• 30.06.2016, 22:14

THOSE SUMMERNAILS


God kveld dere! Nok en uke nærmer seg slutten, og jeg har "tatt" langhelg, igjen... Vil bare starte dette innlegget med å si takk til dere fine lesere som tok dere tid til å kommentere på gårsdagens blogg-post. Det er deilig å høre det er flere som føler det samme som meg. En typ bekreftelse er alltid godt å få. Så ja, takk igjen♥

Over til noe helt annet. For litt siden nevnte jeg for dere at jeg så veldig frem imot en stor sommerfest som gikk av stabelen den 2. Juli. Brått var Juni måned over, og til helgen er det altså klart for sommerfest. Min venninne og hennes kjære samboer har holdt denne festen så lenge jeg kan huske, men de siste årene har det ikke passet for oss. Iår hadde vi hellet med oss med valgt dato, noe jeg ble veldig glad for. Partyteltene står nå klare å venter på festklare mennesker, og noe vi kan vente oss er liveband, grilling og god stemning. For anledningen lagde jeg idag nye negler. Skikkelig sommernegler. Valget falt på french pink pearl, en farge jeg elsker. Sommerlig, søt og ikke minst delikat. Og det beste av alt så passer den til alt. Neglene er ihvertfall klare for å luftes, så nå gjenstår det bare å X fingrene for fint vær. Hihi! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva syns dere? Har dere en favorittfarge på neglene om sommeren? 

Ønsker dere en fin kveld videre, denne siste dagen i Juni. (Hvor ble den av?) Her har pulsen endelig begynt å roe seg ned etter en hektisk dag på jobb. Idag dro teamet jeg jobber med iland 10% økning i Juni. Hurra! Jeg tar derfor helg med god samvittighet. 

 

Linda♥

 • 29.06.2016, 21:58

HVA ER EGENTLIG ET NORMALT LIV?


- Helt siden jeg var ei lita jente har jeg sittet inne med mange tanker og følelser....

Når sykdommen "tok over" livet mitt som 7-åring ble alt det jeg kjente til som kunne beskrives som en "normal" hverdag snudd på hode. Aktiviteter, skolegang, være med venner, ja bare det og rett å slett orke å være sosial forsvant mer og mer. Venner jeg en gang hadde forsvant, aktivitetene jeg hadde gått på ble midlertidig satt på vent. Hele livet ble egentlig satt på vent, selv om jeg ble eldre. At årene gikk, det stoppet ikke. De gikk som hånd i hanske med sykdommen, hvor et år ble til to-tre osv... 

Etterhvert som ting roet seg ned, en gang etter operasjon nummer 3, stod jeg på bar bakke. Hvordan kom livet egentlig til å bli? Jeg hadde ingen venninner, ihvertfall ikke noen jeg følte meg helt sikre på. Skolen trodde jeg måtte gå de siste årene på barneskolen om igjen. Ja, jeg følte meg rett og slett litt malplassert i den store verden. Men etter mange år i evig kamp mot sin egen kropp, var del aldri et alternativ å ta i bruk dette "gi-opp-genet", noe som heller ikke ble et alternativ da. Jeg kjempet og kom tilbake. Jeg fullførte barneskolen sammen med mitt kull, begynte sakte men sikkert å få venninner/venner, og etterhvert kom også aktivitetene tilbake i livet mitt. Jeg begynte å føle meg som et "normalt" menneske igjen, noe jeg idag har innsett at jeg egentlig ikke er. Normal ja, men kanskje litt spesiell. Da mener jeg ikke at jeg er unik-spesiell, men spesiell med tanke på at jeg lever med en tarm mindre og at sykdommen er en del av meg. En del jeg aldri kan bli kvitt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så ja, mitt store spørsmål er - Hva er egentlig et normalt liv? Hva defineres som normalt? Er det det typiske A4 livet mennesker snakker om, eller er det det som føles normalt for hver enkelt. I nesten hele mitt liv har "alt" dreiet seg om sykdom. Alle har et eller annet å stri med, hvis ikke nå, så kommer det garantert en gang. Det er kanskje dette som er normalt... Uansett, gi aldri opp tenker jeg! Samme hvor håpløst alt føles. Jeg er selv ved et veiskille i livet, igjen, hvor jeg leter etter det normale. Det som passer for meg. Denne gangen gjelder det arbeidslivet. Det er en tung prosess, men jeg gir meg aldri. Den som gir opp, den har tapt.   

 

Linda♥

 • 28.06.2016, 20:10

EN DAG MED MASSE KOS


Brått var kvelden her. Hvor ble denne tirsdagen av? Flere som har følt det samme? Jeg startet dagen med husarbeid, før det bar avgårde til nok en time hos fysio'n. Og vet dere hva? Jeg har begynt å ta akupunktur på de muskelområdene jeg sliter mest med. Altså de som er mest anspente. Etter bare tre ganger føler jeg allerede bedring. Tenk om dette kunne fungert slik at jeg endelig kan bli flyttet over til opptrening av rygg. Det hadde virkelig vært noe. Jeg X fingrene.  

Som sagt har dagen bare flydd avgårde. Noen minutter etter jeg kom inn døren her hjemme stod venninnen min og hennes lille vakre sønn på døra. Vi hadde nemlig avtalt lunch-date idag. Heldigvis var jeg rutinert denne gangen og handlet inn igår slik at jeg slapp gjøre alt idag(noe som hadde vært typisk meg). Hihi! Lunchen falt i smak, så det var bra. Det er ikke hver dag jeg spiser pizza til lunch, så idag var et stort unntak. MEN det er sommer, og da skal man jo kose seg litt ekstra ikke sant?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ikke nok med at det ble pizza til lunch. Rett etter daten var det klart for nok en date. En mamma, søster- og tantebarn date. Så nå ligger jeg her mett som en dupp. Enda godt jeg skal jobbe litt imorgen. Nå skal kveldsroen senke seg i heimen her, de få timene som er igjen. En fin dag har det vært. Håper dere har hatt en fin dag også?

 

Linda♥

 • 27.06.2016, 19:49

KUNNE DENNE VÆRT NOE FOR DEG?


Etter mye frem og tilbake har jeg med litt tungt hjerte bestemt meg for å selge min Michael Kors 'Dillon' - Large'Croc Embossed Leather Tote. Grunnen for salget er rett og slett fordi den aldri blir brukt. Jeg falt pladask for den ved første øyekast en vårlig dag i New York for litt over et år siden. Den hadde noe litt spesielt. Noe litt utenom det vanlige. Ihvertfall iforhold til alle de andre Michael Kors veskene de fleste av oss kjenner så godt til. 

Vesken ble kjøpt i en av Michael Kors sine hovedbutikker i New York, nærmere bestemt den som ligger i Madison Avenue. Som sagt ble den kjøpt for litt over et år siden, men den fremstår idag som ny. Jeg kan nok telle på en hånd hvor mange ganger den har blitt brukt. Ny pris i butikk den gang var ca. 4000,- Ønsket pris ved salg er 2000,- En veldig fin pris for en veldig fin veske. Hihi!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så spørsmålet mitt er da om denne kunne vært noe for deg? Den trenger sårt et nytt hjem hos ei jente eller ei dame som vil bruke den. En sommergave til deg selv kanskje? Jeg sender vesken med postoppkrav. Det vil si at du som mottaker får pakken utlevert av Posten mot betaling. Posten overfører betalingen til min konto - trygt for både deg og meg. Kontakt meg gjerne på innbox her inne eller via e-mail. Så trenger jeg vel egentlig ikke å si at jeg kun ønsker seriøse henvendelser, men der sa jeg det brått allikevel. 

Ha en fortsatt fin kveld dere som titter innom!

 

Linda♥

 • 26.06.2016, 18:59

DET GIKK IKKE HELT SOM PLANLAGT...


God søndag kveld dere! Håper dere hadde en fin lørdag igår? Som jeg skrev til dere igår så skulle jeg i bursdag. Jeg hadde en super kveld fra start til slutt, og jubilanten koste seg masse(noe som igrunn er det viktigste). Været var med oss hele kvelden, så vi satt alle samlet ute i hagen under et partytelt. Mat og snacks ble servert, noe disse jentene er kjente for. De er alltid like flinke til å stille istand til fest. Alle hjelper til og det er så herlig å se. 

Selv om kvelden igår var super, har den vært helt forferdelig idag. Etter en prat med min kjære ble vi enige om at jeg skulle ta det ganske med ro. Tenke litt på helsa for å si det sånn. Jeg gjorde nettopp dette. Hadde praten i bakhode hele kvelden. Konsumeringen av alkohol kuttet jeg betraktelig ned på, men det var et eller annet som ikke skulle klaffe denne gangen. Ting gikk virkelig ikke som planlagt med andre ord, noe som har resultert i en sengeliggende Linda i hele dag. Typisk! Jeg følte meg fin i hele går kveld/natt, så jeg forstår det bare ikke. Merkelig. Det viser hvor skummelt alkohol kan være. At man aldri helt vet hvordan kroppen kommer til å reagere. 
Bildekollasjen over er laget med noen mobilbilder jeg tok i løpet av kvelden(kamera mitt fikk fri igår. Jeg tørr rett og slett ikke ha det med ut på byturer).Til tross for en dårlig form idag er jeg veldig glad jeg fikk oppleve gårsdagen. En sommerkveld slik som den vi hadde igår er det dessverre så alt for få av, så slike kvelder lagres som minner for livet. Jeg føler meg heldig som har så mange fine jenter rundt meg. 

Nå skal resten av kvelden tilbringes i sofaen med enda flere episoder av Pippi Langstrømpe. Hihi! Nyt resten av søndagen. Imorgen er det brått en ny uke.

 

Linda♥

 • 25.06.2016, 11:56

READY FOR TONIGHT'S WHITE PARTY


God lørdag alle sammen! I skrivende stund skinner sola fra himmelen her i Fredrikstad. De siste dagene har vært forferdelig gråe og triste, og for meg som blir "værsyk" passer grått vær alltid dårlig. Hihi! Det er ekstra gøy at solen skinner idag, for ikveld skal jeg nemlig i bursdagSøsteren til en veldig god venninne av meg fylte år for litt siden, så ikveld er det hennes kveld. At jeg ble invitert var ingen selvfølge, så det setter jeg utrolig pris på. Jeg har vært litt sammen med henne og hennes venninner tidligere, og vi har det alltid like gøy. De er noen år yngre, og det merkes, men på en veldig positiv måte. Det får meg til å mimre tilbake til tiden jentegjengen min og jeg hadde våre glansdager. Virkelig en fin tid♥ 

Jubilanten har valgt tema for kveldens feiring, og som dere sikkert har skjønt er temaet white-party. Jeg har alltid likt temafester, så "utfordringen" tok jeg på strak arm. For litt siden kjøpte jeg en offshoulder-kjole som jeg egentlig hadde tenkt til å spare til ferien i Croatia, men med mangel på hvite klær i garderoben må den innvies tidligere enn planlagt. Jeg får bare håpe den holder seg hvit ut natten, hvis ikke er det enda godt det finnes VanishSom tilbehør har jeg valgt rødt, rett og slett for å sprite opp litt. Kveldens sko er enda ikke bestemt, men jeg lurer på om jeg kjører hvite sneakers. Komfort fremfor alt, eller hva? Hihi....

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Frem til kvelden skal jeg bare slappe av. Og vet dere hva? Jeg var så heldig å få Pippi Langstrømpe - Hela TV-serien igår. Altså ikke filmene, men de kortepisodene som vises på TV innimellom. Som jeg nevnte igår var vi en liten tur i Sverige på litt grensehandling. Min kjære er ganske glad i å kjøpe filmer, noe som ikke er meg imot når jeg får med meg en slik skatt hjem. Virkelig barndomsnostalgi. 

Har dere noen gøyale planer for kvelden? Håper uansett den blir strålende. Nyt sommeren, regn eller sol. Den forsvinner dessverre så alt for fort. 

 

Linda♥

 • 24.06.2016, 21:13

IDAG HAR JEG BLITT NY


God kveld dere! Hvor har denne fridagen blitt av sier jeg bare. Jeg hadde tre ting på agendaen, og vips så var det kveld. Planlegging er tydeligvis ikke min sterkeste side om dagen. Jeg tror jeg har bedre tid nå når jeg er deltidssykemeldt, men brått da så skal alt gjøres de dagene jeg har fri som jeg ikke rekker ellers. Regner med flere kjenner seg igjen der?

Men, over til det jeg skulle skrive om. Jeg har nemlig vært hos frisøren idag. Hurra! Sommerklippen ble utført, noe som virkelig var på tide. Jeg har brått ikke vært hos frisøren siden November ifjor. Før klippen la frisøren min inn masse lyse striper. Baylage som det heter. Denne stripe-metoden er utrolig kjekk, ihvertfall for de som er ganske mørke i håret. Stripene blir lagt slik at de starter litt lenger ned fra selve hårfestet, noe som gir mindre ettervekst. Det er sikkert derfor det går så lang tid mellom mine frisørbesøk. Penger spart, for det koster jaggu skjorta. Hihi! Uansett, det var virkelig på tide, så nå er jeg klar for å la solen gjøre jobben i Croatia slik at jeg blir enda litt lysere. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA FØR

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
ETTER

Kjempefornøyd ble jeg ihvertfall, som alltid. En mykere tone i håret + bort med slitte tupper gjør at det ser veldig sunt ut. I tillegg til klipp og striper ble manken tynnet ut massivt. Jeg har nemlig en hårmanke uten like. Jeg føler meg brått noen kilo lettere nå. Hehe! 

PLEIER DERE Å TA SOMMERKLIPPEN?

Nå har roen endelig senket seg i heimen her, og fredagskvelden nytes. Jeg har brått fri imorgen, og skal i bursdag til en venninne noe jeg gleder meg veldig til. Håper dere har hatt en stressfri dag. Nyt resten av denne fredagskvelden, så blogges vi mer imorgen. 

 

Linda♥

 

 • 22.06.2016, 20:36

JEG HAR FUNNET DET SOM PASSER MEG BEST - HAR DU?


Når jeg jobbet på REMA 1000 var igrunn antrekk aldri noe tema. REMA-uniformen skulle på okke som, sånn var det med den saken. For min del passet dette ganske bra, for de var komfortable. Når jeg startet å jobbe i CUBUS ble saken en helt annen. Så glad i klær og mote som jeg er ville jeg ha det nyeste nye, og gjerne det som satt trangt og godt. At det gikk utover magen og ikke minst hvordan jeg pustet når jeg var på jobb, det var ikke så nøye. Det viktigste var jo å se bra ut. Men når magen får vondt, bør det ikke lyse en varsellampe? 

Etter en del år i klesbransjen vil jeg nå si jeg har kommet til det punktet at komfort går foran alt annet. Mange forbinder komfort med kjedelig, så idag tenkte jeg å vise dere et antrekk som er løst og ledig, men samtidig ganske kult(etter min mening). Vi har jo selvfølgelig alle forskjellig stil, men poenget mitt er at komfortable plagg absolutt ikke bør være kjedelige, snarere tvert imot. Det beste er uansett å kunne puste ordentlig godt med magen når man er på jobb(som faktisk er utrolig viktig), noe jeg vet flere sliter med i stresshverdagen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva syns dere? De vide stoffbuksene er en av sommerens musthave, og kommer i alle farger og mønstre. I loooove it! Garderoben min består av flere slike. Noen ensfargede og noen med mønster. Deretter er det bare å mikse overdeler og lage forskjellige antrekk. Antrekket idag er uten tvil min store favoritt, og med min favoritt olajakke og solbriller løftes antrekket ytterligere. Jeg håper disse buksene har kommet for å bli, for jeg har uten tvil funnet det som passer meg best. Og det beste av alt; null magevondt og pustebesvær. 

Mitt råd til alle dere jenter og damer der ute er at dere må tørre å være litt vågale. Rett og slett tørre å prøve noe nytt. Som oftest fører det med seg positive overraskelser, akkurat slik jeg opplevde det da jeg fant ut at komfortable klær kan være så mye mer enn bare komfortabelt. 

 

Linda♥

 • 21.06.2016, 19:38

KRONISK HELSE+UTENLANDSREISE? DETTE BØR DU VITE


Årets store reise-sesong er over oss, nemlig sommeren. Å reise for min del kan by på utfordringer om jeg skulle være så uheldig. Tvitvi og spytt tre ganger, så har jeg faktisk vært så heldig at jeg har slippet unna alt som heter sykehus og behandlinger i utlandet, men jeg kan jo aldri være sikker. Hvert eneste år tar jeg derfor forhåndsregler før jeg skal ut å reise, og idag tenkte jeg å dele mine topp 4 tips med dere. Jeg vet jeg gjorde noe liknende ifjor, men brått når jeg ut til noen andre enn jeg nådde ifjor, så om det kan være til hjelp blir jeg veldig glad.

DETTE BØR DU VITE

1. Sjekk alltid at reiseforsikringen er aktiv. Jeg har reiseforsikring i Sparebank 1 som dekker det aller meste, men det viktigste for meg er at den blant annet dekker utgifter ved sykdom og ulykker, avbestilling ved ulykke eller uventet sykdom og ikke minst hjemreise ved sykdom. Hvert år reiser mange nordmenn uten reiseforsikring, noe som er ganske uforståelig i mitt hode. 

2.  Har dere Europeisk Helsetrygdkort? Ikke? Dette kan absolutt være kjekt å ha i tillegg til reiseforsikringen. Dette er noe alle som er medlem av folketrygden i Norge har rett til å få. Man trenger altså ikke å være kronisk syk for å få dette. Helsetrygdkortet gir dere rett til dekning av nødvendig medisinsk behandling ved sykehus og/eller hos behandler som er tilknyttet det offentlige helsevesenet i det landet dere oppholder dere i. Dere har rett til dekning på samme vilkår som landets innbyggere. Altså man betaler det samme som landets innbyggere, noe som er ganske gunstig med tanke på hva det ville kostet uten dette kortet. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3. Etter mange år med en kronisk helse har jeg truffet på ting underveis som jeg har fått dokumentasjon på. Alt fra generelle ting som hvilken sykdom jeg har, til litt mer innviklede saker som medisiner jeg reagerer på. Forklar til fastlege her hjemme, eller eventuell lege ved sykehus hva dere ønsker å ha på papir. Dette papiret oppbevares på et trygt sted, slik at det lett kan finnes frem hvis nødvendig. 

4. Sist men ikke minst må jeg tipse dere om et produkt som heter Probiotika. Dette produktet er kapsler som inneholder levende melkesyrebakterier, noe som er veldig bra for fordøyelsen og tarmfloraen. Noen av dere tenker kanskje at magen deres er frisk? Den kan allikevel trenge ekstra melkesyrebakterier slik at den blir bedre rystet mot ukjente bakterier som man garantert vil støte på ved å oppholde seg i utlandet. Tenk så kjedelig hvis den kroniske helsetilstand er fin, men magebesvær ødela ferien. Jeg sverger ihvertfall til dette produktet, og er overbevist om at grunnen til at jeg på reisefot med kun en tynntarm aldri har opplevd magebesvær. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som dere ser på bildene har min kjære og jeg en liten pass-veske/dokumentveske. Virkelig en kjekk liten sak hvor vi får oppbevart alt av det nødvendige. 

Jeg håper jeg ga dere noen nyttige tips. Jeg har ikveld før jeg begynte å skrive til dere klikket hjem et nytt helsetrygdkort, noe som var det siste på listen før årets ferie. Skulle dere lure på mer angående dette kortet legger jeg ved en link her. God sommer og ikke minst god reise.

 

Linda♥

 • 20.06.2016, 20:09

BLE DU DEN HELDIGE GIVEAWAY-VINNEREN?


Kjære vene så gøy denne giveawayen har vært! Det har stadig vekk tikket inn nye påmeldte. Det er tydelig at makeupprodukter frister dere, og jeg skjønner dere godt. Det hadde fristet meg også. Men hva er det som er mer gøy enn å motta? Jo det er nettopp det å kunne å gi. Jeg har nå trukket den heldige vinneren. Og ja, jeg har faktisk trukket lapp. Skikkelig old fashion. Hihi! Så, drumroll please...

VINNEREN BLE IRENE SANDMOEN!

- Hipp hurra og gratulerer så mye! Jeg kontakter deg innen kort tid slik at vi får ordnet med sending av pakken. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fortvil ei dere som ikke var heldige denne gang. Jeg kommer til å ha flere giveaways i fremtiden, så her gjelder det å følge med. 

 

Linda♥

 • 19.06.2016, 20:42

5 TING JEG SER FREM IMOT DENNE SOMMEREN


Sommeren 2016 er endelig her, og jeg, som i likhet med så mange andre, føler at man våkner ordentlig til live igjen. Jeg får lyst til å gjøre saker og ting. Ja, jeg får rett og slett en ny giv. Jeg elsker det. Egentlig skulle jeg ønske vi hadde sommer hele året, men da hadde jeg kanskje ikke satt like stor pris på den. Hva tror dere?

Denne sommeren er det litt av hvert som skal skje, men den blir langt ifra hektisk akkurat slik en sommer bør være. Jeg tar ferie tre uker i juli. Disse tre ukene skal brukes til oppladning og masse hygge, så det eneste jeg gjør nå er å X fingrene for at formen holder seg slik at jeg får max ut av det hele. Jeg har valgt ut 5 ting jeg ser frem imot denne sommeren som jeg nå tenker å dele med dere. So here it goes!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

5 TING JEG SER FREM IMOT DENNE SOMMEREN

1. Jeg ser virkelig frem imot den følelsen jeg alltid får den dagen jeg drar fra jobb vitende om at nå er det ferie. Denne følelsen er bare helt fantastisk. I år blir det kanskje litt rart siden jeg jobber mindre, men jeg tipper følelsen dukker opp uansett. Jeg håper ihvertfall det.
 

2. Noe jeg virkelig gleder meg til er å tilbringe 3 uker fri med min kjære. Rett og slett pleie kjærligheten. Selv om vi er flinke til å sette av tid til dette i hverdagen, blir det noe helt annet når vi har fri. Fri til å gjøre hva vi enn måtte ønske. Ifjor fikk vi bare en uke fri sammen, og det var alt for lite. Så tre uker iår, det skal bli godt. 

3. Årets sommerfest går av stabelen 2. Juli. Ett vennepar arrangerer hvert år en kjempefest ute i hagen sin med grilling og live band. De siste årene har denne festen falt på datoer som ikke har passet for oss, men i år klaffet det endelig. 

4. Årets ferietur er bestilt. Som jeg allerede har nevnt for dere går ferden til Croatia med et vennepar. Jeg gleder meg som ei lita jente til å komme ned til sol og varme. Varmen gjør noe med kroppen min som er helt utrolig. Sikkert fordi den slapper helt av. 15. Juli, kom kom kom. Hihi!

5. Sist, men ikke minst gleder jeg meg til å reise på tur til sommerhuset vårt i Sverige. Mitt ferieparadis. Dette stedet betyr så mye for meg at jeg har ikke ord. Jeg har så mange gode minner fra dette stedet, og flere skal det bli. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På bilde over ser dere årets sommerbok for min del. Denne har jeg så vidt begynt på, men jeg rekker aldri bli ferdig før vi reiser til Croatia, så den blir med. l lag med boken "Etter deg" skal jeg nok få mange fine timer på solsengen. Har dere lest noen av disse? 

- Hva er deres sommerplaner dette året? Tell me. Det er gøy å høre hva slags planer andre har?

 

Linda♥

 • 18.06.2016, 12:53

DET ER LOV Å SLIPPE ALT EN GANG IBLANT


God lørdag dere! Idag våknet opp til sol etter en god natts søvn. Etter gårsdagen tøffe start sluknet jeg før hode traff puta og sov faktisk helt til morningen. Dette er ingen selvfølge da jeg stort sett er oppe på toalettet hver natt. Det sier nok sitt om hvor utslitt kroppen og hjernen var etter en tøff påkjenning. Den koblet nok rett og slett ut, noe jeg ikke klager på. Den følelsen av å ha sovet en helt natt sammenhengende er god. Virkelig...

Idag har jeg allerede fått oppleve den store kontrasten fra ei anspent Linda igår tidlig, til en rolig og avslappet ei idag. Jeg startet dagen med en god frokost, før jeg faktisk sov litt frokost. Haha! Men det tror jeg trengs, for ikveld skal jeg nemlig møte en del venninner som er hjemme en sving fra Oslo. Vi skal kose oss masse, før turen går til byen hvor jeg har skaffet bord til oss. Ikveld er det også duket for den store IDYLL-festivalen her i Fredrikstad, så det må jo bli livatt. Noen av dere tenker at det kanskje er dumt av meg å ta en liten fest etter en tung dag som igår, men jeg mener jeg trenger det. Gode venner og hygge er den perfekte "medisinen" etter alt for mye tenkingen og grubling. Det er lov og ikke minst viktig å slippe alt en gang iblant, og bare være seg selv.  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er nå klar for å ta fatt på en ny dag. Gårsdagen er lagt bak meg, og jeg føler meg tilfreds med alt jeg fikk gjort. Virkelig godt å få ting på stell, akkurat slik jeg vil ha det og slik det skal være. 

BTW! IKKE GLEM Å MELD DERE PÅ GIVEAWAYEN JEG HOLDER GÅENDE AKKURAT NÅ. HER HAR DU SJANSEN TIL Å STIKKE AV MED MANGE AV SESONGENS MAKEUPNYHETER. VINNEREN TREKKES FØRSTKOMMENDE MANDAG. DU FINNER DEN HER.

Ha en strålende lørdag alle sammen. Det skal ihvertfall jeg. Today's gonna be a good day.

 

Linda♥

 • 17.06.2016, 18:12

IDAG HAR VÆRT EN TUNG DAG


Uff,ja! Virkelig... Jeg vet nesten ikke hvor jeg skal begynne. Men den påkjenningen en person opplever ved å skulle gå sykemeldt er virkelig noe jeg får kjenne på nå. Ikke nok med at jeg tok det store valget med å kutte ned på jobbingen, men alt skal bli gjort riktig. NAV, sykemeldinger, sykemeldingsgrad, ja dere skjønner greia.

Idag startet jeg dagen med å finne ut, av meg selv, at noe ikke stemte med utbetalingene mine. Men hvor feilen lå, det tok det virkelig tid å finne ut av. En telefonsamtale til NAV, ble brått til fire og timene fløy. Jeg måtte selvfølgelig også kontakte lønningskontoret til CUBUS for å få alt riktig. Frustrasjonen og påkjenningen over hele situasjonen vokste og til slutt kom tårene. Det er nemlig slik at jeg går deltidssykemeldt av en 72% stilling. Det er ikke som at jeg bare er sykemeldt 100%, for det hadde faktisk gjort alt så mye enklere. Jeg tror virkelig ikke noen forstår hvordan alt dette påvirker en person psykisk om ikke en har opplevd dette selv.

Når alt dette er sagt, så skal jeg faktisk gi skryt til NAV for all hjelpen de har gitt meg. Det eneste som er synd er all den informasjon man faktisk burde fått automatisk når man kommer i en slik situasjon jeg er i nå, den uteblir. Det fikk jeg erfare på den tunge måten idag. Uansett er jeg utrolig glad for at Norge har denne ordningen. Den er kanskje kronglete, men dog så nødvendig.

Så nå, når denne tungene dagen går over i kveldstimer skal jeg senke skuldrene, og rett og slett være glad for at denne hjelpen finnes. Samtidig føler jeg at jeg har lov til å være litt fornøyd med meg selv at det faktisk var jeg som fant ut at noe var feil. Takk Gud for at hjernen fortsatt fungerer som den skal, til tross for alt den har gått igjennom.

Håper dere har hatt en super start på helgen. Det fortjener dere.

Linda❤

 • 16.06.2016, 22:37

BIG SUMMER GIVEAWAY


Dagens innlegg kommer seint dere. Dagen idag har gått i ett, men det er jo noe som heter bedre seint enn aldri. Hihi! Anyways, siden sommeren endelig er her, føler jeg meg litt i det gavmilde hjørnet. Jeg har en stund gått og tenkt på at jeg har lyst til å ha en skikkelig stor summer giveaway hvor jeg velger en heldig vinner som stikker avgårde med en stor goodiebag. Idag fant jeg endelig ut hva jeg skulle jeg gjøre, og det ble slik:

- Jeg har samlet sammen en del produkter til dere. Litt negllakker, en mascara, eyelinere, ja dere skjønner greia. Skjønnhetsprodukter. Det er vel noe vi jenter aldri får nok av, så her er det bare å melde seg på. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- For å delta ønsker jeg at dere klikker dere inn på facebooksiden min, og liker den. Samtidig ønsker jeg også at dere følger meg på Instagram

- Legg igjen navn og E-mail adresse i kommentarfeltet.

- Vinneren trekkes førstkommende mandag, 20.06.

Jeg vil bare påpeke at dette ikke er reklame av noe som helst slag, bare min måte å vise at jeg setter pris på dere lesere. Skulle ønske jeg hadde en goodiebag til hver og enkelt, men det blir litt vanskelig dessverre. Heldigvis kommer det flere giveaways i fremtiden, så følg med. 

Ønsker dere alle en superfin start på sommeren 2016. Måtte den by på alt dere har ønsket dere. 

 

Linda♥

 • 14.06.2016, 20:52

ULCERØS COLLIT + RYGGPLAGER = SANT


Den siste tiden har jeg klaget litt dere og fortalt hvor mye jeg sliter med ryggen. Jeg har hanglet slik i et par år nå, noe jeg som den siste tiden har tæret skikkelig på humøret. Er det ikke det ene, så er det det andre sier jeg bare. Og når magen fungerer såpass fint som den gjør om dagen(tørr nesten ikke si det for å jinxe det), så er det typisk at plager andre steder tar overhånd. Uansett, noe måtte gjøres. Spørsmålet var bare hva. 

Jeg har over en lenger periode gått fast til en fysioterapeut, for å knekke og kna. Allerede hos han fikk jeg beskjed om at mange som lever med UC dessverre får ryggplager. Alt henger sammen med hvordan man er bygd opp innvendig. Jeg er jo ganske annerledes bygd opp innvendig kan du si, så beskjeden jeg fikk overrasket meg ikke, selv om jeg ble tatt litt på sengen. For hvem skulle vel trodd at rygg og mage henger sammen. Det hadde ikke vært i mine tanker ihvertfall. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I og med ryggplagene henger sammen med min kroniske helsetilstand stilte jeg min daværende faste fysio spørsmålet om dette ikke var noe jeg faktisk kunne få dekket. Altså behandlinger osv. Svaret jeg fikk skuffet meg, da det jeg sliter med ikke ble sett på som kroniske plager. Helt merkelig tenkte jeg da det faktisk henger sammen med min kroniske helsetilstand. Samboeren min fikk meg derfor til å bytte til en kiropraktor istedet. Rett og slett for å sjekke mulighetene. Jeg angrer ikke. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Selv om fysioterapeuten jeg brukte var helt super, følte jeg noe manglet. Kanskje at jeg ikke ble tatt helt på alvor på en måte. Kiropraktoren jeg kom til sendte meg direkte for å ta røntgenbilder. Dette for å utelukke eventuelle leddsykdommer/skader som også faktisk er ganske vanlige for de som lever med UC. Tenk at jeg har hatt denne sykdommen i 21 år, og at ingen noen gang før har bedt meg gjøre dette. Heldigvis så bildene fine, til tross for at jeg hadde en ekstra virvel i ryggen. Haha! Ingen ting overrasker meg med denne kroppen jeg har fått tildelt. Ryggplager med en ekstra virvel henger også sammen, så jeg er glad bildene ble tatt før videre behandling. 

Nå skal ryggen min bygges opp fra bunnen av. For den er intet annet en svak og skrøpelig. Deretter blir det henvisning til fysio med treningsprogram. Kanskje jeg endelig kan få en bedre hverdag. Jeg håper så inderlig.

 

Linda♥ 

 • 13.06.2016, 20:02

ET ÅR HAR GÅTT


- Et år har gått siden jeg klikket meg inn på blogg.no og laget meg min helt egen blogg. Lysten etter å skrive, dele livserfaringer og interesser tok til slutt overhånd. Jeg bega meg ut på usikker grunn, noe som var både spennende og litt skummelt. 

Herlighet sier jeg bare! Hvor har det siste året blitt av. Ett år har gått allerede siden jeg skrev mitt aller første innlegg, da under det gamle bloggnavnet mitt lindahansen88.blogg.no. Det var uten tvil litt skummelt å skulle åpne seg om noe så personlig som min kroniske helsetilstand. Samtidig følte jeg det liksom som et lite kall, hvor jeg bare følte jeg måtte. Måtte i den forstand at jeg følte jeg kunne hjelpe. Hjelpe noen andre som kanskje befant seg i liknende situasjon som jeg har vært og fremdeles er i. En slags terapi for meg selv var jeg også overbevist om at det kom til å bli, noe jeg heldigvis ikke tok feil av. Det er godt å dele, og ikke minst godt å få tilbakemeldinger av dere som er innom og leser. Jeg setter stor pris på hver og en av dere. Det skal dere vite.

(Bilde tatt av fotograf Kjell S. Stenmarch til intervjuet for GatemagaZinet)

Ganske tidlig etter jeg startet å blogge tok jeg et valg om å stille opp til intervju i den lokale gratisavisen til Fredrikstad, ByAvisa. Litt seinere ble jeg kontaktet av GatemagaZinet, hvor jeg igjen stilte opp til nok et intervju. Dette var noe som virkelig var utenfor min komfortsone, men som jeg idag ser tilbake på med stolthet. Intervjuet jeg hadde med Gatemagazinet kan dere lese her.


(Fotograf Kjell S. Stenmarch)

Ja, så nå sitter jeg her da. Et år seinere. Et år siden det hele startet. Jeg har ingen planer om og slutte å blogge, rett og slett fordi jeg elsker det. Jeg håper dere vil fortsette å følge meg på min bloggreise. Jeg kan love dere at jeg fortsetter i samme stil som før, noe jeg håper faller i smak. Jeg er uansett åpen for innspill om det er noe dere savner her inne. Rop gjerne ut. Det setter jeg bare pris på. 

Nå skal en trøtt og sliten sjel slappe av resten av kvelden. Det tar på å være i bryllup sier jeg bare. Hihi! Ønsker dere en fortsatt fin kveld, så blogges vi garantert mer imorgen. 

 

Linda♥

 • 12.06.2016, 16:04

LENGE LEVE KJÆRLIGHETEN


For en dag vi hadde igår! Jeg våknet spent på hva den kom til å tilby. Igår stod nemlig bryllup nr. 4 på agendaen, men jeg gledet meg ikke noe mindre av den grunn. Jeg elsker bryllup og det å feire kjærligheten. Det at to mennesker tar det store steget om å inngå ekteskap er uten tvil noe av det flotteste jeg vet. Det er stort. 

Jeg tenkte å dele bildene jeg tok igår med dere, da de taler ganske greit for seg selv. Sola skinte, noe som selvfølgelig la stemningen for dagen. En dag som ble helt fantastisk. Fantastisk både for oss som gjester, og ikke minst for brudeparet. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjære vakre brudepar, kjære gode venner. Jeg har valgt et ord jeg føler passer til dere. Et ord som beskriver dere som par og som mennesker. Dere er unike. Ja, dere er det. Rett og slett fordi dere er gode tvers igjennom. En godhet som vi rundt dere er så heldige å få oppleve og være en del av. Kjærligheten dere har for hverandre, og ikke minst for deres vakre baby Leah er sterk. Den binder dere sammen i et liv fylt med trygghet og varme. Jeg er sikker i min sak når jeg sier at dere om 50 år fortsatt holder koken. Dere er unike, og deres kjærlighet for hverandre er unik. 

Nå starter et nytt kapittel i deres liv. Et kapittel jeg er sikker på dere vil omfavne med åpne ermer. 

Tusen takk for at vi fikk ta del i dere store dag. En dag som var intet annet enn fantastisk. 

 

Linda♥

 • 10.06.2016, 11:35

IDAG "SMELLER" DET!


God fredag dere! Regner med det er mange som er klare for helg? Det er ihvertfall jeg. Imorgen er det nemlig klart for nok et bryllup. Bryllup nummer 4, og dermed det siste for iår. Å feire kjærligheten er noe jeg elsker, så jeg klarer nesten ikke vente til imorgen. Regner med det er to stk. personer som er veldig spente nå. Hihi! 

Men før den tid skal det "smelle" ganske greit på jobb. Idag er det duket for den store BIG SMILE DAY'en som CUBUS kjører 3 ganger i året. Klokken to er jeg på plass i kassen, og kommer til å få med meg hele kveldskjøret frem til vi stenger klokken åtte. -30% på alt av klær er poppis blant folket, så her blir det tut og kjør. Hehe! Det er alltid like spennende om vi klarer fjorårets tall. Så X gjerne fingrene for oss. 

Før en hektisk dag på jobb lader jeg nå opp i sofaen med min favorittfrokost. Havregrøt med blåbær og jordbær. Har dere forresten smakt de Belgiske jordbærene som er på markedet nå? De er supergode. Bare et lite tips til helgekosen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha en strålende start på helgen da dere! Så blogges vi mer imorgen. Jeg kommer nemlig til å være slakt etter dagens arbeidsvakt. Hihi! 

 

Linda♥

 • 09.06.2016, 20:35

JEG ER INGEN STOR BLOGGER, MEN


Innlegget jeg skrev til dere igår, er ett innlegg av den typen det ligger mye tanker bak. Tanker om hvordan det skal settes opp, og ikke minst hvordan det skal skrives uten at det hele blir feil. Det er viktig for meg å skrive så lettlest som mulig slik at alle dere sjeler der ute forstår hva jeg mener og hvor jeg vil hen. Å skrive om den kroniske helsetilstanden er faktisk ganske vanskelig, rett og slett fordi det er et såpass sårt tema for, dessverre, så alt for mange. 

Jeg skriver dette til dere nå, for jeg vil at dere skal vite hvor seriøst jeg tar dette. Jeg innrømte til dere igår at jeg postet innlegget som et lite rop om oppmerksomhet, noe jeg var litt skeptisk til fordi jeg var redd for at enkelte kunne tatt dette feil, og vridd om på det hele. Jeg ville sette fokus på temaet, og ikke på meg som enkeltperson. Heldigvis virket det som mange av dere forstod hvor jeg ville hen, da den ene fine kommentaren etter den andre tikket inn. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette innlegget er rett og slett en takk til dere som alltid kommenterer og sprer glede her inne på min blogg. Jeg er ingen stor blogger, men jeg har fått en gruppe faste lesere. Snille lesere. Dere gjør at jeg vil fortsette å dele min reise her i livet, så jeg håper virkelig dere vil følge meg videre. Og tenk, nå er det snart ett år siden jeg startet denne bloggen. Hei, hvor tiden flyr!

 

Linda♥

 • 08.06.2016, 21:00

JEG SKULLE ØNSKE FLERE FORSTOD


"Det er tungt når man føler at så få forstår"

Den siste tiden har jeg sittet med litt blandede følelser. Følelser rundt meg og min sykdom, og ikke minst valg som har blitt tatt. Utad ser jeg ut som en sunn og frisk jente, mens faktumet er at innvendig er jeg ganske så annerledes. Livet med Ulcerøs Collit og en tykktarm mindre i systemet har bydd på mange nedturer. Nedturer jeg idag kan se på som en milepæl i livet som heldigvis har gjort meg sterkere enn jeg trodde jeg kunne bli.

Dessverre dukker gamle følelser opp inni mellom. De blandede følelsene av at ingen forstår hvordan jeg faktisk egentlig har det. Ja, magen fungerer relativt bra om dagen(noe som absolutt ikke er selvfølge), men det er ingen som egentlig ser meg. Min samboer og de nærmeste i familien er mine viktigste støttespillere i hverdagen, men jeg skulle ønske jeg hadde noe mer. Noen andre. Jeg har gode venninner som stiller opp(noe jeg utrolig takknemlig for). Allikevel føler jeg at noe mangler. Jeg skulle så ønske at flere forstod. At flere friske mennesker faktisk forstod hvordan et liv med en kronisk lidelse fungerer. Hva det innebærer rett og slett. "Usynlige" sykdommer er noe som mange mennesker tenker ikke er så ille, men tro meg når jeg sier at det er som regel de som er verst. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dere tenker kanskje at dette innlegget er et rop om oppmerksomhet, og jeg kan si ærlig at ja det er det. Jeg søker oppmerksomheten til de som ikke forstår oss med "usynlige" kroniske lidelser. Samtidig velger jeg å stå opp for meg selv og så mange andre og si at vi som regel ikke søker medfølelse, men heller forståelse. Jeg vet med meg selv at jeg har så mye godt rundt meg at det er igrunn ikke synt på meg. Jeg trakk et uheldig lodd her i livet. Sånn kan det gå. Det nytter ikke å gå rundt og synes synd på meg selv, noe jeg tipper svært få med mange års sykdom gjør. 

Huff! Nå ble det mye tanker på en gang her. Det er godt å ha en blogg å kunne skrive på. Det hele blir jo som en dagbok, bare at den er offentlig. Jeg håper ihvertfall at mennesker i fremtiden får mer lære innenfor temaet kroniske lidelser. Kanskje på den litt mer brutale måten, altså ikke bare via bøker. Jeg tror det er dette som må til for at kanskje flere vil sitte igjen med litt mer forståelse enn det de gjør i den "perfekte" verden vi lever i idag. 

 

Linda♥

lindahansen

Livet med en kronisk helsetilstand betyr veldig uforutsigbare dager. Her på bloggen vil jeg dele min hverdag og ikke minst mine interesser. For kontakt: hansen.linda88@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits