• 31.12.2015, 15:12

I RUTE FØR KVELDEN


Ikveld, som jeg nevnte igår, skal vi få stuen full av gode venner. Kalkunen har allerede stått flere timer i ovnen, potetene er klare, desserten ble lagd igår, og nå er også bordet ferdig dekket. Er det noe både min kjære og jeg liker så er det å be inn til god mat med alt som hører til. Vi blir 10 stk. rundt bordet ikveld, og med en 12kg. fugl så skal vi nok bli mette. Hihi!

Fikk knipset litt bilder idag tidlig. Lovet jo å vise dere det store beistet av en kalkun, og selvfølgelig får dere bilder av nyttårsbordet. Jeg liker det helt enkelt, noe dere sikkert ser. "Det enkle er ofte det beste". 

Jeg måtte bare skrive noen linjer til dere fine lesere før jeg nå må hoppe i dusjen. Antrekket for kvelden blir veldig enkelt. Den lille sorte er alltid en klassiker, og er en av mine absolutte favoritter. Derfor falt valget naturlig på en svart favoritt jeg har i skapet. Gjenbruk er tingen. Med årene har dette med å måtte skaffe ny kjole til nyttårsaften betydd mindre og mindre. Flere som kjenner seg igjen? 

Da gjenstår det bare for meg å ønske dere et riktig godt nytt år! Måtte dere få en fantastisk feiring ikveld, så blogges vi mer i 2016. 

 

Linda♥

 • 30.12.2015, 19:22

EN LITT RAR FØLELSE


God lille nyttårsaften fine lesere♥

Idag sov vi lenge her i heimen. Kan faktisk ikke huske sist vi sov så lenge begge to. Med andre ord så var det virkelig etterlengtet. I og meg jeg er sykemeldt akkurat nå, er det bare å roe ned, og senke skuldrene. Det er jo nettopp derfor jeg måtte ta beslutningen om å bli hjemme, for kroppen trengte ro og hvile. 

Jeg sitter med en litt rar følelse idag. Det er den nest siste dagen av 2015. Snart skal man ta fatt på et nytt år, med nye muligheter. Tiden flyr så alt for fort. Før vi tar fatt på det nye året skal morgendagen nytes. Vi får vi stuen full av venner, så det er enda godt jeg har verdens beste samboer som skal ta seg av det meste, slik at jeg bare kan roe helt ned og kose meg istedet. (Selv om jeg vet jeg kommer til å hjelpe til litt allikevel). Hihi! Kalkun står på menyen, og jeg er uten tvil sikker på at vi har kjøpt den største kalkunen EVER. Lover å ta bilde til dere, så dere får se. Min kjære hentet dette svære beistet idag tidlig, som minner mer om noe helt annet enn en kalkun igrunn. Jeg vet bare ikke hva. Haha! 

Ikveld har jeg ordnet neglene før årets siste dag. Det hjelper litt på både kropp og sinn å se fresh ut, selv om kanskje egentlig ikke føler seg så ille fresh. Det har jeg lært med årene. Røde negler er egentlig ikke helt meg, men det er to ganger i året jeg velger denne fargen. Det er til 17.mai, så klart, og selvfølgelig nå i julen. Hva slags farge foretrekker du på neglene? Jeg har lagt min elsk på fargen nude

Nå skal en bedre pinnekjøtt middag nytes. Er det noe jeg elsker så er det nettopp pinnekjøtt. Flere som er enige? Nyt kvelden♥

BTW! IKKE GLEM AT JEG HAR EN GIVEAWAY GÅENDE! MELD DEG PÅ OG BLI MED I TREKNINGEN. VINNEREN TREKKES TIRSDAG 5. JANUAR.

 

Linda♥

 • 29.12.2015, 15:56

SMIL, DET ER GIVEAWAY-TIME!


Reklame

"Det sies at hemmeligheten bak et yngre utseende er ganske enkelt å smile".

 

En studie utført av det verdens ledende anti-age hudpleie merket, NIVEA Q10plus, ble det avslørt at noe så enkelt som et smil kan få deg til å fremstå som to år yngre. Derfor lanserer Nivea i disse dager en kampanje som heter "Q10 grunner til å smile", hvor det oppfordres til å dele det som får deg til å smile under hashtaggen #MakesMeSmile. I studien ble 2000 kvinner bedt å anslå alderen til 12 kvinner hvor de var fotografert i tre ulike sinnstilstander- glad, nøytral og trist. Det viste seg at glade ansikter ble ansett som yngre enn både nøytrale og triste ansikter. Konklusjonen av hele studiet ble at smilende ansikter anses som å være mer attraktive, og attraktive ansikter assosieres med ungdommelighet.

Selv nærmer jeg meg 30-årene med stormskritt og skal ærlig innrømme at jeg aldri har brukt en eneste rynkekrem. Så når jeg fikk forespørselen om å teste disse produktene ble jeg med en gang interessert. Jeg har nemlig fått en skikkelig sinnarynke midt mellom øyenbryna, noe som ser lite fresht ut. Selv om jeg som oftest smiler og er glad, vil ikke dette forhindre at rynkene dukker opp. Kroppen eldes, og det samme gjør huden. Etterhvert som huden eldes, vil den naturlige mengden med Q10 reduseres. Det er her rynkene dukker opp. Dessverre ser det nå ut til at dette skjer hos meg. I tiden fremover nå skal jeg derfor bruke disse produktene i håp om å redusere synlige rynker jeg allerede har og at dannelsen av nye oppstår. 

VIL DU VINNE DISSE PRODUKTENE?

I samarbeid med NIVEA får jeg dele ut disse flotte produktene til en heldig vinner. Alt du trenger å gjøre for å delta er å legge igjen en kommentar med ditt navn og mailadresse. Har du blogg og følger meg fra før av, dobler du vinnersjansen din, da du får to lapper i trekkbollen, istedenfor en. Produktene den heldige vinneren mottar er NIVEA Q10plus anti-age fuktighetsgivende dag- og nattkrem, øyekrem og det helt nye superproduktet Q10plus anti-wrinkle serum pearls. Dette serumet kan vise til den høyeste dosen av coenzymet Q10 tilgjengelig, noe som tydelig skal redusere allerede synlige rynker, og dannelsen av nye. 

VINNEREN TREKKES OM EN UKE! LYKKE TIL ALLE FINE LESERE♥ 

 

Linda♥

 • 28.12.2015, 21:06

JEG, EN ZOMBIE


Idag våknet jeg opp klokken 07.00. Jeg tittet ut på en hvitkledd verden. Alt var så vakkert og fredelig. Om noen timer visste jeg at denne fredelige tilstanden kom til å bli byttet ut med mennesker som stresser for å få byttet årets julegaver. Jeg følte meg rett og slett i klar for dette. Hver eneste muskel i kroppen sa nei, og det samme gjorde hjernen, selv om hjertet fortalte meg at "dette klarer du"

Som den zombien jeg følte meg, ankom jeg jobben. Jeg fikk til slutt gjort unna mine oppgaver for dagen, og når klokken slo 15.00 løp jeg omtrent ut av senteret. En zombie blant mennesker er sjelden en god match. Jeg følte meg tom, og rett og slett utilpass. Nesten litt menneske-sky. Sist jeg følte meg som dette var etter jeg var ferdig med butikkbyggingen i Sarpsborg. I det jeg satte meg inn i bilen konkluderte jeg med at kroppen sier stopp nå. Etter en hektisk hverdag helt siden oktober, sier den nei. Den har ikke fått hvilt seg etter alt stresset, og den fredelige julen som skulle vært, ble byttet ut med en masse gjøremål for å tilfredsstille andre, og selvfølgelig meg selv. Tårene trillet i det jeg kjørete ut av parkeringsplassen. Det er en vond følelse. En vond følelse som sikkert flere kjenner seg igjen i, men som ikke alle helt forstår. 

Jeg kom hjem til ferdig middag, da min samboer har ferie. Når jeg nærmet meg ferdig, duppet jeg av med tallerkenen i fanget, før den brått blir fjernet av min kjære, og jeg sovnet inn. Fire timer seinere våknet jeg til live, og følte meg litt lettere. Men nå hang hjertet og hjernen sammen. De fortalte meg begge to at du har ingen ting på jobb å gjøre. Etter en samtale med min fantastiske sjef, som det faktisk ikke finnes maken til, ble vi enige om at jeg skulle bli hjemme frem til lørdag. Takk for at du er du♥ 

Zombie-Linda kommer til å bli et menneske igjen. Det tar bare litt tid. Heldigvis vet jeg hva den beste medisinen er, nemlig ro og hvile. Jeg skal åpne den nye boken min, og senke skuldrene. 

"Det er ingen skam å måtte sette seg selv i førsterekke innimellom".

 

Linda♥

 • 27.12.2015, 11:42

TRE FAVORITTER


Fortsatt god jul kjære lesere♥

Igår falt dessverre bloggingen bort. Etter en veldig morsom kveld med jentene 1.dag, var dagen igår ikke fult så morsom. Sånn kan det gå, og jeg har bare meg selv å skylde på. Huff! Heldigvis etter en god natts søvn er formen bedre idag. 

Tenkte å vise dere tre av mine favoritter som lå under juletreet iår. Ble selvfølgelig kjempeglad for alle mine gaver, men det er jo alltids noen man blir ekstra glad for. Min kjære har virkelig slått på stortrommen iår. Sparer alltid hans gave til slutt, og iår var intet unntak.Spent som jeg var, rev jeg av papiret. Synet som møter meg en eneste stor trekloss spikret godt sammen. Brukte vel en fem minutter før vi fikk av "lokket" og gaven kom til syne. iPhone 6!!! Hurra! Min telefon synger nemlig på siste verset. Den har virkelig gjort sitt, så nå gleder jeg meg til å ta fatt på ett nytt år, med ny telefon og bedre bilder. 

De to andre favorittene er to varianter i den populære lyshus-serien fra Kähler. Hadde ikke sagt til noen at jeg har siklet på disse, og jaggu var vi ikke så heldige. De lyser så pent der de står. 

Idag har vinterværet kommet til Fredrikstad. Det snør skikkelig. Får bare håpe det varer litt, og ikke blir til slafs med en gang. Det klarer jeg meg fint uten. Vi skal kjøre til Oslo for familieselskap idag, så igrunn kunne dette været ventet til imorgen, men men! Man rår ikke over værgudene. Vi får bare kjøre forsiktig. 

Håper dere har hatt noen late og fine juledager så langt. Nå skal jeg se på Karate Kid II. Elsker julen og alle filmene som går på Tv. 

 

Linda♥

 • 25.12.2015, 10:42

JEG ER VIRKELIG HELDIG


Da var selveste julaften over for iår. Så mye "styr" og "stress" har blitt lagt ned i forkant av denne dagen, så skal ærlig innrømme at det er godt denne dagen kun finnes en gang i året. Hihi! 

Men, nok om det. Vi hadde en utrolig hyggelig kveld igår. Med en gang jeg kom inn døren hjemme hos min mor og far, slår duften av deilig julemat mot meg. Jeg har med vilje ikke spist noe julemat før igår, for å ikke "ødelegge" julemiddagen. For er det noe min mor kan, så er det å lage julemiddag. På menyen hos oss finner du skinkesteik, ribbe, medisterkaker og sosisser. Nam nam! Og til dessert den tradisjonsrike riskremen med bringebærsaus. Kan si jeg mildt sagt rullet hjem når klokken nærmet seg halv tolv. 

En annen ting min mor er helt rå på, det er å stille istand med flotte borddekorasjoner når hun får gjester. Igår var selvfølgelig intet unntak. Bare se her: 

Hva syns dere? Jeg syns det ser helt fantastisk ut♥ Latina, den vakre hunden vår, var selvfølelig også med på julekvelden, iført rød sløyfe var hun klar for "fest". Når klokken nærmet seg elleve, lå hun utslitt i kroken til "morfar"

Jeg må også bare få vise dere gaven min vakre nevø fikk av mormor og morfar igår. Min far er nemlig en gammel hockeyspiller/trener, så selvfølgelig skal den lille gutten vår begynne å stå på skøyter etterhvert. Ifjor fikk han hockeyskøyter i str. 25, mens iår fikk han en tro kopi av drakten som Stjernen spillerne bruker idag, som selvfølgelig hadde morfars gamle nummer. Nummer 19. Vi lo så godt når den lille tassen gikk rundt i denne. Bare så vakker. Nå mangler han bare hockeykølla, før han skal tidlig krøkes. Hihi!

Planene for dagen idag er klare. Ikveld skal jeg ute med jentene å "feire" 1.juledag. Slik fungerer det her i Fredrikstad, selv om jeg vet dette er ganske uvanlig rundt omkring i landet. Gleder meg masse til en skikkelig jentefest nå. Det er nemlig alt for lenge siden sist. Før det skal frokosten nytes ved det flotte bordet til min mor og far, før middagen skal inntas litt seinere på samme sted. Huffamej! Kommer til å trille til jobb på mandag. Men men.... Er det noe som er lov, så er det å spise og kose seg i disse dager. Og det akter jeg å gjøre.

I skrivende stund sitter jeg å tenker på hvor heldig jeg er. Jeg viser frem hvor godt jeg har det, og samtidig da faller tankene på de som ikke har det så godt. Som jeg har skrevet tidligere har jeg de siste årene kjent så veldig på alt jeg har, og får, når så mange ikke har noen ting. Da tenker jeg ikke bare på gaver. Jeg tenker på hele pakken. En god familie, en fantastisk samboer, en fast jobb, ja jeg har igrunn alt. Jeg anser meg selv som veldig heldig, og skulle ønske alle hadde det slik. Ingen fortjener mindre. Dessverre er det ikke til å komme bort ifra at det finnes så mange som gruer seg til denne høytiden. Jeg er så glad jeg fikk besøkt GatemagaZinet før jul, så jeg føler jeg har gjort noe for noen iår. Dette er det minste jeg kunne gjøre♥ Jeg er ydmyk og takknemlig. 

Sender varme klemmer til ALLE denne 1.juledag morgen♥

 

Linda♥

 • 24.12.2015, 10:33

EN FAST TRADISJON


God julemorgen dere♥ Tenk at idag er det selveste julaften. 

Våknet tidlig idag. Gjør som regel det hvert år på denne spesielle dagen. Dro på meg min nye morgenkåpe som jeg vasket igår, slik at den ble tørr til idag. Tasset så ut i stuen og skrudde på juletreet og ikke minst TV'n. Denne glanekassen blir brukt mye idag, for å si det sånn. Den kommer nok til å stå på helt til jeg skal hjem til mor og far på årets julemiddag klokken 17.00. Hihi!

Noe som er en fast tradisjon hvert år for meg, og som for så mange andre, er å se på Tre Nøtter Til Askepott. Det er noe med denne filmen som virkelig gir meg julestemning. Iår har den jo blitt finpusset på, så jeg er veldig spent på resultatet. I skrivende stund er det bare 30 minutter til den sendes på NRK. Gleder meg. 

Hva er det du absolutt må se på julaften morgen? 

Nyt dagen, og ta vare på hverandre. Både små og store♥ GOD JUL! 

 

Linda♥

 • 23.12.2015, 19:48

EN OVERRASKENDE START PÅ DAGEN


God lille julaften kjære lesere♥

Når jeg kom på jobb idag tidlig fikk jeg en liten "julegave" av min vakre sjef. I CUBUS har vi nemlig en månedlig kåring av butikkens "beste selger". Denne måneden var det min tur, og jeg ble så glad. Virkelig hyggelig å føle seg verdsatt på jobb. Da føler man at man gjør noe riktig ihvertfall. 

Når klokken slo 15.00 løp jeg nærmest ut av dørene til senteret jeg jobber på. Etter å ha pakket inn flere gaver før jeg i det hele tatt hadde slått inn varene, sier sitt til at noen fridager virkelig er etterlengtet hos denne jenta. Haha! Nå har jeg sovet litt, og føler meg heldigvis litt roligere i kroppen. Julefreden begynner endelig å synke inn i kropp og sinn, noe som kjennes ekstremt deilig ut. 

Ikveld skal vi bare slappe av her hjemme. Nyte hverandres selskap og spise litt god mat. Vi valgte "å ta fri" denne lille julaften, noe ingen av oss angrer på. Det er nemlig ikke bare jeg som er litt sliten. 

Avslutter dette innlegget med noen visdomsord jeg kom over på Facebook istad. Syns den var så fin♥

Julegaveforslag:

Til din fiende - tilgivelse

Til en motstander - toleranse

Til en venn - ditt hjerte

Til en kunde - service

Til alle - nestekjærlighet

Til hvert barn - et godt eksempel

Til deg selv - respekt

Med disse ordene vil jeg ønske alle mine lesere en riktig god jul. Måtte den by på alt du skulle ønske deg. 

 

Linda♥

 • 22.12.2015, 11:26

ENDELIG VAR DET GJORT


God tirsdag dere♥ 

Tenk at det er bitte lille julaften idag. Hvor blir dagene av? Syns ikke det er lenge siden jeg tenkte hvordan jeg skulle komme meg igjennom desember måned, men brått er denne måneden over halvveis, og jeg lever fortsatt. Hihi! Til tross for at jeg er litt sliten nå, er formen heldigvis allright. og når jeg idag fikk vært hos fysio og knekt opp ryggen, føles alt så mye bedre.

Idag jobber jeg seint, så jeg har endelig fått vasket leiligheten. Iår pyntet vi nemlig, før vi vasket. Litt motsatt av hva man egentlig "skal gjøre", men pytt pytt. Nå er det ihvertfall endelig gjort, og jeg senker skuldrene enda ett hakk. Lukten av grønnsåpe virker beroligende på en måte, og det passer bra for imorgen skal det kun slappes av etter jobb her i heimen. 

Forrige uke var jeg å fylte på vipper hos flinke Sara(sponset behandling), og på søndag fikk jeg endelige tid til å lakkere neglene(i rødt selvfølgelig). Så nå føler jeg meg fresh igjen. Kjøleskapet er fylt opp og julegaver er ferdig handlet. Da kan igrunn bare julen komme. Gleder meg masse til å feire jul med familien og ikke minst min vakre nevø på 1 år. Han er bare verdens vakreste lille gutt. Tantes gullegutt♥

Er dere ferdig før selveste julaften? Er dere kanskje lei alt maset som omhandler julen? Jeg skal ærlig innrømme at jeg syns det er litt mas og kjas selv, men når julaften endelig kommer syns jeg det hele er utrolig koselig. 

Ha en finfin dag!

 

Linda♥

 • 21.12.2015, 22:39

NISSENE PÅ TUR


Kjære vene for en dag! Idag var det nemlig duket for den årlige julerunden min kjære og jeg gjør i lag. Vi leverer gaver til nære og kjære som vi ikke ser på selve julaften. Veldig hyggelig er det, men igrunn litt slitsom å. Heldigvis bestemte vi oss for at iår skulle vi ta en annen dag enn lille julaften, noe jeg er veldig glad for. Til onsdag når klokken slår 15.00 skal jeg nemlig rett hjem på sofaen og ikke gjøre noen ting annet enn kos frem til mandag klokken 09.00. 

Slenger med dagens selfie fra Instagram, da jeg aldri rakk å ta noen ordentlige bilder idag. Skikkelig filter har jeg lagt på å. Haha! Filter er en fin ting. Følg meg gjerne på lindahanseen om du vil. 

Håper du har hatt en fin dag. Jeg senker endelig skuldrene etter en hektisk en, og lader opp til nok en hektisk dag imorgen. Snart god natt♥

 

Linda♥

 • 20.12.2015, 12:12

DET KOMMER HELDIGVIS FLERE ANLEDNINGER


Helgen er snart over, og alle slags festligheter er mer eller mindre over for iår før selveste julaften. Har du fått med deg alt du ville iår? Det har ikke jeg, og det er ikke første gangen det skjer. 

Etter at min kjære og jeg stiftet samboerskap, har det aldri vært mangler på ting som skjer. Bursdager, reiser, bryllup, familiesammenkomster, ja you name it. Ellers i året fungerer som regel alt dette greit, men i disse travle dager har kroppen min en funksjon som sier ifra når nok er nok. Fredagen som var, skulle vi egentlig begge to på julebord med jobben til min kjære. Slik ble det altså ikke. Kroppen min sa igrunn nei, og når jeg fant blod på papiret etter ett toalettbesøk, konkluderte jeg med at avgjørelsen som ble tatt om å bli hjemme var rett. Helsa må komme før festligheter, sånn er det bare, og det er forsåvidt greit. 

MEN, det som gjør vondt er å kjøre sin kjære, for å så si: "Ha en fin kveld", og deretter vende hjem alene. Et julebord som vi skulle kost oss på sammen, men som ikke går fordi min kroniske helse setter en stopper. DET ER JÆVELIG. For jeg vil,  jeg vil, men får det bare ikke til. Heldigvis er han forståelsesfull, innimellom mer forståelsesfull enn det jeg er, og det er veldig godt.

Dette var heller ikke første gang noe sånt har skjedd. Jeg glemmer aldri den gangen vi skulle i stor bryllupsfest til et vennepar. Jeg hadde vært ganske dårlig en stund. Også da måtte jeg kjøre han, for og så vende hjem alene. Det å se feststemte mennesker i finstasen, og vite at du går glipp av noe du så gjerne skulle vært med på, men som bare rett og slett ikke lar seg gjøre, gjorde at tårene rant i det jeg kjørte avgårde. Jeg måtte stoppe, og bare få alt ut. Å kjøre videre akkurat da gikk bare ikke. Etter en stund fikk jeg roet meg ned, og kjørte hjem. 

Jeg har tenkt litt, før jeg begynte på dette innlegget idag. Jeg har kommet frem til at jeg har kanskje blitt litt sterkere enn den gangen da vi skulle i bryllupsfest. Jeg gråt ikke denne fredagen, selv om jeg ville. Innimellom har jeg nemlig en tendens til å glemme at jeg er frisk, men syk. Denne fredagen klarte jeg, til tross for min "glemskhet" å si til meg selv: "Det kommer flere anledninger Linda". Og det gjør det, HELDIGVIS

 

Linda♥

 • 19.12.2015, 22:19

JEG SENKER SKULDRENE


Ja, jeg lever! En veldig sein oppdatering idag. Jeg sovnet momentant etter en hektisk dag jobb, og våknet ganske seint. Da var jeg så sulten at mat måtte prioriteres før blogg. 

Min kjære er på julebord med gutta sine ikveld, så jeg har en skikkelig kosekveld hjemme. Stearinlys er tent over alt ,og juletreet glitrer. Når jeg lagde mat spilte julemusikken på anlegget, samtidig nøt jeg ett glass rødvin. Jeg syns det gjør noe med stemningen med ett glass vin til matlaging. Flere som kjenner seg igjen? Jeg vet mange andre syns er kjempekjedelig, det er å lage mat til meg selv. Jeg er en matelsker, og liker å lage mat til meg selv, like godt som jeg liker å lage mat til andre. Allikevel, det å kunne kokkelere selv i ro og mak er noe jeg liker aller best. Det, og selvfølgelig det beste av alt: å kunne velge akkurat det jeg vil ha. Det er aldri feil. Så idag stod meksikansk på menyen. En av mine favoritter. Biffstrimler med hjemmelaget salsa og guacemole. Nam nam! 

I skrivende stund nytes vinglass nr. to med Home alone på Tv'n. Andre gangen jeg ser den filmen denne julen. Jeg blir aldri lei. 

Imorgen venter nok en hektisk dag på jobb. Idag slo vi fjorårets tall, noe som er veldig gøy. Imorgen er det håndballfinale, så da spørs det vel om vi klarer det igjen. X fingrene for at det finnes mennesker som ikke liker håndball, og vil handle julegaver istedet. Hihi! Jeg derimot skal ærlig innrømme at jeg ble superskuffa når jeg fant ut klokkeslettet på kampen. Jeg syns nemlig håndball er veldig gøy. Ihvertfall når det er VM og EM. Får håpe jeg rekker de siste minuttene av kampen. 

Nyt denne herlige kvelden. Jeg senker skuldrene og gjør ihvertfall nettopp dette. 

 

Linda♥

 • 18.12.2015, 17:38

ET BESØK SOM GLEDER MITT HJERTE


Har du noen gang tenkt over hvor mange det faktisk er som gruer seg til vintermånedene og ikke minst julen? De siste årene har jeg sittet med en liten bismak hver julaften kveld, hvor det fråtses i både mat, gaver og varme. Min mor lurte til slutt på hva oppførselen min kom av, hvor vi etter en prat kom frem til at jeg syns det hele er urettferdig. Jeg er så heldig som er privilegert i den forstand at jeg har både hus,klær og penger. Ja, jeg jobber jo og står på for å få endene til å møtes, men allikevel er tanken på de som ikke har noe veldig vond.

Ut ifra dette har jeg gått litt i meg selv. Hva kan jeg bidra med? For iår har jeg bestemt meg for at jeg vil gå inn i julen med en god samvittighet. En samvittighet som forteller meg at jeg har gjort en god gjerning ovenfor noen som trenger det. Til slutt kom jeg frem til at jeg har utallige jakker jeg kan gi bort. Jakker jeg aldri bruker selv, men som er like fine. Etter en telefon til Mona i GatemagaZinet, ble vi enige om at jeg skulle ta turen, så der har jeg vært på besøk idag. For dere som ikke vet hva GatemagaZinet er, så kan jeg fortelle at dette er en stiftlese som fungerer som et talerør for rusavhengige og vanskeligstilte. De selger magasiner hvor de får halvparten av utsalgsprisen i egen lomme. Sett bort ifra dette er denne stiftelsen så mye mer. Det sosiale er så viktig i hverdagen, og her møtes selgerne hver dag i ett lunt og hyggelig lokale, før de drar avsted på jobb. Det henger ett skilt på veggen i dette lokalet. Det står skrevet "Hjerterommet". Og det er sannelig sant. For Mona og hennes frivillige medarbeidere gjør en fantastisk jobb, noe som virkelig er inspirerende å se på. 

Det finnes flere som også ville gjøre en god gjerning i disse dager. Nissejentene på det første bilde kommer fra Glemmen VGS. De tok med seg "The Christmas Spirit", og lagde vafler til alle selgerne. Virkelig flott å se unge mennesker stille opp på denne måten. 

Jeg kunne selvfølgelig ikke dra fra GatemagaZinet uten å ha kjøpt årets julebok. Min kjære skal på julebord ikveld, så denne skal leses i ro og mak.

Forresten forsvant to av jakkene mine med en gang til ei jente som ble sjeleglad. Noe som "kostet" meg så lite, kan bety så mye for en annen. Dette gleder mitt hjerte. 

 

Linda♥

 • 17.12.2015, 17:01

ET VELLYKKET IMPULSKJØP


Hei torsdag, og hei fine lesere♥

Idag er det en uke til selveste julaften. På tirsdag ble jeg ferdig med alle julegavene, og under handlerunden handlet jeg litt på impuls noen meter med hvitt sløyfebånd. Jeg fant ut at jeg ville ha det på juletreet, da jeg ikke er noe særlig fan av de vanlig glitterremsene. Idag fikk jeg endelig klippet de til, herdet endene og fått de på plass på treet. Syns det gjorde seg veldig, så det var slettes ikke noe dumt impulskjøp. 

Imorgen skal jeg ha en fridag igjen. Siste fridagen før julefreden kan senke seg i kropp og sjel. Den skal nytes før siste innspurt med handle-gale mennesker. Jeg skal forresten noe litt spennende på dagen imorgen. Gleder meg veldig til dette. Hva det er skal dere selvfølgelig få høre i løpet av morgendagen. 

Nå må jeg hive meg igang med dagens middag. Jeg skal nemlig avgårde til vakre Sara om ikke så lenge. "Nye vipper, HELLO"

Nyt denne fine torsdagskvelden. 

 

Linda♥

 • 16.12.2015, 18:58

DETTE ER BARE TRIST


Det stormer litt rundt regjeringen om dagen når det kommer til diverse avgjørelser som har blitt tatt. Noe jeg syns er utrolig trist, og som virkelig engasjerer meg, er kuttet som regjeringen og støttepartiene har gjort i blåreseptordningen for de som har stomi eller analinkontinens. 

Selv har jeg ikke stomi nå, men jeg har hatt det, og jeg har ingen garanti for at jeg ikke kanskje må få det igjen i fremtiden. Dette med stomi og analinkontinens er så utrolig personlig og ikke minst intimt. Jeg har tenkt en del på om jeg hadde sittet i denne situasjonen, og at jeg faktisk hadde hatt stomi nå. Hvordan ville jeg følt det? Jeg tror jeg ville følt det helt likt som veldig mange andre med stomi. Litt krenkende på ett vis. Hjelpemidlene som blir fjernet fra blå resept er midler som virkelig hjelper mennesker i en ellers så spesiell hverdag, og når det brått skal "forsvinne", tror jeg at jeg hadde tatt det veldig tungt. 

Summen i måneden for slike hjelpemidler kan dere jo tenke dere ikke er billig, og når det faktisk er nødvendig for ganske mange syns jeg det er synd. Dette rammer så mange, flere enn dere kanskje skulle tro. Sykdommen som gjør at man får stomi eller analkontinens kommer av en genfeil, så det er ingen selvforskyldt sykdom som kunne vært unngått. Får man den ikke i ung alder, som jeg gjorde, kommer den garantert til å blomstre opp seinere i livet.  Noe jeg også bare må få lettet fra hjertet er dette: 

Uvitende mennesker, spar dere for kommentarer som sårer!

Jeg er så lei av mennesker som kommenterer saker de rett og slett ikke har greie på. Jeg lurer på hvor mange forskjellige kommentarer jeg har lest med tanke på det jeg har skrevet om nå, som viser null forståelse. Tenk om du brått har en genetisk feil, akkurat som meg og så mange andre, bare at du ikke vet det enda. Brått sitter du der, og skulle kanskje ønske dette kuttet ikke hadde blitt gjort allikevel. 

 

Linda♥

 • 14.12.2015, 20:07

JEG ER LIKE SPENT HVERT ÅR


Nå tenker du sikkert at det er julegavene jeg er spent på. Jeg er jo det å, men med årene har dette faktisk begynt å bety ganske lite for meg, med tanke på alt annet julen har å tilby. Det jeg derimot er mest spent på hvert år er hvordan helsen min takler julestria. Jeg kommer aldri bort ifra det faktum at jeg jobber mer enn noen leger kan forstå. I teorien skulle jeg egentlig nesten ikke kunne jobbet i det hele tatt. 

Med min 73% stilling, er jeg på jobb stort sett hver dag, så det føles igrunn ut som en 100% stilling. I den vanlige hverdagen fungerer dette, men i disse dager når tempoet(som allerede er raskt fra før av) må skrues opp ytterligere hakk, går jeg litt i spenning på hvordan magen og ikke minst bekkenreservoaret kommer til å takle det hele. Heldigvis har det fungert greit frem til nå, men det har jeg jo ingen garanti på at det vil gjøre i fremtiden. Jeg merker jeg er sliten nå. BIG SMILE DAY, BLACK FRIDAY, nattåpent, søndagsåpent. og julegave-handlende kunder tar på, men ikke missforstå meg. Jeg elsker det og ikke minst elsker jeg jobben min.

Midt oppe i alt dette "kaoset" skal julen opp i heimen. Jeg liker å pynte til alle høytider, så julen er intet unntak. Det skal vaskes, pyntes, og sist men ikke minst skal gaver handles inn. Når julefreden senker seg i min kropp, har den en tendens til å si ifra om at nå er den utladet. Dette er ekstremt kjedelig når man endelig skal kunne senke skuldrene, å bare nyte. 

Det er ikke få ganger i løpet av en dag hvor jeg sier til meg selv: "Nå må du roe ned Linda. Pust med både mage og nese, hvis ikke fungerer ikke dette i lengden". Dette er noe jeg har måtte lære meg, og det fungerer faktisk. Og rakk jeg ikke alt den ene dagen, ja da finnes alltid morgendagen. Morgendagen er alltid en fin ting. Mange bruker ordtaket "Ny uke, nye muligheter", mens jeg bruker heller "Ny dag, nye muligheter". Sånn går hverdagen for meg, og i den travle førjulen tror jeg flere kunne hatt godt av å bruke denne tankegangen. 

Stresser du mye i førjulen? Hvorfor lar du deg eventuelt stresse?

 

Linda♥

 • 13.12.2015, 20:20

Å HIGE ETTER DET UOPPNÅELIGE


Tidligere i livet hadde jeg alltid en til tendens til å hige etter det uoppnåelige. Nemlig at alle skulle like meg. Jeg ville være venner med alle, og ha flere gode og nære venninner. Det skjedde selvfølgelig ikke, siden vi alle er forskjellige og man kan ikke like alle. Når jeg ser tilbake på den tiden tenker jeg: " Fy fader! Så mye unødvendig krefter jeg brukte"! Jeg har både grått og kranglet, sovet dårlig og tenkt alt for mye. Jeg ser nå hvor uviten jeg var.

Jeg nærmer meg 28 år med stormskritt. Jeg føler jeg begynner å bli voksen nå. Idag er jeg glad jeg har funnet et knippe med vakre jenter jeg er stolt over å kalle mine venninner. Det er bedre å ha noen få nære og gode har jeg kommet frem til. Som jeg virkelig vet hvor jeg har, selv om vi ikke nødvendigvis snakker sammen hver dag. 

Jeg både eldes og lærer med tiden. Heldigvis! Selv om jeg er langt ifra utlært, er jeg glad og stolt over dit jeg har kommet idag. 

A strong friendship doesen't need daily conversations or beeing together. 

As long as the realationship lives in the heart,

true friends never part. 

 

Linda♥

 

 • 12.12.2015, 14:03

FORBEREDELSER FØR KVELDENS FESTLIGHETER


Klokken er over 14.00 allerede. Tiden flyr så alt for fort avgårde når man har fri. Til tross for at tiden går alt for fort har jeg rukket å lagd god lørdags-frokost, ryddet, funnet antrekk for kvelden og lagd brownies. Sola skinner og humøret er på topp. 

Ikveld er det duket for årets store julehappening for min del. Alle jentene samlet på ett sted, for fest og morro. Kan det bli bedre? Jeg har virkelig gledet meg masse til dette, siden vi ser hverandre alt for sjeldent i denne travle hverdagen. Iår skal også guttene våre være med, noe jeg tror blir virkelig livatt. Det er flere som ikke har møttes før, så dette blir gøy. Tenkte jeg skulle ta med kamera ikveld, siden vi ikke skal ut på byen. Så jeg lover å ta bilder til dere. Hihi!

Hva er deres planer for kvelden? Regner med det er mange som er klare for å ta på seg finstasen og rocke litt? Jeg skal prøve meg på et nytt håroppsett og sette på løsvipper. Trenger virkelig påfyll av vippe extentions nå, så da blir dette en nødløsning. Enda godt jeg har time hos vakre Sara til torsdag, så jeg blir fin føre julaften. 

 

Linda♥

 • 11.12.2015, 18:56

DU ER DEN FINESTE JEG VEIT


Endelig er det frihelg for denne jenta. Det skal bli utrolig godt nå kjenner jeg. Igår trodde jeg nemlig jeg skulle bli syk. Jeg hadde seinvakt på jobb, og når jeg kom hjem ble jeg "overrasket" av en skikkelig kvalme, samtidig som kroppen frøs og svettet om hverandre. Det gikk heldigvis over etter en god natts søvn, men jeg tror kanskje dette var kroppen stemme som sa ifra at nå trenger du hvile. Har dere opplevd noe lignende selv? Det var skikkelig ekkelt ihvertfall. 

Som sagt gikk det heldigvis over, og dagen idag har gått i et. Jobb, handling og hundevask har stått på agendaen. Jeg har nemlig en hund. Eller rettere sagt så har mamma og pappa en hund. Lille Pom Latina. Hun er vel egentlig min, da jeg kjøpte henne når jeg bodde alene, men når jeg traff min kjære samboer måtte mamma og pappa ta over, da sambo er allergisk. Det var en tøft valg, for hun var/er den fineste og snilleste jeg veit om. En hund som gir så mye kjærlighet som hun gjør er noe helt spesielt♥ Uansett ble konklusjonen at jeg kunne ikke gi slipp på noe som kunne være mitt livs kjærlighet, pga. en hund. Noen ville kanskje gjort det, men jeg gjorde altså ikke det. Heldigvis vet jeg at hun har det kjempefint hjemme hos mor og far. og det BESTE er at jeg kan se henne når jeg vil. 

Det var en furten liten frøken som virkelig ikke ville tatt bli tatt bilder av idag. Hun skjønner nemlig når hun skal dusje, og det er ikke noe som ligger høyest på lista over gøyale ting å gjøre kan du si. Allikevel når det hele er gjort er hun den stolteste hunden som sprader rundt på stuegulvet bare for å vise seg frem. Er de ikke rare? Hihi! Regner med det er flere hundeeiere som kjenner seg igjen i dette? 

Nå ligger kroppen min som slakt på sofaen og venter på lasagnen som står i ovnen. Ønsker dere en herlig fredag♥

 

Linda♥

 • 10.12.2015, 11:38

EN GOD INVESTERING


God morgen kjære lesere! Det er torsdag 10. desember, og julaften nærmer seg med stormskritt. Regner med det er flere som gleder seg like mye som meg, når julefreden kan senke seg, og innta både kropp og sinn. MEN før den tid er det mye på agendaen, og til lørdag er det årets julebord med jentegjengen. Iår skal også guttene våre være med, så det blir nok litt av et julebord. Hihi! Jeg gleder meg masse!

Men nå over til noe jeg har gledet meg til å poste for dere. Nemlig bilder av årets juletre. Min samboer og jeg har vippet frem og tilbake om vi skulle kjøpe nytt juletre iår. Et familiemedlem jobber i en møbelforretning, og tilbydde oss en god pris på et kjempefint kunstig tre. Allikevel så kostet det jo litt, men til slutt kom vi frem til at det er en god investering i lengden. En edelgran idag koster jo brått 1000,- (noe jeg btw. syns er en helt hinsides pris), så på et par år har jo dette treet spart oss for en ekstra utgift i denne tiden hvor pengene flyr så alt for fort avgårde. 

Ble det ikke fint? Jeg er superfornøyd! Det beste med dette treet er at Led-lysene er festet på greinene. Tre klikk for å bygge det hele sammen, plugg inn kontakten og det blir lys. Hurra! Ikke noe mer frustrasjon over innviklet julelys her i heimen. Iår valgte jeg å ha det veldig enkelt. Mye mulig jeg går til innkjøp av noen hvite sløyfebånd og en stjerne av ett slag, men jeg vet ikke. Er ganske fornøyd med det sånn det er nå. Ofte er det enkle det beste. 

Har dere pyntet juletreet? Vet mange syns det er alt for tidlig å gjøre det nå, men igjen så gjør jeg alt for å få litt ekstra julestemning. Det mangler bare litt snø. Litt snø til julaften, det er mitt store ønske iår. 

 

Linda♥

lindahansen

Livet med en kronisk helsetilstand betyr veldig uforutsigbare dager. Her på bloggen vil jeg dele min hverdag og ikke minst mine interesser. For kontakt: hansen.linda88@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits