• 30.08.2016, 20:12

JEG GJØR DET SOM TRENGS - GJØR DU?


For litt siden skrev jeg et innlegg om "hysterien" rundt dette å hele tiden skulle se perfekt ut. Jeg nevnte for dere hvilke grep jeg gjør i hverdagen for at jeg skal føle meg bra. De grepene jeg har valgt er kun for meg selv. Ikke for noen andre. For hva er vel feil i å gjøre noe for seg selv som gjør at selvfølelsen holder seg på topp?

I det samme innlegget nevnte jeg min store avhengighet for at min selvfølelse skal holde seg på topp, nemlig vippe extensions. Dessverre sliter dette veldig på mine egne vipper(varierer fra person til person), så rett etter sommeren tok jeg det vanskelige valget om å ha et opphold en stund. Nå limer jeg på punktvipper, noe som er et slit og en del kliss, men så fort jeg er ferdig kjenner jeg raskt hvordan selvtilliten kommer tilbake. Heldigvis blir dette klisset bare for noen måneder, for så fort jeg ser at vippene mine er klare skal jeg tilbake til min favorittsalong å få satt på ordentlige vipper. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På bildene over ser dere produktene jeg bruker. Punktvippene fra KISS er veldig fine, men skal jeg anbefale et annet slag er også Ardell sine vipper veldig fine. Det som er viktig å se på når det kommer til kjøp av punktvipper til hjemmebruk er at de har små fester. Små fester gir raskere og penere resultat. Det beste limet er uten tvil vippelimet fra Depend. Jeg tror jeg har prøvd alle mulige slag, men dette limet passer ihvertfall mine øyne best. 

Nå skal dere få se både før- og etter bilde. Å vise meg helt uten sminke og vipper er noe jeg sjelden gjør, men jeg tenkte som så at hvorfor ikke. Hehe! 

FØR

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ETTER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ikke de beste bildene, men dere ser forskjellen ihvertfall. Vippene sitter på i noen dager om man tar litt ekstra vare på de, noe jeg iherdig prøver på. Nå er jeg klar for en ny arbeidsdag imorgen, med selvtilliten på topp. Jeg gjør det som trengs for å holde den der, så får det være det samme hva alle andre mener. 

- I dare you to do the same!

 

Linda♥

 • 29.08.2016, 19:03

- BILDEPUBLISERING I DET OFFENTLIGE AV BARN?


Etter baby-innlegget jeg postet igår, fikk jeg idag en kommentar jeg har avventet med å legge ut offentlig. Grunnen til dette er fordi den faktisk gjorde meg litt tankefull. Kommentaren lyder:

Du kunne følge ditt eget råd, og tenke deg om to ganger før du trykker publiser på et innlegg med bilder av et nyfødt barn som IKKE har valgt å være en profilert person, og slettes ikke kan samtykke til å bli brettet ut på Internett.​ 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tankene har surret i hele dag på hva faktisk jeg syns om dette med å publisere bilder av barn i det offentlige. Jeg har vel egentlig kommet frem til at det er ganske vanskelig for meg å svare på dette siden jeg selv ikke har barn. Det eneste jeg kan gjøre er å forestille meg hva jeg ville gjort, og siden jeg har valgt å blottlegge meg selv helt når det kommer til både helse og tanker, så heller jeg nok mot at jeg faktisk ville delt bilder av mitt barn også. La meg bare tilføye her at det er stor forskjell på hva slags bilder jeg ville publisert. Jeg ville for eksempel ALDRI valgt å dele lettkledd- eller nakenbilder.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så ja, dette er nok min mening om saken, men jeg har også kommet frem til at jeg har en mening til. Det å publisere bilder i det offentlige av barn mener jeg får være opp til hver og enkelt forelder. Som kommentaren lød om at nyfødte og små barn ikke får mulighet til å samtykke. Det er igrunn sant, men igjen så er det opp til hver og enkelt. Det finnes ingen lov som sier at dette ikke er lov(så vidt jeg vet).

Det å publisere bilder i stolthetens time ser jeg ingen grunn til at er farlig. Noe som derimot skremmer meg er mennesker som sprer edder og galle, og rett og slett ser alt i sort hvitt. La nå mennesker få velge hva de selv ønsker for sine småbarn, og når barna blir gamle nok til å si ifra hva de ønsker selv, noe de garantert kommer til å gjøre, så må man respektere deres valg enten det er det ene eller det andre. 

- HVA MENER DERE OM DETTE TEMAET? ER JEG HELT PÅ JORDE? LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR.

 

Linda♥

 • 28.08.2016, 20:33

EI LITA PRINSESSE HAR KOMMET TIL VERDEN


Tenk at vi nå har vært venninner i ca. 11 år Camilla. Vi har gått igjennom mye rart vi to. Fra å være mislikt av "alle", til der vi står idag må jeg konkludere med at ungdomstid-motgang har gjort oss godt.

Men det er ikke oss to jeg skal snakke om nå, for disse dager er DINE dager. For kort tid siden fødte du barn nummer 3. Ja, barn hummer 3! Jeg sitter her forbløffet over hvor sterk og flott du er. Ved siden av en hektisk hverdag hvor du allerede har oppfostret to flotte barn, så kom altså lille Lila Viktoria til verden.

Det var ikke helt planlagt det der, men sånn er det. Man kan ikke alltid planlegge alt som skal skje her i verden. Idag når jeg fikk mitt første møte med deg som nybakt mor, med lille Lila i dine armer tenkte jeg at valget du tok var rett. For er det noen som klarer 3 barn som alenemamma så er det deg. Jeg har vel egentlig visst dette hele tiden.

Mennesker rundt omkring i landet sier hva de vil. Dessverre har samfunnet vi lever i idag blitt slik. Mennesker elsker å hate. Det er synd, for jeg kjenner DEG. Jeg vet hvordan du er. Enkelte burde tenke seg om to ganger før de åpner munnen, eller rettere sagt skribler på tastaturer og trykker publiser.

Det er du selv som har valgt å bli en profilert person, men du har ikke valgt hetsen som følger med. Samtidig tror jeg dette er en liten drivkraft for deg, noe som gjør meg stolt. Du tar det negative rundt deg og snur det til noe positivt. Akkurat slik du har gjort med lille Lila. Hun kommer til å vokse opp et lunt og trygt hjem, med en flott mor og to supre søsken. Det er det ingen tvil om.

Det ble et langt innlegg dette her kjære venninna, Camilla. Et langt innlegg som kanskje ikke alle forstår ved å lese linjene, men jeg vet du forstår, og det er igrunn det viktigste. Jeg er utrolig glad i deg. Aldri glem det

Linda

 • 28.08.2016, 12:54

IDAG SKAL JEG PÅ BABY-BESØK


God søndag dere! Håper dere har hatt en fin start denne morningen? Her har det vært innekos i høstværet med god frokost til Bonanza på TV'n. Flere som liker denne serien? Jeg må ærlig innrømme at jeg har savnet denne serien i sommer, men nå er den endelig tilbake på skjermen slik at morningene i helgene blir komplett. Hihi!

Som dere ser skal jeg på babybesøk idag. Gjett om jeg gleder meg. Min kjære venninne fødte sin vakre datter for bare noen dager siden, så at hun orker besøk allerede idag er for meg helt utrolig. Flere av dere blogglesere skjønner kanskje hvem jeg snakker om, og har kanskje allerede sett bilder og lest bloggen hennes. Jeg snakker selvfølgelig om Camilla bak bloggen Villapaprika. Jeg håper på å få tatt litt bilder til dere, så kameraet blir selvfølgelig med. Samtidig som det blir første møte med lille Lila Viktoria, blir det også mitt første besøk i Camilla's nye hus. Dobbel-gledis! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har dere noen hyggelige planer denne søndagen?

Nå skal jeg hoppe i dusjen. Morgentimene har gått så alt for fort idag. Hvis jeg rekker blir det en liten oppdatering på baby-besøket ikveld, men jeg lover ingen ting. Ønsker dere en fin søndag videre.

 

Linda♥

 • 27.08.2016, 19:38

MINE TO VIKTIGSTE TIPS TIL DERE SHOPPE-GALE


Til tross for at det virker som sommeren har kommet tilbake her i Fredrikstad, forsvinner ikke følelsen av at det nå er høst. Høst for meg betyr innekos i ruskevær og ikke minst "ny" garderobe. Dere som jobber i klesbutikk forstår nok hva jeg mener. 

Etter å ha jobbet i CUBUS i over 4 år har jeg måttet lære meg en viktig ting. En viktig ting som gjør at lommeboken holder ut en hverdag full av fristelser. Jeg har måttet lære meg å bli kritisk. Det nytter ikke bare å kjøpe for å kjøpe. Mine to viktigste tips til dere shoppegale jenter er å se på kvalitet fremfor kvantitet, og ikke minst se på plagg eller antrekk som kan brukes over flere sesonger.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På bilde over ser dere mitt siste tilskudd til årets fall-warderobe(fra CUBUS). Et todelt sett, som jeg selvfølgelig har sett mulighetene med. Dette settet kan faktisk brukes året rundt. Sett bort ifra om det er 30 pluss garder(noe det sjeldent er her i Norge). Enn så lenge velger jeg bort strømpene, men når kulden setter inn er det bare å mixe og matche med forskjellige strømper. I looove it♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har dere noen regler for dere selv når det kommer til shopping?

For min egen del har jeg har de to tipsene jeg har delt med dere nå spart meg for masse penger. Jeg handler stort sett alle klærne mine på jobben, så ja jeg er bortskjemt når det kommer til pris, men for dere som ikke har fått med dere dette har CUBUS fått utrolig mye bedre kvalitet på plaggene sine de siste åra. Det er ingen vits å måtte kjøpe dyrt når det finnes så mye fint til en lavere pris. Enda et tips det her, sånn helt på slutten. Hihi!

 

Linda♥

 

 • 26.08.2016, 15:29

SUPERFIT PÅ EN TIME!


"Wow sier jeg bare! Jeg føler meg som et nytt menneske. En treningstime med fysioterapeut var nok".

Eh, NOOOT! Det er ikke sånn det fungerer. Uheldigvis... Den første treningstimen er nå overstått, og gud hvor sliten jeg er. Det er helt tragisk hvor dårlig form jeg er i nå om dagen. Kroppen har sakte forfalt siden oktober ifjor, og som de fleste av oss vet så er muskler en ferskvare som må jobbes med. Her har det ikke blitt utøvd noe som helst jobb(bortsett fra å jobbe), noe jeg merket greit idag. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som jeg nevnte igår stod slyngetrening på programmet, noe jeg aldri før har prøvd. Greit spent møtte jeg opp på helsehuset, hvor jeg rett og slett ble kastet ut i det hele. Jeg hadde faktisk regnet med en ti minutters med oppvarming av noe slag, men den gang ei. Svetten rant etter fem minutter, og innen treningstimen var over er jeg sikker på at jeg hadde svettet ut en hel liter med svette. Haha! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå har ihvertfall den verste spenningen lagt seg. Neste uke vet jeg hva jeg kommer til. Følelsen av å endelig være igang samtidig som jeg får profesjonell hjelp er deilig. Da vet jeg at alt blir gjort riktig. Et skritt nærmere en bedre helse vil jeg si. En bedre helse og ikke minst en sterkere rygg. 

Resten av denne fredagen skal tilbringes på sofaen, for det er lite annet denne jenta orker idag. Har dere noen gøyale planer? Ønsker dere uansett en super start på helgen. 

 

Linda♥

 • 25.08.2016, 21:10

NÅ ER JEG SPENT PÅ MORGENDAGEN


God kveld dere! En sein oppdatering på meg idag. Har brått blitt en del av de i det siste. Dask på lanken! Skal prøve å bli bedre på å få ut innleggene mine tidligere igjen. Liker det best. Nå har jeg nettopp krøpet opp i sofaen etter en varm dag på jobb. Heldigvis er formen mye bedre nå enn den var i starten av uken, så håper den er på vei mot toppen igjen. 

Ja, morgendagen da dere. Imorgen skal jeg nemlig på min første treningstime med fysioterapeut. Egentlig skulle den første timen vært på tirsdag, men siden jeg holdt sofaen den dagen falt den timen bort. Nå føler jeg meg heldigvis klar for trening, så imorgen smeller det. Og gjett om det kommer til å smelle. Jeg har nemlig fått beskjed om at slyngetrening er tingen for meg og min rygg, og ut ifra hvor slitsomt og tungt jeg har hørt at dette er, kommer nok kroppen min til å være både stiv og støl i flere dager etterpå. Hihi! Dessverre kan man ikke bli "topptrent" etter en time med trening, så stølheten må jeg nok holde ut med en tid fremover. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Med et lite glimt i øye ønsker jeg dere en fortsatt fin kveld. Nå skal jeg lage meg litt kveldsmat og se litt på TV før sengen roper. Vi blogges mer imorgen. Da skal dere selvfølgelig få oppdatering på hvordan treningstimen gikk. 

 

Linda♥

 • 24.08.2016, 19:38

JEG FØLER JEG FÅR LIVET I GAVE


- På ny, hver eneste gang. Det føles like fantastisk hver eneste gang.

Denne beskrivelsen passer helt perfekt til hvordan jeg føler det de gangene jeg får positive tilbakemeldinger når det kommer til helsen min. Dere som har fulgt meg en stund nå har fått med dere at jeg har tatt opp hypokonderi, den overdrevne angsten. Ja, jeg har nok kanskje et snev av dette(eller mer), men etter 21 år med sykdom, og at jeg faktisk kan være så heldig å si at jeg er i live gjør at jeg føler jeg er unnskyldt. Det er ikke rart man blir redd når man føler ting ikke er helt på topp, eller når man får uventede tilbakemeldinger slik jeg fikk angående leveren min på mandag. 

I halvannet døgn gikk jeg med skuldrene hevet. Helt til idag morges når meldingen tikket inn på telefonen min. Leverprøvene var helt normale! Herregud for en lettelse. Meldingen tikk inn i det jeg tok i døren til jobben. Uggen hadde jeg vært helt siden jeg stod opp, så dere kan tenke dere at de 100 ekstra kiloene bare raste av skuldrene i det jeg leste gladmeldingen(Hadde jeg vært hjemme hadde jeg nok felt en gledeståre eller to).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det hjelper liksom ikke at alle rundt sier at du hadde vært mer dårlig om leveren ikke hadde fungerte som den skulle. Slike 'trøste-meldinger' hjelper dessverre så lite. Ihvertfall når jeg denne gangen har følt meg dårlig i tillegg. Jeg vet ikke med dere andre kronikere der ute, men jeg velger heller å forberede meg på det verste for å så heller bli positivt overrasket. Det er kanskje tungt når det står på, men gud så deilig det er når tilbakemeldingen er positive.

Til tross for en angst som innimellom sniker seg frem er jeg faktisk "glad" jeg har gått igjennom det jeg har gjort. Livet er så skjørt, så er det en ting jeg har lært meg så er det å leve i nuet. Dette har blitt en egenskap ved meg selv som jeg er svært fornøyd med.

 

Linda♥

 • 23.08.2016, 17:01

DEN UUTHOLDELIGE VENTETIDEN


Flere av dere kjenner dere sikkert igjen i det å måtte gå å vente. Vente på en beskjed som kommer til å avgjøre hvordan nærmeste fremtid kommer til å se ut. Akkurat slik har jeg hatt det i hele dag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som flere av dere sikkert fikk med dere igår, så er ikke formen min helt på topp om dagen. På legekontoret tok jeg blodprøver. Blodprøver jeg fikk beskjed om at jeg skulle få svar på idag. Fastlegen min lurte på om leveren min kunne være forstørret, men siden hun var usikker måtte blodprøven gi oss svaret. Dette svaret skulle jeg egentlig få idag, men siden legetimen min var såpass sein, rakk aldri legekontoret å få sendt blodprøvene mine avgårde. Istedet har de blitt sendt idag. BAH! Så her sitter jeg å venter. En ventetid som er nesten uutholdelig. Jeg skal ærlig innrømme at jeg kjenner litt på angsten akkurat nå. Min største skrekk er nemlig å få noe annet jeg må stri med i tillegg til Ulcerøs Colliten. Dobbelt opp om dere skjønner.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå er klokken fem, så jeg får nok ingen svar på blodprøvene jeg tok idag. Jeg får bare fortsette å X fingrene for positivt svar. Det er ikke så mye annet jeg kan gjøre nå...

 

Linda♥

 • 22.08.2016, 20:16

ETTER SOLSKINNSDAGENE KOMMER GRÅVÆRET


Den siste tiden har jeg vært inne i en utrolig god periode når det kommer til magen min. Den har fungert som den skal, noe jeg har utnyttet til det fulle. Dessverre, når man lever med en kronisk helsetilstand slik jeg gjør er hverdagene uforutsigbare, noe som tilsier at jeg aldri vet hvordan morgendagen blir. Jeg har hatt en kjempefin sommer. Dette setter jeg stor pris på. I skrivende stund føler jeg at solskinnsdagene er blitt brukt opp for en stund, mens gråværet presser seg på.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det hele startet på lørdag med en kjempehard mage. Da mener jeg ikke hard som når jeg går på toalettet hard, men hard og ikke minst oppblåst i selve mageregionen. En irriterende smerte som egentlig ikke er uutholdelig, men bare konstant irriterende slang seg med. Jeg har med årene blitt vant til at slike ting oppstår, derfor valgte jeg å gjennomføre selskapet med mine arbeidskolleger lørdag kveld. Livet kan liksom ikke alltid stoppe opp for hver minste lille ting( Da hadde livet mitt blitt umulig å leve). Det ble en kjempekoselig kveld til tross, men som så mye annet krever det å holde et selskap ekstra krefter, så gårsdagen gikk bort i sofa-ligging med den samme irriterende smerten. Idag like så. Jeg skulle egentlig jobbet idag, men den gang ei. 

Siden magen ikke har gitt seg besøkte jeg fastlegen min idag tidlig, bare for en liten sjekk og for å ta blodprøver. Hun lyttet og klemte på magen, og et sekund der lurte hun faktisk på om jeg hadde forstørret lever. Etter å ha fortalt om mine muskel- og ryggplager ble hun usikker, så nå sitter jeg her ganske spent på hva slags svar blodprøvene kommer til å vise. Leverprøven skulle jeg få svar på imorgen, så jeg X virkelig fingrene for at de er fine. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så ja, her ligger jeg i sofaen fortsatt. Dag nr. 2. Heldige meg som fikk så flotte roser av verdens fineste kolleger jeg kan kose meg med, for det finnes ingen ting i verden jeg misliker mer enn å være sånn jeg er nå. Litt sånn i limbo-tilstand. Ikke kjempe dårlig, men langt ifra i god form. Når matlysten forsvinner og alt føles litt crap. Blomkålsuppen så sikkert herlig ut, og det hadde den nok vært om jeg hadde vært iform. Den smakte vann...

"Heldigvis vet jeg at etter gråværsdager kommer solskinnsdager".

 

Linda♥

 • 21.08.2016, 18:30

HVORFOR GJORDE IKKE JEG DET SAMME?


Dette spørsmålet poppet opp i tankene mine sekundet etter det hele hadde skjedd. Jeg var i butikken å handlet igår. Lettere stresset(noe jeg som regel alltid blir før jeg skal ha stuen full av mennesker) plukket jeg raskt med meg varene som stod på handlelisten. 

Jeg bråstoppet i det jeg rundet hjørnet ved brødskjærer-maskinen. Der satt det nemlig en dame i en elektrisk rullestol og fikk sine brød skjørt opp. Siden rullestolen stod i veien for begge brødmaskinene snudde hun seg til meg smilende og beklaget seg for at hun tok sånn plass. Jeg smilte tilbake og sa at det var ikke noe problem. Ja, jeg var stresset, men jeg hadde til tross for det god tid.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det ene minuttet var det kun oss to der, brått dukket det opp både en og to personer til. Den ene mannen, med utenlandsk opprinnelse, spurte denne damen om hun ville ha hjelp. Jeg så på hele henne at hun ble overrasket. Overrasket på en positiv måte vel å merke. Hun takket pent nei og gjorde seg ferdig så fort hun kunne før hun kjørte avgårde. Hvorfor gjorde ikke jeg det samme? Jeg tenkte tanken at hun kanskje kunne trengt hjelp, men jeg spurte ikke. Jeg var for opptatt med å planlegge kvelden i hode mitt til å faktisk ta tiden til å stoppe opp å vise medmenneskelighet. Det skremmer meg litt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noe jeg føler er verdt å nevne er at det overrasket meg ikke at det var en person med utenlandsk opprinnelse som gjorde dette. Altså spurte om hun trengte hjelp. Jeg opplever det hver eneste dag på jobb. En høflighet og en enorm omsorg for venner, familie og bekjente. De er alltid de som spør kjente de tilfeldigvis støter på hvordan de har det og gir de en varm klem. Jeg sier ikke at vi nordmenn ikke gjør dette, men jeg opplever støtt og stadig at har mye vi kan lære av våre nye landsmenn.

- I bunn og grunn har det ingen ting å si om man er mørk eller lys, gammel eller ung. Vi ønsker alle medmenneskelighet, og det har ingen betydning hvem det kommer ifra. 

 

Linda♥

 • 20.08.2016, 21:21

HØSTBORD TIL TAPAS-KVELD


God kveld dere! Litt sein oppdatering idag igjen... Liker egentlig ikke å blogge såå seint, men dagen idag har gått i ett. Som jeg nevnte her om dagen så skulle mine kolleger komme idag på tapas og hygge. Det å be inn mennesker krever litt arbeid. Ihvertfall for en person som meg som liker å stelle istand.

Dagen idag har derfor gått bort i å ordne. Siden jeg vasket igår var det heldigvis mest kos idag, som for eksempel å pynte bordet. Knipset selvfølgelig litt bilder til dere, så her kommer de.

Ikveld som igår er jeg asosial noen minutter, så nå må jeg komme meg tilbake til selskapet. Ville bare gi dere en liten oppdatering på en dag som har gått så alt for fort, men som i skrivende stund er så hyggelig. Om det er verdt alt styret på forhånd? JA... Hihi! Fortsatt god kveld til dere.

Linda❤

 • 19.08.2016, 19:26

DINNER WITH A VIEW


God fredags kveld dere! Håper dere har hatt en fin dag så langt? Jeg har omtrent ligget på alle fire og skuret leiligheten før de vakre kollegene mine kommer imorgen. Det trengtes med andre ord... Nå er ihvertfall alt klart for kalas imorgen. Jeg gleder meg!

I skrivende stund er vi på plass hos et vennepar. Tenk så hyggelig å bli bedt på middag sånn helt ut av det blå. Det finnes nesten ikke noe bedre. I skrivende stund sitter jeg å lukter masse gode matdufter mens jeg titter ut over Fredrikstad by. Leiligheten ligger så flott til at jeg må innrømme jeg er litt småsjalu. Men bare litt da... Hihi!

Vakkert vær fikk vi brått ikveld å. Ja nå skal vi, som dere sikkert skjønner, kose oss veldig. Jeg får gå tilbake å være litt sosial. Ønsker dere fin kveld videre, så blogges vi mer imorgen.

Linda❤

 • 18.08.2016, 22:03

MIN KVELDS-HOBBY


Reklame

Det ble brått en sein oppdatering fra meg idag. Jeg fikk nemlig ånden over meg etter middagstid at jeg måtte gjøre noe med neglene føre helgen. De så nemlig ikke ut. Hihi! Dette med å stelle neglene mine selv er en hobby jeg har hatt i flere år nå, noe jeg ikke har tenkt til å slutte med. Ja, det tar litt tid, men det sparer meg for så masse penger kontra om jeg skulle gått til en profesjonell negldesigner. Da er det brått verdt timene jeg sitter om kveldene og pusler med dette. 

Jeg har lenge sverget til Depend sin gellack, noe flere av dere sikkert har fått med dere. En eske full med gellacker gjør det like vanskelig hver eneste gang å velge farge. Valget idag falt til slutt på fargen Sweet Thing som tilhører årets vårkolleksjon. Den duse blå fargen har blitt en av mine favoritter. Når dere ser resultatet skjønner dere kanskje hva jeg mener. Idag tenkte jeg faktisk å vise dere et før- og etterbilde. Det fant jeg nemlig ut at jeg aldri har gjort tidligere.

FØR

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Som dere ser er neglene mine ganske slitte nå. Det er ingen hemmelighet at alt man påfører neglene før eller seinere vil gi slitasje. Jeg har omtrent aldri opphold når det kommer til gellack, noe jeg kanskje burde. Uansett så er det ikke skadelig. Her gjelder det bare å påføre riktig(ikke gellack på huden), samtidig er det å file neglene og holde det hele ved like viktig. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På bilde over ser dere altså fargevalget. En favoritt som noen kanskje mener passer best til vår og sommer. Jeg mener den kan brukes hele året.

ETTER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Over ser det ferdige resultatet. Her har jeg påført basecoat, 3 lag med farge og topcoat. Jeg syns resultatet blir bedre med flere lag farge, og gjør dette hver gang. Dette gjør samtidig at neglene blir ekstra harde, noe som reduserer sjansen for brekte negler. Win win for en som bruker hendene masse på jobb. 

Hva syns dere? Har dere prøvd gellackene fra Depend? Jeg anbefaler ihvertfall disse på det sterkeste.

 

Linda♥

 • 17.08.2016, 16:49

EN UKE MED SPENNING OG GLEDE


God lillelørdag dere! Brått er vi halvveis i uken igjen. Jeg lurer på om tiden noen gang kommer til å sakne. Jeg har hørt at den bare går raskere og raskere etterhvert som man blir eldre, noe som igrunn skremmer meg litt. 

Anyway! Denne uken har jeg gledet meg til. Samtidig som jeg har vært veldig spent. Jeg har en ting på agendaen som er spennende, mens den andre tingen er noe som kommer til å gi masse glede.

DEN SPENNENDE TINGEN: Dere husker kanskje forrige uke hvor jeg nevnte for dere at jeg kanskje kom til å få klarsignal til å trene med en fysioterapeut. Jeg har helt glemt å oppdatere dere på svaret jeg fikk, men jeg fikk altså grønt lys. Hurra! Så nå til fredag skal jeg på min første treningsøkt med profesjonell hjelp. Hvis ikke det er spennende så vet ikke jeg. Jeg håper virkelig denne treningen på sikt kommer til å gjøre meg godt, men jeg må nok regne med mer ubehag til å begynne med enn velbehag.   

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TINGEN SOM KOMMER TIL Å GI MASSE GLEDE: Jobben min klarte 10% økning omsetningsmessig i Juni. Dette betyr at CUBUS spanderer middag på alle oss ansatte. Istedet for å gå ut å spise denne gangen forhørte sjefen seg om hun fikk bruke pengene til middag hos en av oss ansatte. Da hun fikk klarsignal fra sin sjef spurte jeg min kjære om han kunne rømme leiligheten en lørdags kveld slik at vi kunne samles her hos oss. Det sa han ja til. Så til lørdag skal alle man alle hjem til meg på tapas og vin. Det beste med å samles med kollegene mine er at jeg føler ikke jeg ber hjem kolleger, men venner. Nå gjenstår det bare å X fingrene for at været holder seg, for de siste dagene har vært fantastiske. Uansett så kommer vi til å kose oss. Det er det ingen tvil om.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nei, nå roper magen på mat. Det er kanskje ikke så rart siden klokken nærmer seg fem. Hehe! Ha en fin fin dag videre dere som titter innom i go'været.

 

Linda♥

 • 16.08.2016, 19:15

EN LÆRER SÅ LENGE EN LEVER


Hurra sier jeg bare! Idag kastet jeg meg nemlig ut i noe jeg aldri hadde trodd jeg skulle få til. Jeg er på INGEN måte noen PC-ekspert selv om jeg blogger, så jeg ble faktisk litt stolt når jeg fikk det til ganske raskt.

Flere av dere kjenner nok til antrekks-kollasjene mine fra CUBUS? Disse kollasjene er så gøy å lage, men jeg har faktisk vært litt flau over å vise de frem. Grunnen til dette er at jeg ikke har visst hvordan man fjerner bakgrunnen til hvert enkelt bilde. En kollasje med bilder som har bakgrunn kan fort virke litt "klumpete" og halvveis. Google er et helt fantastisk hjelpemiddel, og vips så fant jeg ut av hvordan jeg skulle få til nettopp dette med å fjerne bakgrunnen. Jeg satt igjen litt lettere oppgitt over meg selv at jeg ikke hadde googlet dette tidligere, men men... En lærer så lenge en lever, og enda godt er det. Hihi! Tenkte å vise dere forskjellen, slik at det blir lettere å forstå for dere som ikke skjønner helt hva jeg mener. Det er en enorm forskjell. 

GAMMEL KOLLASJ - Her ser dere tydelig bakgrunnen bak hvert plagg.

NY KOLLASJ - Som dere ser er bakgrunnen fjernet, noe som gir et helt nytt uttrykk.

Hva syns dere? Stor forskjell ikke sant?

Nå bare gleder jeg meg til å lage kollasjer til dere fremover, og flauheten den er nå borte. 

 

Linda♥

 • 15.08.2016, 21:12

"FY FADER SOM DU SER UT" !


- " Fy fader som du ser ut! Du ser ut som en gutt. Tårene presser på"....

Disse tankene surret igjennom hode mitt lørdag morgen når jeg så meg selv i speilet før jeg skulle møte jentene for spa turen vår. På fredag fjernet jeg nemlig vippe extensionsen min, rett og slett fordi jeg måtte. Jeg kan ikke huske sist jeg har hatt et skikkelig opphold på denne luksusen(som jeg velger å kalle det). Dessverre så er det på tide å klare seg en stund uten nå. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ordet skjønnhet er på munne til så mange jenter i disse dager. Jeg skal ærlig innrømme at jeg selv har blitt bitt av denne basillen. For det er nesten det jeg vil kalle det. Jenter over hele verden streber etter det perfekte utseende, og jeg har konkludert med at jeg selv leter etter det som er perfekt for meg. Idag morges limte jeg på punktvipper og slettet håret før jeg dro på jobb. Jeg har også skaffet meg en ny leppestift. Alt dette bare for å føle meg bedre. Tanken som "herregud Linda! Hvem bryr seg egentlig?" dukker opp(noe som har skjedd mer en en gang). Jeg konkluderer med det samme hver gang, og det er at jeg bryr meg. Fordi jeg vil føle meg bra. Hvis det er slik det er for mange jenter, er det da så galt å lete etter det perfekte så lenge man føler seg bra med seg selv?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå sitter det nok noen der ute som tenker at jeg glemmer de som drar dette til det ekstreme, noe jeg selvfølgelig ikke gjør. Dette er noe jeg syns er utrolig trist, men dessverre så lite jeg får gjort noe med. Innimellom så må man tenke på seg selv. Jeg vil ikke gå rundt å føle meg fæl bare fordi noen mener at det naturlige er det som må til for å være et godt forebilde. Jeg kommer aldri til å slutte å ta vare på utseende mitt, uansett hva noen måtte mene. 

- Hva slags tanker har dere rundt dette temaet? Ønsker saklige kommentarer her.

 

Linda♥

 • 14.08.2016, 18:42

BILDER SIER MER ENN TUSEN ORD


God søndag kveld dere. Har dere hatt en fin helg? Jeg håper dere har hatt en like fin helg som jeg har hatt, for min har vært intet annet enn fantastisk. Som flere av dere sikkert har fått med dere har jeg tilbrakt et par dager på Strømstad Spa med gode venninner. Hele oppholdet har vært så fint. Et sted jeg virkelig anbefaler til dere som vil komme dere litt bort fra stress og mas.

Igår lovte jeg dere et aldri så lite bildedryss fra oppholdet. Det sies at bilder sier mer enn tusen ord. Jeg er så enig i dette. Dere får se på bildene under, så skjønner dere nok godt hva jeg mener.

- Mine kjære vakre jenter. Tusen takk for en fantastisk tur. Dere er unike hver og en av dere, og jeg er så glad for ha dere i livet mitt. Denne turen har gitt meg minner for livet, noe turer med dere alltid gjør. Vi har ledd, diskutert, grått noen tårer og ledd litt mer. Det er så godt å ha venninner man kan være seg selv med. I en hektisk hverdag ser vi hverandre så alt for sjeldent, men vi vet alltid hvor vi har hverandre. Når vi sees igjen, og da kan det ha gått flere uker siden sist, er det som om vi så hverandre dagen før. Det er det som er ekte vennskap. Jeg er uendelig glad i dere

Linda❤

 • 13.08.2016, 15:21

HEI FRA STRØMSTAD SPA!


God lørdag dere. Her får dere en liten oppdatering fra Strømstad spa. Vi dro avgårde ganske tidlig idag. Det er alltid deilig å komme seg tidlig avgårde når man skal på tur. Spesielt når turen er fra en dag til en annen.

Vi har allerede rukket å boltre oss i bassengområdet og spist lunch. Nå slapper vi av på rommet før diverse spabehandlinger. Ikveld blir det middag og hygge. Ja, som dere skjønner så koser vi oss gløgg ihjel alle sammen.

Nei, nå får jeg legge fra meg mobilen å gå tilbake til jentene. Jeg har tatt masse bilder og skal ta fler, så jeg lover dere bedre oppdatering imorgen. Ønsker dere en super lørdag videre, så blogges vi mer imorgen.

Linda❤

 • 12.08.2016, 18:18

"ALL MY BAGS ARE PACKED, I'M READY TO GO"


Denne helgen har jeg gledet meg sååå masse til en lang lang stund. Ganske tidlig i sommer fant to kloke hoder ut at vi jentene måtte få til en aldri så liten jentetur. Sist jeg var på jentetur var vel i September ifjor. Med andre ord så er det virkelig på tide. Etter litt prat frem og tilbake kom vi frem til at vi skulle legge turen etter feriene våre var ferdige slik at alle kunne være med. Ergo så måtte det bli en helgetur. En helgetur for meg kan være vanskelig med tanke på jobb, men også dette ble tatt hensyn til. Lucky me! 

Imorgen, som dere sikkert har skjønt nå, bærer det altså avgårde på tur. Fem jenter som omtrent ikke har sett hverandre i hele sommer og som har savnet hverandre ufattelig mye skal tilbringe en natt på Strømstad Spa. Det blir ikke lange turen avgårde, men hva gjør vel det når man skal på tur med verdens beste jenter. Vi skal kose oss fra morgen til kveld med god mat, vin, spabehandling og alt som hører med når fem skravlete jenter legger ut på tur. Jeg er sikker på at vi skal få løst noen verdensproblemer over noen glass vin imorgen kveld. Hihi! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som det synges i sangen "Leaving on a jetplane" - "All my bags are packed, I'm ready to go". Jeg klarer nesten ikke vente til imorgen, men før den tid skal fredagskvelden tilbringes med min kjære. Her blir det sofakos, for ute sprutregner det. 

Skal dere noe gøy denne helga? Uansett, måtte den bli super.

 

Linda♥

 

 

lindahansen

Livet med en kronisk helsetilstand betyr veldig uforutsigbare dager. Her på bloggen vil jeg dele min hverdag og ikke minst mine interesser. For kontakt: hansen.linda88@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits