• 31.07.2016, 16:17

LIVET ER SÅ UTROLIG SKJØRT


Livet er til for å leve og dyrke positive ting, men for så mange har dette lett for å gå i glemmeboken. Man henger seg opp i ekstra kiloer her og der(ja, meg inkludert), den dumme kvisa som dukket opp i løpet av natten og det verste av det verste så virker det som at det nesten har blitt en "trend" å rakke ned på andre. En "trend" jeg absolutt IKKE har noe til overs for. Hva skjedde med å løfte hverandre opp istedet for å rakke ned? 

Tittelen og innholdet i dette innlegget kom til meg etter fredagens bursdagsfeiring. Lite ante jeg hva denne bursdagsfeiringen hadde å by på litt utpå kvelden. Det var et sekund jeg ble sittende alene det skjedde. En jente jeg aldri før har møtt satt seg ned ved siden av meg og spurte om navnet mitt var Linda. Ja svarte jeg, og så var praten igang. Jenta som strakk ut en hånd denne kvelden hadde blitt tipset av bursdagsbarnet om å lese bloggen min og ta en prat når vi faktisk skulle på samme sted. Det viste seg at lillesøsteren til denne jenta fikk diagnosen Ulcerøs Collit for ca. et år siden. Jenta forteller videre om en kjempeaktiv og energisk lillesøster som brått fikk livet snudd på hode. En ting som er likt for alle som opplever noe slikt er alle spørsmålene som dukker opp. Spesielt innad i en familie. Lite visste denne familien om Ulcerøs Collit, noe som dessverre gjelder for så alt for mange.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det ble ganske så tydelig for meg at denne jenta stod lillesøsteren sin utrolig nær etterhvert som praten gikk. Jeg tror vi brått satt for oss selv i tre kvarter. Vi enset rett og slett ikke festen rundt oss. Det store spørsmålet kom om ting noen gang kom til å bli som før. Hun stilte spørsmålet rett ut, men svaret jeg ga var nok ikke helt det hun håpet på. For når en kronisk lidelse oppstår blir dessverre ting aldri helt som før. Ikke for personen det gjelder eller de nærmeste rundt. Videre fortalte jeg om hvor viktig det er å ta vare på de gode dagene. Det er disse dagene som holder en oppe når det stormer som verst. Tårene kom og brått satt vi der begge to med våte øyne. Det var sterkt for henne å høre, og ikke minst sterkt for meg å se. 

Jeg håper denne jenta fikk litt ut av praten vår. Det gjorde ihvertfall jeg. Igjen fikk jeg en påminnelse om hvor skjørt livet er, og hvor viktig det er å leve nuet. Jeg ønsker lillesøsteren hennes alt godt. Måtte livet by på masse fint, til tross for den uventede diagnosen som så brått dukket opp♥

 

Linda♥

 • 30.07.2016, 20:41

HAR DERE NOEN SPØRSMÅL?


Da har dere ihvertfall muligheten til å stille disse nå. Jeg regner med det er flere av dere som sitter inne med noen spørsmål dere kunne tenkt dere å stille meg? Jeg håper ihvertfall det. Hihi!  

I juni iår hadde bloggen min 1-års dag, og på dette året må jeg si jeg har lært mye, og ikke minst så har jeg kommet i kontakt med så mange fine mennesker. Som jeg har sagt før så er jeg ingen stor blogger, men jeg føler jeg har fått en liten hærskare av faste lesere, så denne spørsmålsrunden er for dere. Lurer dere kanskje på noe angående helsen min, kjærlighetslivet, mote, ja you name it, nøl ikke med å legge igjen en liten kommentar i kommentarfeltet. Ingen spørsmål er dumme bare så jeg har sagt det. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- JEG HOLDER DENNE SPØRSMÅLSRUNDEN GÅENDE FREM TIL MANDAG. ALTSÅ FØRSTKOMMENDE MANDAG. DA LAGER JEG ET OPPSUMMERINGSINNLEGG SLIK AT DERE ALLE KAN LESE BÅDE SPØRSMÅLENE OG SVARENE SOM HAR KOMMET INN.

Da gjenstår det bare å ønske dere en herlig lørdagskveld videre. Her i heimen er det totalt avslapning, noe jeg kjenner er helt innenfor etter en uke som ble en smule mer hektisk en planlagt. 

 

Linda♥

 • 29.07.2016, 13:09

OUR NEW BEDROOM


God fredag dere, og ikke minst god helg. Gårsdagen ble sein, men så utrolig hyggelig. En lettere trøtt jente våknet idag tidlig og fant ut at hun pent måtte sove litt til. Jeg var uansett veldig glad over å våkne i vår seng og ikke i en hotellseng i Oslo, med tanke på at vi skal i dobbel-bursdag til to venninner ikveld. 

Ja, og når det kommer til dette med seng og soverom så lovet jeg dere bilder av det "nye" soverommet vårt. Den grusomme og masete blomstertapeten er borte, og jeg er så fornøyd. Fargevalget var det faktisk min kjære som stod for. Godt valg sier jeg bare. Jeg hadde nok valgt en mørkere nyanse om jeg hadde stått der alene i butikken, så jeg er veldig glad han var med. Det rare var at når tapeten forsvant bak malingen ble brått veggen litt tom, så dere skal ikke se bort ifra at vi investerer i en sengegavel etterhvert. Dessverre er jo dette så utrolig dyrt, så før noe slikt kan kjøpes, må det spares. Hihi! Jeg er uansett så fornøyd med at den grusomme tapeten er borte at jeg klarer meg fint uten denne sengegavelen en stund. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Hva syns dere?

Som dere ser liker jeg det enkelt og rent, uten for mye dill dall. Dette er med på å skape en god atmosfære noe jeg mener er veldig viktig når det kommer til et soverom. Slik vil jeg ha det, men dette er jo selvfølgelig smak og behag. Det er viktig å finne det som passer for deg eller dere. 

Ønsker dere en herlig dag videre. Nå må jeg straks komme meg avgårde. Jeg skal nemlig sitte barnevakt for min vakre lille nevø. Gjett om jeg gleder meg. 

 

Linda♥

 • 28.07.2016, 16:26

DAGSTUR I SOLEN


God torsdag dere! I skrivende stund sitter min kjære og jeg i bilen på vei til Oslo. Her om dagen avtalte vi å møte et vennepar til litt mat og hygge. Jeg velger å tro solen skinner for anledningen. Virkelig som bestilt. Litt ekstra hyggelig er det jo når været er fint, og spesielt når vi skal være på Aker Brygge.

Matvrak som jeg er gleder jeg meg selvfølgelig til en godt måltid. Restauranten er valgt og bordet er booket. Valget falt på Delicatessen. Tapas passer perfekt nå kjenner jeg, etter som jeg faktisk er litt matlei etter ferien i Croatia.

Titter egentlig bare innom for å fortelle om dagens planer og ikke minst ønske dere en flott dag videre. Håper dere har fint vær idag også?

Vi blogges mer imorgen. Da lover jeg dere bilder fra oppgraderingen av soverommet.

Linda❤

 • 27.07.2016, 21:38

- LINDA GJØR TING HUN EGENTLIG IKKE KAN


God kveld dere! Kjære vene hvor unna de to siste dagene har gått. Jeg bråbestemte meg nemlig på mandag kveld om at veggen bak sengen MÅTTE males. Faktisk så har den irritert meg helt siden vi tok over leiligheten for snart fire år siden. Ja, det tok bare fire år før jeg tok initiativ. Hehe! Slike saker er virkelig ikke min greie, ergo : Linda har gjort ting hun egentlig ikke kan. 

Igår ble maling kjøpt inn og påført veggene. Det måtte hele tre strøk til før den fæle tapeten med blomstermønster forsvant, men gud så fint det ble. MEN når dette var gjort fant jeg brått ut at de gamle nattbordene med matchende kommode ble feil på grunn av fargen. På morningen idag la jeg de derfor ut til salg, og gjett om jeg ble glad da alt ble solgt på null komma niks. Min kjære duret da avgårde å kjøpte nytt, og det var vel igrunn da den tyngste jobben startet. Skru opp flatpakkede esker er vel igrunn noe ingen liker tror jeg. Det gikk med både litt blod, masse svette og nesten noen tårer, men vi ble ferdige. Under ser dere bilde av veggen jeg gikk løs på. Mer bilder kommer når jeg har fått skiftet gardiner. Det orket jeg rett og slett ikke etter en slik to dagers. Hihi!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I skrivende stund ligger jeg som slakt på sofaen med et glass rødvin(En aldri så liten belønning følte jeg var på sin plass). Her skal jeg ligge resten av kvelden før jeg ganske sikkert kommer til å stupe i seng på det "nye" soverommet. Regner med ekstra søte drømmer inatt. 

- Håper dere har hatt en fin dag?

 

Linda♥

 • 26.07.2016, 21:40

FØLELSEN AV Å FÅ OPPLEVE ET HELT NYTT HOTELL


Da vi booket vår sommerreise igjennom Star Tour var vi alle fire ganske skeptiske. Skeptiske siden det kun lå "modell-bilder" ute på siden demmes. Vi har vel alle hørt X antall skrekkhistorier om hoteller som virkelig ikke oppfyller forventningene ut ifra bilder og info. På hjemmesiden til Star Tour stod det skrevet at hotellet startet en total renovering i 2015, så vi tenkte som så at hvor ille kunne det egentlig være. Et nyrenovert hotell måtte jo være flott. Eller? 

Joda, det var flott. Og det er igrunn bare forbokstaven. Hotellet som bærer navnet MEDORA AURI - Family Beach Resort er et av det flotteste hotellet jeg noen gang har bodd på. Jeg er så heldig at jeg har vært en del ute å reist, men med ganske store kontraster når det kommer til hoteller. Det var derfor utrolig gøy å få oppleve noe så fantastisk. Følelsen av å bo et helt nytt hotell som kun hadde vært åpent i en måned, den var ganske spesiell. Veldig gøy! Igår lovte jeg dere et aldri så lite bildedryss av dette paradiset som ligger i Podgora, Croatia. So here it goes! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Flott ikke sant? Jeg føler meg så heldig som har fått oppleve dette hotellet og ikke minst stedet. Jeg drømmer meg allerede tilbake. Hvem vet... Kanskje vi reiser tilbake en gang. Det hadde ikke vært meg imot ihvertfall. 

- Har dere hatt noen flotte opplevelser så langt i sommer?

 

Linda♥

 • 25.07.2016, 12:27

JEG VILLE VÆRE DEN BEST MULIGE VERSJONEN AV MEG SELV


Nå er det lenge siden jeg har vært her inne å blogget. Eller lenge og lenge... Det føles ihvertfall ut som en evighet siden. Vi kom hjem fra Croatia på ferdag, etter et fantastisk opphold i byen Podgora. Dagene bare fløy avgårde, noe de som regel gjør når man har ferie. Soling, bading, spising og litt mer spising passer meg utmerket, men det er rart med det å ha en fast "timeplan" som følges i og med vi reiste sammen med et vennepar. 

Å reise sammen med noen kan være krevende. Spesielt hvis det er med mennesker man kanskje ikke kjenner så alt for godt. Slik var det for meg denne gangen. Relasjonene vi hadde til dette venneparet vi reiste med var/er gode, men det er rart med det når man skal gå oppe på hverandre en hel uke. Utfordringene stod igrunn i kø også da, når ferien startet med at bagasjen ikke dukket opp. Jeg, som jeg har nevnt for dere tidligere, jager meg lett opp, og spesielt når ting ikke går på skinner. At koffertene ikke dukket opp vil si at alt av mine medisiner stod igjen i Oslo, noe jeg følte der og da var en aldri så liten krise. Det tok et døgn før koffertene dukket opp, så innen den tid var igrunn hode utslitt. Vårt reisefølge tok det hele med ro, og klarte heldigvis å se bort ifra min uro og engstelse.

Da koffertene var på plass falt 100 kilo av skuldrene mine, noe som gjorde at jeg faktisk ble litt utladet. Jeg ville bare ligge på solsenga og ikke gjøre noe. Å være sosial var heldigvis ikke noe problem, men blogglysten forsvant. Jeg følte vel kanskje på at jeg hadde latt meg jage slik opp pga. en koffert at jeg ville vise dem den best mulige versjonen av meg selv. Ikke en Linda som maste om bildetagning og blogging. Faktisk tror jeg ikke de hadde brydd seg noe særlig, men det ble som det ble. Når jeg ser tilbake idag tror jeg kanskje jeg hadde godt av en aldri så liten pause. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så for dere som lurer på hvor jeg har blitt av de siste dagene er dette forklaringen. Nå er det en ny uke. En ny ferieuke. Jeg er tilbake her inne, og håper dere trofaste lesere får med dere dette. Imorgen gleder jeg meg veldig til å vise dere det splitter nye hotellet vi bodde på. Virkelig flott var det.

Jeg ønsker dere en fin dag videre, enten dere nyter solfylte dager utenlands eller late dager her hjemme i Norge.

 

Linda♥

 • 19.07.2016, 19:49

EN TUR PÅ BØLJAN BLÅ


Puh sier jeg bare! Det tar på å være på båttur. Idag har jeg vært oppe siden 06.30. Båten vi skulle på tur med la avgårde sånn i 08.30 tiden med destinasjon Brac og den kjente stranden i byen Bol. Her tilbrakte vi noen timer før vi vendte snuta hjem igjen.

Har noen av dere vært på denne stranden før? Jeg skal ærlig innrømme at jeg ble ganske "skuffet". Det er jo selvfølgelig gøy å ha vært der, men en overcrowded strand med masse mas er ikke min greie lenger merker jeg. Jeg tror jeg rett og slett har blitt for gammel for sånt. Hihi... Anyways, vi har storkost oss, og heldigvis vil jeg si, for bøljan blå var ikke nådig. Det er helt utrolig at jeg ikke ble båtsyk.

Nå skal vi tilbringe litt tid på rommet før en bedre middag på hotellet venter oss. Vi er så slitne alle mann at vi orker rett og slett ikke forlate hotellet. Heldigvis har vi ferie og kan gjøre akkurat som vi vil.

Imorgen er det brått onsdag og vår nest siste dag her på dette flotte stedet. En uke går så alt for fort.

Linda❤

 • 18.07.2016, 19:57

SPA-DAY


God kveld dere! Titter innom for å vise dere dagen i litt bilder. Vi jentene startet like så godt dagen med 50 minutter spabehandling. Hotellet byr jo på alt mulig rart, så det er viktig å utnytte seg av fasilitetene.

Min dårlige rygg nøt ihvertfall en 50 minutters relaxing massage. Jeg sovnet sikkert etter 10 minutter, så da sier det sitt hvor deilig det var. I tillegg til spabehandlinger har hotellet et lite spa anlegg som kan brukes fritt av alle gjestene. Vi tok oss en liten tur innom anlegget etter behandlingen, men solsenga fra stranden ropte, så vi fant raskt ut at det var på tide å komme seg ut i god været.

I skrivende stund ligger jeg på senga som slakt. Sola tar på, men gud så godt det gjør for kroppen. En venninne kom på besøk idag forresten. Hun er fra Bosnia og er på gjennomreise. Virkelig koselig! Ja, som dere skjønner så koser vi oss. Det blir litt vacay-spam på dere de neste dagene. Håper dere syns det er allright?

Nå kjenner jeg det blir en liten powernap på denne jenta, så vi blogges mer imorgen. Nyt finværet hjemme i Norge. Hører mange har flott vær i disse dager.

Linda❤

 • 17.07.2016, 18:37

EN LITEN OPPDATERING FRA CROATIA


Hallo fra solfylte Podgora, Croatia! Noen av dere lurer kanskje på hvor blogginnleggene mine har blitt av de siste dagene? Jeg har en god forklaring, så nå skal dere få høre.

- Vi ankom Gardemoen fredag morgen til et fullstendig kaos. Bagasjebåndene stod så og si over alt, noe som resulterte i at vi måtte løpe til flyet. Vi kom heldigvis med, men dessverre ikke bagasjen... Ja, dere leser riktig. Finnes det noe mer kjedelig enn å vente ved rullebåndet for å så finne ut av at bagasjen aldri kom med på flyet? Etter 3 timer i lost & found køen fikk vi beskjed om å bare vente. De hadde nemlig ingen aning når kofferten kom til å ankomme. Heldigvis slapp vi vente lenge. Igår kveld ble en gledens kveld da alle koffertene hadde kommet seg trygt frem til hotellet... HURRA sier jeg bare.

Siden kameraet mitt lå i kofferten fikk jeg idag endelig tatt litt bilder til dere. Podgora i Croatia kan virkelig anbefales og hotellet like så. Medora Hotel er uten tvil et av de flotteste hotellene jeg noen gang har vært på. Skal få vist dere bilder, men først et lite bildedryss fra dagen.

Håper dere har det fint dere som titter innom? Fellesferien er jo i full gang, så regner med flere av dere har mye artig på agendaen?

Nå er det snart på tide med litt middag for oss. Sola skinner, formen er bra, herlig reisefølge og ikke minst kos med min kjære. Kan det bli bedre!?!

Linda❤

 • 14.07.2016, 11:31

EN NY OG SPENNENDE OPPLEVELSE


God morgen dere! Håper dagen har startet bra? Her går det i ett med vasking, spising, blogging og ikke minst pakking. Vi reiser til Oslo direkte etter jobb ikveld. Imorgen tidlig går flyet til Croatia. Jeg klarer nesten ikke vente. I'M SO EXCITED! 

Men over til gårsdagen. Som flere av dere sikkert fikk med dere tilbragte en venninne og jeg dagen i Oslo. Anledningen for dette var lanseringseventen til Sunn Fornuft Plakaten. Det hele skulle vise seg og bli en ny og spennende opplevelse. Virkelig! Jeg ante jo ikke hva vi kom til, men jeg må si jeg ble så positivt overrasket. Siden vi ikke visste hverken hva vi kom til eller hvor vi skulle dro vi litt tidlig fra Aker Brygge mot destinasjonen Villa Sult. Vi ankom villaen, ja for det var faktisk en villa, og ble tatt imot av så mange hyggelige mennesker. Stemningen var løs og ledig, og praten like så. Selve eventen gikk ut på en liten debatt. Det ble diskutert litt og stilt en del spørsmål, noe som virkelig var interessant. Selv om det hele var en debatt var vi vel alle igrunn enige om en ting. Vi som blogger har et ansvar. Et ansvar som må taes alvorlig. Kroppspresset starter allerede på barneskolen, noe som i mine ører er så skremmende. Hvis vi står sammen, kan vi ihvertfall ta et steg i riktig retning. Menneskene bak dette prosjektet har flere planer fremover når det kommer til akkurat dette temaet med kroppspress. Jeg gleder meg til fortsettelsen og syns de gjør en strålende jobb. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Oslo om sommeren♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
- Min flotte venninne♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
- Fontener har alltid fascinert meg...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Litt mat i mellom slagene måtte til. Valget landet på Olivia på Aker Brygge.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nam nam!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Villa Sult / Institutt for spiseforstyrrelser. Et behandlingssenter med en flott atmosfære.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tøft av moren å ta med datteren sin. Hun ville at datteren skulle forstå hvor viktig dette temaet er. Og ikke minst hvor viktig det er å være seg selv. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Flotte detaljer gir villaen et særpreg uten like.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
- Noen ganger er livet helvetes jævla dritt....

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
- Bøker for de interesserte. Skulle gjerne likt å lese litt i disse...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
- Et flott initiativ og et flott prosjekt♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
- Min venninne oppdaterte seg på retningslinjene som har blitt lagd til oss bloggere. Disse skal jeg ta med meg videre på min bloggreise.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
- Et flott rom i en flott villa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
- En flott gjeng som har gjort et fantastisk arbeid. Jeg gleder meg til fortsettelsen.

Etter igår sitter jeg igjen med en følelse av takknemlighet. Jeg er takknemlig for å ha blitt kontaktet av United Influencers fordi de ønsket at lille meg skulle ta del i dette. Jeg skal ihvertfall gjøre mitt beste med hvert eneste innlegg slik at jeg fremstår som et godt "eksempel". Ikke bare for de unge, men for mennesker i alle aldre.

 

Linda♥ 

 • 13.07.2016, 13:11

OSLO, HERE WE COME!


Herlighet så spent jeg er på kveldens lanseringsevent. Idag er dagen hvor Sunn Fornuft Plakaten skal lanseres, noe jeg selvfølgelig ville få med meg. Så for anledningen reiser en venninne og jeg inn til Oslo om en snau time. Vi skal lunche og kose oss før vi drar videre til Villa Sult hvor eventen holdes. Det blir nok en lang dag. Jeg tipper jeg er hjemme i natten, så oppdateringen får komme imorgen. Kameraet er selvfølgelig med, så jeg lover å ta masse bilder til dere.  

Siden dette er min første bloggevent var jeg veldig i tvil på dagens antrekk. Hvor teit er ikke det egentlig, når man skal på en event som omhandler at man skal være "sunne og fornuftige". Jaja, det er vel og forblir en jentegreie tror jeg. Uansett, valget falt på en sort kjole. En som ikke er for pyntet eller for hverdagslig. Har derimot sminket og ordnet meg litt ekstra på håret, så jeg håper jeg sklir inn blant mengden. Hihi! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nei, nå må jeg få i meg litt mat. Skal snart hente min snille venninne som skal bli med meg innover. Morgentimene går så alt for fort. Ønsker dere en fin dag videre. Det er jo lille-lørdag. Dere har kanskje noe hyggelig planlagt for kvelden?

 

Linda♥

 • 12.07.2016, 11:48

VI SOM BLOGGERE HAR ET ANSVAR


Før jeg startet opp denne bloggen gikk jeg flere runder med meg selv. Runder som gikk ut på hva jeg skulle legge vekt på i en blogg. Rett og slett hvordan jeg ville fremstå ovenfor dere lesere. Jeg kom frem til at ærlighet og det "virkelige" liv var noe jeg ville fremme. Det falt seg vel egentlig ganske naturlig siden mye av det jeg deler med dere er virkelig. Altså mitt liv både positivt og negativt med tanke på hvordan hverdagen ser ut med en kronisk helsetilstand.

For litt siden mottok jeg en e-mail fra Co-founder & Chief Influencer Officer i United Influencers. E-mailen omhandlet et prosjekt som har blitt utviklet av United Influencers, Kvinneguiden.noBonnier MediaAller Media og psykiater Finn Skårderud. For å realisere prosjektet har de også samarbeidet med en rekke kjente norske bloggere. Noen av dere fikk kanskje med dere populære Treningsfrue som gjestet God Sommer Norge på TV2 igår? Hun snakket generelt om dette prosjektet i forbindelsen med lanseringen som går av stabelen imorgen. For dere som ikke fikk med dere dette omhandler prosjektet en rekke retningslinjer som skal gjøre det enklere å skrive om mat, kropp, helse, trening og livsstil på en god måte. Ut ifra dette fikk prosjektet navnet Sunn Fornuft Plakaten. Hvorfor denne plakaten tenker kanskje noen av dere? Jo, fordi vi som bloggere har et ansvar. Et ansvar som går ut på å være sunne og fornuftige forebilder. Kroppspresset har aldri vært større enn det er i disse dager noe som dessverre gjør at vi alle har blitt ganske godt kjent med sykdommer som Bulimi og Anoreksi. Hvis vi som bloggere bruker innflytelsen vår fornuftig mener jeg vi tar et stort steg mot en riktig retning. En god retning. 

Så, med tanke på alle de rundene jeg tok med meg selv før jeg startet denne bloggen falt avgjørelsen seg igjen veldig naturlig når det kom til spørsmålet om jeg ville støtte opp under dette prosjektet. Jeg er ingen stor blogger, men med de leserne jeg har vil jeg fremstå som et sunt og fornuftig forebilde. Spesielt for de unge som er lett påvirkelige. Imorgen er det lanseringsevent i Oslo på Villa Sult. Eventen er gratis og åpen for alle. Jeg skal selvfølgelig delta og vise at dette er noe jeg har trua på.

- Sammen kan vi utgjøre en forskjell.

 

Linda♥

 • 11.07.2016, 20:47

JEG HAR EN TENDENS TIL Å JAGE MEG LITT OPP


Hver gang før jeg skal ut å reise melder en spesiell "sykdom" sin ankomst. Jeg har en tendens til å jage meg litt opp, noe som igrunn er veldig slitsomt. Jeg tror stort sett hver eneste gang at det er fare på ferde. En fare som kan resultere i at ferien blir kansellert. Reisesyken tenker dere kanskje? Ja, det stemmer. I skrivende stund sitter jeg her uggen i buggen. Jeg prøver å fortelle meg selv at det ikke er noe farlig, men langt bak i hodet er det en liten stemme som sier: "Tenk om det er omgangssyke"? 

Omgangssyke er min største skrekk. Det tar kun en time før jeg blir dehydrert og må hasteinnlegges på sykehus. Noen av dere tenker kanskje som så at hvis dette er min største skrekk så har jeg ikke mye å være redd for. Men sånn er det altså når man en kronisk syk, Når den kroniske helsetilstanden ikke er så aller verst, slik den er hos meg akkurat nå, da melder angsten litt ifra om at den er redd for andre sykdommer som kan oppstå. Sånn ellers i hverdagen har jeg heldigvis lært meg å holde angsten noenlunde i sjakk, men når det er spesielle ting som skal skje, som nettopp dette med reise og ferie merker jeg at jeg har en liten vei igjen å. For egentlig så er det ikke verdens undergang om ferien skulle gå i vasken. Croatia, Spania, you name it. Disse lendene går jo ingen steder. Så hvorfor skal alt dette være så vanskelig? Hjernen er et "instrument" det neimen ikke er lett å forstå seg på. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så ja, det skal alltid være noe å ta tak i her i livet. Jeg håper dette er noe jeg kan bli bedre på med årene som kommer. Det å bare kunne roe helt ned og ta ting som det kommer. Puste inn igjennom nesen. Dra pusten så langt ned i magen jeg bare kan, puste ut og gi slipp. 

- Flere som kjenner seg igjen i alt dette?

 

Linda♥

 • 10.07.2016, 21:16

JEG ER SÅÅÅ SPENT!


God kveld fine lesere! Håper dere hadde en fin lørdag igår? Jeg hadde en veldig hyggelig kveld sammen med herlige jenter i bursdag. Bursdagsbarnet hadde lagd god salat og sjokolade cupcakes. Nam nam! En sving innom Fredrikstad sommer-utested nr. 1 var vi også. Der traff jeg min kjære, og etter en liten stund bestemte vi oss for å ta tidlig kvelden. Jeg har nemlig en lang og hektisk uke før jeg tar sommerferie, så det var like greit å ta det litt rolig. På torsdag, klokken 20.00 for å være eksakt, er det klart for tre uker fri, noe som skal bli helt fantastisk. Croatia here we come♥

Men, som sagt, innen den tid er det skriblet ned en hel masse på agendaen. En av tingene som står skriblet ned er noe jeg gleder meg utrolig til. Jeg er sååå spent at jeg klarer nesten ikke vente. Jeg kan røpe såpass at jeg har blitt kontaktet av noen som lurte på om jeg ville støtte oppe under noe, noe jeg virkelig føler jeg kan stå opp for. Jeg nølte derfor ikke med å gi dem mitt ja. Hva alt dette dreier seg om får dere vite førstkommende tirsdag. Så følg med her inne.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva gjør dere denne søndagskvelden? Jeg har senket skuldrene og skal kun slappe av de siste timene som er igjen av dette døgnet. Min kjære dro nettopp til en kompis for å se fotball-finalen. Regner med det er flere av dere som gjør det samme akkurat nå. Selv skal jeg sette på en film. Fotball er ikke helt min greie. Heldigvis er det ikke lenge til hockey-sesongen starter igjen.

 

Linda♥ 

 • 09.07.2016, 19:10

JEG VELGER Å OMFAVNE DE GODE DAGENE


Ukens høydepunkt er over oss, nemlig dagen lørdag. Det er tid for litt ekstra hygge og kos, noe det virkelig er lov til. Her i heimen startet vi dagen med stekt egg og bacon. En absolutt frokost-favoritt når vi skal kose oss litt ekstra. Ganske tidlig etter frokost reiste min kjære avgårde på båttur med noen kompiser. Igjen sitter jeg alene og forlatt i leiligheten. Hehe! Nei da... Litt alenetid er aldri feil, tvert imot. Det er godt å være fra hverandre å føle litt på savnet. Det tror jeg er sunt i alle forhold. Vi sees uansett til kvelden/natten. 

Kvelden/natten skriver jeg fordi jeg skal i bursdag. Ja, bursdag igjen. En ganske uventet invitasjon som settes utrolig pris på. Sommer, sol og hygge med fantastiske jenter er aldri feil. Jeg gleder meg. Jeg føler jeg er inne i en god periode om dagen, at jeg faktisk har litt overskudd. Noen hadde kanskje valgt å sitte inne og lade opp enda mer. Noe jeg syns blir opp til hver og enkelt. Selv velger jeg å omfavne de fine dagene og utnytte dem. Dette er noe jeg har lært meg etter mange år med sykdom. Rett og slett å leve livet i nuet. Om et par dager kan formen være helt annerledes, derfor er det bedre å ha utnyttet den gode tiden til det fulleste, enn å angre i ettertid for at jeg lot være. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Håret er nå ferdig krøllet og kveldens antrekk er på. Nå må jeg løpe avgårde. Innlegget skulle vært postet for en stund siden, men hadde ingen bilder, så jg fant ut at jeg skulle vente til jeg hadde ordnet meg. Hehe! Kjører gjenbruk denne helgen. Bruker forrige ukes overdel. Den tilhører min søster, så jeg får passe på å bruke den til hun vil ha den tilbake. 

- Ønsker dere en strålende lørdag videre uansett om den blir stille og rolig, eller feststemt og gøyal.

 

Linda♥

 • 08.07.2016, 18:06

LENGE LEVE SPONTANITETEN


God fredag dere, og ikke minst god helg! Jeg håper dere har like fint vær som det er her i Fredrikstad om dagen. Endelig litt sommerfølelse. Flere av dere er kanskje midt i ferien? Selv har jeg jobbet idag. Jeg skulle egentlig jobbet imorgen, så det gjorde meg absolutt ingen ting å trå til idag istedet. 

Titter egentlig innom bare for å si hei jeg. Planene for kvelden ble brått totalt forandret. Jeg skulle egentlig vært hjemme alene med et glass vin og en god film. Nå skal vi brått ned på bryggen med et vennepar å spise. Lenge leve spontaniteten sier jeg bare. Hihi! Brått blir det kanskje en tur på kino å. Vi får se hva kvelden bringer...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som dere ser har jeg rukket å slikke litt sol etter jeg kom fra jobb. Koblet ut på solsenga og endte opp med å sove en times tid. Finnes det noe bedre? Nå er det bare å slenge seg i valsen før vi må komme oss avgårde. Ha en strålende fredag, så blogges vi mer imorgen.

 

Linda♥

 • 07.07.2016, 21:10

JEG TOK ET OPPGJØR MED MEG SELV - VÅGER DERE GJØRE DET SAMME?


Sommeren er igang for fult, og noe som hører med om sommeren er selvfølgelig det å bade. For dere som ikke liker å bade er kanskje det å slikke sol langs vannkanten foretrukket istedenfor? Uansett, sol og varmere vær gjør at vi Nordmenn "kaster klærne" fort som bare det. Mangelen på D-vitamin blant det norske folk er stor, noe som sikkert ikke kommer som noen overraskelse. Vi hungrer etter fint vær, og har blitt eksperter på å utnytte det når det først dukker opp. 

En bakside ved denne årstiden er at den kan være ekstremt tung for mange. En hverdag med lettere bekledning passer ikke for alle. Eller bedre sagt; Det er ikke alle som føler det passer for seg. Jeg skal selv innrømme ovenfor dere at jeg slettes ikke har tatt lett på dette selv. Jeg føler meg ikke helt fornøyd med min egen kropp om dagen. Ja, jeg hadde faktisk helst sett at den var noen kilo lettere, men for en liten stund tilbake tok jeg et lite oppgjør med meg selv. Et oppgjør hvor jeg gikk i meg selv og sa: "Du er ganske fin i magen om dagen Linda, er ikke dette det viktigste? So what, du har ikke fått trent på en stund og du ser kanskje ikke helt slik ut som du skulle ønske. Hva gjør vel det, så lenge magen fungerer? La cellulittene og de ekstra kiloene være som de er, for du er vakker og du er elsket av så mange uansett hvordan du ser ut." Noen av dere syns kanskje det virker teit å si slike ting til seg selv, men jeg tror det er ekstremt viktig - viktig å kunne ta en aldri så liten oppvask med seg selv, å rett og slett fokusere på de positive tingene i livet fremfor å trykke seg selv ned. Det vil alltid finnes "modellkropper" i verden, men la oss ikke glemme at det finnes flest av oss "vanlige mennesker". Jeg sier fu** celulittene og de ekstra kiloene. Nyt sommeren akkurat slik dere er. Det er dere vel unnet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som dere ser på bildene har jeg gått til innkjøp av to nye bikinier før årets badeferie i Croatia. To varianter som passer min kropp bedre enn en tini wini variant. Et lite tips til dere som syns det er vanskelig å finne badetøy. Finn det som passer dere. Vi er alle forskjellige, og det finnes heldigvis mange forskjellige varianter av badetøy på markedet. Er dere i tvil så er det ingen skam å spørre en butikkansatt om hjelp. Jeg skal ihvertfall sprade rundt i bikini, føle meg fresh og være glad for livet. Jeg oppfordrer hver og en av dere til å gjøre det samme.

Ordene under oppsummerer dagens innlegg. Om de "mørke tankene" prøver å ta overhånd, så husk disse. Disse ordene er fra meg til hver og en av dere, dere fine lesere. 

- You are beautiful in every single way. You are you, and you are moore than good enough♥

 

Linda♥

 • 06.07.2016, 18:00

ER DET SLIK FREMTIDEN MIN BLIR SEENDE UT?


Dette spørsmålet surrer rundt oppe i hode mitt om dagen. Jeg er inne i min fjerde måned som deltidssykemeldt. En hektisk hverdag har blitt roet ned noen hakk, men hvor lang tid det skal ta før det merkes på kroppen, det er det ingen som har fasitsvar på. Jeg har slått meg til ro med akkurat dette, for kroppen "gjør som den selv vil".

En ting jeg ikke klarer å slå meg helt til ro med, det er hvordan ting blir seende ut fra april neste år. Jeg har blitt fortalt at jeg må ta en evaluering av det hele når aprilmåned nærmer seg. I mine øyne er dette alt for lenge til. Jeg skulle helst visst utfallet allerede igår, fremfor april neste år. Så fort jeg fylte 18 år flyttet jeg for meg selv og startet å jobbe. Dette har gjort meg ganske uavhengig, spesielt når det kommer til pengefronten. Regninger ble alltid betalt i tide, ja jeg levde faktisk ganske bra(til tross for at jeg dessverre jobbet for mye). Som flere av dere sikkert har fått med dere, så er NAV kommet inn i min hverdag nå. Dette gjør at jeg føler alt har blitt snudd opp ned. Missforstå meg ikke. Jeg har endelig forstått at helsa må gå først, og derfor er jeg glad NAV finnes, men de er tunge å samarbeide med. Er det slik fremtiden min blir seende ut? -Tung.... Det skremmer meg litt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Imorgen må jeg ta nok en tung telefon til NAV, noe jeg ikke gleder meg til i det hele tatt. Jeg håper saken løser seg fort, slik at jeg slipper en tre-timers lang samtale slik jeg hadde sist. 

- Ta aldri en god og frisk helse for gitt. En god helse er absolutt ingen selvfølge.

 

Linda♥

 • 05.07.2016, 17:55

TUSEN TAKK LISA RØRVIK


God kveld alle dere fine lesere! Jeg håper denne tirsdagen har vært herlig? Selv startet jeg dagen med en god frokost og min guilty pleasure TV-serie, nemlig Days Of Our Lives. Jeg tørr nesten ikke si det, men jeg har fulgt denne serien så lenge jeg kan huske. En serie som INGEN ende har. Nå som de fleste TV-seriene har sommerferie er jeg enda glad familien Brady holder koken. Hihi! 

Over til noe helt annet. Igår nevnte jeg for dere at jeg hadde den store pakke-uken. Igår viste jeg dere nye produkter fra Depend, idag skal jeg vise dere hva pakke nummer to inneholdt. En pakke jeg faktisk vant. Det er helt utrolig. Etter at jeg startet å blogge føler jeg vinnerflaksen min har snudd fra å være helt på bunnen til det stikk motsatte. Denne gangen vant jeg summer-giveawayen til fine blogger Lisa Rørvik. Dette var en giveaway som inneholdt det meste en jente som meg selv setter pris på i hverdagen. Bare ta en titt på bildene under så skjønner dere nok hva jeg mener. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I tillegg til alt på bildene vant jeg også en liten sminkepung, en stor pakke med engangshøvler og en haug med strikker. Hurra! Jeg gleder meg masse til å ta i bruk alt sammen. Så igjen, tusen tusen takk Lisa♥ U made my day! 

I skrivende stund hører jeg magen rope etter mat. Det er vel på tide å komme igang med dagens middag. Hvor ble denne fridagen av sier jeg bare... Ha en super kveld videre dere som titter innom. Imorgen er det onsdag og vi er halvveis i uken, IGJEN. 

 

Linda♥

lindahansen

Livet med en kronisk helsetilstand betyr veldig uforutsigbare dager. Her på bloggen vil jeg dele min hverdag og ikke minst mine interesser. For kontakt: hansen.linda88@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits