• 31.12.2016, 14:10

SÅ VAR DET DEN TIDEN AV ÅRET - IGJEN


- Et år går mot slutten og et nytt ønskes velkommen. Løfter og forsetter blir lagd i håp om at dette året, det skal bli bra.

Så var vi her igjen da. Ved veis ende av nok et år. Jeg ser tilbake på en del utfordringer, men også mange flotte opplevelser og mye glede. Bordet er dekket og kalkunen står i ovnen. Med mange gode venner skal vi feire og glede oss over at året 2017 starter. Uten tvil en fin måte å starte det hele på. Ett nytt år med blanke ark er aldri feil.

Jeg ønsker dere alle et riktig godt nytt år. Måtte det bringe med masse hell og lykke akkurat slik dere fortjener.

Linda❤

 • 27.12.2016, 12:57

EN UVANLIG TAXI-TUR


- Idet vennene mine stiger ut av taxien befinner jeg meg brått i en ensom tilstand. Jeg titter på klokken i det vi kjører videre og ser den nærmer seg 02.00. En utrolig hyggelig 1. juledag oppsummerer jeg med meg selv før en lystig taxisjåfør avbryter tankene mine. Vi prater om alt og ingen ting. Han forteller at han elsker å kjøre taxi og har gjort det i over 20 år. Julehøytiden er en tid han liker spesielt godt, men brått går samtalen over i et helt annet spor. Et mørkere spor.

- Jeg kjørte veldig ofte faste kunder frem til for et par år tilbake. En julaften kveld forandret alt seg etter en telefonsamtale. En gutt jeg brukte å kjøre ofte var i andre enden av telefonrøret. Han gråt. "Mamma og pappa ligger på gulvet og sover. De våkner ikke". Jeg forstod med en gang at noe var galt, og siden jeg allerede var på jobb kjørte jeg direkte til huset der gutten bodde. Synet som møtte meg var forferdelig. En julaften kveld. En feiring med for mye alkohol resulterte i to døddrukkene foreldre og en kjemperedd sønn. Det hele var hjerteskjærende. Jeg tilkalte ambulansen med det samme. Hva som skjedde videre etter det vet jeg ikke. Jeg bestemte meg etter den kvelden for å aldri kjøre faste kunder igjen.

Slik var min uvanlige taxi-tur hjem natt til 2. juledag. Det er nå litt over et døgn siden historien ble fortalt, men jeg klarer liksom ikke gi helt slipp. Den gjorde så sterkt inntrykk på meg. Julen handler om å tilbringe tid med de man er glad i. Kvalitetstid. Dessverre er det så alt for mange som opplever det samme som denne gutten.

Jeg sitter i skrivende stund og lurer på hvor gutten er idag. Har han det bra? Jeg håper det. Hvordan gikk det egentlig med foreldrene hans. Jeg håper det gikk bra. Disse spørsmålene får jeg dessverre aldri svar på.

Linda❤

 • 26.12.2016, 20:48

EN ANNERLEDES JULEFEIRING


Julefeiring for meg har i alle år vært en fredelig og rolig kveld hjemme hos mamma og pappa med storesøster og bestefar. Etterhvert som årene har gått har nye tilskudd kommet inn i familien og for to år siden ankom mitt vakre tantebarn verden.

Som veldig mange vet forandrer alt seg når et barn har blitt født. Hverdagen blir aldri den samme for foreldrene og ting må planlegges på en helt annen måte. Julaften iår måtte planlegges og tilrettelegges, og etter mye frem og tilbake bestemte søsteren min og hennes kjære seg for at de ville ha årets julaften-feiring hos seg. Litt spente var vi alle mann når en fast tradisjon skulle brytes, men så fort vi kom innenfor døren til deres hus forsvant all spenning.

Varmen fra et julepyntet hus og ikke minst stemningen søsteren min og hennes kjære ga oss var helt fantastisk. Brått var ikke en litt annerledes julaften så dumt allikevel. Vi var tross alt samlet, og det er jo det som det viktigste. Da spiller det egentlig ingen rolle hvor man er.

Jeg håper dere har hatt noen fantastiske dager? For mange av dere er det kanskje tilbake til jobb allerede imorgen? Jeg er heldig og skal nyte en dag til med fri. Kanskje jeg våger meg ut på en liten bytterunde av noen gaver som ikke passet. Jeg får se. Ønsker dere en fin 2. juledag eller skal jeg si julekveld videre.

Linda❤

 • 24.12.2016, 13:11

NÅR ROEN SENKER SEG


For det har den endelig gjort nå, da har jeg virkelig fått kjenne på den dårlig samvittigheten ovenfor bloggen og dere lesere. Jeg har rett og slett måttet prioritere bort denne "jobben" fremfor alt mulig annet. Dessuten syns jeg det er utrolig vanskelig å ta bilder om dagen. Det er jo stort sett mørkt hele tiden, noe som gir lite fine bilder. Heldigvis har solen snudd i sin banegang, noe som sakte, men sikkert gir lysere dager. Jeg lover å komme sterkere tilbake.

Idag er det selveste julaften. Den dagen i året som så mange barn venter på og ikke minst gleder seg til. Jeg gleder meg også. Ikke tro at selv om man blir eldre så slutter man å glede seg til jul. Den spesielle julefølelsen blir kanskje ikke helt den samme, men den er der på sett og vis allikevel.

Ikveld blir det feiring med familien. Med et tantebarn på 2-år i hus, som forstår hva gaver er, regner jeg med det blir det en artig julekveld. Hihi!

Nå skal jeg fortsette på dagens TV-maraton. Jeg ønsker dere en fantastisk julefeiring videre. Måtte den bli akkurat slik dere håpet på. Vi blogges!

Juleklemmer, Linda❤

 • 18.12.2016, 16:42

ÅRETS JULEKALENDER-VINNER #4


Sponsede produkter

God fjerde søndag i advent dere. Jeg håper dere har hatt en fin helg så langt? Den nærmer seg nå slutten, og brått står en ny uke for dør. Ny uke, nye muligheter. Flere av dere skal kanskje gjøre siste innspurt av alt som må gjøres før julefreden kan senke seg, mens andre av dere har kanskje full kontroll og har roet ned for lenge siden. Selv er jeg en av de som har full kontroll, noe som føles utrolig godt. Etter tirsdagens undersøkelse av tarmsystemet, som gikk utrolig bra, følte jeg virkelig freden senke seg. Da var jeg brått klar for julen, og alt som følger med. 

Som sagt er det den fjerde søndagen i advent idag, og det betyr at jeg har jeg trukket den siste vinneren av årets julekalender. Julen handler jo om å glede andre, noe jeg virkelig føler jeg har fått gjort med denne julekalenderen. Dette har gitt skikkelig mersmak, så jeg gleder meg allerede til neste år. Den siste heldige vinneren iår ble:

MARIA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gratulerer så mye Maria! Du vil snart motta en mail fra meg slik at vi får ordnet med adresse og fult navn. Som du ser har du vunnet tre produkter. Disse er sponset av verdens beste Sara's NailfashionProdukt nummer en er den fantastiske Triple Moisture Herbal Whipped Body Crème'n fra populære HEMPZ. Produkt nummer to er Glamour Glossen fra Urban Tan. Dette er en daily body moisture med selvbruning som vil gjøre deg gradvis brunere. Den er både paraben- og glutenfri + 100% vegansk. Så her kan du smøre ivei med god samvittighet. Sist, men ikke minst, produkt nummer tre. En neglelakk fra Leighton Denney i en kul metallisk blåfarge. En farge som aldri er feil, hverken til hverdag eller fest. 

Jeg vil avslutte årets julekalender med å takke alle samarbeidspartnere. Uten dere hadde det ikke blitt noen julekalender. Så tusen takk. Og selvfølgelig takk til dere som meldte dere på. Jeg håper dere syns det har vært gøy og kanskje litt spennende. Det syns ihvertfall jeg det har vært. Nyt resten av denne fine søndagen. 

 

Linda♥

 • 17.12.2016, 12:26

- STORE KONTRASTER


Lysene er tent, både på juletreet, i lysestakene og i adventsstakene. Jeg sitter her og tenker(noe jeg gjør mye i disse dager). Hvorfor skulle jeg være en av de som har alt jeg trenger og vel så det? Det er dessverre ingen selvfølge i disse dager å ha et trygt og godt hjem og en varm seng å sove i. Jeg føler meg heldig...

Et helt annet sted i verden flykter mennesker fra krig og elendighet. Kontrastene er så store at jeg ikke engang kan forestille meg hvordan de har det. Det er trist at utviklingen blant mennesker i verden ikke har kommet lenger i år snart 2017. Kontrastene er store. Det skulle absolutt ikke vært sånn.

Den tiden vi nå er inne i gjør meg alltid tankefull(noe dere kanskje har merket). Jeg finner det faktisk vanskelig å blogge om "overfladiske" ting, så jeg velger å la være. Jeg trekker meg litt tilbake og så kommer jeg heller sterkere tilbake siden, når jeg føler det blir riktig for meg.

Kontrastene i verden kommer dessverre ikke til å forsvinne med det første, derfor tror jeg det er viktig å stoppe litt opp å kjenne på de tingene her i livet som faktisk betyr noe, og ikke minst sette uendelig pris på det en har.

Linda❤

 • 14.12.2016, 19:43

HVA ER EGENTLIG GALT MED MEG?


Tilbakemeldingen etter gårdagens undersøkelse var som jeg skrev igår veldig positiv. Jeg skrev også at det hele måtte få litt tid på seg til å synke inn, men at jeg kom til å glede meg over "resultatet" til slutt. Det var igår....

Idag har vært en ny dag. En dag jeg så inderlig håpet på at skulle være fylt med lettelse og ikke minst med glede. Denne følelsen har uteblitt. Hva er egentlig galt med meg? Hvorfor har denne følelsen uteblitt? Det skal sies at jeg ikke på mange år har fått en slik positiv tilbakemelding når det kommer til hvordan bekkenreservoaret mitt ser ut. Kanskje jeg rett og slett er i sjokk? En litt sånn sjokktilstand at jeg ikke helt klarer å forstå at det er sant....

Det er kanskje ikke så rart om jeg er litt sjokkert, men det skremmer meg. Tenk om tankegangen min igjennom så mange år med med sykdom og en del negative tilbakemeldinger ikke lenger klarer å glede seg over det som er positivt. Dette er ihvertfall en ny følelse. En ny følelse jeg aldri før har følt på som jeg vet jeg må ta opp med psykologen på nyåret. Slik kan jeg ikke ha det. Den saken er sikker.

Enn så lenge får jeg ta en dag om gangen. Istedenfor å prøve å tvinge på meg "lykken" skal jeg ihvertfall minne meg på den flotte tilbakemeldingen, så kanskje lykken kommer naturlig etterhvert. Jeg håper og satser på det.

Linda❤

 • 13.12.2016, 16:22

- EN OVERRASKENDE TILBAKEMELDING


Det føles nesten ut som en liten evighet siden den grusomme undersøkelsen fant sted på Colosseum-klinikken i Oslo den 9. November. Selv om det ikke er lenge siden er jeg glad dagene har flydd avgårde. Det å skulle gå å vente på ny undersøkelse er tung, men idag var endelig dagen her. En liten lettelse for sinnet denne gangen var at jeg visste at riktig utstyr var på plass, og at jeg var i trygge hender med min faste lege. Dette gjorde at jeg kunne fokusere på det å skulle håndtere angsten, noe som dessverre ikke alltid er så lett.

Idet sykepleieren ropte opp navnet mitt klokken 09.20 kjente jeg tårene presse på. Angsten for hva legen kan finne underveis i undersøkelsen spiser meg litt opp på forhånd. Ja, jeg vet, dette er noe jeg må jobbe med. Uansett, undersøkelsen var over på et blunk, eller det føltes ihvertfall sånn i en rus av legemidler. Ganske raskt, litt langt borte i det fjerne, fikk jeg den beste tilbakemeldingen jeg kunne fått og som jeg ikke en gang har våget å håpe på.

Legens tilbakemelding var at reservoaret mitt aldri hadde sett så bra ut. Han virket nesten overrasket. Jeg vet ihvertfall at jeg ble det med tanke på den skiftende formkurven min den siste tiden. Han forsikret meg om at prøvene som ble tatt av tarmen, de kommer til å være fine. Jeg skulle ikke bruke tid på å bekymre meg for dem. Det å få en slik tilbakemelding gir en helt utrolig deilig følelse, så det tok ikke lang tid før gledestårene strømmet fritt. Jeg tror faktisk ikke det finnes en bedre følelse for en kroniker enn å få en slik positiv tilbakemelding. Jeg må ærlig innrømme at det nesten ikke har gått opp for meg enda, men jeg gir det ut dagen, slik at det får sunket ordentlig inn.

Imorgen er en ny dag. Denne dagen skal omfavnes med åpne ermer. Den grusomme undersøkelsen i Oslo, dagens undersøkelse, alt det er fortid. Nå skal jeg bare se fremover med friskt mot i sinnet. Julen skal nytes med tidenes beste julegave som jeg har vært så heldig å få tildelt på forhånd.

Linda❤

 • 11.12.2016, 14:15

ÅRETS JULEKALENDER-VINNER #3


Sponsede produkter

Tenk, det er den tredje søndagen i advent allerede. Igår ble årets siste julebord "unnagjort", og jeg må innrømme at følelsen av ro endelig har sunket litt inn i meg. En deilig følelse. Det har selvfølgelig vært tre kjempefine julebord, hvor jeg har kost meg masse, men det tar på å skulle feste tre helger på rad i mitt tilfelle. Jeg har heldigvis klart å la fornuften seire iår. Planen var å ta det rolig på to av de tre julebordene, noe jeg klarte uten problem. Så klapp på skulderen til meg. Hehe...

Over til det jeg skal skrive om. Det er jo som sagt den tredje søndagen i advent idag, og vinner nummer tre av årets julekalender er trukket. Den heldige vinneren idag ble:

- Lene aka "Søtmonsen", jenta bak bloggen matogkakeoppskrifter

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gratulerer til deg Lene! Som du ser på bildene har du vunnet tre produkter fra RITUALS. En Volume and Shine Shampoo med Argan Oil, en Body Cream og en Foaming Shower Gel. Alle produktene lukter helt nydelig, og det beste av alt: de er fri fra parabener og mineraloljer, noe RITUALS er kjent for. Så her er det bare å ta i bruk med god samvittighet. 

- Neste søndag er det duket for årets siste trekning. Jeg har tre flotte produkter igjen som skal deles ut. Har du fortsatt ikke meldt deg på? Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet med navn og e-mail. Jeg tar med alle i trekning uansett sein eller tidlig påmelding. 

 

Linda♥

 • 09.12.2016, 16:15

- JULEPYNT PÅ BUDSJETT


Jeg vet ikke med dere, men hvert år når julepynten taes frem lyster jeg på å tilføye noe nytt. Det trenger ikke være store greiene, men en gjenstand eller to for å fornye litt. Istedenfor å kjøpe inn nytt har jeg i år prøvd å tenke litt kreativt(noe jeg sjeldent gjør på interiør-fronten), og jeg må ærlig innrømme at jeg overrasket meg selv.

Helt siden en middag hos min søster for litt siden, hvor bordets pynt bestod av et lysfat med masse kongler, har jeg ønsket å få til noe lignende her hjemme. Etter flere butikk-besøk poppet et tanke opp i hode: "hvorfor ikke plukke konglene selv"? Så her om dagen gjorde jeg nettopp dette.

Jeg ble litt skuffet over at de alle sammen var 'lukket' når jeg plukket de, men gjett om jeg fikk meg en positiv overraskelse. Etter to dager liggende på papir til tørk åpnet de seg alle sammen. Kanskje jeg er dum, men dette var jeg ikke klar over at kom til å skje, så da forstår dere nok at jeg ble både overrasket og veldig glad. Små gleder dere! Hihi...

Superfornøyd ble jeg ihvertfall, og det beste av alt så kostet det meg ikke fem øre. Det går faktisk an å fornye litt uten å bruke penger, det gjelder bare å tenke litt utenfor boksen(i mitt tilfelle).

- Hva liker dere best? Å kjøpe julepynt eller å lage den selv? Kanskje en miks av begge?

Ønsker dere en fin helg dere som titter innom. Her kommer den til å gå i ett med jobb og julebord, noe jeg renger med en del kjenner seg igjen i?

Linda❤

 • 06.12.2016, 21:00

JUL, BARN, ALKOHOL?


- Jeg tar opp tråden litt der jeg slapp den igår. Alle innleggene jeg leser rundt omkring i disse dager får meg til å tenke, og når jeg tenker føler jeg automatisk for at jeg vil dele. Dele mine tanker med dere. 

Hvert eneste år blir temaet rundt jul, barn og alkohol tatt opp. Et utrolig viktig tema som bør belyses. Det er, som jeg nevnte for dere igår, så utrolig mange mennesker som ikke ser frem imot den tiden vi nå har gått inn i, og alkohol er for veldig mange barn grunnen til dette. 

Julen for meg handler om å spre glede og kjærlighet til de jeg har rundt meg. Kvalitetstid med familien er noe av det som topper min "to do-list" i Desember, så sammenkomster over middager er noe jeg ser veldig frem til. Jeg har selv vokst opp med kontrollert alkoholkonsumering ifra de voksne i slike sammenkomster, noe jeg egentlig aldri har tenkt over at er riktig eller galt før i voksen alder. Jeg har konkludert med meg selv at jeg har vært en av de heldige. Dessverre er det ikke slik for alle barn. Mange opplever ukontrollert konsumering som dessverre leder til både det ene og det andre. Dette er ikke greitDet er så galt på alle måter at jeg vet nesten ikke hvor jeg skal starte. Det at voksne drikke seg regelrett fulle i lag med barn hører ingen sted hjemme, uansett omstendighetene. 


(Bilde lånt av klikk.no)

Nå tenker kanskje noen av dere at jeg fremstår som veldig prippen. At jeg selv ikke har barn, og at jeg egentlig ikke burde uttale meg om saken. "Et glass her og et glass der skader ingen". Det er nok også helt sant. Det skadet ihvertfall ikke meg under min oppvekst, men tenk på de som opplever mye mer enn et par glass. Vi har alle vært barn en gang, og vi kan bare prøve å forestille oss den usikkerheten og ikke minst utryggheten som oppstår i sinnet til ei lita jente eller en liten gutt som opplever et miljø der alkoholkonsumering i mengder er 'normalt'. 

Når alt dette er sagt sitter jeg fortsatt igjen med litt forvirrede tanker. Jeg er ikke imot alkoholkonsumering foran barn så lenge det er 100% kontrollert, men så fort det sklir over til noe ukontrollert er jeg sterkt imot det hele. Er dette dobbelmoralsk av meg?

- Hva mener dere? Og hva slags synspunkter har dere angående dette temaet?

 

Linda♥

 • 05.12.2016, 19:55

TANKEN SOM DUKKER OPP HVERT ÅR


- Alene hjemme blir jeg sittende å kikke rundt. Jeg kikker rundt meg på den julepyntede leiligheten vår, og tenker fy søren så godt jeg har det. Friske blomster på bordet, pyntegjenstander så det holder, et vakkert juletre, adventsstaker i vinduene, levende lys, et fult kjøleskap. Et hjem. Et trygt og godt hjem som min kjære og jeg har skapt sammen. Vi er heldige...

Samtidig som jeg kikker rundt meg dukker den spesielle tanken opp. Tanken jeg får hvert år i førjulstiden og ikke minst på julaften. 'Urettferdighet'...

Det fråtses i mat, selskaper og festligheter feires, gaver kjøpes inn. Ja, det hele blir nesten litt overdådig. En stor del av den norske befolkning vil utad fremstå som perfekte, men baksiden av det hele er mørk. Mye mørkere enn mange av oss vil vedkjenne.

Det finnes så mange mennesker som ikke gleder seg til hverken Desember, advent eller jul. Grunnene er mange og forskjellige. Noen har kanskje ikke råd til å holde tritt med "kjøpepresset", mens andre har kanskje en familie som ikke holder sammen. Det er så trist, og det går faktisk skikkelig inn på meg når jeg leser rundt omkring i media på samme tidspunkt hvert eneste år hvordan mange egentlig har det.

Selv om det hele går veldig inn på meg fortsetter jeg allikevel i samme duren som jeg gjør hvert år. Det høres kanskje rart ut, men jeg føler det er det eneste riktige for meg. Livet mitt kan ikke stoppe opp fordi andre mennesker har det vondt. Heldigvis kan jeg bidra til at ihvertfall noen mennesker får en litt bedre jul. Jeg gir som regel alltid en pengegave til et eller annet veldedig formål. I fjor ga jeg også bort masse varme jakker til trengende. Iår har jeg dessverre ingen jakker å gi bort, men et eller annet skal jeg finne på for gleden jeg får ved å glede andre er uvurdelig.

- Lyset som brenner på stuebordet her ikveld er tent med et ønske om en fredfull og god jul til dere alle. Ta vare på hverandre og vær snille mot hverandre, både kjente og ikke minst ukjente.

Linda❤

 • 04.12.2016, 18:41

ÅRETS JULEKALENDER-VINNER #2


Sponsede produkter

God kveld dere! Jeg håper dere har hatt en fin helg? Imorgen er det mandag igjen. Ny uke, nye muligheter. Jeg avslutter denne helgen med sofakos og restemat fra gårsdagens julebord. Jentene(og jeg) storkoste seg fra start til slutt. Utrolig deilig for en vertinne å se at de hadde det bra. En veldig vellykket kveld med andre ord.

Men nok om det. Som tittelen på innlegget avslører har jeg trukket en heldig vinner av luke nummer to i årets julekalender. Den heldige vinneren denne gang ble / trommevirvel :

- Sølvi Birgitte Wærness

GRATULERER! Du ble den heldige vinneren av et helt sett med Depend 7Day neglelakker. Det som er spesielt med denne neglelakken er at den holder seg fin opptil 7 dager. Jeg har selvfølgelig testet ut dette og ble veldig positivt overrasket. Tipp topp, tommel opp!

Nå er det en uke til neste heldige vinner trekkes. Har du fortsatt ikke meldt deg på? Det er ikke for seint. Legg igjen en kommentar med navn og E-Mail, og vipps så er du med i trekningen.

Jeg ønsker dere en herlig søndag og 2. advent videre.

 

Linda❤

 • 03.12.2016, 13:35

INSPIRASJON - ENKEL OG LEKKER BORDDEKORASJON


Endelig er dagen her som jeg har gledet meg sånn til. Allerede klokken 16.30 kommer jentene. Innen den tid er det full avslapning som gjelder. Som flere av dere sikkert forstod igår har jeg stått på for å slippe å gjøre noe idag. Mission accomplished! Utrolig deilig...

Jeg tenkte jeg skulle vise dere middagsbordet jeg har dekket. Jeg må ærlig innrømme at jeg er litt stolt. Aldri før har jeg dekket så fint. Virkelig gøy var det igår å se det hele ta form, og at det ble slik jeg hadde forestilt meg. Inspirasjonen har jeg hentet fra min flinke mor. Hun dekker nemlig alltid så pent.

- Tips: bruk pyntegjenstander dere allerede har. Lysestaken hadde jeg fra før, samme med juletre-kulene i sølv. Granbar og greiner selges på Plantasjen til en slikk og ingen ting. Rosene kjøpte jeg også på Plantasjen. For at rosene ikke skal visne har jeg puttet de i små beholdere med vann(slike får man tak i hos en hver blomsterbutikk). Disse beholderne har jeg gjemt under granbaren.

- Sett opp dekorasjonen slik dere selv ønsker. La fantasien vandre. Jeg kunne sikkert brukt enda flere gjenstander, men jeg liker det enkelt uten for mye dill dall. Smak og behag det der.

Nå kan kvelden bare komme. Eller, først må jeg finne ut av kveldens antrekk. Det er det eneste som ikke er klart. Merker det stresser meg litt, men jeg finner nok ut av det. Hihi! Jeg ønsker dere en fantastisk lørdag videre. Btw! Ikke glem trekningen av julekalenderen imorgen. Da trekkes vinner nummer 2. Kanskje du er den heldige....

Linda❤

 • 02.12.2016, 09:27

- ER DET FOR TIDLIG?


God morgen alle fine! I skrivende stund begynner solen å titte frem her i Fredrikstad. Frosten på bakken soler seg i glansen, mens inne er det noe annet som glinser.

På onsdag kveld pyntet jeg nemlig juletreet vårt. Ikke bare er årets julegaver ferdige, men årets juletre er også ferdig pyntet. Jeg har aldri vært så tidlig ute før. Jeg merker det gir meg en deilig følelse. I disse dager setter den beryktede førjulsstria igang for alvor. Jeg kjenner jeg har senkede skuldre, så den forbedring jeg nevnte for dere for litt siden ser ut til å gå etter planen.

Lysene fra juletreet og adventsstakene glitrer så fint. Jeg elsker stemning de gir meg. Jeg hadde nok avventet litt med pynting av juletreet, hadde det ikke vært for at jeg får alle jentene hjem på julebord imorgen. Er det julebord så er det julebord, og som den perfeksjonisten jeg er har jeg planlagt detaljene i lang tid nå. Hehe!

- Når bruker dere å pynte juletreet? Er det for tidlig å pynte i førsten av Desember?

Nei, nå får jeg slenge meg i valsen som det heter. Jeg har fortsatt en del jeg skal gjøre før jeg kan ta imot gjester imorgen. Jeg ønsker dere en fin fredag. Endelig helg, igjen...

Linda❤

lindahansen

Livet med en kronisk helsetilstand betyr veldig uforutsigbare dager. Her på bloggen vil jeg dele min hverdag og ikke minst mine interesser. For kontakt: hansen.linda88@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits