og for denne jenta betyr det helg. Frihelg! Dere som jobber helger skjønner nok hva jeg mener. Det er noe spesielt med disse. Jeg vet ikke med dere, men jeg setter utrolig pris på dem. 

Når jeg kom hjem fra jobb istad, sjekket jeg ut dagens post. Som regel er det lite spennende det som ligger i postkassen, men ikke idag. Tvert imot. Idag lå nemlig nok en innbydelse til bryllup. Hele tre invitasjoner har havnet i postkassen vår, så 2016 er uten tvil året det skjer. Jeg gleder meg ihvertfall kjempemasse. Eller vi gleder oss. Hihi! Selv om jeg tror vel jeg gleder meg hakket mer. Det er noe med jenter og bryllup. Og som den jente jenta jeg er, elsker jeg å pynte meg og føle meg litt som en "prinsesse" for en dag. 

Kjenner dere mange som skal gifte seg i 2016? Lenge leve kjærligheten sier jeg bare♥

Ønsker dere en herlig start på helgen. Håper ikke dere blåser bort. 

 

Linda♥

 • 28.01.2016, 12:31

ET TEMA SOM TREFFER MEG MIDT I HJERTET


Morgenen idag har vært tankefull. Jeg startet nemlig dagen med nok en episode av "Sykt perfekt", den omtalte serien på TV2. Jeg skrev allerede etter første episode et innlegg om nettopp denne serien. Jeg tror at grunnen for at denne serien treffer meg midt i hjertet, er fordi jeg selv lider av angst. Angsten for at Ulcerøs Colitten skal blusse opp igjen, eller det å skulle få en helt annen sykdom som rett og slett kan ende livet, er noe jeg tror jeg aldri kommer til å bli helt kvitt.

Angst er noe helt forferdelig. Jeg mener at det nesten ikke går an å finne en helt korrekt definisjon eller forklaring på hva angst er, for det kan være så mye. Så mange forskjellige "typer", fra person til person. Det innlegget jeg skrev sist omhandlet vel igrunn mer dette beryktede "snill pike"  eller snarere "perfekt pike" syndromet, som det kalles. Da hadde jeg bare sett en episode. Etter å ha sett ytterliger to episoder til, så føler jeg mer og mer på hvor godt jeg faktisk kjenner meg igjen i mye av det som kommer frem. Det å leve med angst er uten tvil en kamp. En kamp så går utpå å leve et så mest optimalt og godt liv som mulig. Når angsten tar over hos meg, taper jeg denne kampen. Jeg tapte den kanskje oftere før enn jeg gjør nå. Grunnen til dette er nok fordi jeg til slutt valgte å få profesjonell hjelp. Etter 10 timer, fordelt over et helt år hos samme psykolog, skulle jeg brått stå på "egne bein". Heldigvis for meg følte jeg at jeg hadde fått noe ut av disse 10 timene som gjorde hverdagen lettere. Dette er nå ca. et og 1/2 år siden, og jeg føler fortsatt dette gir meg mye. Tankegangen er endret og kampene jeg kjempet oppstår ikke like ofte, selv om jeg skal ikke lyve å si de aldri gjør det. Dette er, som jeg nevnte over, noe jeg mest sannsynlig aldri kommer til å bli helt kvitt, men det å fokusere på det positive er ekstremt viktig for å holde det hele i sjakk. 

Selv om jeg til slutt valgte å få profesjonell hjelp, ser jeg idag at jeg brukte all for lang tid til å faktisk gjøre det. Mye verdifull tid gikk bort i deprimerende tanker og spekulasjoner som "what if"? Jeg vet jeg har sagt dette før, men jeg sier det igjen: SITTER DU INNE MED NOE DU IKKE HELT KLARER Å FÅ TAK PÅ, SÅ NØL IKKE MED Å SØKE HJELP HOS EKSPERTISE.  Det er det samme om det er hos en psykolog eller f.eks en livsveilder. Det viktigste er at kjemien og forståelsen er tilstede begge parter imellom. Og glem ikke at dette er INGEN nedtur. Du gjør dette for deg, og det viser både styrke og karakter å ta dette store steget. Steget om å få en bedre hverdag. 

 

Linda♥

 • 27.01.2016, 17:40

Å TA EN DAG OM GANGEN ER VIKTIG


Nok en arbeidsdag er over for denne jenta. Brått er vi halvveis i uke 4 , og det er ingen tvil om at dagene flyr avgårde. 

I helgen var jeg veldig spent på hvordan kroppen min kom til å reagere når jeg skulle begynne å jobbe igjen. Etter en skikkelig hestekur i form av antibiotika, pleier kroppen min å være så som så. Jeg føler liksom kroppen blir brutt ned på et vis, noe som resulterer i at jeg må starte fra scratch igjen. Det høres kanskje litt rart ut, men det er sånn det føles. Det er uansett ikke så rart med tanke på at jeg har sittet dag ut og dag inn i sofaen, bare for å lade batteriene og ta det helt med ro. Kroppen blir jo helt dvask. Heldigvis føler jeg det har gått bra så langt. Litt støl og sliten i beina på mandag kveld, men ellers OK. Jeg vet dessverre ikke hvordan formen vil være f.eks. neste uke(noe som egentlig er like greit) men det jeg vet er at jeg må ta en dag om gangen. Dette har jeg heldigvis blitt ekspert på med årene. Så nå når jeg føler meg okej, må jeg bare leve livet på best mulig måte. 

Ikveld skal jeg slappe av og lade opp til morgendagen. "Operasjon ny undertøyavdeling" er ingen lek skal jeg si dere, men ååå så gøy det er. Jeg tenkte jeg skulle ta med kamera på jobb imorgen for å knipse litt bilder til dere. Bare håper jeg finner tid til det. Det er nemlig ikke lett å finne tid til noe annet enn akkurat det jeg har planlagt for arbeidsdagen, men jeg skal prøve. Hihi!

Nå må husmoren komme seg foran stekeovnen. Idag er en sånn dag hvor det hadde vært helt greit om middagen lagde seg selv, til tross for at jeg faktisk liker å lage mat. Ønsker dere fine lesere en super kveld!

 

Linda♥

 • 25.01.2016, 18:35

I'M BACK ON TRACK


Håper jeg da ihvertfall. Idag var jeg nemlig endelig tilbake hos mine kjære kolleger på jobb, etter 14 dager som sykemeldt. Dette var utrolig deilig for hode og ikke minst kroppen. Den blir jo helt brutt ned bare av å sitte i sofaen dag ut og dag inn(men gudene skal vite at jeg har hatt godt av det også). Etter en halvtimes briefing med min vakre sjef, var det bare å kaste seg i valsen, for huttetu for en jobb jeg har foran meg denne uken. Undertøysavdelingen skal totalrenoveres, noe den sårt trenger etter julens salg, og selvfølgelig salget nå på nyåret. Elsker å pusle på undertøy og få det til å se fresht og innbydende ut, så det var slettes ingen dum oppgave å komme tilbake til. Hihi! 

Når arbeidsdagen var over, stakk jeg innom bok-butikken Ark. Jeg har nemlig vært på utkikk etter et almanakk for det nye året, men har dessverre ikke klart å oppdrive ett sånt jeg virkelig ville ha, som jeg har sett for meg. Ark hadde allikevel litt å by på, så endte opp med ett søtt lite ett. Trenger ikke store greiene, bare så jeg får planlagt litt blogginnlegg, skrevet ned arbeidsdager og eventer. Bruker dere almanakk? Jeg er ihvertfall helt avhengig blitt. Føler jeg begynner å bli gammel på det punktet der altså. 

Idag har jeg forresten prøvd ut et nytt filter på bildene mine. Dette filteret kalles for "fade".  Syns det var så søtt. Myker liksom opp hele bildet på ett vis. Hva syns dere? Ellers er det sjeldent jeg gidder å redigere bildene mine. What you see, is what you get er det noe som heter. 

Nei, nå må jeg få lagd litt middag. Sovnet selvfølgelig midt i skrivingen her, og våknet nå. En time "for seint". Hihi! Ønsker dere en fin kveld videre.

 

Linda♥                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

 • 24.01.2016, 21:26

FOR EN NATT DET HAR VÆRT!


Ja, det må jeg virkelig si. FOR EN NATT!

Jeg er en veldig tankefull jente, og tenker veldig mye på alt og ingen ting i løpet av en dag. Jeg tror dette er mye av grunnen for de heftige timene jeg hadde inatt. Jeg er nemlig en "stordrømmer", og drømmer like mye som jeg tenker føler jeg. Inatt gikk det vilt for seg da min kjære og jeg var på fest hos Linni Meister i det ene øyeblikket, mens jeg i neste stund befinner meg i en forferdelig krigssone. Herlighet sier jeg bare. Skulle virkelig ønske jeg kunne tyde drømmer, for det er mye jeg skulle likt å fått svar på. Det er heller ikke første gangen jeg befinner meg i krig i drømmenes land, noe jeg virkelig kunne klart meg uten. Det å våkne gjennomvåt av svette er udigg og rett og slett lite ønskelig. Noen som har opplevd det samme og vet hva dette kan bety? Jeg har jo, som flere av dere sikkert har fått med dere, hatt en tøff tid nå i det siste, så det kan kanskje ha en sammenheng der?? 

Imorgen er det første dag på jobb for meg på 14 dager, noe jeg virkelig håper at skal gå bra. Begynner å bli rimelig lei husets fire vegger nå, så skal uansett utfallet bli godt å komme seg ut og føle seg nyttig. Jeg bare håper jeg får meg en god natts søvn, slik at jeg våkner uthvilt imorgen tidlig. Det finnes nemlig ingen ting verre enn å starte en ny uke med dårlig nattesøvn på nakken. Så X fingrene for at jeg våkner uthvilt imorgen. 

Dagen idag her bestått av full avslapning, grønnsakssuppe til middag og kino+snop til kvelds. Hihi! En perfekt søndag♥ Filmen vi så på kino var forresten Creed. Den nye bokserfilmen med Sylvester Stallone. Virkelig verdt å få med seg om dere har tenkt dere på kino i nærmeste fremtid. Nå blir det et par episoder av serien Justified, før jeg skal kose puten. Håper dere har hatt en fin fin søndag så langt.

 

Linda♥ 

 • 23.01.2016, 18:17

40 Q & A


God lørdag fine lesere♥  Det en stund siden sist jeg hadde et slik "Questions & Answers" innlegg, så jeg tenkte å kjøre igang med et slikt idag. Selvfølgelige med annerledes spørsmål enn sist. Jeg elsker å lese slike innlegg selv, og det virker det som flere gjør, siden man finner de overalt hos bloggere om dagen. Til og med toppbloggerne benytter seg av disse Q & A innleggene, og det er jo litt artig. So, here it goes!

40 Q & A

1. Hva var det siste du skriblet ned på et papir? - Det var nok handlelisten før jeg skulle i matbutikken på torsdag. Lite spennende igrunn... Melk, brød, grønnsaker osv.

2. Hva har du alltid i vesken? - Har igrunn det som de aller fleste jenter har tror jeg. Lommebok, mobil, nøkler, almanakk og masse forskjellige lipglosser. Men det er en lipgloss jeg er helt avhengig av, og det er Lancôme Juicy Tube. Klarer meg rett og slett ikke uten.

3. Hva bestiller du på kafé? - Som regel noe som inneholder kylling. Caesar Salad, Chicken BLT. Ja, igrunn noe i den duren. 

4. Hvilke nettsider besøker du daglig? - Blogg.no er jo en selvfølge. Hehe! Ellers er jeg innom bloggen til Lene Orvik og Pilotfrue hver dag, og selvfølgelig mange andre bloggere. Hvis Instagram og Facebook gjelder som nettsider, er jeg innom disse flere ganger om dagen. Litt avhengig kan du si. 

5. Hvem ringer du til når du er sint/lei deg? - Som regel ringer jeg min kjære mor. Hun er alltid god å ha♥ Min kjære samboer får også sin dose. 

6. Hvilken farge er det på tannbørsten din? - Akkurat nå er den orange og hvit. 

7. Kan du bytte olje på bilen? - Jeg kan fylle på, men jeg skal absolutt ikke hive meg ut i noen oljeskift. Det er mannfolkarbeid. Hihi!

8. Hva har du hatt av kjæledyr? - Når jeg var omtrent 7-8 år fikk jeg min første kanin. Et svart lite nurk. Dessverre skadet den seg, og måtte avlives, noe som den gang da var verdens undergang. Etter en stund fikk jeg en ny kanin. Lille Nusse. Etterhvert som jeg ble eldre ga jeg bort denne til nabojenta. Interessen forsvant vel igrunn. I voksen alder kjøpte jeg min vakre Latina av en oppdretter. Det er vel de beste tusenlappene jeg noen gang har brukt, for maken til snill og vakker hun har jeg aldri opplevd. Idag lever hun livets glade dager hos min mor og far, siden sambo er superallergisk. Enda godt jeg kan se henne når jeg vil♥

9. Har du noen piercinger? - Ikke noe annet enn hull i ørene. Er ikke spesielt fan av piercinger. Ikke på meg ihvertfall. 

10. Norge på sitt beste? - For meg er Norge på sitt beste om våren og sommeren, når alt våkner til livet igjen. 

11. Hva gjør deg lei deg? - Denne er vanskelig, for det kan være så mye. Krig, terror, hat, ja igrunn alt som faller innunder den kategorien. Samtidig gjør døden meg veldig trist. Jeg er en av de som ikke klarer å akseptere at alle skal dø en gang, på en eller annen måte. Sykdom, som jeg har fått min store dose av, gjør meg også veldig lei meg. Jeg skulle ønske sykdommer ikke fantes. 

12. Hva gjør deg glad? - Denne er også vanskelig. Det er masse som gjør meg glad, Familie, venner, samboeren. Rett og slett viktige faktorer her i livet. Samtidig elsker jeg shopping og det å reise. Å reise og få oppleve nye steder og kulturer er helt fantastisk. 

13. Hva er drømmejobben din? - Klesdesigner hadde vært utrolig spennende. Men som jeg skrev for litt siden har drømmen min alltid vært å drive en egen butikk. Før var det REMA-butikk, nå er det CUBUS-butikk. 

14. Abonnerer du på et ukeblad? - Abonnerer på mye, men ikke på ukeblader. 

15. Hva var det siste du kjøpte? - Jordbær og sjokolade på REMA. Lørdagskosen♥16. Liker du kinesisk mat? - Ja, jeg er en matelsker, og kinesisk er supergodt. 

17. Når var du i kirken sist? - Det var nok ifjor sommer, når min kjære og jeg var i bryllup. 

18. Hvem var den siste som gjorde noe ekstra spesielt for deg? - Min kjære kom hjem med roser til meg for litt siden. Det settes alltid pris på.

19. Har du noensinne vært i en ambulanse? - Ja, dessverre. Som flere av dere sikkert vet lever jeg med Ulcerøs Collit, og har gått igjennom litt av hvert på helsefronten. Jeg var i en ambulanse da jeg skulle hastefraktes til Oslo. Kraftig lungebetennelse, immunforsvar som ikke fantes og ingen antibiotika som funket. Nei off! Ønsker ikke den opplevelsen for min verste fiende engang. 

20. Hvor lang tid bruker du om morgenen? - Når jeg begynner kl. 09.00 på jobb, står jeg opp ca. 07.15. Må dusje hver morgen, samtidig som jeg er avhengig av å få i meg frokost. Jeg liker å ha god tid, selv om jeg alltid kommer hastende inn på jobb akkurat på slaget kl. 9. Hehe! Der har du meg. 

21. Banner du ofte? - Ja og nei. Har dessverre alt for mange banneord i mitt ordforråd. Er det lov til å skylde på at jeg er i fra Fredrikstad? Hihi!

22. Hva er det lengste du har campet i et telt? - Det var nok i 8-klasse, hvor vi var på avslutningstur på Hvaler. Var vel der nesten en uke. En veldig fin opplevelse jeg aldri kommer til å glemme. 

23. Hvor mange søsken har du? - Jeg har en storesøster♥

24. Hvor mange steder har du bodd? - Jeg er vel igrunn det du kan kalle en skikkelig Fredrikstad-jente, men jeg bodde faktisk et halvt år i Oslo. Angrer litt idag for at jeg flyttet hjem, men det oppholdet der er ett kapittel for seg selv. 

25. Hvilken kroppsdel er du mest fornøyd med? - Det må nok være magen+midjen. Om dette kan regnes som kroppsdel. Hehe! Har vel det man kan kalle en timeglassfigur, og takk gud for det. For hofter, lår og rumpe er ikke smalt. Hihi!

26. Er det viktig å feire bursdager? - Ja! Bursdager er noe jeg alltid har tatt høytidelig, og noe jeg alltid kommer til å gjøre. Det er jo den dagen man kom til verden. Hvorfor skal ikke det feires?

27. Har du tatt vare på klesplagg fra da du var liten? - Ikke som jeg vet om. Mye mulig min mor har noe liggende på lur, men jeg har ihvertfall ikke noe her i heimen. 

28. Nevn én ting som er irriterende med å blogge? - Hmm... En ting som kan være litt irriterende, eller kanskje litt leit, er når jeg har gjort en stor jobb med ett innlegg, fremmer dette, men får allikevel få lesere. Men det er jo sant som jeg får beskjed om fra mine flinke bloggvenninner og det er at det er ikke lesertallene som nødvendigvis bør bety så mye. De er dem du treffer hjerte til. 

29. Hvor mange glass vann drikker du hver dag? - Oi! Det har ikke jeg ikke tellingen på. Jeg har alltid blitt pushet til å drikke mye vann, noe jeg fortsatt gjør. Vann er godt.30. Når legger du deg om kvelden? - Som regel rundt kl. 23.00.

31. Favorittfag på skolen? - Det var nok Fargebehandling når jeg gikk frisørlinja. Utrolig morsomt og spennende fag. 

32. Potetgull eller smågodt? -Jeg er en potetgull jente. Alltid vært og kommer alltid til å være det. Hihi!

33. Det mest romantiske du har gjort? - Det må nok være da jeg arrangerte 30-års laget til min kjære♥ Ellers så er ikke jeg den som pleier å slå på stortrommen. Er nok mer en "hverdags-romantiker".

34. Den perfekte vertinnegaven er? - Vin eller friske blomster er noe jeg blir veldig glad for.

35. Har du vært i avisen? - Ja, ifjor sommer faktisk. I den lokale "Byavisa". Det var i sammenheng med at jeg startet opp bloggen, hvor jeg ville dele min sykdomshistorie og min hverdag med "verden". 

36. Hvilken farge liker du best på neglene? - Ingen hemmelighet at jeg elsker nude i alle varianter, ellers liker jeg også sort veldig godt. 

37. Hvem er forbildet ditt? - Min mor, uten tvil. Et mer fantastisk menneske enn henne skal du lete lenge etter♥ 

38. Er du forfengelig? - Ja og nei. Jeg liker å pynte meg, men det finnes ikke noe bedre enn kosebuksa eller morgenkåpen. Hihi! 

39. Har du vært gift eller forlovet? - Nei...

40. Hva skal du gjøre når du er ferdig med å svare på alle spørsmålene? - Nå skal vi straks starte på lørdagsmiddagen her i heimen. Kyllingfilet og risotto står på menyen. Namnam! 

Da avslutter jeg denne spørsmålsrunden med å ønske dere en herlig lørdagskveld videre. 

 

Linda♥

 • 22.01.2016, 14:48

HELT PERFEKT = SYKT PERFEKT


Det er den 12 dagen jeg er sykemeldt. Jeg sitter her fortsatt i morgenkåpen, slik jeg har gjort siden dag 1. Dag ut og dag inn føler jeg sofaen synker lenger og lenger ned der jeg sitter. Heldigvis er jeg denne gangen såpass oppegående at jeg orker å dusje hver dag og pusle litt her hjemme. Det er nemlig ikke alltid en selvfølge når jeg er sykemeldt, men sånn er livet akkurat nå. Livet kan ikke alltid være "perfekt". 

Med all verdens av tid om dagen har TV'n blitt min beste venn, spesielt TV2 Sumo. Her om dagen kom jeg over den nye serien Sykt perfekt, som startet for litt siden. Serien omhandler 7 jenter og deres hverdag hvor de streber etter noe som jeg vil kalle "det uoppnåelige". I dagens samfunn har norske jenter bedre karakterer enn noensinne, de bruker mindre rus og er mer pliktoppfyllende enn aldri før. Samtidig har aldri jenter slitt mer med prestasjonspress, stress og psykiske plager enn de gjør idag. Dette skremmer meg. 

Serien har fått meg til å tenke på hvordan jeg faktisk ER. Hvordan fremstår jeg for andre? Før hørte jeg titt og ofte at jeg kunne se kald ut, og rett og slett virke bitchy utad. Jeg har aldri sett på meg selv på den måten, og heldigvis er jeg såpass sikker på meg selv at jeg vet jeg ikke er en såkalt bitch. Alle har jo sine dårlige dager, men sånn er det for alle. Det utgjør ikke meg sådan. Idag ser jeg på meg selv som en blid og positiv jente som elsker å være sosial og bli kjent med nye mennesker. Når jeg møter nye mennesker er jeg meg selv, samtidig som jeg liker å vise meg fra min beste side. Ofte går samtalene ut på hva man har oppnådd her i livet. Det har vel aldri skjedd at jeg har introdusert meg som: "Hei, jeg heter Linda og lever med Ulcerøs Collit. Jeg burde faktisk ikke levd idag". Men det er altså den ekte meg. Kanskje heller den jeg ville snakket om, men lar være, for å nettopp vise meg fra min beste side. Den "retusjerte" siden. 

Min jobb er, som kanskje mange av dere vet, Visual Merchandiser, Mote og klær er en del av hverdagen, så jeg kan ikke legge skjul på at jeg liker å ta meg godt ut. Det har igrunn i alle år vært en passion, dette med klær og alt som hører med i den verdenen. Og det følger mye med rart med i den verdenen. Jeg har mer eller mindre blitt avhengig av vippeextention, og vil omtrent ikke vise meg utendørs uten. Neglene skal alltid være freshe og velstelte, noe som faktisk har blitt en hobby. Og når jeg sitter her å skriver dette tenker jeg: HVOR SYKT ER IKKE DET? Til tross for dette må jeg bare si at jeg har et sunt forhold til det hele. Jeg velger å tro at det jeg har vært igjennom på helsefronten har gjort meg såpass trygg på meg selv. Jeg kan gå ut døren uten sminke, og jeg kan dra i butikken i joggebukse uten å være redd for hva mennesker vil tenke om meg. Men alle har det ikke sånn. Den verdenen vi lever i idag har gjort det slik at ikke alle klarer å være seg selv, og bare seg selv, og å rett å slett være fornøyd med det. Er det verden og mennesker som gjør oss syk, eller er det jenter selv som gjør det???

Jeg sitter inne med så mange blandede følelser når det kommer til dette temaet at jeg faktisk sliter med å ordlegge meg og få frem alt sammen. Men en ting er klart for meg, og det er at mange av vi jenter streber etter det helt perfekte. Det sykelige perfekte som gjør at ting går skeis oppe i hodet. Det blir glemt alt det som faktisk betyr noe. De tingene som faktisk er viktigst her i livet, som f.eks det å ha en frisk helse. Det å strebe etter ting som kanskje ikke er oppnåelig er ikke sunt, og det kommer så godt frem i denne serien Sykt perfekt. Virkelig verdt å få med seg mener nå jeg. 

"You were born to be real, not to be perfect"

 

Linda♥

 • 21.01.2016, 17:13

WINTER WONDERLAND


God torsdag fine lesere♥

Håper dere har hatt en fin dag så langt. Jeg har hatt en veldig hyggelig dag. Faktisk lenge siden jeg har kost meg sånn som jeg har gjort idag. Jeg har nemlig hatt en venninne på besøk. Hun er gravid, og går også hjemme i disse dager, så da passet det jo perfekt å catche up litt. To gode venninner, god mat og en ledig timeplan betyr masse skravling om alt mellom himmel og jord. Siden min eneste måte de siste 14 dagene til å tilfredsstille meg sosialt har vært sosiale medier, kan dere selv tenke dere hvor godt det har vært å bruke talerøret litt. Hihi! For ja, jeg er ei skikkelig "skravlehøne". 

Før hun kom måtte jeg bare ut å knipse litt bilder av det fantastiske Winter Wonderland som finnes rett utenfor her jeg bor. Har egentlig tenkt jeg har skullet gjort dette noen dager nå, og idag fikk jeg endelig rotet meg til det. Det er jo spådd varmere fra imorgen av, så idag måtte jeg bare. Selv om jeg higer etter varmere vær, er det noe eget når snøen glitrer i sola. Ja, det er rett og slett vakkert. Jeg vet ikke med dere, men den klare lufta og sola som skinner fra skyfri himmel gir meg en slags fred innvendig. 

Ikveld er det ingen planer på agendaen. Min kjære skal på hockeykamp, mens jeg tar hockeykampen på TV. Nå er det siste innspurt med oppladning før jeg skal prøve meg på jobb igjen til mandag. Så X gjerne fingrene for meg. Håper jeg er klar og fit for fight nå. Liker svært lite å føle meg så ubrukelig som jeg gjør nå om dagen. 

Frem til hockeykampen fortsetter jeg på min maraton reise med U.S Marshal Raylan Givens i serien Justified. Ønsker dere en fin kveld videre. 

 

Linda♥

 • 20.01.2016, 18:44

KEEPING IT WARM


Onsdag allerede dere. Sier det igjen, ukene flyr avgårde. Snart er det helg igjen, noe jeg vet de aller fleste ser frem imot. 

Dagen idag har gått bort i litt husarbeid og en del TV-titting. Har nemlig funnet en ny serie å følge med på. En serie med hele seks sesonger. Kunne igrunn ikke passet bedre siden jeg er en sofasliter om dagen. Huff! Har dere hørt om serien Justified? Ikke? Nei da er det bare å søke den opp. 

Har forresten helt glemt å vise dere et "innkjøp" jeg gjorde for litt siden. Fikk nemlig gavekort av min kjære mor og far til jul, i en butikk som heter STØY. Kontrasten fra der jeg jobber er stor, og merkevarer har de nok av. Med andre ord ikke et sted jeg handler til vanlig, så dere kan vel tenke dere jeg ble glad. Har så lenge jeg kan huske siklet på Acneskjerfene. Skulle gjerne hatt et i hver farge, men prisen setter virkelig en stopper for det. MEN nå har jeg endelig fått meg et helt eget. Fargevalget var vanskelig, men jeg hellet til slutt mot navy. Jeg angrer heldigvis ikke. Dette skjerfet is gooing to keep warm fremover. Love it♥

Nå skal en sein middag nytes med en ny episode Justified. Ønsker dere en fin lillelørdag♥

 

Linda♥

 

 • 18.01.2016, 19:56

BAKEMESTER LINDA


God mandags kveld fine lesere♥ Håper dagen har gått smertefritt uten for mye blåmandag takter. Blått har det vel kanskje vært uansett med tanke på den ekstreme kulda, men men. Hihi! 

Dagen idag har igrunn bestått av å sitte i sofaen og se på TV. Kjempespennende. Kjenner jeg begynner å bli lei, og det er jo typisk meg. Har jo aldri tid til å ta det med ro, selv om jeg prøver hardt. Idag fant jeg derfor ut at jeg skulle bake for å få tiden til å gå. Merket ganske raskt ut i bakeprosessen at kroppen ikke er vant til å gjøre noe om dagen, for hetetoktene kom ganske fort. Men jeg fullførte, istedenfor å gi meg, så det er vel noe det. Mamma's blåbærmuffins ble stekt, og de er sååå gode, så derfor tenkte jeg dele oppskriften med dere. 

Mamma's blåbærmuffins

3 egg

3 dl. sukker

4 dl. hvetemel

1 1/2 ts. bakepulver

2 dl. melk

4 dl. blåbær

-Pisk eggene og sukkeret til eggedosis. Deretter tilsetter du resten av ingrediensene. Avvent med blåbærene helt til sist. Fungerer nemlig dårlig med blåbær og miksmaster. Vend de bare inn i røren helt til slutt for best resultat. Jeg hadde kun frosne blåbær idag. Det fungerte helt fint, men jeg ville nok anbefalt friske, mest med tanke på utseende. Heldigvis har det ingen ting å si for smakens skyld. 

Det ble litt mørke bilder dessverre. Gleder meg til lysere tider nå, og heldigvis går det i riktig retning. Forhåpentligvis kan jeg legge bort morgenkåpa snart å. Den blir nemlig flittig brukt om dagen, så da skjønner dere kanskje at jeg ikke er så ivrig på å ta bilder av meg selv. 

Ønsker dere en fin kveld videre. Jeg skal spise en muffins til og kose meg. 

 

Linda♥

 • 17.01.2016, 20:38

DRØMMER GÅR IKKE ALLTID I OPPFYLLELSE


Tilbake i tid, da jeg jobbet på REMA 1000, begynte en drøm å vokse. Jeg jobbet meg oppover i gradene helt til jeg brått stod der og var nestkommanderende. Altså sjefens høyere hånd. Men jeg var aldri helt fornøyd med dette, for den store drømmen hadde vokst såpass i meg. Drømmen om å en dag få kunne drive en helt egen butikk. 

Helsesituasjonen min den gang vil jeg si var helt annerledes enn det den er nå. Jeg jobbet veldig mye den perioden. Når jeg ser tilbake idag forstår jeg ikke hvordan jeg orket, men det gikk. Jeg velger å tro at det ikke kun var viljestyrken min, selv om den sikkert var en stor del av at det i det hele tatt gikk. Jeg jobbet fulltid og søkte på REMA-SKOLEN. Da var jeg vel 24 år. Ganske ung og ambisiøs. Dessverre var pågangen såpass stor, og konkurrentene kjempesterke, noe som resulterte i at jeg ikke kom inn. Kort tid etter skjedde det drastiske endringer i butikken jeg jobbet i, så det var vel en mening med det hele. 

Etter en stund begynte jeg å jobbe i CUBUS. Drømmen som en gang hadde vært å drive en egen REMA butikk, forandret seg raskt til en annen drøm. Nemlig drømmen om å ha en "egen" CUBUS-butikk. Mote var og er en kjempestor interesse , så jeg følte virkelig jeg hadde funnet min plass i arbeidslivet. Men noe var forandret. Helsen hadde forandret seg. Noen turbulente år, hvor helsen svinget opp og ned gjorde ting tyngre. Allikevel var trivselen såpass stor, at når jeg var på jobb var det ingen problem å prestere. Det har igrunn aldri vært noe problem. Det er ikke før jeg kommer hjem hvor jeg merker at nå er jeg sliten. Til tross for dette jobbet jeg meg opp til en super stilling. For idag kan jeg stolt kalle meg Visual Merchandiser. Jeg skal ærlig innrømme at jeg føler meg ganske god i jobben min. Litt selvskryt er lov, noe jeg sjeldent gjør. 

Så, hva skjer videre? Jeg nærmer meg en alder av 28, og drømmen forsvinner ikke. Drømmer pleier som regel ikke det. Dessverre har jeg blitt mer og mer inneforstått med at drømmen om å en dag få kunne kalle meg sjef, kommer nok aldri til å skje. Som sagt er ting annerledes nå enn da jeg var 24. Kroppen eldes og forandrer seg. Viljestyrken derimot har ikke forandret seg, men hva hjelper det om kroppen ikke klarer? Det er vondt å vite at drømmer ikke kan gå i oppfyllelse pga. en liten kromosomfeil. Denne lille feilen avgjør liksom hvordan fremtiden skal se ut. Jeg jobber med å prøve å være fornøyd sånn jeg har det, for jeg har det veldig bra. Jeg kommer forhåpentligvis dit til slutt, men jeg har en lang vei igjen å gå. Kanskje jeg bare må finne nye ting å drømme om?

Linda♥

 • 17.01.2016, 12:49

SLUTTEN PÅ NOK EN UKE


Da var det søndag, igjen. Og det er slutten på nok en uke. Skulle til å si at en ny arbeidsuke står for dør, men for min del blir det nok en uke hjemme, før jeg forhåpentligvis kommer meg tilbake til den vanlige hverdagen. 

Jeg håper dere har hatt en herlig helg? Her har vi bare slappet av. Min kjære har fått den såkalte "manne-influensaen" , så her hos familien Hansen har det vært dårlig stelt. Hehe! Dagen idag består ikke av noen store planer. Jeg skal ihvertfall prøve å komme meg ut å få litt frisk luft. Det er fortsatt superkaldt, men jeg får bare kle godt på meg. Føler jeg trenger litt frisk luft både for kropp og sinn nå. Siden jeg startet på antibiotika på fredag begynner jeg å føle meg litt sånn, hmmm! Det er litt vanskelig å forklare. Jeg føler liksom jeg lukter og smaker tabletter. Smaker vet jeg jo egentlig at jeg gjør, for den type antibiotika jeg står på gir jernsmak i munnen. BLÆ! Dessuten begynner sofaen å bli ganske nedsunken der jeg sitter. 

Tok litt bilder av dagens frokost til dere. Selfie bilder er ikke noe jeg har følt for de siste dagene, men jeg lover å komme sterkere tilbake. Frokosten idag bestod av havregrøt med epler. Love it. 

Ønsker dere en flott søndag videre♥

 

Linda♥

 • 16.01.2016, 16:23

NAILS by ME


Reklame

God lørdag fine lesere♥ Håper dere har kost dere så langt idag. Dagen idag har nok en gang bestått av full avslapning. God frokost og en fin film på TV. 

Idag "fant" jeg endelig ork til å ordne neglene mine. Jeg nevnte jo for dere at jeg var så heldig å motta den nye gellack vårkolleksjonen fra Depend her om dagen, så en av de nye fargene måtte prøves. Og gjett om jeg har gledet meg. Jeg får ofte spørsmål om jeg legger ned mye tid i ordne neglene mine, og svaret er uten tvil JA! Det har på en måte blitt en liten hobby, som jeg syns er kjempegøy. Jeg føler meg like avhengig av fine negler, som jeg er av vippeextentions. Lenge leve forfengeligheten. Hihi! 

Siden jeg har en liten forkjærlighet for fargen nude, ble jeg selvfølgelig veldig glad når jeg åpnet pakken og fant en ny nyanse av akkurat denne fargen. Navnet er Beach Chic, og jeg drømmer meg allerede bort til sommer og sol i denne kulda. Som jeg også nevnte her om dagen kommer ikke disse fargene før i uke 9, for dere som skulle lure på det. 

Hva syns dere? Jeg vet den ligner veldig på den jeg hadde allerede, men den er allikevel litt annerledes, og har uten tvil blitt en favoritt. 

Ha en fortsatt fin lørdag dere som titter innom. Håper dere skal noe gøy idag. Her fortsetter avslapningen i samme duren som igår, med god middag og TV. En hektisk februar venter, så det er bare å roe ned enn så lenge. 

 

Linda♥

 • 15.01.2016, 18:18

JEG LAR FORNUFTEN SEIRE


Etter noen dager med "fri", måtte avgjørelsen taes. Skulle jeg være hjemme en uke til, eller ikke? Etter en prat med fastlegen istad, kom vi frem til at jeg blir sykemeldt en uke til. Så sånn er det. Det er ikke dårlig bare det at jeg lar fornuften og hjernen seire over hjertet. For hjertet vil så gjerne jobbe og gjøre alt, selv om jeg vet at akkurat nå er ikke dette ideelt for kroppen min. Vi ble også enige om å starte på en antibiotikakur for sikkerhetsskyld. Så nå er det bare å håpe på at dette gjør susen, og at jeg neste mandag er tilbake på jobb. Jeg velger å tenke positivt, så jeg tror jeg er det. 

Idag var det da min tur til å skrive inn i syke-dagboken for aller første gang. Alt jeg har vært igjennom står i den, derfor må også dette dokumenteres. Det var litt rart å føre inn noe selv, da dette har vært mammas "greie" i alle disse år. Men nå har jeg blitt "voksen", så det naturlige er å ta over denne oppgaven. 

Fredagskvelden blir da som dere sikkert har forstått stille og rolig. God mat skal nytes i lag med verdens beste samboer. 

Ønsker dere en herlig helg. Make the most of it♥

 

Linda♥

 • 14.01.2016, 20:18

HVA GJØR JEG GALT?


Når man er sykemeldt får man masse tid til overs til å gjøre ting man ikke ellers alltid tar seg tid til. Jeg er ikke er spesielt flink til å oppdage "nye" bloggere, selv om jeg føler jeg har blitt mye bedre med tiden som har gått siden jeg selv startet med dette. 

Jeg har meldt meg inn i diverse grupper på Facebook for å gjøre meg kjent med andre bloggere og for å hente inspirasjon, og noe som forbauser meg er dette: Jeg har flere ganger funnet blogg-innlegg som inneholder omtrent det samme som jeg har skrevet om. Da er det ikke snakk om dagens outfit eller et annet tema som egentlig er ganske "meningsløst", men ting som har med sykdom å gjøre. Ta f.eks. dette innlegget som Nettavisen fremmet på sin side idag. Det omhandler dette med å bruke handicap-toalett når man ikke sitter i rullestol eller har barnevogn. Mitt innlegg kan leses her

Her kommer spørsmålet mitt: Hva skal egentlig til for å bli oppdaget i diverse medier? Jeg skal ærlig innrømme at jeg sitter med et lite håp om at dette skal skje. Jeg skulle så ønske å kunne være en inspirasjon for mange. En inspirasjon for de som sitter i samme eller liknende situasjon som meg, like mye som de som er friske. Jeg vet dette høres teit ut, men jeg har stilt meg selv spørsmålet flere ganger. Hva gjør jeg galt? Hva kan jeg gjøre annerledes for å nå ut til flere? Litt konstruktiv tilbakemelding fra mine faste lesere hadde vært veldig allright å få her♥ Hva syns du jeg kan gjøre bedre eller annerledes? 

Jeg vet det finnes haugevis med superflinke bloggere der ute som kanskje tenker det samme meg, men at det kanskje ofte blir bare med tanken. For ja, dette er egentlig ett litt pinlig tema, men jeg har valgt å være åpen og ærlig om alt her inne på min blogg, så hvorfor ikke være det når det kommer til dette også. 

 

Linda♥

 • 14.01.2016, 12:38

MORGENKOS


God morgen, eller det mer riktige å si er vel god ettermiddag♥

Etter en 11 timers lang natt med søvn, våknet jeg til livet til slutt. Fatter ikke hvordan jeg klarer å sove så lenge, men det er sjeldent, så kroppen min har sikkert godt av det. Jeg kom ut i stuen til et syn av kritthvit snø som glitret i sola. Det var bare vakkert. Dessverre er det så kaldt idag, at jeg vet ikke om jeg orker å gå ut. Jeg har nemlig astma, så pusten min er ikke helt laget for denne kulda. Heldigvis mye bedre nå enn da jeg var liten, så får se litt utover dagen. 

Nå sitter jeg i sofaen etter å ha spist frokost. Laget meg omelett idag. Maten ble spist til slutten av filmen jeg begynte å se på igår kveld: "The Hurricane". Flere som har sett den? Hvis ikke, anbefaler jeg den på det sterkeste. Filmen er basert på en sann historie, og hvem liker ikke det? Har du ingen planer for kvelden, cuddle up i sofaen under ett pledd med en pakke kleenex å enjoy. 

Jeg har ingen store planer på agendaen idag, siden jeg går hjemme sykemeldt. BAH! Får vel pusle litt her hjemme. Etter at gasspeisen ble ferdig igår kveld, trengs det en liten vask. Føler det er støv overalt, og hybelkaniner har ingen freepass her i heimen. Hihi! 

Ønsker dere en fin dag i kalde vinter Norge♥

 

Linda♥

 • 13.01.2016, 20:01

EN HYGGELIG OVERRASKELSE


Sponsede produkter

God kveld fininger♥

Våknet opp til fullstendig kaos idag tidlig. Vi har nemlig hatt problem med vår gasspeis, og nå, rett føre kuldegradene skal bli umenneskelige, var det endelig vår tur til å få ny. Så den avslappende morningen jeg skulle hatt, ble selvfølgelig ikke helt som planlagt. Men men... Nå er den heldigvis klar til bruk, noe frysepinne Linda virkelig er glad for. 

Over til noe annet. For en stund siden nevnte jeg for dere at jeg har gått inn i et samarbeid med Depend. Dette er noe jeg er veldig glad for siden jeg sverger jo til Depends Gellack. En hyggelig overraskelse ventet meg i posten idag, da jeg mottok vårkolleksjonen. Det kunne jo ikke passet bedre for en litt "deppa" jente som går hjemme i disse dager. Kolleksjonen består av seks splitter nye farger, som kommer for salg i uke 9. Litt seinere kommer jeg til arrangere en giveaway til dere, så her er det bare å følge med. Dette vil du ikke gå glipp av. 

De to på bildet over er uten tvil favorittene. Jeg tenkte jeg skulle prøve ut den ene allerede imorgen. Gleder meg! Kan du gjette hvem jeg kommer til å prøve først? 

Nå skal jeg slå på den nye gasspeisen vår og kose meg med litt TV-serier. Etter 3 år kan vi endelig begynne å fyre igjen. Det skal bli helt nydelig. Ønsker dere en fortsatt fin kveld i kulda. 

 

Linda♥

 • 12.01.2016, 19:30

DET BLE IKKE HELT SOM JEG HADDE TRODD


Som flere av dere sikkert har fått med dere har formen min sjanglet frem og tilbake en god stund nå. Her om dagen nevnte jeg for dere at jeg skulle bestille time hos fastlegen min denne uken. Det gikk såpass fort at jeg fikk komme allerede idag. Jeg reiste avgårde ganske tidlig, og var egentlig kanskje inneforstått med at jeg kanskje måtte starte opp med en antibiotika-kur etter endt legetime. Sånn ble det ikke. 

Etter at jeg hadde fortalt fastlegen min hele historien om hvordan jeg har hatt det den siste, fikk jeg klar beskjed: "Du har ikke noe på jobb å gjøre akkurat nå. Jeg sykemelder deg". SYKEMELDING? Det var jo ikke derfor jeg kom. Utfallet ble da som dere skjønner ikke hva jeg hadde trodd. Jeg var jo klar for å dra på jobb, og ellers fullføre alle av dagens gjøremål. Så dere kan da forstå hvorfor tårene rant når jeg fikk denne beskjeden. Jeg ble rett og slett tatt på senga. 

Det å bli sykemeldt er noe jeg slettes ikke liker. Det å skulle være borte fra jobb, gir meg dårlig samvittighet på et vis. Litt vanskelig å forklare akkurat det der. Etter litt mer prat forklarte min kloke fastelege: "Nå er du litt føre var Linda. Selv om du ikke føler deg så syk nå, så kan det bli verre om du presser deg for hardt. For det gjør du. Du er en sånn person. Dette gjør du med tanke på at du ikke skal falle helt ned, og bli enda lenger borte". Selvfølgelig har jo denne tanken streifet meg utallige ganger, dette med å være føre var, men det er rart med det når en hører det fra andre. Det setter liksom ting i perspektiv på en annerledes måte, enn når jeg tenker det selv. 

Så sånn ble altså starten på det nye året for min del. Jeg er nå sykemeldt ut uken, hvor full avslapning står på agendaen. Så får jeg håpe det gjør susen. Jeg skal ikke legge skjul på at dette er både tungt og vondt for meg, men sånn er det. Det er dette jeg mener når jeg har skrevet så mange ganger at jeg lever et uforutsigbart liv, hvor ingen hverdag er lik. Jeg prøver å tenke positive tanker, for å grave seg ned gjør ting bare enda verre. "What doesn't kill you, makes you stronger"  er det noe som heter, og så sant er det. 

Håper dere har hatt en fin og frisk tirsdag. Det fortjener dere, alle sammen♥

 

Linda♥

lindahansen

Livet med en kronisk helsetilstand betyr veldig uforutsigbare dager. Her på bloggen vil jeg dele min hverdag og ikke minst mine interesser. For kontakt: hansen.linda88@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits