• 30.09.2016, 16:52

JEG SKULLE ØNSKE JEG IKKE VAR SLIK....


Fra jeg stod opp idag morges har stresset hengt på mine skuldre. Jeg startet dagen med trening(noe jeg hadde gledet meg til), deretter bar det avgårde til matbutikken for helge-handelen, så hjem for å vaske leiligheten. En fin og hyggelig dag tenker du? Fri til og med.... STRESS tenker jeg. 

Hvorfor klarer jeg ikke bare å senke skuldrene, puste rolig, å tenke: Idag har du fri Linda. Du har all verdens med tid og trenger ikke stresse. Jeg prøver jo selvfølgelig, men det funker aldri. Jeg stresser meg derfor igjennom alt som skal gjøres, før jeg til slutt faller utslitt på sofaen og sovner. Om jeg er en stressa person? JA, dessverre... 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvorfor går det ikke an å gi litt mer blanke fader i hvordan ting ser ut, hvordan ting er. Enkelte av dere skjønner nok veldig godt hva jeg mener, for jeg vet jeg langt ifra er den eneste som har det slik. Leiligheten har ihvertfall blitt shina, badet er rent, kjøleskapet er fult og jeg har trena. Jeg fikk det til. Det gjør jeg alltid, men nå er jeg tom. Utladet. Liggende i sofaen blir der du finner meg resten av kvelden. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg håper jeg en dag klarer å gi litt slipp på alt å bare, ja leve. Er det det riktige å si her? Jeg vet jo selv at ingen ting er perfekt, men jeg liker å ha det "perfekt" rundt meg til en hver tid, for det gir meg ro. Kanskje jeg lider av en type tvangstanke-diagnose?

Skuldrene har ihvertfall senka seg nå, og godt er det. Ikveld blir det taco og kos med min kjære, før en ny dag på jobb står for dør imorgen. Jeg håper dere har hatt en stressfri start på dagen, så ønsker jeg dere en fin kveld og start på denne helgen. 

 

Linda♥

 • 29.09.2016, 17:16

JEG HAR BLITT BITT AV BASILLEN!


For litt siden fikk jeg en anbefaling av ei venninne om å laste ned en app. Appen hadde jeg allerede hørt og lest om, men ikke helt følt nødvendigheten for å laste ned. Denne venninnen trigget nysgjerrigheten min, så her om dagen hoppet jeg i det. 

Appen jeg snakker om er selvfølgelig salgsappen 'tise som Jenny Skavlan har vært med på å utvikle. Dere har kanskje hørt om den? Hele greia går jo ut på gjenbruk, noe som Skavlan er stor fan av. Selv er jeg også stor fan av dette, og etter jeg som sagt hoppet i det, har jeg blitt bitt av basillen. " 'Tise-basillen". 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Gjenbrukstrenden er fortsatt på vei opp i Norge, men vi kvitter oss fortsatt med hele 13 kilo tekstiler i året per innbygger, noe som Tise ønsker å få inn i gjenbrukssirkelen i stedet. (Skrevet på jennyskavlan.com)

Jeg heier på Jenny og hennes team, og syns det er et flott tiltak de har satt igang. Som dere ser på bildene har jeg lagt ut en del items jeg selger som veldig gjerne ønsker seg nye eiere. Har du en account på 'tise? Klikk deg inn da vel, å se om du finner noe interessant. Mitt brukernavn er som dere ser @lindahanseen.

 

Linda♥

 • 27.09.2016, 16:35

EN ANNERLEDES NYFØDT-FOTOGRAFERING


- Jeg kom til verden en vinterdag i Februar, 1988. Denne dagen viste seg å være en ganske så spesiell dag.

Vinterdagen jeg snakker om var en mandag. Mandag 29. Februar. Altså den spesielle skuddårsdagen. Å bli født på denne dagen, denne ekstra dagen som dukker opp hvert fjerde år ble altså min fødselsdag. Min mor var langt ifra alene på fødestuen, for hele 6 andre barn meldte sin ankomst i lag med meg. Dette fattet den lokale Fredrikstad-avisen Demokraten's interesse. Slik ble altså min nyfødt-fotografering. I en avis for hele Fredrikstad folket å se. Hihi!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
( Min vakre mor og meg. Jeg var ikke spesielt vakker vil jeg si. En plugg med masse hår. Hehe! )

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
( Tenk at min mor her er nybakt to-barns mor. Bare et år eldre enn jeg er idag. )

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
( Geipen var på plass ihvertfall. Ingen tvil om at jeg ble født med nedoversmil. HAHA! )

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
( Fire nybakte og stolte mødre. )

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
( Ekte kjærlighet ♥ )

Alle disse avisutklippene fikk jeg av min mor idag. Hun hadde ryddet i noen skuffer og da er det utrolig hva som dukker opp. Jeg skal bevare de like godt som hun har gjort. Liggende i en konvolutt på et trygt sted. Først måtte jeg bare vise de frem. 

 

Linda♥

 • 26.09.2016, 20:42

NÅ ER JEG KLAR!


Helt siden jeg var ei lita jente var sommerens høydepunkt å dra på "Sport Shopen" i Grebbestad. Denne shopen ligger like ved hytta vår og inneholder alt fra A til Å når det kommer til sko, klær og tilbehør. Med andre ord så var det aldri noe problem for ei handle-glad å finne seg noe.

For litt siden skrev jeg til dere at vi tilbrakte en helg på hytta vår sammen med et vennepar. Da jeg foreslo et tur til "Sport Shoppen" sa de selvfølelig ja, sporty mennesker som de er. Jeg trodde ikke jeg skulle finne meg noe, men hei hvor feil en kan ta. Jeg har i flere år siklet på disse Timberland vinterskoene, men prisen er igrunn det som har stoppet meg fra å kjøpe de. Der stod de ihvertfall, å ropte på meg, og det beste av alt til halve prisen av her hjemme. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tilbudet var for bra til å la gå fra seg, så de ble med meg hjem. Nå er jeg klar for kulden med både varm jakke og gode sko. La vinteren kommer. Hehe...

- Har dere gått til innkjøp av noe nytt før kulden setter inn?

 

Linda♥

 • 25.09.2016, 15:31

- SYKE MENN


Hva skjer egentlig med psyken til menn når de er syke? De blir så ille syke at til og med en liten forkjølelse skulle tro gjorde de dødssyke. Det er vel dette som kalles for denne "manne-sykdommen" er det ikke? Blir vi damer like ille når vi er syke? Jeg velger å tro vi ikke blir det. Hva mener dere?

Grunnen til at jeg tar opp dette er selvfølgelig fordi min kjære har fått en kraftig forkjølelse. Ikveld velger jeg derfor å rømme leiligheten for å dra på hockeykamp. Han forstod meg godt fikk jeg høre. Hehe!

Nå får jeg komme igang med dagens middag før jeg må dure avgårde. Ønsker dere en herlig og frisk søndag videre, så blogges vi mer imorgen.

Linda❤

 • 24.09.2016, 18:09

DETTE HAR JEG LENGTET ETTER


- Tenk så rare vi mennesker er. Når våren setter igang hungrer vi etter sommer og sol. Nå sommeren går mot hell gleder vi oss til høst og kjøligere vær.

Dette gjelder vel kanskje ikke for absolutt alle, men for veldig mange. Jeg er ihvertfall en av disse, noe jeg ærlig må innrømme. Det fine høst/sommerværet vi har hatt de siste ukene har faktisk gjort meg litt lei. Jeg har lengtet etter skikkelig høst. De fine fargene, innekos i ruskevær og ikke minst den klare og kjølige luften som river litt i nesa. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Idag var endelig dagen her. Solen har glitret fra skyfri himmel, men luften har vært helt annerledes enn tidligere. Jeg velger å kalle denne dagen for årets første høst-dag her i Fredrikstad. Dette feiret jeg med en tur i skogen, hvor kameraet selvfølgelig var med. Naturen byr på så mye fint når det høst. Jeg regner med det er flere som er enige med meg i dette?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Hvilken årstid er deres favoritt? 

Jeg tror nesten ikke jeg klarer å velge en spesiell årstid. De bringer med seg noe fint alle sammen. Nå skal jeg ihvertfall nyte høsten, før vinteren setter igang. Brått lengter jeg etter vår. Det hele blir en evig runddans. Hihi! 

 

Linda♥

 • 23.09.2016, 13:00

NÅR NOE UVENTET DUKKER OPP


- Når noe uventet dukker opp kan det tappe en helt for krefter....

Dette skjedde med meg igår. Jeg hadde en ganske hektisk dag fra før av, som jeg faktisk gruet meg litt til. Følelsen av at jeg hadde en slik dag hvor mer enn det jeg allerede hadde på agendaen ville vært for mye var et faktum. Dessverre kan man ikke planlegge alt her i livet. Ting dukker opp fra en tid til en annen, enten man ønsker det eller ei. 

Som den stressede(dessverre) personen jeg er ble gårsdagen en tung affære. Idag har jeg heldigvis fri og har tatt valget om å roe helt ned. En god frokost og noe fint på TV'n er det morningen min har bestått av. Jeg hadde egentlig store planer om å trene idag, men denne treningstimen får vente. Jeg har fri hele helga, så jeg prøver igjen imorgen, eller kanskje på søndag. Imorgen er uansett en ny dag med nye muligheter. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det uventede som oppstod er altså grunnen til ingen oppdatering igår. Jeg orket rett og slett ikke. Jeg føler dessverre ikke for å dele hva det hele var(det er ikke noe farlig, for dere som skulle lure på det), noe jeg regner med dere forstår. Dere er alltid så forståelsesfulle og ikke minst omtenksomme.

Jeg ønsker dere en fin fredag og start på en ny helg. Her fortsetter sofakosen i regnværet. Et fornuftig valg velger jeg å tro. 

 

Linda♥

 • 21.09.2016, 17:24

MIN ABSOLUTTE FAVORITT


Hei hvor det går idag! Nå har rumpa endelig truffet sofaen en og en halv time før besøket kommer. Ikveld skal jeg nemlig ha en liten jentekveld sammen med to gode venninner jeg ikke har sett på en stund.

På menyen står min absolutte favoritt-mat, meksikansk. Jeg tror faktisk jeg kunne levd på alt som faller inn under denne type mat. Idag skal jeg gratinere tacokjøttdeig, nachochips og ost i ovnen. Dette servers med rømme, hjemmelaget guacamole og salsa. Lettvint, men sååå godt.

Som dere ser har jeg laget alt klart slik at det bare kan legges over i en ildfast form og settes i ovnen. Jeg kjenner magen rumle litt her jeg sitter. Hihi!

Nå skal jeg roe ned kroppen med et par episoder Girls. Jeg ønsker dere en fin kveld, så blogges vi mer imorgen.

Linda❤

 • 20.09.2016, 20:29

JULAFTEN KOM TIDLIG IÅR


God kveld dere! Jeg håper dere har hatt en fin tirsdag, og at starten på uken is treating you good. Selv kickstartet jeg dagen med trening. Det føles så godt å endelig være igang igjen. Heldigvis er låsningen jeg fikk i ryggen for litt siden mye bedre, så dette går riktig vei. 

Over til tittelen på dagens innlegg. Det er egentlig alt for tidlig for meg å snakke om julen allerede i september, men nå har det seg sånn at julen eller snarere julaften kom tidlig på'n iår. Klesbutikken STØY ligger farlig nærme jobben min. Det som er skummelt med denne butikken er alle merkeklærne de selger, og for ikke å snakke om prisene som følger med. Huff! Bare vindu-shoppingen gjør at lommeboken skjelver. Hihi!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Til tross for hvor dumt det er, vindu-shoppet jeg litt forrige uke. Da øynene traff dette plagget var jeg solgt. Prisen var selvfølgelig ikke for min lommebok, men etter litt prat med min kjære ble vi enige om at dette plagget skulle bli årets julegave fra han til meg. Gjett om jeg ble glad. At jeg har verdens beste kjæreste er det ingen tvil om. 

Nå lurer dere sikkert på hva slags plagg jeg snakker om. Når jeg sier det er noe som skal holde meg varm på kalde vinterdager skjønner dere nok hva jeg snakker om. Ta en titt på bildene under og sjekk om du gjettet riktig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva syns dere? Fin ikke sant? Jeg gleder meg til å vise dere bilder iført denne i vinter. Det er litt tidlig å ta bilder med denne nå siden det virker som vi er midt i juli måned om dagen. Så det får vente. Hehe!

Nei, nå skal jeg fortsette på min Girls-maraton. Jeg har nemlig blitt helt hekta. Ha en fin kveld videre dere som titter innom.

 

Linda♥

 • 19.09.2016, 20:33

HAR JEG EGENTLIG AKSEPTERT DET?


Livet med en kronisk helse kan sammenlignes med en berg- og dalbane tur. Den ene dagen føler jeg meg frisk, mens neste dag er alt snudd på hode. 

For litt siden hadde jeg en telefonsamtale med en nær venninne. En av mine beste venninner. Vi kan snakke om alt, og vet alt om hverandre. Telefonsamtalen var god, men den fikk meg til å tenke. Den store tenkeren som jeg er....

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Samtalen gikk ut på hvorvidt jeg aksepterer at jeg er syk. Tidligere i livet skjøv jeg alltid til side den tanken om at jeg er frisk, men samtidig syk. Det skal sies at jeg hadde mange fine, og relativt friske ungdomsår. Ting gikk litt opp og ned da også, men ikke slik de har gjort de siste årene. 

De siste årene har vært som en berg- og dalbane tur. Den ene dagen kan jeg være helt fin, mens neste helt elendig. Trøtt, slapp og kvalm er nøkkelord for de dårlige dagene. Energisk, glad og sprudlende for de fine. Hvordan skal jeg egentlig klare å sjonglere denne uforutsigbare hverdagen? Dette spørsmålet har jeg stilt meg mange ganger. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja, hvordan sjonglere? Jeg kan ikke gjøre annet enn å utnytte de gode dagene best mulig, og når de dårlige dagene kommer må jeg gi meg selv lov til å være litt nedfor. Det finnes ingen klar oppskrift som heter "Kronisk syk- hvordan leve best mulig", men gudene skulle visst hvor godt det hadde vært å ha en.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Men over til det store spørsmålet. Har jeg egentlig akseptert at jeg er syk? Jeg føler ihvertfall at jeg er godt på vei. Som flere av dere sikkert har fått med dere har jeg kuttet ned timer på jobb. Uføretrygd fra og med neste år er et faktum. Dette har vært et stort og kjempetungt steg å ta, men jeg har innsett at kroppen ikke klarer en 8-16 jobb. Jeg har også begynt så smått å klare og si nei til happenings, noe som aldri før har ligget i min natur.

Så ja, jeg vil si jeg aksepter at jeg er syk. Kanskje ikke 100%, men 80%. De resterende 20% stritter fortsatt litt imot, men jeg håper og tror at om noen år så er jeg der. Etter 21 år med sykdom er ikke dette gjort på en måned eller to. Det tar tid, og den tiden må jeg bare få lov til å bruke. 

 

Linda♥

 • 18.09.2016, 21:39

EN LITEN KVELDSAKTIVITET


God kveld dere! Håper dere har hatt en nydelig og avslappende søndag? Min søndag har gått bort i både avslapning, litt trim, familiemiddag og enda mer avslapning. En fin dag med andre ord.

Ikveld har jeg sittet noen timer for meg selv. En av mine favorittaktiviteter, nemlig negldesign. For litt siden fikk jeg laget chrome-negler av min favoritt negldesigner. Idag valgte jeg å file bort dette for å legge en ny farge. Fargevalget denne gangen ble dyp burgunder. En skikkelig høstfarge spør du meg.

Nå skal denne fargen få gjøre sitt før jeg skal tilbake å få fikset nytt gel-underlag. Dette gel-underlaget er helt supert for å ivareta egne negler. Uten dette underlaget hadde jeg ikke klart å beholde den lengden jeg har på neglene mine nå. De er nemlig alt for tynne. Sånn går det når man er avhengig av gellack. Hihi!

Nei, nå står filmkos på agendaen. Nyt resten av denne fine kvelden, så blogges vi mer imorgen.

Linda❤

 • 17.09.2016, 21:20

EN FORSINKET BABYSHOWER


God kveld dere! Jeg håper dere har hatt en fin lørdag så langt? Her har det gått i ett fra morgen til kveld. For et par timer siden kjørte jeg min kjære til den innflytningsfesten jeg takket nei til, så nå ligger jeg som slakt på sofaen. Litt kjedelig, men samtidig veldig godt.

MEN, over til noe helt annet. Igår var jeg nemlig hos min fine venninne Camilla. Anledning -> forsinket babyshower.

Det skulle ikke være lett å få til denne babyshoweren i sommer. Stakkars jente trodde ikke hun kom til å få noen shower i det hele tatt da termindatoen stod for dør, men selvfølgelig skulle hun jo det. Den måtte bare utsettes litt.

Som regel arrangerer man babyshower's rett før fødsel, men jeg må si at jeg syns nesten det var hyggeligere slik det ble nå. Med babyens tilstedeværelse. Kameraet mitt var selvfølgelig med, så her får dere et lite bildedryss.

Det er ihvertfall ikke vanskelig å se ut ifra bildene at vi koste oss skikkelig. Bestevenninnen til Camilla hadde ordnet så fint istand. Det manglet rett og slett ingen ting. En perfekt babyshower vil jeg tørre å påstå. Akkurat slik hun fortjener. Hihi!

Nei, nå skal jeg fortsette på min GIRLS-maraton. Vi blogges mer imorgen. Until then, ha en strålende kveld videre.

Linda❤

 • 16.09.2016, 16:33

- KJÆRE ALLE FORELDRE DER UTE


Igår opplevde jeg noe jeg ikke syns var helt allright. Jeg var på hockeykamp, og i den ene pausen måtte jeg besøke toalettet. Toalettet i Stjernehallen er lite, og med få mennesker kan man få med seg alt som blir både sagt og gjort der inne. 

Da jeg satt meg på toalettet var jeg alene, men det tok ikke lang tid før en mor og datter kom inn. Mens datteren gjorde sitt nødige, pratet hun ivrig ivei med moren som stod utenfor. Det var slik jeg catchet forholdet de to imellom. Før jeg i det hele tatt rakk å strekke meg etter toalettpapiret hadde allerede mor og datter forsvunnet ut av toalettet. Jeg tok meg selv i reagere på at vannet aldri hadde rent fra vasken rett utenfor. Altså så ble hendene til denne jenta aldri vasket. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg ble faktisk litt satt ut av det hele. Var det noe min mor og far alltid var nøye på, så var det at jeg vasket hendene. De skulle vaskes enten jeg ville eller ei. Hendene våre er bakterie- og virusspredere nummer 1, derfor er det utrolig viktig at de blir vasket ordentlig. Spesielt etter toalettbesøk. Så kjære alle foreldre der ute: 

- Lær ungen/e deres å vaske hendene godt i ung alder. For sin egen del og for andre.

 

Linda♥

 • 15.09.2016, 12:28

DET SKUFFER MEG...


- Til frokost idag tidlig ble jeg sittende å tenke på noe. Noe som faktisk skuffer meg litt på sett og vis...

Igår delte jeg nemlig et ganske personlig innlegg med dere. Et innlegg som omhandler et ganske sårt, men utrolig viktig tema. Ikke bare for meg, men også for mange andre. Jeg delte innlegget på diverse sosiale medier, hvor jeg samtidig delte en melding om at innlegget ønskes og håpes delt videre. 

Innlegget ble ikke delt en eneste gang, av hverken venner, bekjente eller ukjente via disse sosiale mediene. Noe jeg faktisk må si at jeg virkelig ikke forstår. Skriver jeg på en gal måte? Henvender jeg meg feil?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og sist men ikke minst - er det for mye å be om? Jeg vil selvfølgelig ikke presse noen til å gjøre noe de ikke vil, men jeg vedder på at kanskje en venn blant mine venner og bekjente hadde satt pris på å få lest dette innlegget. Er vi blitt for egosentriske til å stoppe opp og hjelpe når andre ber om det?

 

Linda♥

 • 14.09.2016, 20:43

- JEG, EN UBRUKELIG NAVER?


- Jeg er inne i min sjette måned som deltidssykemeldt. Hadde du sagt til meg for et år tilbake at jeg idag kom til å gå på NAV, hadde jeg ledd av deg og betrygget deg om at det kom aldri til å skje. 

Jeg tok feil. Ved påsketider tok jeg et stort oppgjør med meg selv. Et oppgjør jeg aldri trodde(eller mer håpet) det måtte komme til. NAV kom inn i hverdagen. Jeg burde vel egentlig sett det komme etter fire år i berg- og dalbane helsemessig, men staheten og stå på viljen skygget for det hele. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter mye styr med å få riktig sykemeldingsgrad(for det ordner nemlig ingen for deg med mindre du vet selv at sånn og sånn fungerer NAV), tikker nå sykemeldingene avgårde i ro og orden. Det tok tid å få alt riktig, men det er sååå viktig at alt blir riktig, at den tiden måtte det bare ta. Jeg vil jo ha det jeg har krav på.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så hvordan har jeg det egentlig idag? Jeg har det ganske greit. Dagene kommer selvfølgelig der jeg forbanner min kroniske helse som gjør at jeg må gi opp min drømme-karrière. Det er en utrolig vond følelse det å vite at helsen setter en stopper for det man aller helst vil holde på med her i livet. Når disse dagene dukker opp prøver jeg å trekke frem det positive, for situasjonene kunne faktisk vært så mye verre. Noen dager fungere dette, andre dager ikke. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så til spørsmålet om jeg er en ubrukelig NAVER. Så langt derifra. Jeg har absolutt ikke valgt denne veien. Den ble dessverre valgt for meg, men sånn er det. Livet er så uforutsigbart. Det eneste jeg kan gjøre nå er som sagt å prøve så godt jeg kan å gjøre det beste ut av situasjonen. 

- Meningen med dette innlegget er å rette fokus mot de som faktisk er avhengig av NAV for å få hverdagen til å gå rundt. Jeg vet at det finnes mange der ute(DESSVERRE) som finner veier og utnytter systemet. Dette er synd og gjør meg faktisk litt sint, for det går utover så mange. Jeg håper det finnes en løsning der ute på dette problemet slik at NAV kan fortsette med den viktige jobben de gjør, nemlig å hjelpe de som virkelig trenger det. 

 

Linda♥

 • 12.09.2016, 20:19

HVORFOR SKAL DET VÆRE SÅ VANSKELIG Å SI NEI?


- Du inviterer, jeg kommer. Alltid.... Er det ikke sånn det skal være?

Ja, det er vel egentlig sånn det skal være. Er det ikke? Man blir invitert bort, og takker ja(om agendaen er ledig selvfølgelig). 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siden Februar iår har jeg deltatt i fire brylluper, hytteturer, bursdager, middagsselskap, jenteturer og enda flere bursdager. Jeg sa til meg selv når sommeren var på hell at nå Linda, nå kommer det til å roe seg ned. Jeg tror jeg jinxa det. 

Det roet seg aldri ned, og den ene invitasjonen etter den andre har tikket inn. Jeg har alltid slitt med å takke nei til invitasjoner, uansett hva slags anledning det måtte være. Før var det fordi jeg var redd for å gå glipp av noe, nå er rett og slett fordi jeg syns det er "flaut" å takke nei når jeg vet at agendaen er ledig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Så hvorfor skal det være så vanskelig å takke nei?

Er det ikke bare å gjøre det? Det burde jo være så lett å bare lytte etter hva kroppen har å si, istedet for hjernen og hjertet(for de vil alltid si ja uansett).

Førstkommende lørdag er vi begge invitert på innflytningsfest. Hjertet og hjernen sier ja, men kroppen sier nei. Jeg har nå klart å takke nei, selv om agendaen er ledig. Jeg er faktisk litt stolt. Sånn må det bare bli denne gangen. Det nytter rett og slett ikke å gjøre noe festlig hver eneste helg. Ihvertfall ikke når man lever med en kronisk helsetilstand. 

 

Linda♥

 • 10.09.2016, 15:24

TENK OM HVER DAG KUNNE VÆRE SOM DENNE


God ettermiddag fra Smögen! Nå er virkelig 60-års feiringen av min far godt igang. Vi startet dagen med felles frokost, før guttene dro avgårde for å golfe.

Vi jentene har fått spa-dag, så vi har holdt oss nære hotellet. For å kickstarte denne spa-dagen lånte jeg boblebadet på hotellrommet til mor og far, og for å toppe det hele tok jeg like så godt et glass hvitt.

Tenk om hver dag kunne være som denne. Enkelte hadde vel ment at man da ikke hadde klart å sette like stor pris på det hele. Jeg tror det er feil. Ihvertfall i mitt tilfelle. Nå må jeg snart hoppe i badekåpen på ny. Spa-timen venter. GLEDIS!

Håper dere har en super lørdag også? Skal/gjør dere noe gøy?

Linda❤

 • 09.09.2016, 17:29

SMÖGEN, HERE WE COME!


God fredag dere! Hatt en fin start på helgen håper jeg? Jeg startet dagen med å forsove meg jeg da. Ingen go start her, men men! Sånn går det når man sitter oppe for lenge for å se på film. Har bare meg selv å skylde. Hihi!

I skrivende stund sitter vi i bilen på vei til Smögen Spa- og Havsbad. Min kjære pappa fyller nemlig 60 år på søndag, og i den anledning har han invitert med familien på tur. Som jeg gleder meg.

Imorgen venter spa for oss damene, mens gutta skal spille golf. God mat og noe godt i glassene skal vi også uten tvil få tid til. Kamera er med, så jeg skal selvfølgelig oppdatere dere.

Nå må jeg legge fra meg telefonen kjenner jeg, før jeg blir bilsyk. Vi skrives mer imorgen.

Linda❤

 • 08.09.2016, 16:44

10 TING DU GARANTERT IKKE VISSTE OM MEG


- Jeg har valgt å være helt åpen og ærlig her inne på bloggen min. Jeg har valgt å skrive om livets opp og nedturer, altså de store og ikke minst viktige temaene. 

Idag følte jeg derfor at det var på tide å dele litt av noe annet. De små tingene her i livet, som egentlig ikke er så viktige, men som kan være morsomme å lese. Slike innlegg som "10 ting" osv. er alltid en stor hit for meg, så jeg velger og håper det er det for dere også. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- 10 TING DU GARANTERT IKKE VISSTE OM MEG

1. Jeg hater å smile på bilder. Ihvertfall med tenner. Jeg vet ærlig ikke helt hvorfor, for jeg er en blid person som elsker å le. Det har bare blitt sånn...

2. Jeg har to ganske store negative avhengigheter. Nesespray og snus. Jeg har prøvd å slutte med begge flere ganger, dessverre uten hell. Nå er jeg litt der hvor jeg tenker at noen laster skal man ha her i livet. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3. Jeg snorker litt om nettene. Huff ja! Resultatet av allergi og nesespray-bruk blir hovne slimhinner i neseveggene, som igjen fører til snorking. 

4. Jeg tåler ikke kullsyre. Etter min siste operasjon hvor livet med bare tynntarmen trådde igang måtte brusen kuttes ut. Tynntarm + kullsyre = alt for mye luft. Altså en skikkelig dårlig kombo. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

5. Jeg hadde store planer fra jeg var ganske ung om å bli frisør. Jeg fullførte frisørlinjen, men på den tiden var det nesten umulig å få lærlingplass, noe som gjorde at det hele ble lagt på hyllen. 

6. Jeg liker utrolig godt å være en av gutta. Det har vel kanskje noe med at jeg har vokst opp med en stor guttegjeng. Det var veldig vanskelig å få ordentlige venninner når man omtrent bodde på sykehuset i lenger perioder. Jeg elsker de venninne jeg har idag, men dere som skjønner hva jeg snakker om er nok enige med meg når jeg sier: gutter er enklere. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

7. Jeg elsker hockey og alt som hører med. Selv er jeg ingen "sportsidiot", men det har nok noe med at min far har både spilt og trent hockey i mange år. Han har faktisk vært med å ta NM gull noe jeg er utrolig stolt over. Ja, det må være lov å skryte litt. Hihi!

8. Jeg kunne levd på potetgull. Eller ikke! Men de fleste elsker sjokolade, jeg elsker potetgull. (I omtrent alle mulige varianter).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

9. Jeg har brukt mye penger på vesker. Min store passion. Noen bruker penger på hobbyer osv. Jeg sparer til vesker, og det uten dårlig samvittighet. Hihi!

10. For å avslutte med noe som har en ganske stor betydning her i livet (så ikke alt blir "overfladisk"), så har jeg vært samboer i snart 4 år nå. Hjelp som tiden flyr. Jeg deler svært lite om denne delen av livet mitt, rett og slett av hensyn for min kjære. Han vil ikke eksponeres og det må jeg bare akseptere. 

Sånn, det var brått 10 ting det. Jeg håper dere syns punktene var litt allrighte, og at dere føler dere ble enda litt bedre kjent med meg? Om en stund kanskje jeg kjører igang enda en slik, men da selvfølgelig med andre punkter. 

Ha en fin kveld, så blogges vi mer imorgen. Da skal vi ut på tur igjen, og jeg gleder meg til å fortelle dere hvor. 

 

Linda♥

 • 06.09.2016, 20:18

JEG KOMMER ALDRI TIL Å GI OPP!


Direkte etter fødsel meldte jordmor at jeg var et barn som symboliserte sunnhet, for maken til jente hadde hun aldri sett. Like etter fikk jeg astmaanfall, noen år seinere kom allergien, og i en alder av 7 år fikk jeg diagnosen Ulcerøs Collit - noe som i voksen alder har ført meg seg ryggproblemer. Kjære jordmor: Du "faila" ganske greit. Hehe!

Det er ikke lenger noen ting som overrasker meg med den kroppen jeg har fått tildelt. Allikevel kan ting komme brått på slik det gjorde med ryggen min igår. Jeg fryktet selvfølgelig det verste(at det var muskulært), men fikk idag beskjed om at jeg hadde pådratt meg en skikkelig låsning. Heldigvis! Det gjør vondt, men det går mye raskere over. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Til tross for en "råtten" kropp, kommer jeg aldri til å gi opp. Den som gir opp har tapt, og det er så sant. For to uker siden var magen trøblete, denne uken er det ryggen. Akkurat nå er jeg litt nedfor over at det alltid finnes en eller annen plage i min hverdag, men sånn er det... Jeg får bare være litt nedfor de dagene det trengs, og så kommer jeg meg ovenpå igjen. Det gjør jeg alltid. 

Livet er en kamp, 

men hvor der ingen kamp er,

kan der heller ingen seier komme. 

 

Linda♥

lindahansen

Livet med en kronisk helsetilstand betyr veldig uforutsigbare dager. Her på bloggen vil jeg dele min hverdag og ikke minst mine interesser. For kontakt: hansen.linda88@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits