• 31.05.2017, 20:44

- NAVER FOR LIVET


Da var det hele igang. Et nytt kapittel i mitt liv jeg hadde håpet jeg aldri måtte starte på. Men sånn ble det...

Jeg skal ha all honnør for at jeg ihvertfall har prøvd. Jeg har prøvd i mange år med alle krefter jeg har hatt. Til slutt sa både kropp og sinn stopp, og når disse to sier stopp så er det stopp.

Etter en lang og tung prosess er nå AAP igangsatt. Jeg er offisielt en naver. Mest sannsynlig for livet ut, med tanke på at ung ufør er neste skritt. Jeg ser for meg en lang og tung prosess igjen når dette skal søkes om, men den tid den sorg. Først skal den nye arbeidsplanen testes ut. En 50% stilling er det jeg skal prøve meg i, så nå er det bare å krysse alt som krysses kan for at kroppen klare dette. Jeg skal ihvertfall gi alt. Pågangsmot er det heldigvis ikke mangel på. Det er kanskje ikke så rart når man elsker jobben sin.

Imorgen skal jeg på nok et "strategi-møte" med saksbehandleren min. Søknaden om å få AAP på samme grunnlag som de som er unge uføre ble avslått, noe både min saksbehandler og jeg mener er helt feil. Nok en ting å ta tak i, men det er enda godt jeg får god hjelp. Det er visst store forskjeller rundt omkring på det område. Uansett, det viktigste har jeg svart på hvitt. Og det er at jeg ikke skal testes ut i andre yrker. Bare dette er en seier i seg selv for meg, så alt annet skal jeg bare ta.

Linda❤

 • 29.05.2017, 19:04

- ET MINNE FOR LIVET


Ja, jeg lever altså! Huff, jeg har så dårlig samvittighet om dagen for mangel på blogginnlegg, men det er nå sånn innimellom at man må prioritere. Jeg er inne i en superhektisk periode hvor det skjer noe omtrent hver dag, så jeg sover en del når fritiden er der. Opplading er viktig, så derfor faller enkelte ting bort dessverre...

Over til noe helt annet. For noen uker siden startet jo årets "bryllupsmaraton" her i heimen. På lørdag var jeg i utdrikningslag nummer to. Et utdrikningslag jeg har gledet meg masse til. Det er nemlig ingen av mine nære venninner som har giftet seg enda, men iår skjer det altså. Den første! Fra morgen til kveld feiret vi med alt fra god mat og drikke, fotoshoot, show og enda mer god mat på Wallmans i Oslo, før turen gikk hjem til Fredrikstad igjen. Tre flinke forlovere hadde virkelig lagt sin sjel i alt fra start til slutt. Bruden selv tok til tårer flere ganger i løpet av dagen, så at hun koste seg var det ingen tvil om. Vi koste oss ihjel alle sammen. Uten tvil et perfekt utdrikningslag.

Et minne for livet er det jeg sitter igjen med. Nå gjenstår den store dagen. Som jeg gleder meg! Jeg er ikke i tvil om at denne jenta kommer til å bli verdens vakreste brud. Bare vent å se!

Linda❤

 • 22.05.2017, 17:42

- LØRDAGENS BRYLLUPSANTREKK


Tre brylluper i forfjor, fire brylluper i fjor, og så ble det jaggu tre i år også. For en som elsker klær og gjerne skulle hatt en ny kjole til hver eneste vielse er det ikke lett. Jeg har fått mange spørsmål i alle disse periodene som omhandler hvordan lommeboken tåler det hele. Den hadde IKKE tålt et nytt antrekk til hvert eneste bryllup. Heldigvis for meg elsker jeg også gjenbruk og det å sette sammen gamle skatter i skapet til noe nytt. Dette er faktisk grunnen til at jeg ikke har kjøpt noe nytt de siste årene. Penger spart er alltid kjekt.

Iår klarte jeg derimot å falle for fristelsen da jeg kom over en drøm av en kjole. Heldigvis hadde jeg et gavekort fra jul og bursdag like rundt hjørnet. Dere husker kanskje innlegget hvor jeg viste dere en sneakpeek for en god stund tilbake? Vi var nemlig bare i februar når kjolen fikk bli med meg hjem, så gjett om jeg har gledet meg til å ta den på. Det er som sagt kjekt å tenke gjenbruk osv. men det er veldig stas å ha noe nytt også. Jeg skal innrømme det. Hihi!

Jeg følte meg altså så flott her. Jeg tror det skinner igjennom på bildene. Kjolen er fra merket IBEN for dere som skulle lure. Det kom nemlig en del spørsmål om dette etter at jeg postet litt bilder på Instagram'n min på lørdag.

Vi sparket, som nevnt tidligere, i gang årets bryllupssesong i helga. Allerede om 14 dager er neste par ut. Jeg bare gleder meg til å ta på kjolen igjen. Allerede da starter gjenbruken.

Linda❤

 • 21.05.2017, 15:28

- EN FLOTT BRYLLUPSFEIRING


Igår sparket vi igang årets bryllupssesong. Det har blitt noen brylluper de siste årene, men det er vel kanskje ikke så rart med tanke på alderen vi er i. Personlig syns jeg det ikke finnes noe flottere og mer gøy enn å feire kjærligheten. Jeg regner med det er flere som er enige med meg i dette?

Første paret ut iår er en god gammel venninne av meg og hennes utkårede. Tenk at vi i våre ungdomsår var bitre fiender som rett og slett "hatet" hverandre, men takket være en felles venninne som spleiset oss sammen var det mange år der hvor vi var sammen ganske så ofte. Jeg kan med hånden på hjertet si at denne jenta har fått meg til å le som ingen andre har klart. En skikkelig gledesspreder med andre ord. Det tok noen år ut i vennskapet vårt, men brått var det en gutt der som fanget min venninnes oppmerksomhet. En gutt vi faktisk hadde gått på samme ungdomsskole med. Etter litt tid ble det de to og idag har de vokst til en fantastisk flott familie på fire. Igår tok de da altså enda ett steg videre hvor de ga hverandre sitt ja. Jeg er så glad å takknemlig for at min kjære og jeg fikk ta del i dette.

- Kjære Camilla og Ruben. Ja, tenk nå er dere gift. Jeg er så utrolig glad på deres vegne, og ønsker dere all hell og lykke på veien videre i livet deres. Solen strålte i hele går, og dere like så. Det er ikke vanskelig å se hvorfor dere har valgt hverandre. Tusen takk igjen for at vi fikk ta del i dere store dag. En feiring som var intet annet enn fantastisk fra start til slutt.

Linda❤

 • 19.05.2017, 19:30

- BEDRE NYHETER KUNNE JEG IKKE FÅTT


Min store skrekk siden jeg tok valget om å søke AAP har vært det å skulle bli omplassert. Det å skulle bli tatt ut av min arbeidsplass for å bli testet ut i andre yrker har virkelig ikke vært noe ønske hverken for meg eller min arbeidsgiver. Skrekkhistoriene er mange, om hvordan mennesker sliter med akkurat dette, så hvorfor skulle det bli annerledes for meg? Jeg hadde faktisk ikke troen....

I et par måneder nå har jeg gått å gruet meg. Ventet på svar. Skuldrene har vært festet oppe under øra og tankene har surret rundt i hode mitt som en karusell. Ja, jeg har rett og slett vært litt utenfor. Igår kom brevet i posten med alle vedtakene og gjett om jeg hoppet i taket. NAV har nemlig vedtatt at jeg får fortsette å jobbe der jeg er. En bedre nyhet kunne jeg ikke fått. Jeg er så glad at det nesten ikke har gått opp for meg enda.

Jeg vet at jobb ikke betyr alt her i livet, men allikevel så betyr det mye. Ihvertfall når jeg føler jeg har funnet min drømmejobb hvor jeg sterkt ønsker å være. Jeg er bare så lettet at jeg tror jeg kunne snakket om dette i en evighet.

Førstkommende tirsdag skal jeg på informasjonsmøte. Det er fortsatt litt ting som ikke er helt på plass, så her må jeg bare smøre meg med tålmodighet. Uansett, det viktigste er avklart. Jeg får bli i CUBUS, og da får alt annet ta den tiden det må.

Linda❤

 • 18.05.2017, 18:28

- TENK Å VÆRE SÅ HELDIG


17. Mai er over for iår. En dag som fører med så masse styr er over like fort som den kommer, men det er vel det som er litt av stasen med det hele. Jeg håper dere koste dere masse igår uansett hva dere gjorde?? Selv var det fult skjema fra morgen til kveld, akkurat slik jeg liker det.

Iår startet vi den store dagen veldig stille og rolig. Frokost bare oss to med 17. Mai sending på TV, før vi flyttet oss ned til sentrum for det store barnetoget. Toget er uten tvil viktig å få med seg for en gammel drillpike. Det lager liksom hele stemningen for dagen. Hihi! Tenk så kjedelig 17. Mai togene hadde vært uten korps og drillpiker. En fast tradisjon vi har hatt i flere år er lunch med hele min familie når toget er ferdig. Iår var intet unntak. Det er så viktig å holde fast ved slike tradisjoner i den hektiske verden vi lever i idag syns jeg. Regner med flere er enige med meg der? Etter lunchen bar det avgårde hjem igjen. Bunaden måtte av(den er nemlig blitt litt trang) før vi skulle på grillkveld til et vennepar. "De gamle" tok kvelden halv ni, noe jeg er veldig glad for idag kjenner jeg. Knipset selvfølgelig litt bilder til dere, så her får dere dem.

Tenk å være så heldig som har så mange fine venner. Tok selvfølgelig bilder av familien også, som jeg så gjerne ville vist dere, men offentlig publisering er ikke ønsket så det må jeg bare respektere. Men det er ingen tvil om at jeg er ganske så heldig der oxo. Hihi!

Oppsummert var årets feiring av nasjonaldagen helt super. Jeg storkoste meg fra ende til en annen. Jeg klarte faktisk å koble helt ut alt annet som skjer i livet mitt akkurat nå, så det var virkelig deilig.

- Hva gjorde dere igår? Har dere noen faste tradisjoner?

Linda❤

 • 16.05.2017, 15:58

- EN SJOKKERENDE OVERRASKELSE


Kjære vene! Hvor blir dagene av?! Jeg har lenge visst at mai-måned kom til å bli hektisk, men så hektisk som det har vært til nå trodde jeg ikke det ville bli. Jeg finner lite tid og overskudd til bloggen, men jeg gir meg ikke så lett. Heldigvis kan jeg styre dette som jeg selv ønsker, noe som er veldig grei. Spesielt i stunder som dette.

Men over til noe helt annet! Jeg knipset nemlig mange bilder på lørdagen, som jeg gjerne vil vise dere. Anledningen for alle bildene var utdrikningslaget som ble holdt for ei flott venninne. Vi startet opp tidlig med felles frokost før ferden gikk videre til Sarpsborg. Etter mye lek og morro endte vi til slutt opp på en hytte på Hvaler for enda mer skøy. Når klokken nærmet seg midnatt skulle en overraskelse dukke opp, og gjett om vi ble overrasket.

Etter at vi alle hadde fått bind for øynene(hvor vi trodde vi skulle leke smakeleken) fikk vi oss en sjokkerende overraskelse når bindene ble tatt av og en kliss naken mann stod midt i stuen på en hytta laaangt ute på Hvaler. Hennes gale forlovere hadde nemlig bestilt en ganske så kjent aktmodell som hadde tatt turen direkte fra Oslo. Smakeleken ble avlyst for her skulle det tegnes. Og vet dere hva? Det var faktisk gøy. Flere ganger der glemte man nesten at han var splitter naken for man ble så opphengt i tegningen. Det artigste ut av det hele syns nå jeg var at jeg vant vinnertegningen valgt ut av modellen selv. Hihi!

Har dere tegnet aktmodeller før?

Klokken 02.00 var jeg på plass hjemme igjen, etter en lang, men gøyal dag. Snart skal kirkeklokkene ringes for et flott par. Jeg gleder meg masse, og lover dere selvfølgelig bilder fra den dagen også.

Linda❤

 • 09.05.2017, 19:58

- EN FANTASTISK MÅTE Å STARTE DAGEN PÅ


Sponset behandling

Dere kan tro jeg våknet spent idag tidlig. Denne dagen har jeg nemlig gledet meg til i snart to måneder. Er det noe jeg har lært meg så er det å sette pris på og glede meg over de små tingene her i livet. Selv om alt har vært litt tungt i det siste er dette en glede jeg har holdt fast ved med både nebb og klør.

Nå lurer dere sikkert på hva jeg snakker om, og det er selvfølgelig det å få ordnet vipper og negler. Dere som har fulgt meg en stund gjettet det kanskje? Jeg vet ikke hva det er, men humøret blir så mye bedre med velstelte vipper og negler. Det virker kanskje overfladisk, men det får bare være. Alle har sin greie tenker jeg, og dette er min.

Ble det ikke fint? En fantastisk måte å starte dagen på. Neglene er laget for å passe til kjolen jeg skal ha på meg i bryllup neste helg og jeg elsker dem. Så nå kan bryllupsdagen bare komme.

Bor dere her i nærheten(eller ikke) anbefaler jeg virkelig Sara's Nailfashion. Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen: de er bare best! Hva de jentene får til er for meg helt utrolig. Dagens negler og vipper er lagt av flotte Narmin. Sjekk ut hennes Instagram for fantastisk nail-inspo.

Jeg er evig takknemlig for all gleden dere gir meg jenter❤

 

Linda❤

 • 08.05.2017, 20:26

DEN EVIGLANGE VENTETIDEN...


Jeg tar vel kanskje litt i, men det det hele føles ut som en evighet. Idag fikk jeg på ny statusoppdatering angående behandlingen av AAP-søknaden min. Den er nå ferdig behandlet av NAV kontoret her i Fredrikstad, så imorgen blir den sendt til fylket for videre behandling. Før jeg startet opp hele denne prosessen fikk jeg inntrykk av at det hele skulle gå så raskt og smidig. Idag fikk jeg en følelse av å bli slått litt tilbake, for så raskt og smidig viser det seg å ikke være. Det ante meg vel...

Etter en magisk helg var det ikke slik jeg ville starte den nye uken. Jeg er lei. Lei av å prate om denne prosessen, lei av å måtte mase meg til svar og informasjon, og aller mest er jeg lei av å føle jeg lever i en limbo-tilstand hvor jeg ikke vet hva de nærmeste dagene/ukene bringer. Det å skulle holde på med dette oppe på toppen av det å skulle prøve å leve så normalt som mulig er tungt. Jeg skulle så gjerne ønske jeg fikk svar på alt igår, slik at jeg slapp denne usikre følelsen jeg går rundt med.

Men, nok en gang, blir det bare å brette opp ermene. Jeg kommer vel i mål til slutt. Det er bare så utrolig synd at veien dit er så lang og tung å gå. Jeg sier det igjen, som jeg har sagt så mange ganger tidligere: "en skal være frisk for å være syk"...

Jeg håper dere har hatt en bedre start på denne uken enn jeg har hatt. Nyt resten av kvelden!

Linda❤

 • 07.05.2017, 15:25

EN LITEN FORSMAK


God søndag dere! Jeg håper dere alle har hatt en fin helg så langt? Her har vi kost oss fra enden til en annen. Det er kanskje ikke så rart med tanke på det fine været vi har hatt her i Fredrikstad. Fredagen gikk bort i jobb og hyggelig babybesøk, igår trakk vi oss ut til havet med to vennepar for grilling og kubb-spill og endte til slutt opp med enda mer grilling på verandaen til et annet vennepar. En amazing helg som virkelig har gitt oss en forsmak på det vi har i vente, nemlig sommeren.

Tilbake til dagsturen vår ute ved havet. Det jeg liker så godt ved å bo i Fredrikstad, det må vel være alle de flotte stedene som ligger ved vannet. Det å trekke seg tilbake fra en hektisk hverdag er noe jeg elsker og å kunne gjøre det ved havet når sola skinner... Det finnes rett og slett ikke noe bedre etter min mening. Igår var akkurat en slik dag. Det var igrunn ikke så rart jeg smilte fra øre til øre omtrent hele dagen. Sol, hav, grilling, venner... Vel, det finnes vel nesten ikke noe bedre enn dette heller vil jeg påstå.

Dessverre ble det hele bare en liten forsmak av sommer. Idag øser regnet ned her i Fredrikstad, men det er kanskje like greit. Da kan vi være inne med god samvittighet, og ikke minst ta igjen alt det forsømte husarbeidet. Hehe...

Nyt resten av denne søndagen!

Linda❤

 • 04.05.2017, 19:56

- NÅR VONDE MINNER BRINGES FREM


Jeg vet ikke med dere, men klokken 21.40 igår satt jeg spikret foran TV'n. TV2 var kanalen, og Dokument2 var programmet. TV2 har nemlig laget et dokumentar som omhandler livet til crohn-syke Ingrid Anette, noe jeg selvfølgelig måtte få med meg. Jeg har faktisk ventet på dette avsnittet helt siden jeg fikk vite det skulle komme, noe som er en god stund siden.

Jeg hadde på forhånd regnet med en del tårer og det tok ikke lang tid før de kom. Det tok vel omtrent fem minutter. Ordene, tankene og igrunn alt hun deler er noe jeg selv har gått igjennom. Jeg skal ikke si at alt det vi begge har gått igjennom er likt(for det er det absolutt ikke), men likhetene er jo der, så det er nok derfor det hele ble ganske sterkt for min del.

Til tross for vonde minner som ble bragt frem i lyset igjen er jeg glad og ikke minst stolt. Glad for at jeg har fått oppleve en så sterk skildring av hvordan livet med et fucked up tarmsystem kan være(for det trengs mer kunnskap blant mennesker)og stolt over at en så flott dame fronter det hele. Hun er en stor inspirasjon, det er det ingen tvil om.

Fikk dere med dere denne dokumentaren? Hvis ikke anbefaler jeg dere virkelig å få sett den.

Linda❤

 • 03.05.2017, 18:55

HVORDAN SETTE SEG SELV I FØRSTE REKKE?


Etter tre samtaler med psykologen min har vi blitt enige om at jeg skal teste ut noe nytt. I tillegg til å skulle endre en del på tankegangen min skal jeg nå prøve å ta mer hensyn til meg selv og mine behov. Det å klare å sette meg selv i første rekke er ikke noe jeg har som vane, så hvordan dette kommer til å gå lurer jeg fælt på.

Når jeg skriver "sette meg selv i første rekke", så mener jeg selvfølgelig ikke at jeg skal bli en stor egosentrisk jente. Her blir det snakk om de små tingene i livet, som egentlig ikke betyr så mye, men så gjør de det allikevel. Ta bare et par eksempler:

- Jeg ser det trengs å ryddes og vaskes i heimen, men jeg ønsker heller å trene.

- Jeg blir invitert på fest, men vil heller bli hjemme å slappe av.

Det er altså disse tingene jeg velger å kalle små ting. For de er jo egentlig det. Dessverre har jeg den siste tiden latt slike små ting bli store. Så store at de tynger hverdagen min, hvor jeg da igjen føler alt blir ork og et eneste stort dilemma av valg.

Så hvordan skal jeg klare å gjøre slike valg enkle? Det er noe jeg bare må jobbe med tror jeg. En av de beste metodene hadde vel vært å gi litt mer blanke i hvordan ting ser ut og at jeg absolutt ikke må være "snill og flink pike" hele tiden. Hele meningen med dette er jo å skulle finne tilbake til den glade, energiske og positive Linda jeg føler har forsvunnet litt det siste året. Så kanskje det er det jeg må gjøre? Det hele er uansett, dessverre, ikke gjort over natten, men hva er vel det her i livet?

Gir dette noe mening for dere? Forstår dere hva jeg mener? For dette var neimen ikke lett å forklare....

Linda❤

lindahansen

Livet med en kronisk helsetilstand betyr veldig uforutsigbare dager. Her på bloggen vil jeg dele min hverdag og ikke minst mine interesser. For kontakt: hansen.linda88@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits