• 31.10.2016, 20:35

JEG HAR OFTE DÅRLIG SAMVITTIGHET


- Jeg har aldri lagt skjul på at jeg føler utfordringene er mange til tider....

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Når hverdagen min er så uforutsigbar som den er har jeg dessverre nesten gitt opp å legge planer de dagene jeg jobber. Jeg tenker det er bedre å heller la være, enn å måtte avlyse. Etter en endt arbeidsdag lever jeg med den kjipe virkeligheten at omtrent all energi er brukt opp. Det som er igjen er en nærmere utslitt jente som ikke orker stort annet å tilbringe resten av kvelden i sofaen.

Så når dukker den dårlige samvittigheten min opp? Jo, den dukker opp ganske ofte. Daglig tenker jeg på alt jeg gjerne skulle ha gjort oftere. Besøkt venninner, besøkt mitt vakre tantebarn, trent mer, jobbet mer, vært mer opplagt til å finne på ting med samboeren... Ja listen er like evig lang som min endeløse berg- og dalbane tur med en kronisk helsetilstand hvor neste dag aldri kommer til å være like som dagen før. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den klokeste, snilleste og sterkeste personen jeg kjenner, nemlig min mor, stilte et spørsmål idag. Et spørsmål som faktisk ga meg litt å tenke over. 

"Setter vi for store krav til oss selv i hverdagen"?

Dette spørsmålet traff meg rett i hjertet. Det er dessverre ingen tvil om at jeg har for store krav til meg selv i en hverdag som på ingen måte er lik den hverdagen de aller fleste kjenner til. Jeg skal virkelig prøve å jekke meg ned noen hakk. Jeg skal prøve å være litt mer fornøyd med det jeg faktisk får gjort, istedet for å hige etter det jeg aldri rakk. På sikt håper jeg dette vil lette på samvittigheten min, for å gå rundt med dårlig samvittighet for noe jeg ikke får gjort noe med, det fortjener jeg faktisk ikke. Det fortjener INGEN....

 

Linda♥

 • 30.10.2016, 12:09

JEG HADDE STORE PLANER...


Sponset behandling

Ja, jeg hadde virkelig store planer om å oppdatere dere på fredag når jeg var på vei inn til Oslo. Dessverre, som sikkert mange av dere fikk med dere, var blogg.no nede for telling nesten hele dagen, derfor falt denne oppdateringen bort. Istedet får dere den idag. Bedre seint enn aldri er det jo noe som heter.  

Grunnen for Oslo-turen denne gangen var bursdagsfeiringen til en venninne. Fredagskvelden forsvant så alt for fort, noe den alltid gjør i lystig lag. Dagen derpå fikk jeg sitte på med noen venninner hjem til Fredrikstad igjen, og brått var Oslo-turen over for denne gang. Litt for raskt etter min smak. Det er liksom noe med den byen som fenger meg, slik at jeg hver eneste gang omtrent ikke vil hjem. Dessverre ble det bare en kort visitt denne gangen, men I'll be back. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gårsdagen skjedde det lite spennende. Jeg tror jeg brygger på et eller annet jeg altså. Nesen er fortsatt ikke med meg om dagen, og nå har jeg fått hovne lymfekjertler. Flere av dere har sikkert fått med dere at formen min hangler litt om dagen, så nå er jeg lei. Jeg er en sånn person som foretrekker enten eller. Enten så får jeg bli syk, eller ikke. En sånn limbo-tilstand jeg er i nå er bare slitsomt og irriterende. 

Noe som heldigvis hjelper litt på formen er at jeg endelig har fått satt på vippe extensions igjen. Etter noen måneder med opphold var mine egne vipper endelig klare igjen, til min store begeistring. Tusen takk Sara's Nailfashion. Dere får meg alltid til å føle meg fresh, selv når jeg egentlig ikke er det. Hehe!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da har dere fått all oppdatering som er verdt å nevne. Dagen idag tilbringes i sofaen. Her er det oppladning som gjelder før en ny arbeidsuke. Ikveld håper jeg at jeg kommer meg avgårde på hockeykamp. Jeg tenker som så at litt luft må man jo ha. Har dere noen fine planer denne søndagen?

- BTW! GLEM IKKE Å MELDE DERE PÅ MIN STORE MAKEUP-GIVEAWAY. VINNEREN TREKKES FØRSTKOMMENDE TIRSDAG. LYKKE TIL♥

Ha en herlig søndag videre dere som titter innom!

 

Linda♥

 • 27.10.2016, 17:23

STOR MAKEUP-GIVEAWAY


Huff, brått er det to dager siden jeg blogget sist. Dagene bare flyr avgårde... For dere som lurer har formen faktisk vært ganske allright så langt denne uken, men jeg har allikevel valgt å koble ut litt, noe jeg tror har vært fornuftig av meg. 

Som et lite plaster på såret for at jeg ikke finner overskudd til å blogge så mye om dagen, tenkte jeg å kjøre igang en aldri så liten giveaway. En heldig vinner stikker avgårde med en stor makeup-gave og en deilig body lotion fra velkjente merker.(Verdi: ca. 1000,-) For å bli med i trekningen tenkte jeg denne gangen å teste ut noe litt annerledes: 

- JEG ØNSKER AT DERE I TILLEGG TIL NAVN OG E-MAIL ADRESSE I PÅMELDINGENS-KOMMENTAREN SKRIVER HVILKEN SYKDOM JEG LEVER MED. (ET LITE TIPS BLIR Å SJEKKE IGJENNOM KATEGORIENE MINE) DER STÅR DET GANSKE KLART. HIHI!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- FOR EKSTRA VINNERSJANSE: FØLG MEG PÅ INSTAGRAM OG FACEBOOK

JEG TREKKER EN HELDIG VINNER TIRSDAG 1.11, SÅ FØLG MED!

Da gjenstår det bare å ønske dere lykke til. Husk den som intet våger, intet vinner. Eller ja, dere skjønner hva jeg mener. Man vinner ihvertfall ikke noe ved å ikke melde seg på. Det er vi vel alle enige om?

Ha en fin kveld videre, så blogges vi mer imorgen. Da skal jeg ut på en aldri så liten helgetur. Wiii!

 

Linda♥

 • 24.10.2016, 16:35

- EN RAR UKE


Hei mandag, og hei ny uke! Du ønskes varmt velkommen, ihvertfall hos denne jenta. De to siste ukene har formen vært crap, så jeg X virkelig fingrene for at denne uken bra. Heldigvis fungere magen som den skal, så jeg prøver å si til meg selv at det kunne vært så mye verre. Formen idag har heldigvis vært fin. Mandag, ny uke og det å ikke føle seg så aller verst, det er jammen ikke dårlig. Ingen blå-mandag idag med andre ord. 

Denne uken her blir litt rar for min del. Jeg pleier(med tanke på sykemeldingen) å jobbe 3 dager i uken, men siden jeg reiser til Oslo til helga jobbet jeg inn min faste jobblørdag i helgen som var, så denne uken består kun av 2 jobbdager. Blir jo rene ferieuken det. Heldigvis, sånn egentlig, tenker jeg. For da kan jeg lade ekstra opp, så gjenstår det bare å håpe på at den gode formen holder seg til helgen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En ting er ihvertfall sikkert. Når man lever med en kronisk helse så lærer man seg til å sette pris på de dagene hvor formen er fin. Dette har blitt en egenskap jeg faktisk er glad jeg har. Det er så alt for lett å ta slikt for gitt. 

Jeg håper dere har hatt en fin start på denne nye uken? Det fortjener dere. Nå står middagslaging for tur her i heimen. Vi blogges!

 

Linda♥

 • 23.10.2016, 14:12

- DETTE GJØR DET HELE VERDT DET


Da jeg startet å blogge, ante jeg ikke hva jeg hadde i vente. Tankene svirret rundt i hode om hva som faktisk kunne dukke opp av reaksjoner siden jeg tok valget om å blottlegge masse personlig om meg selv, men valget var allerede tatt og jeg var forbered på å ta hva enn som måtte komme. Jeg var klar. 

Idag, over ett år seinere siden "blogg-eventyret" startet, angrer jeg ikke. Jeg har blitt kontaktet via e-mail av så mange mennesker som sitter i samme eller liknende situasjon som meg, og ikke minst så har jeg fått lesere som jeg merker virkelig bryr seg. Det at mennesker som ikke egentlig kjenner meg viser omtanke ovenfor meg bare ved å ha lest det jeg skriver gir meg en ekstremt god følelse. I den verdenen vi lever i idag er det godt å få oppleve godhet. Det gir meg håp, håp om at det gode til slutt vil vinne over alt det vonde. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er altså dere lesere som gjør den jobben jeg legger ned i bloggen min verdt det. Jeg har ingen stor blogg, men det er som Camilla - Villapaprika er flink til å minne meg på: Det betyr ikke så mye å ha mange lesere, men at du faktisk treffer de leserne du har. At du gir de noe. Disse ordene er så sanne, og når jeg nå er inne i en liten kinkig periode, gjorde det virkelig dagen min når jeg her om dagen fikk lese et innlegg av en fast leser som var dedikert til meg. Bare meg. Jeg ble en smule stolt, ydmyk og veldig glad. Tusen takk Nina♥ For dere som vil lese innlegget, finner dere det her

Nå har jeg skriblet mye her... I bunn og grunn vil jeg bare si takk til alle dere fine lesere. Takk for alle oppløftende ord dere alltid gir meg. Jeg setter så pris på hvert eneste ett, mer enn dere aner. Selv om jeg blogger litt mindre om dagen, satser jeg på å komme tilbake for fult, men akkurat nå må jeg bare ta en dag av gangen. 

 

Linda♥

 • 21.10.2016, 16:44

TENK Å FÅ LAGT NEGLER AV NEGLDESIGNEREN TIL LENE ORVIK!


Sponset behandling

Eller hun var ihvertfall negldesigneren til Lene Orvik, inntil nylig, før hun valgte å gi seg helt som negldesigner i Oslo for å jobbe heltid hos Sara's Nailfashion i Sarpsborg. Lene Orvik har i flere år vært min favoritt-blogger, så dere kan tro jeg syns det var stas istad å få lagt negler av hennes "eks-negldesigner".

Som flere av dere kanskje har fått med dere er jeg fast gjenganger i salongen til Sara. Etter min mening er de bare best når det kommer til både negler og vipper. De er oppdaterte på trender, og arbeidet de gjør er alltid perfekt utført. Kunstnere vil jeg kalle de. Bare se på bildene av det ferdige resultatet, så skjønner dere hva jeg mener.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne gangen gikk vi altså for den super-hotte effekten bedre kjent som the marmor effect. Marmor-negler er kjempetrendy om dagen, så når dette forslaget ble lagt på bordet, var jeg ikke snau med å takke ja. Kult ikke sant? Nå skjønner dere kanskje hvorfor jeg velger å kalle de for kunstnere. Et vakkert stykke håndarbeid som krever både presisjon og konsentrasjon. 

Tusen takk Narmin, for de flotte neglene. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd. 

 

Linda♥

 • 19.10.2016, 16:51

"SKAL DU SLUTTE Å BLOGGE LINDA"?


- Jeg aner ikke helt hva som skjer med meg om dagen. Jeg er i sliten-lei- og er det ikke det ene, så er det det andre modus.

Brått var det nesten 5 dager siden sist jeg var her inne. Noen av dere har kanskje lurt på hvor jeg har blitt av. Jeg vet det nesten ikke selv. Eller jo, jeg vet det vel, men hvorfor, det lurer jeg på selv. For litt siden fortalte jeg dere at formen ikke er helt på topp om dagen. Jeg er sliten og trøtt, og kunne uten tvil sovet døgnet rundt. Kanskje jeg har fått en liten høst-depresjon? Jeg har alltid kalt meg selv for en vær-syk person, men om det er denne veien det skal gå når jeg blir eldre må noe skje. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som dere sikkert har forstått nå har jeg måtte sette bloggingen litt til side. Jeg har rett og slett ikke følt for å stille meg opp foran kamera, og dessverre har bare tanken på å skrive innlegg gjort meg stresset. Jeg har fått flere spørsmål allerede om jeg har tenkt til å slutte å blogge, og for dere som lurer er svaret NEI. Jeg elsker å blogge, og har ingen planer om å slutte. Men så er det jo sånn da, når helsa ikke er helt med, må andre ting her i livet gå foran. Viktigere ting enn å blogge. I en periode nå så blir det nok ikke oppdateringer hver dag, men annenhver kanskje. Jeg tenker at litt blogging er bedre enn ingen blogging, og håper dere er enige. 

Det eneste jeg kan gjøre nå er å ta en dag av gangen, lade opp når jeg har mulighet og håpe på at ting retter seg igjen(noe det helt sikkert gjør). 

 

Linda♥

 • 14.10.2016, 17:33

ÅRETS JULEBORD-ANTREKK ER I BOKS


Jeg har lenge kikket rundt i butikker etter den perfekte dressen. Ja, dere leste riktig! Kvinner i dress er noe jeg syns er utrolig kult. Classy, tidløst og ikke minst så oser det selvtillit. Jeg vet ikke helt om jeg kommer til å være en av disse som oser selvtillit, men det er jo lov å håpe. 

Som sagt, etter en del kikke-runder i flere butikker fant jeg igår den som passet meg perfekt, og på H&M faktisk, av alle steder. Visste dere forresten at de har et ganske stort utvalg av dresser for kvinner? Jeg endte opp med en marineblå variant, selv om jeg hele tiden har lett etter en sort. Prisen var fin, kun 500,- for både jakken og buksen, så dere skal ikke se bort ifra at jeg ender opp med en sort dress også. Hihi! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kul ikke sant? Som dere ser har dressen en aning av pinstripes, noe som etter min mening gjør at den har det lille ekstra. Årets julebord-antrekk er i boks. Eller ihvertfall nesten. Nå starter letingen etter den perfekte hvite skjorten(skoene og veskene har jeg heldigvis). Jeg har sett for meg en smokingskjorte for menn, eller en hvit skjorte med store sleeves. Dere skal selvfølgelig få se hva jeg ender opp med. 

- Hva syns dere om kvinner i dress?

 

Linda♥

 • 13.10.2016, 15:45

5 TING JEG GLEDER MEG TIL


Vi går en tid imøte der de aller fleste har en ganske full agenda. Her i heimen fylles den stadig opp med flere og flere eventer. Jeg sliter(som dere allerede vet)med å si nei, men jeg føler jeg prøver. Ihvertfall mer enn tidligere. Anyway, en del eventer er nå fastsatt, og jeg kan ikke si noe annet enn at jeg gleder meg. Jeg X fingrene(som alltid)for at formen holder seg slik at jeg får med meg alt som er planlagt, men skulle noe dukke opp så er det heldigvis ikke verdens undergang. 

For å gi dere et lite innblikk i hva slags planer denne jenta har fremover, tenkte jeg idag å dele fem ting, eller bedre sagt eventer jeg gleder meg til den nærmeste fremtiden. So, here it goes!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- 5 TING JEG GLEDER MEG TIL

1. Førstkommende lørdag fyller min kjære samboer, min beste venn og ikke minst min kjæreste år. Stuen skal fylles med gode venner, god mat og drikke. Slike sammenkomster er noe jeg elsker, så jeg er veldig klar. 

2. Det blir en rolig helg, før jeg siste helgen i Oktober reiser til Oslo. IIIIh! Jeg klarer nesten ikke vente. Anledningen er nok en bursdag, denne gangen til en god venninne. Jeg er dessverre alt for sjeldent i Oslo, men når det kommer til bursdager er det en selvfølge å ta turen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3. Slik det ser ut nå blir det noen rolige helger igjen før årets julebordsesong setter igang. Første julebord ut blir med verdens beste kolleger. 26. November skal vi ut å spise og hygge oss. Hva resten av kvelden bringer, får vi se. En bra kveld blir det uansett. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4. Neste julebord ut er med jentene. 3. Desember går det av stabelen. Iår skal jeg faktisk ha det hjemme, noe som er utrolig lenge siden sist. Jeg gleder meg! Mat skal bestilles, bord pyntes og jeg tror jaggu jeg skal sette opp juletreet også. Alt for å få den gode julestemningen. Kvelden ender med en tur på byen, hvor vi forhåpentligvis får danset litt fra oss. 

5. Årets siste julebord for min del går av stabelen allerede helga etter. Jeg skal være med min kjære på julebord med jobben hans, faktisk for første gang. I desember har vi bodd sammen i 4 år, men julebordene våre har aldri klaffet slik at jeg har kunnet vært med, så dette blir koselig. 

HAR DERE NOE DERE GLEDER DERE SPESIELT TIL?

 

Linda♥

 • 11.10.2016, 15:58

EN SPORTY START


Dagen idag skulle startet med at jeg hoppet ut av sengen, gjorde alt det nødige en jente må gjøre om morningene, før trening med fysio'n stod for tur. En sporty start på dagen med andre ord. Som regel er det slik det foregår, men ikke idag.

Noe av det dummeste jeg kan gjøre er å legge meg igjen etter et toalettbesøk sånn ca. en time før jeg egentlig skal stå opp. Jeg vet så godt hvor dumt det er, allikevel gjør jeg det. Ikke ofte, men ofte nok....

Slike dumheter straffer seg! Jeg får en start på dagen som er lite ønskelig, timeplanen blir forskjøvet, ja alt faller igrunn litt bakpå.

Heldigvis hadde jeg ingen store planer idag, og treningen fullførte jeg en halvtime seinere enn vanlig. Så til tross for at jeg forsov meg fikk jeg jo en liten sporty start. Hehe!

Nei, nå får jeg kaste meg igang med middagslagingen her. Håper dere har hatt en fin tirsdag så langt, uten noe som har gjort at dere har falt litt bakpå.

Linda❤

 • 10.10.2016, 20:10

I'M IN LOVE!


- Dere vet den følelsen når dere ser ett plagg hengende i butikken, hvor dere bare  slå til?

Det var den følelsen jeg hadde da jeg så den gråe kåpen for første gang. Den hang der så pent og pyntelig å nærmest ropte Linda. Det var kun den ene igjen, og da jeg snudde prislappen for å se hvilken størrelse den var i, gjorde hjertet ett hopp da den faktisk var i min størrelse. Et enda større hopp gjorde hjertet når øynene falt på prisen. Takk Gud for verdens snilleste kjæreste som lot meg få en veldig tidlig julegave iår(noe jeg allerede har fortalt dere). Hihi! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
- Fenn Coat by Ganni

Et veldig overfladisk innlegg av meg idag dere. Bær med meg er dere snille. Jeg regner med det er flere av dere som er like glad i klær som det jeg er, og som forstår greia materialistisk lykke? Jeg kommer uansett til å bo i denne kåpen fremover, for her i Fredrikstad er det skikkelig surt og kaldt om dagen. Så sett bort ifra hele den materialistiske lykke greia velger jeg å kalle det et fornuftig gave-valg. I'm in love! 

 

Linda♥

 • 09.10.2016, 13:07

EN USIKKER FREMTID


- Sykdommen Ulcerøs Collit byr på uforutsigbare hverdager. Det tar ca. 10 minutter før jeg vet hvordan dagsformen kommer til å være, og den er aldri lik. Sett borti ifra disse uforutsigbare hverdagene har en ny type hverdag dukket opp. Den usikre... Helt siden valget om å deltidssykemelde meg ble tatt har ikke bare dagene vært fylt med usikkerhet, men også fremtiden min. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvordan kommer egentlig fremtiden min til å se ut? I april neste år løper sykemeldingsperioden min ut. Da står jeg på bar bakke. Jeg må søke om arbeidsavklaringspenger, noe jeg for litt siden ikke visste hva var, noe jeg forsåvidt enda ikke helt har forstått. Deretter må jeg gå en viss periode på disse avklaringspengene før jeg kan søke om uføretrygd. Huff! UFØR, bare ordet gjør at jeg skjærer grimase. Jeg hadde aldri trodd jeg i en relativt ung alder skulle kalle meg ufør. Selvfølgelig er det en lang vei igjen å gå før jeg kan kalle med dette, men det er dessverre den retningen veien går. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

All denne usikkerheten føler jeg kunne vært unngått om jeg hadde fått begynt den store søkeprosessen osv. mens jeg gikk sykemeldt. Dette var selvfølgelig ikke noe alternativ, noe jeg føler er ekstremt teit med tanke på min situasjon(og for mange andre i liknende situasjon). Hvorfor kunne ikke prosessen bare blitt satt igang tidligere når man vet hvor veien går? 

Jeg hater å ikke vite. Jeg sitter inne med mange ubesvarte spørsmål angående det hele. Noen av de får jeg nok aldri svar på. Det eneste jeg vet med sikkerhet idag er at jeg må pent vente til april neste år, og så må jeg ta det hele derfra. 

- Har noen av dere fine lesere vært i en liknende situasjon? Jeg vil gjerne høre deres erfaringer. Hvis anonymitet for andre lesere ønskes kan mail sendes til hansen.linda88@gmail.com.

 

Linda♥

 • 08.10.2016, 11:12

DETTE ER DET IKKE OFTE JEG GJØR


God lørdag morgen dere! Håper dere har sovet godt? Selv har jeg sovet kjempegodt. Faktisk så har jeg sovet hele natten(noe som skjer svært sjeldent). Utrolig deilig....

Idag har jeg fri, noe som skal nytes til det fulle. En dag fylt med avslapning trengs. Ihvertfall med tanke på alt som skjer fremover. Helgene fylles opp frem mot desember og jul. Ja, herlighet! Julen. Det går for fort merker jeg nå.

Som sagt, dagen idag skal brukes på avslapning, derfor startet jeg like godt denne lørdags morningen med å dra med meg dyna ut i sofaen. Det er det ikke ofte jeg gjør, men noe jeg absolutt burde gjort oftere. Det er jo så mysigt. Hihi!

Nå har jeg nettopp sett ferdig en Pippi Langstrømpe-film. Selv om jeg skal slappe av idag kan jeg ikke bare ligge på latsiden. Det må ordnes litt her hjemme, og så skal vi faktisk i 1-års bursdag. Det blir koselig...

Skal dere noe gøy idag? Enten det blir stille og rolig, eller full fart ønsker jeg dere alle en herlig lørdag.

Linda❤

 • 06.10.2016, 13:43

SKULLE NESTEN TRO JEG VAR GRAVID


Kjære vene sier jeg bare! Hva er det som skjer med kroppen min om dagen? Jeg er så ufattelig trøtt, og faktisk litt små-kvalm. Etter jobb igår sov jeg meg igjennom hele kvelden, og når senga begynte å rope, sovnet jeg jaggu der å. Hadde jeg ikke vist at jeg ikke var gravid hadde jeg neste begynt å lure. Barn er ikke noe vi planlegger om dagen, men når tiden er inne skal dere selvfølgelig få vite det.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så ja, denne morgenen har vært stille og rolig. Mest sannsynlig er jeg litt sliten om dagen og trenger hvile. Derfor prøver jeg å lytte til kroppen å gjøre nettopp dette. Hvile... Jeg startet derfor dagen med en god frokost før hev meg ut i negldesignerens verden(neglene mine trengte sårt pleie nå). Med andre ord en veldig lite produktiv formiddag, men en koselig en. Akkurat slik jeg trengte.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå står litt tidlig middag for tur, før ferden går videre for litt kvelds-jobbing. Ikveld har sjefen og jeg store planer for butikken, noe jeg gleder meg til. Etter en deilig og avslappende morgen er jeg heldigvis klar for det hele. Det krever nemlig mye krefter å gjøre om slik vi skal. 

Ønsker dere en finfin torsdag videre. Imorgen er det fredag og brått helg igjen. Hvor blir ukene av? Snart er det jul! Hoho!

 

Linda♥

 • 05.10.2016, 16:54

- NOE SÅ FORKASTELIG BURDE FÅ STORE KONSEKVENSER!


- Jeg vet nesten ikke hvordan jeg skal starte dette innlegget. Jeg har faktisk gått frem og tilbake med meg selv om jeg i det hele tatt burde skrive noe. Tankene førte meg allikevel i den retningen at jeg vil bruke min ytringsfrihet til å skrive ned akkurat hva jeg mener og føler om temaet som er på "alles" munne om dagen. 

Mannegruppa Ottar er i disse dager i sterk motvind. En motvind jeg av aller høyeste grad forstår med tanke på hvorfor. Igår kom jeg over en screen-shot/bilde av diverse innlegg fra Facebook-siden til Mannegruppa Ottarsom var blitt publisert på min private Facebook. Dette bilde ga meg frysninger på hele kroppen(og er egentlig mye av grunnen til at jeg idag skriver som jeg gjør). Pedofili, incest og nedverdigende linjer var det jeg leste, uten at jeg vil gå mer konkret inn på dette. Jeg ble sittende i sjokk over at menn, helt vanlige menn sitter å skriver slikt for å more seg. Hvor er det gøyale i dette? 

Men noe vanlige menn er de vel egentlig ikke de som er medlem av denne gruppa? Etter å ha surfet litt rundt igår begynner jeg nesten å lure på om de er mentalt forstyrret alle sammen. Retningslinjene er klare når det kommer til publisering av tekster: Ingen pedofili, ingen pornografi, ingen tagging av kvinner. Hva skjedde egentlig med disse retningslinjene? Har de bare fungert som et skalkeskjul. Noe administratorer av gruppen kan henvise til for å hevde sin uskyld. 

Det finnes INGEN uskyld i det som har blitt postet i denne gruppa den siste tiden. Ingen av disse mennene er uskyldige i mine øyne, hverken medlemmer eller administratorer. Det har gått for langt. ALT FOR LANGT! At gruppa fortsatt eksisterer er for meg helt uforståelig. Facebook burde lagt ned hele greia for lenge siden. 

Jeg avrunder innlegget med å kalle det hele FORKASTELIG, og at det faktisk burde følge med store konsekvenser for slik oppførsel. 

 

Linda♦

 • 04.10.2016, 20:16

- EN SUNN AVHENGIGHET


Det er ingen hemmelighet at jeg jobber på spreng for å gjøre noe med kostholdet etter sommeren. Det ble for mye pizza, is, vin og kos, noe som virkelig ikke fungerer i lengden. Jeg er glad jeg har den egenskapen at jeg klarer å kose meg når det er lov, men er det noe jeg har lært denne sommeren så er det at det går an å kose seg med måte. 

Mitt første steg til en sunnere hverdag har vært å kutte ned på majones og rømme. Begge disse to matvarene har alltid vært favoritter, men jeg har funnet en løsning. Avokado! Avokadoen fungerer i lag med så og si alt av det jeg spiser til daglig, og har derfor blitt en erstatning for de to tidligere favorittene. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Middagsmenyen idag var kylling-fajitas, og hva passer vel bedre da enn avokado som tilbehør. Eller rettere sagt guacamole som tilbehør. Masse ferske grønnsaker, kjøtt og guacamole - ja jeg tror faktisk jeg kunne levd på dette. Hihi! Jeg tenkte å dele min guacamole-oppskrift med dere. Jeg elsker den, det samme gjør min samboer.

- Linda's Guacamole (2 personer)

- 1 stor og 1 liten avokado

- Kryddermix til guacamole

- 1 sitron 

- 1 liten skje ekstra lett rømme

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Del avokadoene i to. Jeg deler de alltid inn i ruter slik at det blir lettere å mose. Jeg liker min guacamole litt klumpete, derfor dropper jeg mixere og gjør det for hånd. 

- Når rette konsistens er funnet har jeg i kryddermixen. Jeg bruker ca. halve posen. Skvis deretter saften ut av en kvart sitron, ha oppi rømmen og litt chilli. Bland godt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Voilà! Så enkelt og så godt. Og ikke minst et mye bedre alternativ enn å dynke maten med rømme(slik jeg gjorde før). 

Visste dere forresten dette?

- Avokado er faktisk en frukt(jeg har tatt det for gitt at den er en grønnsak, da den alltid finnes i grønnsakshyllen).

- Denne lille frukten inneholder en god del fett. Den gode nyheten er at det meste av fettinnholdet er enumettet(den sunneste formen for fett). 

- En avokado inneholder masse næringsstoffer som er en viktig del av et balansert kosthold. 

 

Linda♥

 • 03.10.2016, 20:29

HVA ER DET EGENTLIG SOM SKJER?


Hei mandag, og god ny uke dere! Jeg håper denne dagen har behandlet dere bra? Selv våknet jeg aaalt for trøtt. Det var nesten sånn at jeg gikk med øynene lukket, og famlet hele veien inn til badet. Heldigvis er ikke veien lang, så det gikk bra. Hehe! Ikke akkurat en ønskestart på uken for denne frøkna, men i det jeg kom ut av døren letnet det. For et vær sier jeg bare.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noen av dere som er like forundret som det jeg er over det flotte høstværet vi har om dagen? Jeg leser overalt der meteorologer uttaler seg om både det ene og det andre. At det skjer noe med miljøet vårt er det vel egentlig ingen tvil om, men hva er det egentlig som skjer? Jeg kan ikke uttale meg så mye om slikt, men ut ifra det jeg har lest er det hele litt skremmende. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Til tross for at det hele er litt skremmende, så klarer jeg ikke la være å fryde meg over det flotte været. Nesten litt dobbelmoralsk, men det er bare noe med sol fra skyfri himmel som gjør meg glad. Det gjør liksom alt så mye lettere.  

- Hva slags tanker har dere om miljøet og det som skjer på den fronten?

 

Linda♥

 • 02.10.2016, 20:27

- EN DATE MED ØRJAN BURØE


Nei da, kanskje ikke akkurat en date, men en date med han og det nye stand-up-showet hans kan man vel kalle det. Igår var det nemlig duket for jentekveld med vin, hygge, latter og ikke minst show. Jeg skal ærlig innrømme at jeg er ganske sær når det kommer til komikere og stand up, men etter å ha fulgt både Ørjan og Marna en stund tenkte jeg som så at det måtte bli bra. Jeg lo fra start til slutt, så virkelig tommel opp. Noen av dere som har sett det nye showet hans "Fordommer"

Etter en kveld som igår har det kun gått i seng- og sofakos i hele dag. Jeg jobbet jo igår å(så rakk dessverre ikke blogge), så dette trengtes idag. Min kjære var i bursdag i Oslo igår, så to trøtte sjeler er det som finnes her i heimen idag. Hihi!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I skrivende stund sitter jeg i sofaen. Jeg venter spent på en ny episode av Aksel Hennie's nye serie "Nobel". Regner med flere av dere sitter spikret foran TV-skjermen klokken 21.10? Det var jo seer-suksess forrige søndag. 

Håper dere har hatt en fin helg? Har dere gjort noe gøy? Nyt resten av denne fine søndagen, så blogges vi mer imorgen.

 

Linda♥

lindahansen

Livet med en kronisk helsetilstand betyr veldig uforutsigbare dager. Her på bloggen vil jeg dele min hverdag og ikke minst mine interesser. For kontakt: hansen.linda88@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits