• 30.04.2016, 16:24

SNEAK PEEK - TONIGHT'S PARTYOUTFIT


God lørdag fininger! Dagen idag har gått i ett, noe den kommer til å fortsette med. Jeg startet denne lørdagen med jobb, før jeg nå straks må hive meg i dusjen før ferden går videre til den store Torvbyen senterfesten. Denne festen har jeg gledet meg til lenge, for hva er vel bedre enn å ta seg en liten fest med gode kolleger. 

Tenkte å gi dere en liten sneak peek på kveldens outfit. Min lille røde skatt skal endelig få luftet seg litt ikveld, og for at den skal skinne mest mulig, har jeg valgt et helsort antrekk. Sort passer omtrent til alle anledninger, og har med årene uten tvil blitt min "favorittfarge". Det beste er jo at sorte klær gir en slankende effekt, noe som passer meg perfekt da kiloene ikke er på min side om dagen. Hihi! Heldigvis er formen ganske allright om dagen, så jeg får være fornøyd med det. Så får noen ekstra kiloer bare være.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skal dere noe gøy ikveld? Uansett hva dere skal ønsker jeg dere en fortsatt herlig lørdag. Nå må jeg komme meg på badet. Tiden går så alt for fort, og jeg er en mester i å henge bakpå. Vi blogges mer imorgen.

 

Linda♥

 • 28.04.2016, 20:53

ET LIV UTEN TRENING


- Er for veldig mange et liv uten mening. Selv har jeg aldri før helt forstått meg på denne trenden. Bodybuilding og andre typer "fitness-trening" er for meg litt vel ekstremt. Hver sin lyst sier jeg bare. Sett bort ifra det jeg kaller ekstrem trening er det selvfølgelig viktig å ta vare på kroppen, det er det ingen tvil om.

Jeg skal ærlig innrømme at jeg har absolutt ingen treningsvaner om dagennoe jeg dessverre har begynt å merke på kroppen. Med en kronisk helsetilstand er det brått veldig begrenset av hva slags energi man har mulighet til å bruke. Jeg regner med det er flere som meg der ute som har tatt valget om å jobbe mest mulig fremfor nettopp det å trene. Det sies at man skal få mer energi av å trene, men når energien ikke er der for å trene i det hele tatt blir alt så mye vanskeligere. Som sagt så har jeg dessverre begynt å merke dette på kroppen den siste tiden, noe som virkelig har gått utover både det ene og det andre. Det er ikke bare det at buksene er litt trange og vekta viser mer enn jeg noen gang har veid tidligere, men humøret og ikke minst ryggen hangler. Ryggen er igrunn det jeg sliter mest med. Låsninger i ryggraden og nakken, samtidig som nervene og muskulaturen kjører sitt eget løp er noe som preger hverdagen. Det merkeligste er at min faste fysioterapeut har forklart en del av plagene som en sammenheng med hvordan jeg er bygd opp innvendig etter operasjonene. Dette er noe jeg ikke får gjort noe med, men som jeg har fått beskjed om er at styrketrening er kjempeviktig, samtidig som jeg må være nøye med tøyningsbiten. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som sikkert flere av dere har fått med dere har jeg hatt et stort oppgjør med meg selv. Denne avgjørelsen om å jobbe mindre for å se om energinivået forandrer seg. Det er nå ca. 3 uker siden jeg trappet ned på jobbingen, og denne uken har jeg endelig hatt to lette og fine treningsøkter. Når kroppen ikke har leet seg på 6 mnd. er det viktig å ikke starte for hardt. Uansett så har det vært så godt å kjenne at kroppen svetter på en litt annerledes måte enn i en hektisk dag på jobb. Jeg er veldig spent på hvordan dette kommer til å gå fremover. Hele opplegget med både jobb og trening. Jeg er nå inne i en fase hvor jeg prøver å finne det som passer best for meg. Noe som uten tvil er utrolig viktig for min fremtid. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så nå sitter jeg her da, med litt delte meninger. Som jeg startet med å skrive har jeg aldri helt før følt på denne tankegangen "Et liv uten trening, er et liv uten mening". Selvfølgelig er ikke trening alt, men etter 6 mnd. uten noen som helst form for mosjon(utenom jobb) er det skummelt å se og merke hvordan kroppen forandrer seg. Og spesielt etter at jeg har blitt eldre. Det er da man skjønner hvor viktig trening egentlig er. Jeg tenker nå at så lenge lysten er der, så finnes det ihvertfall håp. Hihi! Det hadde vært mye verre om lysten oppe i det hele var helt borte. Jeg skal nå ta en dag av gangen, så får jeg se hvor dette fører meg. Jeg X fingrene for at det fører meg dit jeg håper.

 

Linda♥

 • 27.04.2016, 17:04

EN LITEN RØD PERFEKSJON


Da var det brått onsdag igjen da dere, og vi er halvveis i uke 17 allerede. Dagen idag startet med jobb, før jeg nå sitter litt som slakt i sofaen og skriver til dere. Idag har det vært en sånn typisk arbeidsdag hvor jeg sitter igjen med en følelse av at jeg ikke fikk gjort noe av det jeg egentlig skulle(burde) har gjort. Men sånn er det innimellom. Jeg lurer på hvor mange ganger jeg har sagt at jeg skulle ønske jeg hadde åtte armer, men den gang ei. Det hadde kanskje brått blitt litt keitete når jeg tenker etter, så det er kanskje like greit å bare ha to. Hihi! 

Over til noe annet. Igår kom endelig vesken i posten. Det høres nesten ut som om jeg har ventet i flere uker, noe jeg heldigvis ikke har. Det er bare det at når man gleder seg så masse til noe, så føles hver time ut som en hel evighet. I det jeg åpnet esken og så den lille røde perfeksjonen skinne mot meg visste jeg med en gang at valget var rett. Altså valget om å kjøpe den. Vesken skal taes i bruk allerede førstkommende lørdag. Det skal nemlig arrangeres en storslagen fest for alle de ansatte på det senteret jeg jobber i, noe som uten tvil kommer til å bli gøy. Ekstra stas blir det uansett å ta med min nye "venn" ut på en aldri så liten luftetur. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nei, nå får det være nok veskeprat for en stund. Jeg må nå legge det materialistiske til side for det er nemlig på tide å "leke" husmor igjen. Middagen lager seg ikke akkurat av seg selv. Hehe! Idag skal jeg faktisk prøve ut noe nytt. Lasagne med squash. Rett og slett bytte ut pastaplatene med squash istedet. Noen av dere som har prøvd dette før? Jeg har hørt det er veldig godt, så nå er jeg litt spent. 

Ha en super lillelørdag videre dere som titter innom.

 

Linda♥

 • 26.04.2016, 10:34

IDAG ER JEG SPENT


God tirsdag morgen dere! Håper dere har hatt en fin start på dagen? Jeg har fri idag, noe jeg kommer til å ha hver tirsdag i en periode fremover nå. Som regel er jeg ikke noe spesielt glad i tirsdager, men idag håper jeg på et unntak. På fredag skrev jeg til dere at jeg hadde kjøpt meg ny veske. Eller ny og ny. Ny-brukt veske. Hihi! Brukt av en god venninne, men ny for meg. Den ble postet allerede fredag ettermiddag, så mest sannsynlig dukker den opp her i Fredrikstad idag. Jeg er så spent at jeg klarer nesten ikke vente. Jeg gleder meg masse til å åpne esken og bare se den røde herligheten av en veske skinne mot meg. Materialistisk veskelykke er ikke å kimse av. Helt siden jeg kjøpte min første Louis Vuitton veske, visste jeg at det ikke kom til å bli den siste. Noen har dyre hobbyer, jeg liker å spare til vesker. What ever makes you happy sier jeg bare. 

Imens jeg venter i spenning har jeg lagd meg en god frokost og skal kose meg inne i dette vår/vinter været. Hva skjedde? På lørdag var det full vår, men på søndag kom brått snøen tilbake. Helt merkelig! Heldigvis har det ikke lagt seg, så selv om det er bikkjekaldt ute, ser man fortsatt, heldigvis, at våren er igang.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Idag har jeg store planer om å komme meg en liten tur ut. Jeg har ikke hatt overskudd til å trene siden slutten av oktober ifjor, så jeg er veldig spent på hvordan kroppen takler dette. Wish me luck. Ønsker dere en super tirsdag videre.

 

Linda♥

 • 24.04.2016, 21:30

EN DAG JEG ALDRI KOMMER TIL Å GLEMME


God søndag dere! Håper dere har hatt en super helg? Min har vært helt tipp topp. Som flere av dere sikkert fikk med dere igår var jeg utdrikningslag til en nær venninne. En flott jente jeg for første gang møtte innenfor en REMA butikk sine fire vegger. Jeg var "gammel-ansatt", hun var ny. Det tok ikke lang tid før vi fant tonen. En livlig, morsom og positiv jente som sprer glede og humor uansett hvor og hvem hun er med, det er nettopp slik hun er, og det er derfor jeg liker henne så godt. Utad virker vi nok ganske forskjellige, men det er nok nettopp denne forskjellen som gjør at vennskapet vårt fortsatt består. Vi utfyller hverandre på en måte. Hihi! 

Over til dagen igår. Som jeg skrev igår startet dagen med ett brak. 17 gale "russejenter" tar henne bokstavelig talt på sengen, etter at hun nettopp hadde sendt avgårde sin utkårede på sitt utdrikningslag. Frokost ble fort laget istand, mens hun fikk på seg russeklærne. Da frokosten var fortært gikk ferden direkte videre ut til Hvaler, hvor to båter ventet for å frakte oss ut på hytten til forloveren. Der var det stelt istand fra topp til tå med pynt, leker, mat osv. Sola skinte for brudeparet denne dagen, noe de virkelig fortjener. Det hele var en dag jeg uten tvil aldri kommer til å glemme. Bare se her. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA (Bruden til venstre med forlover)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Timene fløy avgårde, og en uvitende brud var selvfølgelig veldig nysgjerrig på hvor kvelden skulle ende. Det hun ikke visste var at et festlokale var leid, slik at hun skulle få treffe sin brudgom igjen på kvelden til en stor felles fest med alle man alle. En avslutning på en dag som uten tvil passet disse to perfekt. 

"Kjære Marthe-mor. Tenk at du nå skal gifte deg om bare noen uker. Din fremtidige mann har jeg kjent siden førskolen, og når dere hoocket opp hjemme hos min mor og far på verandaen på Lisleby for snart 8 år siden, lite ante noen av oss at det skulle bli dere. Slik jeg kjenner dere begge er dere en perfect match for hverandre, og jeg kunne ikke vært mer glad på deres vegne. Nå gleder jeg meg masse til å ta del i dere store dag i mai. Dette blir starten på et nytt kapittel i deres liv. Jeg er glad i dere begge♥"

 

Linda♥

 • 23.04.2016, 11:47

BACHELORETTE PARTY


God lørdag fine lesere! Dagen idag startet med et brak. Min kjære, gode venninne skal nemlig gifte seg i mai, og det må selvfølgelig feires. Husker dere innlegget jeg skrev som het "3 ting jeg gleder meg til i april", hvor jeg nevnte at den ene tingen måtte holdes hemmelig? Dette var da den ene tingen, eller happeningen som selvfølgelig ikke kunne røpes.

Over til dagens brak. En haug med med fine jenter troppet opp i leiligheten til de forlovede for å overraske bruden. Hun skulle egentlig jobbe idag, så gjett om hun ble overrasket. Felles frokost ble spist, før vi nå i skrivende stund er på vei ut på Fredrikstad perle, nemlig Hvaler. Her skal vi tilbringe dagen, før kvelden ender... Nei,ops! Nå kan jeg ikke røpe mer. Hihi! Bruden kan lese vet dere...

Nå må jeg fortsette festen. Jeg kan ikke være asosial på en dag som dette. Ønsker dere en strålende dag dere som titter innom. Så blogges vi selvfølgelig imorgen.

Linda❤

 • 22.04.2016, 15:11

TUSEN TAKK PILOTFRUE


Jeg våknet spent til morningen idag. Kjære vene sier jeg bare. Min fine venninne Julianne/Pilotfrue skal ha "bloppis" i Oslo på søndag, en event jeg dessverre ikke har mulighet til å få med meg. Når hun i et innlegg for litt siden viste frem en del av skattene hun skal selge, var jeg solgt. Hun skulle nemlig selge den lille røde YSL vesken sin, som jeg selvfølgelig har siklet på siden hun viste den frem på bloggen sin for første gang. MEN over til hvorfor jeg var så spent på morningen idag. Etter en samtale med min kjære, ble vi enige om at jeg fikk bruke resten av bursdagspengene mine og litt av feriepengene på denne vesken. Jeg la inn et bud, og ja, som dere sikkert har forstått nå så ble den solgt, TIL MEG!!! Hurra! Akkurat nå er jeg i ekstase. Jeg er en veske-elsker, til min samboers store frustrasjon, men min personlig mening er at det finnes mange andre "verre" ting jeg kunne brukt penger på. Hihi! Allerede seinere idag skal Julianne sende vesken til Fredrikstad, og jeg klarer nesten ikke vente. 

I skrivende stund sitter jeg å fordøyer det hele. Jeg hadde faktisk ikke trodde jeg kunne være så heldig. Hihi! En bedre måte å starte frihelgen på skal man lete lenge etter. Tusen takk Julianne♥ You made my day...


(Bilde lånt fra bloggen til Julianne, Pilotfrue)

"A fabulous purse is a true companion"

Hva syns dere? Flere av dere fine lesere som elsker vesker like mye som meg? Med dette veldig overfladiske innlegget ønsker jeg dere en strålende fredag og start på helgen. Hihi! Håper den blir super.

 

Linda♥

 • 19.04.2016, 20:47

EN OPPLADNINGSDAG


God tirsdag kveld dere! I skrivende stund sitter jeg i sofaen og lader opp til en hektisk arbeidsvakt på jobb imorgen, noe jeg egentlig har gjort i hele dag. Som jeg skrev igår er det duket for årets første BIG SMILE DAY, så all oppladning for kroppen min er nødvendig før en slik hektisk dag. Selv om jeg syntes disse dagene er superartige, skal jeg ikke legge skjul på at det tapper meg for krefter. Jeg har tatt meg selv i det flere ganger at jeg omtrent ikke puster i kundekaoset, noe som absolutt ikke er bra. Hehe! "Heldigvis" rekker jeg ikke føle på at jeg er sliten før jeg kommer hjem, men da er jeg som regel så gira at det hele bare var verdt det. Spørsmålet vi alle på jobben stiller oss nå er om vi klarer å slå fjorårets BIG SMILE DAY. Jeg har virkelig trua siden vårkolleksjonen er råfin iår. 

Som dere kanskje har skjønt så har jeg hatt fri idag. Selv om jeg har ladet opp til morgendagen, har jeg faktisk vært utenfor husets fire vegger. Hihi! Jeg har hatt så dårlig samvittighet den siste tiden for at jeg ikke har fått besøkt to veldige gode venninner som fikk hver sin lille babygutt for litt siden. Her om dagen var jeg på besøk nr. 1, idag stod besøk nr. 2 for tur. Det har vært så koselig å få se de flotte guttene de har satt til verden. Og jeg er ikke i tvil om at de har fått de beste mammaene, for flottere jenter skal man lete lenge etter♥ 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg fortsette min avslapningsdag/kveld. Idag har jeg btw. kjørt en sminkefri dag. Etter min mening finnes det ikke noe bedre enn det. Nå som jeg skal jobbe mindre fremover, skal jeg uten tvil kjøre flere slike dager. Det blir nok huden min glad for. 

Ha en super kveld videre dere som titter innom. 

 

Linda♥

 • 18.04.2016, 19:29

PÅ ONSDAG SMELLER DET!


Førstkommende onsdag er det nemlig duket for årets første "BIG SMILE DAY" i alle CUBUS-butikker. Med -30% på alt av klær og -20% på alt av kosmetikk er dette en dag som virkelig går unna. En dag som uten tvil er fylt med stress, stress og mer stress, men det er jo så gøy. Disse BIG SMILE-dagene er uten tvil dager vi gleder oss til alle man, så fra klokken 09.00-20.00 bretter vi opp ermene og tar imot alle man alle med et stort smil. 

Med tanke på onsdagens happening tenkte jeg derfor idag å tipse dere litt om mine favoritter i butikken akkurat nå. Vårkolleksjonen iår er uten tvil den beste jeg har sett siden jeg startet å jobbe i CUBUS. Gøy for meg(og dere), ikke like gøy for lommeboken. Hihi! Skulle du finne noen musthaves i blant mine favoritter, så stikk innom CUBUS på onsdag da vel. -30% er jo litt å spare, og så er jo snart 17.mai rett rundt hjørnet.

-Tencel Jeans -Tunika -Bag -Tencel Jumpsuit -Tencel Top -Hat -Tencel Dress

-Denim Skirt -Bag -Lace Dress -Blouse -Skirt

Fant dere noe dere likte? Jeg vet ihvertfall at alle disse tencel plaggene har en stor sjanse for å bli med meg hjem. Disse plaggene tilhører en helt ny kolleksjon CUBUS satser stort på denne våren/sommeren. Navnet på kolleksjonen er "Light as a Feather", et navn som passer perfekt da plaggene omtrent ikke veier noen ting. Blir du fort varm(slik som meg), er disse plaggene supre når gradestokken går over 20 grader. 

Ble dere fristet til å stikke innom CUBUS på onsdag? Jeg håper det ihvertfall...Kanskje vi sees?

 

Linda♥

 • 17.04.2016, 15:11

NÅR ET BLIKK SIER ALT


Det er alltid like gøy å gå igjennom bilder når man har vært "hobbyfotograf", uansett hva slags begivenhet det måtte være. Igår var begivenheten, som sikkert de fleste av dere har fått med dere, bryllup. En dag jeg uten tvil ser på som en av de største dagen i to menneskers liv. Noe jeg håpet på å få frem i bildene mine var kjærligheten mellom disse to menneskene. Jeg er som jeg har sagt tidligere ingen ekspert på fotografering, men jeg kommer meg. Hihi!

Jeg må si jeg fikk meg en positiv overraskelse når jeg skulle gå igjennom bildene før jeg startet på dette innlegget. Overskriften taler for seg: "Når et blikk sier alt", for blikkene disse to menneskene hadde på hvert eneste bilde viser virkelig hvor stor kjærlighet de har ovenfor hverandre. Jeg smelter♥ Ta en titt på bildene selv, og dere kan ikke si dere noe annet enn enige. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Disse to ga hverandre sitt ja igår, og jeg kunne ikke vært mer glad på demmes vegne. Et liv fylt med lykke og kjærlighet ønsker jeg dere. 

"There is nothing more important in life than love"

 

Linda♥

 • 16.04.2016, 17:22

WEDDINGOUTFIT


God lørdag fine lesere! Håper dere har hatt en fin dag så langt? Her var det tidlig på'n. Eller for min del ihvertfall... Sminke, hår og antrekk skulle ordnes før vielsen klokka 13.00. Dagen her i Fredrikstad startet med regn, men det hjalp faktisk å krysse fingrene, for jaggu ble det opphold på ettermiddagen. Vielsen var så fin, og paret så hodestups forelsket ut. Ingen ting er større enn kjærligheten♥ Nå sitter vi faktisk hjemme og slapper av. Vi er invitert til kaffen litt seinere ikveld, sammen med resten av vennegjengen. Dermed ble det faktisk litt tid til å oppdatere her inne. 

Over til dagens antrekk da. Her om dagen ga jeg dere en liten sneak peek, og jeg har faktisk gledet meg litt til å vise dere resten. Ble superfornøyd. Tenk at dette har hengt i skapet uten at jeg så mye som har tenkt over at det kunne brukes sammen, og at det passer perfekt til bryllup. Det er ikke ofte jeg sier at jeg føler meg fin, men det gjør jeg faktisk idag. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå gleder jeg meg bare til resten av kvelden. Til å feire de nygifte♥ Ønsker dere en herlig lørdag videre, så blogges vi mer imorgen. 

 

Linda♥

 • 15.04.2016, 17:29

ER BLOGGERE EGOSENTRISKE?


Egosentrisk - en som bare har seg selv i sentrum for tanker og følelser, selvopptatt.​

Dette er et spørsmål jeg sitter igjen med etter en samtale jeg hadde igår. Det finnes så mange forskjellige mennesker som sitter å skriver bak PC-skjermen sin, opptil flere ganger daglig. Er alle disse selvopptatte? Vil det si at alle som driver en blogg er egosentriske bare fordi de sitter med et behov om å dele? Det å ha et behov og ønske om å dele sine erfaringer, tanker, interesser osv. er noe jeg aldri før har tenkt på at kan fremstå i disse baner i det hele tatt.

Min personlig mening er at det er flott at mennesker vil dele livene sine med verden. Rett og slett fordi man kan lære så utrolig mye av hverandre. Jeg valgte å starte denne bloggen, som jeg har nevnt mange ganger tidligere, fordi jeg vil nå ut til mennesker som sitter i samme eller liknende situasjon som meg selv, samtidig som jeg vil vise hvordan mitt liv er med en kronisk helsetilstand. Selvopptatt sier kanskje noen. Hvorfor er mitt liv så annerledes og verdt å lese om sier kanskje en annen. Jeg klarer ikke helt å se logikken i en slik tankegang. Er vi bloggere et eget folkeslag man kan kategorisere som ekstra selvopptatte bare fordi vi har behov for å dele? Kan man ikke da f.eks. sette fotballspillere og skiløpere, ja rett og slett alle som jager en drøm eller har et behov i samme bås. Noe jeg forøvrig ikke er tilhenger av, for det å ha et behov om å dele, eller det å jage en drøm er noe jeg ser på som helt uskyldig. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En ting er ihvertfall sikkert, og det er at bloggere og bloggverden har kommet for å bli. De største bloggerne blir elsket og hatet, sånn er det dessverre i "sjalusiens verden". Jeg har ihvertfall ingen planer om å gi meg med bloggingen, rett og slett fordi jeg har blitt takket så mange ganger med tanke på at jeg skriver åpent om en tabubelagt sykdom. Ja, bloggen min handler om meg og mitt, men det helt valgfritt å klikke seg inn å lese. Om jeg er egosentrisk? Mitt svar er nei(etter å faktisk ha lest hele definisjonen av hva egosentrisk betyr), andre sier kanskje ja... 

Hva er din mening om bloggere?

 

Linda♥

 • 14.04.2016, 18:13

SNEAK PEEK - WEDDINGOUTFIT


God torsdag dere fine lesere! Dagen idag startet med jobb, før jeg brått tok langhelg igjen. En skikkelig merkelig følelse det der, etter at jeg begynt å jobbe mindre. Men men...

Over til noe annet. Her om dagen nevnte jeg jo for dere at min kjære og jeg skal i bryllup til helgen. Siden vi har to bryllup til vi skal i, stresser jeg litt med antrekkene. Eller ikke litt, igrunn ganske mye. Hihi! De to neste bryllupene, inkludert det vi skal i nå til helgen, er med mange av de samme menneskene. Og jentejenta som jeg er vil selvfølgelig ikke ha samme weddingoutfit i noen av de. Igår gikk jeg derfor igjennom klesskapet etter litt gamle skatter, og jeg fant jeg fant! Et sett jeg faktisk hadde helt glemt. Det er ganske ille i seg selv, det å klare å glemme klær man har skapet, men men... Jeg skylder på at jeg jobber i klesbutikk, og føler det er en liten unnskyldning ihvertfall. Under får dere en liten sneak peek av antrekket og detaljene jeg skal ha til. Resten får dere vente med til lørdagens innlegg, eller kanskje søndag. Hehe! Det kommer an på hvor god tid jeg får på lørdag. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette settet er bare så søtt, og passer perfekt til bryllup. At jeg ikke har tenkt på dette tidligere er bare merkelig. Så nå, når antrekket og hårfrisyren er avklart, gjenstår det bare å X fingrene for sol og fint vær på lørdag, for både antrekket og frisyren sin skyld, og selvfølgelig for brudeparet♥ 

 

Linda♥

 • 13.04.2016, 18:13

"ER DET IKKE DET ENE, SÅ ER DET DET ANDRE"


Akkurat sånn føler jeg det idag. Den siste tiden har formen hanglet veldig, noe jeg har gjort drastiske tiltak i hverdagen for å få gjort noe med. En ting jeg ikke får gjort noe med, det er når den faste uken i måneden står for dør. Den kommer, enten jeg vil eller ei, sånn er det med den saken. 

Sånn ca. en uke før uken, starter som regel ubehaget. Bekkenreservoaret, beholderen som er dannet inni meg for at jeg skal kunne gå vanlig på toalettet, ligger såpass nærme alt annet vi damer har inni oss at dette skaper en "press-effekt". Dette presset gjør at jeg må mye oftere på toalettet, noe som veldig ofte betyr øm bak. En øm bak er ikke noe godt, noe jeg tror de fleste med Ulcerøs Collit vil si seg enig i. Alt dette gjør, som jeg faktisk har nevnt tidligere, at jeg ganske ofte sover veldig dårlig om nettene. Jeg surrer og roter langt borte i drømmeland, og kan våkne gjennomvåt av svette mer enn en gang i løpet av natten. Hurra for dette sier jeg bare. Eller ikke...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne månedens uke har vært nettopp en slik "fantastisk" uke, og den er enda ikke over. Jeg har drømt om alt mulig rart, vært oppe på toalettet to ganger i løpet av natten, vært øm bak i snart to uker, og for å toppe det hele så er jeg allergisk mot alt som heter pollen. Noe som tilsier at de timene jeg satt ute igår gjorde meg potte tett. Off, nei! Nå ble det mye greier på en gang. Følte bare jeg måtte få ut litt frustrasjon. De er heldigvis ikke alltid like ille,disse ukene. Men når det står på som verst slik det har gjort denne gangen, går tankene i de baner at jeg faktisk skulle ønske jeg var gutt. Jeg er overbevist om at de har det så mye lettere, ikke bare med tanke på dette, men også mye annet. Hihi!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som dere ser, så smiler jeg fortsatt. Jeg måtte som sagt bare få ut litt frustrasjon. Det har jeg nemlig lært meg at er veldig lurt innimellom, med tanke på sinnet. 

Håper dere har hatt en fin dag da ihvertfall♥ Det er jo brått onsdag og lille-lørdag. Her står sein middag for tur, noe jeg kjenner magen trenger nå. Vi blogges mer imorgen. 

 

Linda♥

 • 12.04.2016, 16:33

3 TING JEG GLEDER MEG TIL I APRIL


Aprilmåned er i full sving allerede, og varmegradene på termometerstokken viser at våren ENDELIG er her. Jeg tok faktisk med meg pc'n ut idag, og sitter i skrivende stund ute og koser meg i sola. Kan det bli bedre? Nei, jeg tror nesten ikke det.

Denne fine aprilmåneden er det mye gøy som står skrevet ned i agendaen. Disse gøyale tingene vil jeg dele med dere, slik at dere får et lite innblikk i hva som skjer fremover. Tro det eller ei så har jeg faktisk et sosialt liv, til tross for at sofaen dessverre har vært min beste venn den siste tiden. Forhåpentligvis kommer det til å bli mindre sofasitting fremover.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3 TING JEG GLEDER MEG TIL I APRIL

1. Allerede til lørdag skal min kjære og jeg i bryllup til et vennepar. Dette blir bryllup nummer 2 for oss så langt iår. Det gjør meg ingen ting, for jeg elsker bryllup og gleder meg masse. Det å feire kjærligheten i en slik setting er bare så romantisk, og jeg skal ærlig innrømme at jeg drømmer meg litt bort. Hihi! Antrekket mitt denne gangen er faktisk ikke helt klart, noe jeg kjenner begynner å stresse meg litt. Jeg har heldigvis fri på fredag, så jeg skal klare å bli ferdig i god tid før lørdag morgen. Kamera blir selvfølgelig med, og om det er okej for brudeparet skal dere få se bilder på søndag. 

2. En annen ting som skal skje i april er noe jeg faktisk ikke kan dele med dere helt enda. Dette blir uten tvil en helt fantastisk gøyal dag som jeg gleder meg masse til å fortelle dere om. Så følg med her inne. 

3. Den siste tingen jeg gleder meg til er en stor fest. Senterledelsen på det kjøpsenteret jeg jobber i pleier en gang i året å arrangere en superstor fest for alle de ansatte. I år skal vi på Hotell City som ligger midt i Fredrikstad sentrum, hvor det vil bli servert mat og drikke + litt underholdning. Vi CUBUS jentene takker aldri nei til en fest, så dette blir gøy. Det er dresscode på disse festene, og tankene svirrer rundt antrekket for denne kvelden også. Om jeg er en skikkelig jente-jente sa du? Ja, det er det ingen tvil om. Hihi! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HAR DERE NOE SPESIELT DERE GLEDER DERE TIL I APRIL?

Nei, nå må jeg sette igang med middagen her. Jeg ønsker dere en fin dag videre i go'været. Nyt hvert eneste sekund!

 

Linda♥

 • 11.04.2016, 17:37

ULCERØS COLLIT ER INGEN LIVSSTILSYKDOM!


Søndager er den store "lese blogg dagen", og igår var intet unntak. Litt ut i oppdateringen kom jeg over et innlegg som igrunn gjorde meg ganske opprørt. Innlegget var rettet mot Lene Alexandra og hennes innlegg hvor hun tydeligvis hadde omtalt Ulcerøs Collit som en livsstilsykdom. Dessverre hadde Lene Alexandra redigert sitt innlegg før jeg rakk å lese hva hun hadde skrevet, men kommentarfeltet talte igrunn for seg. 

Jeg ble ihvertfall sittende med flere spørsmål etter å ha lest det jeg nettopp hadde lest. Hvordan kan en person, av hvilken som helst slag, faktisk uttale seg om noe slikt uten å vite hva det hele innebærer. Ulcerøs Collit er på INGEN som helst måte en livsstilsykdom, noe dere kan lese i dette innlegget. Ut ifra kommentarene på bloggen til Lene Alexandra virket det som om hun virkelig har slått litt ned på oss som lever med denne sykdommen, noe som gjorde/gjør meg litt sint. Jeg føler det nesten som om hun ikke har sykdommen i det hele tatt når hun kommer med slike dumme uttalelser. Selvfølgelig, som jeg har nevnt mange ganger tidligere, er det veldig individuelt hvordan Ulcerøs Collit slår ut, men alle med denne sykdommen vet ihvertfall at den IKKE henger sammen med hva slags livsstil man lever. Jeg hadde gjort hva som helst for å slippe det jeg har vært igjennom siden jeg var 7 år. Dessverre så er dette utenfor min kontroll og mine valg. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nei, du Lene Alexandra! Du mistet dessverre noen +poeng hos meg med dette innlegget. Og det at du har redigert innlegget uten å i det minste forklare deg til dine lesere, syns jeg blir smålig. Du er et såpass stort forebilde for mange, at det er viktig og ikke minst riktig å rette opp i sine feil. 

 

Linda♥

 • 10.04.2016, 17:47

LEFTOVER SUNDAY


God søndag fine lesere! Håper dere har hatt en fin helg? Selv fatter jeg ikke hvor den har blitt av, noe jeg regner med flere kjenner seg igjen i? På fredag var jeg i bursdag, igår hadde vi besøk, så idag har jeg hatt den obligatoriske "avslapnings-dagen", noe jeg kommer til å fortsette med utover kvelden. Hihi! 

Ja, vi inviterte brått noen venner på koldtbord igår. Innimellom kan vi tydeligvis være spontane. Det er godt å se at vi fortsatt har det i oss. Masse god mat, noe godt i glasset og gode venner er vel uten tvil oppskriften på en bra kveld. Så hyggelig var det at timene seilte avgårde utover i nattetimene, og når hode traff puta var brått klokken 02.00. Som sagt stod koldtbord på menyen, og matelskeren Linda gledet seg omtrent før vi var ferdige med å spise igår kveld, til frokosten idag. En skikkelig "leftover Sunday", finnes det noe bedre? Jeg tror jeg spiste tidenes frokost, for jeg ble så mett at jeg ikke har orket noe etterpå. Nå begynner derimot sulten å snike seg innpå, og vi har fortsatt mat igjen. Gotta love that. Hehe! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ser bare helt nydelig ut ikke sant? Resten av kvelden kommer til å forsvinne bort i en serie-maraton jeg har begynt på idag. Jeg elsker å følge med på serier, og hadde faktisk glemt hvor bra "The Blacklist" er. Det ligger heldigvis mange episoder ute på Viaplay, så her er det bare å lenke seg fast til sofaen og følge med i spenning. Har dere sett på "The Blacklist"? Anbefales virkelig.

Fortsatt god søndag til dere, så blogges vi mer imorgen...

 

Linda♥

 • 08.04.2016, 15:42

NAILS by ME


Reklame

For litt siden mottok jeg vårens kolleksjon av gellacker fra DependSiden jeg den siste tiden har byttet på fargene sort og nunde, tenkte jeg at denne gangen var det på tide å prøve ut noe helt nytt. Med skapet fult av nye og flotte farger ble valget vanskelig. Snakk om et lite luksusproblem. 

Til slutt falt valget på fargen som heter "sweet thing". Beskrivelsen av denne vil jeg si er isblå, med et snev av pastell. Jeg elsker pastellfarger og var derfor veldig spent da jeg påførte det første strøket. Siden den var ganske gjennomsiktig falt jeg til slutt på fire strøk før jeg sa meg fornøyd. Resultatet ble virkelig fresht, så jeg kommer garantert til å bli bruke denne mye fremover. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva syns dere? Fargen finner dere her.

 

Linda♥

 • 08.04.2016, 12:15

"DET ER VIKTIG Å GJØRE TING SOM GJØR EN GLAD"


God fredag dere! I skrivende stund sitter jeg å ser ut av vinduet på det gråe og triste været som er her i Fredrikstad idag. Ikke noe vær å bli glad av ihvertfall. Men men! Sånn er det...

Idag har jeg startet på min første langhelg med fri. Det var utrolig rart, og litt vemodig, når jeg dro fra jobb igår kveld å vite at jeg faktisk ikke skal tilbake før på mandag. Jeg trer inn i en helt ny hverdag, som jeg har nevnt tidligere, og dette kommer nok å ta tid til å venne seg til. Jeg skal uansett prøve å kose meg og gjøre ting som gjør meg glad. Det tror jeg er utrolig viktig når jeg er i den situasjonen jeg er i nå. Det å starte dagen med havrepannekaker og hjemmelaget blåbærsyltetøy passet derfor bra idag. God mat gjør meg glad. For å toppe denne herlige frokosten skal jeg ikveld i bursdag til to gode venninner. Det blir gøy! Alle jentene samlet på et og samme sted er en sjelden hverdagskost ettersom alle har trådd inn i "de voksnes rekker". Hihi! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Litt seinere idag kommer et innlegg om de nye neglene jeg lagde igår. Gleder meg til å vise dere den fine fargen. Jeg ønsker dere en fin fredag videre så lenge, og så håper jeg dere har bedre vær der dere er. 

 

Linda♥

 • 07.04.2016, 21:49

SÅNN KAN DET GÅ....


Og sånn gikk det! Jeg er nemlig en ekspert på å gjøre ting som alltid tar lenger tid enn planlagt. Spesielt på de dagene jeg jobber seint og tenker at jeg har supergod tid. Idag var intet unntak, så den som kom småløpende inn på jobb et minutt på før klokken slo 15.00 var Linda. At jeg aldri lærer! Det jeg syslet med som tok for lang tid idag var neglene mine. Jeg fikk brått et innfall om at de MÅTTE fikses, og da gikk rett og slett timene alt for fort. Bilder av neglene kommer forresten imorgen. Jeg har testet ut en helt ny farge denne gangen, og det ble så fint. Skikkelige vårinspirerte negler.  

Siden jeg rett og slett ikke rakk å blogge før jobb, poster jeg bildene av dagens frokost nå. Også den er inspirert av våren, og at vi går "riktig" tid imøte. Regner med det er flere enn jeg som syns at dette er heeelt okej? Hihi!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå ligger jeg rett ut på sofaen her. Etter to hektiske dager på jobb merker jeg kroppen sier ja takk til fri både imorgen og lørdag. 

Ønsker dere en fortsatt fin kveld videre. 

 

Linda♥

lindahansen

Livet med en kronisk helsetilstand betyr veldig uforutsigbare dager. Her på bloggen vil jeg dele min hverdag og ikke minst mine interesser. For kontakt: hansen.linda88@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits