• 31.03.2016, 21:22

EN NY HVERDAG


"Når jeg våknet opp idag tidlig våknet jeg opp med en litt rar følelse".

Etter det valget jeg tok igår vet jeg nesten ikke hva jeg skal føle. Jeg føler meg litt tom, litt skuffet, litt lettet, ja igrunn alt på en gang. Allerede fra neste uke starter min nye hverdag, og jeg er veldig spent på hvordan det hele kommer til å bli. Jeg er inneforstått med at energinivået som jeg håper skal stige kan la seg avvente en stund, så jeg må nok bare smøre meg med tålmodighet. Min nye hverdag, eller rettere sagt arbeidsuker vil bestå av 3 dager jobb, noe som kommer til å bli skikkelig rart. Denne ordningen skal jeg prøve ca. et halvt år for å kunne virkelig få se effekten. Selvfølgelig finnes det ingen fasit som sier at et halvt år er nok, så her er det bare å ta en dag om gangen. (Noe jeg heldigvis er ganske flink til fra før av). 

De ledige dagene håper etterhvert at jeg skal få fylt opp med trening. Jeg er nemlig veldig glad i å trene styrke. Dessverre har dette falt bort det siste halvåret, rett og slett pga. mangel av energi. Samtidig har jeg jo min kjære bloggen som jeg absolutt skal fortsette med. Jeg fortalte min mor igår at jeg er evig glad jeg startet denne bloggen. Den har gitt og gir meg så mye, og jeg bare gleder meg til å fortsette. To fine hobbyer kan kanskje gjøre hverdagen lettere med tanke på at jeg sliter litt med å gi slipp på den vonde følelsen av å jobbe mindre. Jeg X fingrene for det. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg må bare benytte anledningen i dette innlegget å takke alle dere fine lesere og mine venner og familie for en enorm up-backing. Det å ha positive mennesker rundt seg i en slik situasjon jeg er i nå er helt fantastisk, og gjør det hele uten tvil litt lettere. 

Ønsker dere en fin torsdag kveld videre.

 

Linda♥

 • 30.03.2016, 20:47

HAR JEG TATT RIKTIG VALG?


Det får tiden vise. Idag har jeg nemlig tatt et stort valg kun for min egen del. For min helse og for forhåpentligvis å kunne få en bedre hverdag.

Dere som leser bloggen min fast har kanskje fått med dere at formen min har hanglet siden før jul. Det dere mest sannsynlig ikke vet er at jeg har holdt på i en slik "berg- og dalbane" i flere år nå. Ut ifra dette har jeg den siste tiden begynt å stille meg spørsmålene: "Jobber jeg for mye"? "Bruker jeg for mye energi på en ting"? Disse spørsmålene er så forferdelig skremmende, for egentlig, innerst inne, så veit jeg svaret. Det er bare det å skulle ta valget om å gjøre noe med det, det vanvittig store steget, som absolutt ikke er lett. Det er ihvertfall ikke lett når man vil så mye som jeg vil. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter en avslappende påske håpet jeg at energien skulle være fulladet til en nye periode med jobb, men igår kveld følte jeg meg absolutt ikke klar for jobb og alt som hører med. Denne følelsen har jeg nå, etter så lang stund, rett og slett blitt lei av å føle på. Så igår bestemte jeg meg for at tiden er inne for ha en prøveperiode med mindre jobbing. Etter råd og veileding fra familie og samboer, var min kjære sjef neste stopp. Etter en lang prat før vi åpnet butikken idag tidlig ble vi enige om at det beste, ihvertfall i førsteomgang, er å sykemelde seg. Jeg tror virkelig at flere "fridager" kan hjelpe meg. Hvordan det hele blir til slutt avhenger litt på hvordan sykemeldingsprosenten blir med tanke på at jeg ikke jobber fult fra før av, men det faller nok på plass ganske snart. Vi hadde ihvertfall en god prat, noe som gjorde det hele litt lettere. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Et valg slik som det jeg har tatt nå er vondt, forferdelig vondt. Jeg har grått mer enn en gang under denne prosessen hvor jeg har skulle finne ut av hvilken vei jeg bør gå. Jeg har ihvertfall kommet frem til en avgjørelse til slutt. En avgjørelse jeg håper vil gi meg mer overskudd til å gjøre andre ting utenom jobb. Jobb er igrunn halve livet, men det andre halve livet skal fungere det også. Og når den delen ikke gjør det, må det skje en endring et sted. Jeg har tatt det første skrittet, så nå får jeg bare X fingrene for at dette blir bra. 

Oppe i alt dette må jeg bare si at jeg er så takknemlig for alle de gode menneskene jeg har rundt meg. Den støtten og veiledingen dere gir meg betyr enormt. 

 

Linda♥

 • 29.03.2016, 16:25

SANKING AV HUSMOR-POENG


God tirsdag fine lesere! Hvor ble påsken av? Jeg håper dere har hatt en fantastisk uke, og at starten på "back to reality" ikke har vært alt for tung idag. Selv har jeg fri. Påsken falt på min frihelg iår, noe som ga meg langfri. Uansett, imorgen er det "back to reality" for meg også, men før den tid skal jeg nyte denne siste herlige fridagen med god samvittighet.

Selv om jeg har fri har jeg faktisk ikke ligget på latsiden(noe jeg fort kunne gjort). Jeg har nemlig sanket husmor-poeng til de grader. Jeg har vasket alle skap på kjøkkenet(noe som trengtes sårt) og jeg har vasket tøy. Sankingen av husmor-poeng er fortsatt ikke helt ferdig for dagen. Jeg har tre ting til på agendaen, og det er å vaske badet, lage middag og støvsuge. Hvor kommer alt støvet fra sier jeg bare? Det er ikke rart mennesker utvikler allergi ihvertfall. For å kickstarte denne vaskedagen følte jeg at jeg fortjente en skikkelig god frokost. Hihi! Resultatet ble havrepannekaker med hjemmelaget blåbærsyltetøy og vaniljekesam. Nam nam! Frokost er uten tvil mitt favorittmåltid. Det er det måltidet som gir meg energi før jeg kan starte dagen, derfor er det viktig å alltid ha noe godt som frister i heimen. Enten det er brødmat eller noe annet. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Akkurat nå skal jeg senke skuldrene litt før jeg må starte på dagens middag. Jeg tror egentlig jeg "løy" litt når jeg sa frokost var mitt favorittmåltid når jeg tenker etter. Matvraket som jeg er så elsker jeg å spise. Enten det er til frokost, middag eller kveld. Men at frokost er dagens viktigste måltid er det ingen tvil om etter min mening. 

Nyt resten av tirsdagen. 

 

Linda♥

 • 28.03.2016, 19:21

IDAG HAR JEG PRØVD NOE NYTT


Det er ingen tvil om at jeg er glad i mat. Det har jeg igrunn alltid vært. Heldigvis er jeg glad i å lage mat også, noe jeg gjør ofte her i heimen. Min kjære lager som regel maten til de litt spesielle anledningene, men i ukedagene er det jeg som er kokken.

Den siste tiden har jeg fått litt ånden over meg hvor jeg faktisk lyster på å lage noe nytt. Noe jeg aldri har lagd tidligere. Egg til frokost er en stor favoritt, så for å lage noe nytt falt valget idag på eggmuffins. Jeg kastet meg over en oppskrift jeg fant på nett(oppskrifter på nett er gull verdt), og satt igang. Jeg har sett så mange fristende bilder av disse muffinsene, så idag var det min tur til å prøve meg. Det beste av alt er at du kan fylle de med akkurat hva du vil. Egg blandet med dine favorittgrønnsaker og ditt favorittpålegg, kan det bli bedre? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eggmuffins (1 person)

12 egg 

2 ss melk

1,5 ts bakepulver

0,5 ts salt

1 klype pepper

- Sett ovnen på 175 grader.

- Visp melken og bakepulveret til det skummer. Ha deretter i eggene og visp godt. Smak til med salt og pepper. Jeg er over gjennomsnittet glad i salt, så jeg brukte mer enn det som stod i oppskriften. 

- Ha deretter i ønsket fyll. Jeg brukte skinke, ost og paprika som jeg vendte inn i røren. Fyll formene halvfulle og de er klare til steking. La de stå i 20-30 minutter ettersom hvor rask ovnen din er. 

- Mens muffinsene stekte, freste jeg litt bacon i pannen som jeg strødde over muffinsene da de var ferdige. Deretter tok jeg litt grønnkål på toppen, rett og slett fordi jeg syns grønnkål er supergodt. Sunt er det å. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har du lagd eggmuffins før? Ikke? Da anbefaler jeg det virkelig. Det ble så godt. Jeg spiste de slik de var, altså uten brød ved siden av, og jeg var mett i flere timer. Blir ikke siste gang jeg lager disse ihvertfall. Lettvint, sunt og godt. Gotta love it!

 

Linda♥

 • 27.03.2016, 16:01

JEG TROR JEG HAR BLITT FOR "GAMMEL"


Påskeaften har for meg, som for så mange andre, alltid vært en offisiell "party-dag". Igår dro jeg derfor på meg finstasen, sminket meg, ja rett og slett gjorde meg klar for fest. Vi var bedt til en kompis på middag før ferden skulle gå videre ut på byen. Middagen var superhyggelig. Vi fikk servert både hovedrett og dessert, før vi deretter forflyttet oss til sofaen og spilte brettspill. Da klokken nærmet seg 23.30 kjørte min kjære oss til byen(han følte ikke for noen utgang). Vi dro på et utested jeg egentlig liker ganske godt, men igår var det faktisk rett og slett kjedelig. Jeg følte meg nesten litt utilpass. 

Over alt var det mennesker i godt partyhumør, men hvor gamle var de? Jeg tipper gjennomsnittsalderen lå på 21 eller noe jeg. Selv fylte jeg nylig 28, noe som faktisk utgjør en stor forskjell. Jeg husker godt hvordan jeg var i en alder av 21. Kontra slik jeg er idag vil jeg si det er to vidt forskjellige Lindaer. Jeg begynner rett å slett å lure på om jeg har blitt for "gammel" for byen. Sant skal sies at Fredrikstad ikke har så alt for mye å tilby de som er over 25. Noe litt mer "classy" tror jeg kanskje hadde falt i smak. Ett sted med gode drinker og en annen atmosfære enn "full kalabalikk-partysvenske" atmosfæren. Som gamla jeg følte meg takket jeg for meg når klokken nærmet seg 01.00, noe jeg ikke angrer for idag. Det å våkne opp uten den velkjente fyllesyken er deilig, og kunne ikke passet bedre siden vi skal ha en skikkelig inne-kosedag. Kosedagen startet allerede til frokost med en av mine favoritter. I skrivende stund står min kjære ved stekeovnen og lager helstekt oksefilet. Matvrak? Ja, det kan du si. Hihi! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alt i alt kommer det tydelig frem for meg at jeg har blitt eldre ihvertfall. At jeg har fått andre verdier. Allikevel er jeg glad jeg har opplevd denne "party-tiden", for ja, de har vært med på å forme meg til den jeg er idag. Det høres kanskje rart ut, men jeg tror at hvis jeg ikke hadde gått igjennom denne tiden så hadde jeg ikke vært helt klar for å slå meg til ro. Jeg sier ikke det at det ikke er gøy med en fest lenger, for det er det så absolutt. Bare på en litt annerledes måte. En litt mer voksen måte kanskje. 

Ønsker dere en kjempefin søndag videre. Så håper jeg dere alle hadde en super påskeaften igår, fest eller ikke fest. Hihi! 

 

Linda♥

 • 26.03.2016, 17:54

ULCERØS COLLIT GIR IKKE ROM FOR EN "GLAMOURHVERDAG"


Virkelig ikke... Dette innlegget blir usensurert, noe som for mange kanskje kan bli litt for mye. Men jeg tenker så som så at jeg har valgt å skrive om hvordan min hverdag er, så hvorfor ikke skrive om dette å. 

Grunnen til hvorfor jeg velger å skrive dette innlegget akkurart nå er fordi jeg våknet til noe idag tidlig, noe som jeg liker svært lite. Nemlig blod. Ikke hvilken som helst blod, men blod på papiret når jeg hadde vært på toalettet. De siste dagene har jeg vært øm bak, en følelse som jeg har lært meg å føle på med årene, og som som oftest tilsier at jeg er sår. En frisk person går på toalettet kanskje en gang i døgnet. Jeg går ca. seks ganger i døgnet, så at jeg blir sår bak er igrunn ikke så rart. Inotyol-salven er min beste venn i hverdagen, en salve jeg har blitt helt avhengig av. Slurver jeg med "smøring" får jeg garantert igjen for det seinere. 

Hvordan fungerer angsten oppe i alt dette? Altså når jeg finner blod på papiret? Hadde det vært for et par år siden hadde jeg friket ut. Det hadde nok hvem som helst gjort om de hadde funnet "menstruasjonen" på papiret, men ikke har den røde månenden. For ja, det ser faktisk så ille ut. Etter litt undersøkelser har jeg vel mer eller mindre fått konstantert at det ikke er noe farlig(Heldigvis). Selv om jeg fortsatt liker det lite godt når det skjer, må jeg bare ta det for det det er og heller smøre litt ekstra godt. Det rare er at "ømheten" gir seg ganske fort hver eneste gang etter en slik blødning, slik at jeg selv sitter igjen med en egen konklusjon at det er akkurat som om det er et blodkar som bare MÅ få tømt seg. Uansett, ut ifra legers råd og med hjelp fra psykologen jeg brukte tidligere klarerer jeg heldigvis å leve med dette og holde angsten under kontroll. Jeg lever en hverdag som dere sikkert skjønner er langt ifra en glamourfylt en, men det har jeg vendt meg til. Toalettbesøk, blødninger og luftsmerter i magen er til tider slitsomt, men så lenge jeg fungerer slik som jeg gjør nå vil jeg si meg fornøyd. Det kommer selvfølgelig dager hvor jeg er drita lei(stygt sagt), men det går seg til igjen. Det gjør det heldigvis alltid. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg håper ikke dette ble for mye for dere? Jeg føler nemlig det er viktig å få frem litt av dette også. Vet jeg har flere lesere med Ulcerøs Collit, og hvis de kanskje opplever det samme og bekymrer seg veldig er det godt å kunne lese et at det mest sannsynlig ikke er farlig. (Uansett ved førstegangshendelse ville jeg kontaktet legen). 

Ønsker dere en fin påskeaften videre. Jeg må nå hoppe i dusjen og gjøre meg klar for kvelden. 

 

Linda♥

 • 25.03.2016, 14:20

BORTE BRA,MEN HJEMME BEST


Eller noe i den duren. Jeg elsker å reise og oppleve nye steder osv. men det finnes faktisk ikke noe bedre enn å komme hjem. Det er liksom rart med det. Man reiser bort for å koble ut litt, men allikevel så tar det på å være borte hjemmefra. Det er liksom hjemme man får senket skuldrene 100%, hvor man virkelig kan være seg selv. Flere som er enige?

Uansett, vi har hatt to fantastiske fine dager på hytta. Masse god mat og kvalitetstid med familien er aldri feil. Og etter at jeg ble tante er det uten tvil litt ekstra stas å samles. Nå er vi, som dere sikkert har forstått, vel hjemme i Fredrikstad. Vi takket pent for oss etter mamma's "hotell-frokost". Ikveld skal vi nemlig ut å spise og en tur på kino med ett vennepar, så da er det okej å få pakket ut og slappet av litt før den tid. Filmen som skal sees er Batman v. Superman-Dawn of Justice. Flere som har rukket å se den i påsken?

Nå skal jeg fortsette på min lille Paradise Hotel-maraton. Etter to dager i Sverige er det godt å ha Viaplay slik at jeg får holdt meg oppdatert. Hihi!

Ønsker dere en super langfredag videre. Håper dere koser dere, og at dere spiser masse god mat og godis med god samvittighet. Det er lov når det er påske.

Linda❤

 • 24.03.2016, 13:28

DET FINNES IKKE DÅRLIG VÆR, BARE DÅRLIG KLÆR


God skjærtorsdag dere! Klokken er snart 13.30 i skrivende stund. Etter en god natts søvn våknet jeg forsåvidt tidlig. Allikevel flyr bare timene avgårde. Tiden går alt for fort i hyggelig lag.

Etter en god påskefrokost snek jeg meg ut for å ta litt bilder. Må bare si at det nye kameraet og kamerastativet er gull verdt. De begge har åpnet en helt ny verden for meg når det kommer til bloggingen. Hihi! Virkelig verdt hver eneste investerte krone.

Nå skal hele familien ut å gå en ettermiddagstur. Været som var igår forsvant dessverre før frokost, men det finnes ikke dårlig vær bare dårlig klær er det noe som heter. Ullundertøyet er ihvertfall på, så jeg er klar.

Ønsker dere en fin dag videre.

Linda❤

 • 23.03.2016, 19:52

GOD PÅSKE FRA MITT FERIEPARADIS


God kveld fra Björnes dere! Endelig fikk jeg Internett-tilkobling her nede på hytta. Det er nemlig ingen selvfølge. Nettet svinger frem og tilbake fortere enn man rekker å blunke.

Vi kom oss avgårde ganske raskt etter jobb, dessverre ikke raskt nok for å kunne nyte den flotte dagen, men nyte skal vi uansett. Ikveld står nemlig fondue på menyen, som er noe av det beste jeg vet. Skuldrene har jeg senket for en stund siden, og der skal de forbli en hel uke nå. Jeg har faktisk fri frem til neste onsdag klokken 09.00, og det kjenner jeg er heeelt greit akkurat nå. Hihi!

Med dette bilde fra tidligere idag når sola skinte så flott ønsker jeg dere en riktig god påske. Noen av dere har kanskje hatt fri noen dager allerede?

Linda❤

 • 22.03.2016, 11:35

DET TAR KUN 10 MINUTTER


10 minutter etter at jeg har våknet før jeg merker hvordan dagsformen blir. Etter en operasjon av hvilket som helst slag tenker nok de aller fleste at nå blir de friske. Heldigvis for ganske mange blir de det, men det er ikke slik for alle. Etter to operasjoner ble jeg frisk, men jeg er fortsatt "syk", og formen varierer fra dag til dag. Som jeg skrev igår er jeg litt lei nå. Jeg er lei av alle komplekser som følger med denne sykdommen. Igår trodde jeg at jeg brygget på noe iform av omgangssyke(noe jeg absolutt IKKE vil ha), mens idag merker jeg at det mest sannsynlig var en anstrengt rygg som trigget det hele. 

Hva har rygg og mage til felles for mine plager? Helt utrolig nok ganske mye har jeg fått vite. For to år siden fikk jeg min første opplevelse av av hvordan dette skulle føles, og når jeg gikk til en fysioterapeut jeg aldri hadde møtt før stile han spørsmålet: "Har du hatt magetrøbbel tidligere?" Jeg følte det som om jeg nesten var på skjult kamera eller noe. Terapeuten forklarte meg hvordan mage og rygg henger sammen med tanke på de eksakte plagene jeg hadde/har, noe som faktisk satt meg litt ut. Idag er jeg glad jeg vet dette, for da blir ikke angsten så stor når jeg merker disse plagene komme. Hvor ofte er de plagene der? De er vel der mer eller mindre hele tiden, men det finnes heldigvis bedre dager enn andre. Plagene jeg opplever vil jeg beskrive som en rotering mellom muskelspenninger og låsninger. Hva som er verst vet jeg ikke. Jeg vet bare at jeg syns det er utolig slitsomt. Er det noen som leser min blogg som har noen som helst erfaring eller kjennskap til dette? Jeg hadde ihvertfall satt veldig pris på litt råd. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Frokosten idag ble spist i ro og mak på sofaen, med muskelspenninger på høyrere side av magen. Fra jeg stod opp tok det 10 minutter før jeg kjente at slik kom dagen min til å bli, og det slår som regel aldri feil. Påsken er her og jeg håper litt avslapning vil gjøre godt for min kropp.

Ønsker dere en frisk og fin tirsdag!

 

Linda♥

 • 21.03.2016, 17:59

NÅ ER JEG LEI!


Ja, igrunn veldig lei. Igår skrev jeg at jeg følte den etterlengtede energien komme. Idag tok det hele en total vending. Jeg hadde hatt pause på jobb, og stod i kassen slik som jeg pleier etter jeg har hatt pause. Brått slo kvalmen over meg. Samtidig ble jeg svimmel og kald i hele kroppen. Det ga seg liksom ikke heller, så når klokken slo 15.00 kom jeg meg fort hjem. Hvor ble det av den energien jeg hadde igår lurer jeg på? Jeg håpet virkelig på at formen bare skulle stige fra nå av, men tydeligvis ikke. Jeg har ikke orket å trene siden November ifjor, og føler jeg bare eser ut. Noe som virkelig ikke er noen god følelse. Selv om de rundt meg sier de syns jeg ser bra ut, så er det rart med det når du selv merker jeansen stramme ekstra der den ikke pleide å stramme tidligere. BAH! 

Så ja, pga. den litt elendige formen gikk kveldsplanene mine i vasken. Jeg skulle endelig få besøkt min venninne som fikk en liten gutt for noen uker siden, men den gang ei. Her var det bare å hoppe inn i godkjolen, slenge seg på sofaen og bli der for resten av kvelden. Nok en arbeidsdag venter imorgen, så da gjelder det bare å lade opp batteriene til det. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Er det noen av dere som har noen gode forslag til hvordan man kan føle seg litt bedre? Jeg tar ihvertfall imot tips med et stort takk. Heldigvis har jeg en uke fri fra onsdag, så får håpe det hjelper med litt påskekos med familie og venner. 

Ønsker dere en fin mandag videre! Så håper jeg dere føler dere friske og raske. 

 

Linda♥

 • 20.03.2016, 17:38

ENERGIEN SNIKER SEG INNPÅ


God søndag dere, og ikke minst god påske. Jeg håper dere har hatt en fin helg så langt? Jeg har hatt jobbhelg, noe som betyr mindre tid til avslapning, og igår gikk dagen i et staka kjør. Vi var nemlig bedt på innflytningsfest til en god venn på kvelden, og etter en hektisk uke med Crazy Days på senteret måtte jeg koble ut litt på sofaen før festen og morroa. Bloggen måtte derfor bortprioriteres. Sånn er det bare noen ganger. Jeg merker det river litt i hjertet, for jeg vil så gjerne blogge litt hver dag, men helsa kommer først, og tro det eller ei, dere som ikke blogger: blogging tar tid! Både planlegging av innlegg og ikke minst bildetakning. 

Det ble ingen utgang på oss igår. Vi bestemte oss for å spare oss til neste lørdag, nemlig påskeaften. Da pleier det alltid å være ett eller annet gøy som skjer som det er verdt å spare både krefter og penger til. Dagen idag har jeg derfor ikke tilbragt på sofaen redusert, noe som har vært utrolig deilig. Jeg har skiftet til rent sengetøy, kastet fjorårets uteplanter(noe som virkelig var på tide)Hihi! Jeg har vasket bilen og kjøpt nye blomster til både ute og inne for å pynte opp litt til påskeuken. "Gartner-Linda" elsker å plante blomster og få jord på hender og klær, dessverre er jeg ikke like flink til å vanne. Hehe! 

Alt i alt har jeg fått gjort masse denne flotte søndagen. I tillegg har jeg fått kjenne på den gode vårluften i flere timer, noe som virkelig trengtes for kroppen min tror jeg. Jeg kjenner energien bare sniker seg innpå, noe som har vært veldig etterlengtet hos denne jenta. Hei du fine vår! Jeg liker deg♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Resten av denne fine søndagen skal kun brukes til avslapning. Jeg har tre dager til på jobb før jeg tar nesten en uke påskeferie. Det skal bli så godt at jeg har nesten ikke ord. 

Nyt resten av kvelden!

 

Linda♥

 • 18.03.2016, 09:58

MORGENSTUND HAR GULL I MUNN


God morgen dere! Endelig fredag og helg, igjen. Hihi! For min del blir det ikke så mye helg siden jeg skal jobbe, men men. Er gira før helgen da ihvertfall. Det er lønningsdag idag, og vi har MASSE salg i butikken vi skal bli kvitt før imorgen klokken 18.00. Så det kommer til å bli nok å gjøre. 

Sett bort ifra en lang arbeidsdag idag, skal jeg hjem til mor og far å passe hunden min ikveld. Etter at min kjære og jeg stiftet samboerskap måtte jeg gi henne til dem pga. allergi. Det var tøft, men det var enda godt de ville ha henne for da vet jeg at hun har det godt, og ikke minst så kan jeg treffe henne når jeg vil. Siden de nå er i varmere strøk på ferie skal jeg låne leiligheten dems og ha litt kvalitetstid med min vakre lille. Det gleder jeg meg til. 

Før en lang og uten tvil stressom dag startet jeg morgentimene med en god frokost. Egg er et must før en lang arbeidsdag, og selvfølgelig så har jeg sett en episode av Paradise Hotel. Nå må jeg komme meg i dusjen. Jeg må nemlig hjem å lufte lille nurket mitt før jeg skal på jobb klokken 12.00. Morgentimene går så alt for fort, men når sola skinner, det er fredag og formen er bra, så er det uten tvil en "morgenstund som har gull i munn". 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ønsker dere en herlig fredag og en super start på helgen. 

 

Linda♥

 • 17.03.2016, 17:50

ESKEN MED DET RARE I


Reklame

Hei torsdag, og hei snart helg! Deilig å tenke på ikke sant? Denne uken har bare sust avgårde for min del. Det er nemlig Crazy Days på senteretnoe som betyr lagertømming for oss. Kjære vene sier jeg bare, så godt det er å bli kvitt "gamle" varer. Folk handler som noen galninger. Gotta love that! Ut med det "gamle" og inn med det nye. 

For ikke å snakke om inn med noe nytt. Idag mottok jeg endelig esken jeg har ventet på en stund. Esken med det rare i er fra ingen ringere enn Depend, og inneholdt de siste fargene i vårkolleksjonen av gellacker, hele vårkolleksjonen av minilakker og O2-Sorbetlakker. O2-Sorbetlakkene er vårens hete Limited Edition-kolleksjon i superfine pastellfarger. Serien kommer i fem ulike farger, og passer like godt med både en matt og klar topcoat. Jeg har ihvertfall fått nok å prøve ut fremover, noe jeg gleder meg masse til. Nailfashion er jo så gøy. Kommer forresten til å ha en liten giveaway etterhvert. Så det er bare å følge med. Hihi!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mange fine farger ikke sant? Pastell til vår og sommer er uten tvil min favoritt, så her er det nok å velge mellom. Hvilken farge/r er din favoritt?

 

Linda♥

 • 16.03.2016, 20:47

BRUD FOR EN DAG


God lille lørdag dere fine lesere! Idag har jeg vært med på noe jeg har gledet meg til i ett par uker nå. Min faste frisør og eier av Luxe trengte modeller til sine ansatte før den store bryllups-sesongen setter igang, så når jeg fikk forespørsel om jeg kunne tenke meg å stille opp var jeg ikke sein med å svare ja. Hvor gøy er det ikke å bli sminket og stylet som en brud. Ja, jeg følte meg rett og slett som en prinsesse. Eller som jeg kaller det: brud for en dag. 

Det aller beste må jeg ærlig innrømme var da de gikk løs på øyenbrynene mine. For litt siden hadde de nemlig kurs med selveste Bitchn'Brows, og for noen produkter. De startet med å forme brynene mine, før de påførte de omtalte produktene. Hei hei sier jeg bare! Jeg har aldri hatt så fine bryn noen gang. Spørs nok om jeg ikke må investere i ett slikt kitt når neste lønning kommer. 

Etter litt styling av hår var jeg så frekk å spørte om de ikke ville lage boxer fletter på meg. Snille som de er fikk jeg ønsket oppfylt, og jeg elsker dem. Må nesten få lært meg dette altså.

Hva syns dere? Jeg skulle absolutt ønske at jeg kunne se så fresh ut hver eneste dag, men så tenker jeg at da hadde jo hele denne spesielle følelsen av å være brud(når den tid kommer) ikke blitt helt den samme. Om dere skjønner hva jeg mener? Som sagt: ELSKER FLETTENE, så de blir med meg til sengs ikveld. Hihi! Får bare håpe ikke de byr på alt for mange søvnløse timer. 

 

Linda♥

 • 15.03.2016, 12:15

GUILTY PLEASURE FOR BREAKFAST


God tirsdag fra solfylte Fredrikstad. Jeg kan ikke beskrive hvor deilig jeg syns det er med vår i luften. Håper virkelig den har kommet for å bli denne gangen, slik at energinivået i kroppen kommer seg. 

Idag har jeg en ganske full agenda. Er ikke det typisk når man har fri? Da skal man gjøre alt man ikke rekker å gjøre ellers. Hihi! Først skal jeg få fjernet det som sitter igjen av vippeextentions(trenger et lite opphold), deretter skal bursdagsgave til min kjære "svigemor" handles, jeg skal sjekke ut priser på sko til mannekengdukkene vi har på jobben før jeg avslutter kvelden med hyggelig venninnebesøk. Heldigvis må jeg ikke utpå før klokken 15.00, så jeg rakk min faste frokostkos etter en god natts søvn. Sov nesten litt for lenge idag, men det trengtes sikkert. Frokosten ble inntatt med gårsdagens premiere av Paradise Hotel på TV-skjermen. Dette er en guilty pleasure jeg har, men jeg er igrunn ikke flau over å innrømme det, noe min samboer syns er tragisk. Litt enkel og overfladisk underholdning i hverdagen er lov mener jeg. Hehe! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå må jeg løfte kroppen opp av sofaen og ut i finværet. Ønsker dere en herlig tirsdag videre! 

 

Linda♥

 • 14.03.2016, 17:24

ET MØTE HELT UTENOM DET VANLIGE


God mandag fine lesere! Helgen forsvant så alt for fort, men jeg sitter heldigvis igjen med mange nye og ikke minst fine minner. Feiringen av min fine venninne dro seg ut i de sene nattetimer, så det var en litt sliten Linda som ankom Fredrikstad med toget igår. Trøtt som en dupp gjorde at bloggingen uteble, men sånn er det innimellom. Det tar på å være på tur, det er det nok flere som kjenner seg igjen i.

Over til noe helt annet. På lørdag postet jeg bilder av den herlige hotellfrokosten jeg spiste, MEN jeg fortalte ikke hva som skjedde under denne frokosten. Jeg opplevde ihvertfall noe som satt meg helt ut under dette måltidet. Heldigvis var det hele positivt. 

-Hotellet var smekkfult av skiglade nordmenn som skulle opp i Holmenkollen for å se på Ski-VM. Da jeg kom ned i frokostsalen på lørdag var også den smekkfull. Å skulle trenge seg ned med frokosten på et ukjent bord er ikke helt min greie, men som dere skjønner hadde jeg ingen andre valg. Jeg tittet litt rundt før valget falt på et bord innerst i et hjørne. Der satt det en mann og en dame fra før av, altså ikke for crowded. Damen forsvant ganske raskt etter at jeg satt meg ned, men mannen ble sittende igjen. Brått merket jeg noen som lurte veldig på hvorfor jeg tok bilder av maten jeg spiste, og dermed var samtalen igang. Jeg fortalte om bloggen, og at dette var noen jeg startet med for å videreformidle min korniske helsetilstand. Mannen ble nysgjerrig, dermed tenkte jeg at jeg litt for "morroskyld" skulle spørre om han tilfeldigvis hadde hørt om Ulcerøs Collit, og gjett hva!!?? Det viste seg at konen hans også lever med denne sykdommen. Ja, dere leser riktig. Av alle de menneskene som satt i frokostsalen den dagen, endte jeg opp på et bord helt uviten om at vi "delte" noe ganske så spesielt.

Litt seinere ut i samtalen kom det en jente bort til bordet vårt. Det skulle vise seg å være datteren til dette paret, og gjett om hun også ble overrasket. Praten og latteren satt løst, og vi fikk alle stilt en del spørsmål. En frokost som skulle ta meg en halv time, ble brått en og en halv time lang, men det var så verdt det. Et møte helt utenom det vanlige jeg seint vil glemme dette her. Er det ikke merkelig hvordan det virker som universet noen ganger binder mennesker sammen?

Ønsker dere en finfin mandag videre. Nå henger jeg etter i middagslagingen her. Hihi! 

 

Linda♥

 • 12.03.2016, 13:06

GOD MORGEN FRA HOTELL SCANDIC SOLLI


Og en god morgen var det. Kan dere tenke dere noe bedre enn å våkne til hotell frokost? Nam nam! Jeg kunne virkelig vendt meg til dette, men som for de fleste av oss er dette ingen hverdagskost, så det må bare nytes når det først skjer.

Jeg hadde hørt rykter om en spesielt god frokost på dette hotellet, og jeg må si at den skuffet ikke. Den bydde på alt dere kunne tenke dere. Egg-spiser som jeg er falt valget selvfølgelig på speilegg, og siden det er lørdag og jeg er på tur unnet jeg meg en vaffel til dessert.

Nå har jeg kommet meg til min kjære venninne, og straks går ferden videre til bursdagsbrunch og hygge med fine jenter. Gledis!

Ønsker dere en herlig lørdag videre, så blogges vi mer imorgen.

Linda❤

 • 11.03.2016, 18:12

OSLO FOR THE WEEKEND


God fredag dere! I skrivende stund sitter jeg i sengen min i Oslo, men jeg sitter ikke i hvilken som helst seng, for jeg sitter brått i en hotellseng. Kjære vene! Dette er en historie for seg selv....

Min kjære venninne har nemlig skaffet seg katt, som jeg selvfølgelig er superallergisk mot. Hurra for allergi! NOT. Etter å ha hørt litt rundt om andre steder å sove uten hell, foreslo min samboer en natt på hotell slik at jeg var frisk og opplagt før morgendagens bursdagsfeiring. Det surret mye for og imot før jeg til slutt booket hotellrom på onsdag. Jeg har verdens beste samboer, det er det ingen tvil om. Skal sove hos venninnen min imorgen natt, så jeg får bare X fingrene for at søndagen ikke blir bestående av alt for mye rennende øyne og tett bryst. Det er uansett liiitt verdt det, siden jeg sjeldent er i Oslo.

Imorgen er det da altså bursdagsfeiring på agendaen. Bursdagsbrunch faktisk. Dette er nytt for en enkel Fredrikstad jente som meg. Har hørt rykter om at det kan bli en lang dag,så litt spent på hvor lenge jeg holder ut. Men jeg gleder meg masse. Ikveld skal jeg derfor bare slappe av og lade batteriene.

Ønsker dere en super helg uansett hva planene måtte være.

Linda❤

 • 10.03.2016, 11:31

SOL OG HAVREPANNEKAKER FOR BREAKFAST


Åh, du herlige torsdag. Torsdag er faktisk min favorittdag, nettopp fordi det da bare er en dag til fredag og ikke minst helg. Torsdagene i de ukene jeg har frihelg liker jeg selvfølgelig aller best. Hihi! Idag skinner sola her i Fredrikstad, noe som setter standarden på humøret. Det virker som hele Norge hungrer etter sol og varme, og når værmeldingen melder supert vær fremover var ihvertfall jeg en av dem som hoppet i taket. Alt blir liksom så mye lettere. Om jeg er en av de som blitt lett værsyk? Svarer enkelt med et ord: JA

Siden humøret var på topp idag tidlig tenkte jeg at jeg skulle lage en frokost jeg sjeldent lager. Nemlig havrepannekaker. Det finnes utallige mange oppskrifter på nettet, så jeg valgte en helt random en og satte igang. Det ferdige "resultatet" ble så der. Vet ikke hva det er, men det er akkurat som om det mangler noe, noe med smaken tror jeg. Kanskje jeg burde prøvd med litt kanel i røren neste gang?? Vet mange lager havrepannekaker med banan, men det funker dårlig for magen min da det gir meg magevondt. Uteseende ble ihvertfall upåklagelig da. Det ser jo bare supergodt ut. Valgte å kjøre jordbær og blåbær i stavmikseren som tilbehør. Sirup er ikke noe for meg. REMA 1000 har hatt kjempegode jordbær i lang tid nå, og til en ganske rimlig penge. Tommel opp for dem. Gotta love them strawberries sier jeg bare! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Idag er det sein jobb på meg, før jeg skal tidlig på'n imorgen igjen. Rett etter jobb vender jeg snuten mot vår vakre hovedstad Oslo, hvor jeg skal tilbringe hele helgen med gode venninner. Vi sees dessverre så alt for sjelden, men når det er bursdager inne i bilde er det en selvfølge å stille opp. Gjett om jeg gleder meg. 

Ønsker dere en herlig torsdag! 

 

Linda♥

lindahansen

Livet med en kronisk helsetilstand betyr veldig uforutsigbare dager. Her på bloggen vil jeg dele min hverdag og ikke minst mine interesser. For kontakt: hansen.linda88@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits