• 22.05.2017, 17:42

- LØRDAGENS BRYLLUPSANTREKK


Tre brylluper i forfjor, fire brylluper i fjor, og så ble det jaggu tre i år også. For en som elsker klær og gjerne skulle hatt en ny kjole til hver eneste vielse er det ikke lett. Jeg har fått mange spørsmål i alle disse periodene som omhandler hvordan lommeboken tåler det hele. Den hadde IKKE tålt et nytt antrekk til hvert eneste bryllup. Heldigvis for meg elsker jeg også gjenbruk og det å sette sammen gamle skatter i skapet til noe nytt. Dette er faktisk grunnen til at jeg ikke har kjøpt noe nytt de siste årene. Penger spart er alltid kjekt.

Iår klarte jeg derimot å falle for fristelsen da jeg kom over en drøm av en kjole. Heldigvis hadde jeg et gavekort fra jul og bursdag like rundt hjørnet. Dere husker kanskje innlegget hvor jeg viste dere en sneakpeek for en god stund tilbake? Vi var nemlig bare i februar når kjolen fikk bli med meg hjem, så gjett om jeg har gledet meg til å ta den på. Det er som sagt kjekt å tenke gjenbruk osv. men det er veldig stas å ha noe nytt også. Jeg skal innrømme det. Hihi!

Jeg følte meg altså så flott her. Jeg tror det skinner igjennom på bildene. Kjolen er fra merket IBEN for dere som skulle lure. Det kom nemlig en del spørsmål om dette etter at jeg postet litt bilder på Instagram'n min på lørdag.

Vi sparket, som nevnt tidligere, i gang årets bryllupssesong i helga. Allerede om 14 dager er neste par ut. Jeg bare gleder meg til å ta på kjolen igjen. Allerede da starter gjenbruken.

Linda❤

 • 16.03.2017, 14:49

SOM ET PLASTER PÅ SÅRET?


De fleste av dere har sikkert fått med dere min store passion for mote. Klær og vesker er mine store favoritter, noe som til tider holder på å gjøre min kjære samboer en smule sprø. Hvor klærne mine kommer fra er vel ingen overraskelse siden jeg jobber i CUBUS, mens veskene er i en litt annen standard(om jeg kan si det sånn). Da jeg var 20 år kjøpte jeg min første Louis Vuitton veske, etter en tid med sparing. Jeg glemmer aldri den følelsen jeg hadde i flere dager etterpå. En litt sånn sommerfugler-i-magen-følelse. Ni år etter har en veske vokst seg til en liten samling av favoritter. Og gjett hva? I helgen mottok jeg en sårt etterlengtet favoritt. Jeg kan nesten ikke tro det er sant.

Til bursdagen min ønsket jeg med penger, noe jeg var så heldig å få. Planen var nemlig å investere i en ny kameralinse, noe som brått skulle vise seg å bli til noe helt annet. Etter en tur på Tise søndag morning fant jeg ut at venninnen min skulle selge sin vintage Louis Vuitton Noé til en helt crazy gal pris. Jeg vet ikke hva som skjedde med min samboer den morningen, om det var et plaster på såret for å ha ligget syk hele helga, men jeg fikk ihvertfall grønt lys. Kort tenketid etter fant jeg ut at kameralinsen fikk vente, for dette var et kupp jeg ikke kunne la gå fra meg. Vesken ble hentet samme dag, og jeg kunne ikke vært mer glad. Absolutt et riktig valg.

Hva syns dere? Jeg elsker den ihvertfall. Og tenk det- den er faktisk 30-år gammel. Kjøpt i en vintagebutikk i Tokyo gjør at den virkelig har vært med på litt av reise siden den først ble kjøpt. Slitasjen er minimal, noe som sier sitt om kvaliteten. Jeg er klar for å ta godt vare på denne skatten i mange år til, og hvem vet, brått kanskje den seinere ender opp på en helt annen side av verden slik den har gjort nå.

- Hva syns dere om å kjøpe vintage? Gjenbruk er etter min mening noe helt genialt, og som jeg uten tvil tror har kommet for å bli.

Linda❤

 • 22.02.2017, 18:28

- ENDELIG KLAR FOR BRYLLUP


Eller rettere sagt brylluper. I fjor var min kjære og jeg invitert i hele fire brylluper. Brått viste det seg at det skulle bli noen iår også. 3 stykker for å være mer eksakt.

Moteglad som jeg er gjorde dette at tankene surret raskt avgårde. What to wear? Ifjor kjøpte jeg nemlig ingen ny kjole. Jeg gikk for gjenbruk, noe som ikke er meg imot, men når diverse hemper osv ikke kan festes mer er det bare å konkludere med at kjolen har gjort sitt. Noe nytt måtte inn. Etter å ha surfet på diverse nettsider etter en lang kjole med ermer var jeg nær ved å gi opp, men så kom jeg over en kjole som hadde alt det jeg ønsket. Ja, dere kan tro jeg ble glad. Den som sier at lykke ikke kan kjøpes for penger tar etter min mening grundig feil. Selv om det materialistiske her i livet ikke er alt er det rart med det når man er glad i klær og finner akkurat det man er på utkikk etter.

Nettet skal liksom ha det meste sies det, men jeg måtte faktisk ut i butikk. Til dere som skulle lure på hvor jeg fant denne drømmen av en kjole så var det på Støy i Fredrikstad. Merket er IBEN, navnet er Fernando Dress. Den er lett og luftig noe som passer perfekt siden det er vår/sommer brylluper vi skal i, og det beste av alt er uten tvil at den har åpen rygg. Det setter liksom prikken over i'n på en ellers så enkel kjole.

Første bryllup ut er i slutten av mai. Jeg er nå klar. Lenge leve kjærligheten. Kjærligheten for klær(hihi), og ikke minst den viktigste kjærligheten av alle. Kjærligheten blant mennesker.

Linda❤

 • 14.10.2016, 17:33

ÅRETS JULEBORD-ANTREKK ER I BOKS


Jeg har lenge kikket rundt i butikker etter den perfekte dressen. Ja, dere leste riktig! Kvinner i dress er noe jeg syns er utrolig kult. Classy, tidløst og ikke minst så oser det selvtillit. Jeg vet ikke helt om jeg kommer til å være en av disse som oser selvtillit, men det er jo lov å håpe. 

Som sagt, etter en del kikke-runder i flere butikker fant jeg igår den som passet meg perfekt, og på H&M faktisk, av alle steder. Visste dere forresten at de har et ganske stort utvalg av dresser for kvinner? Jeg endte opp med en marineblå variant, selv om jeg hele tiden har lett etter en sort. Prisen var fin, kun 500,- for både jakken og buksen, så dere skal ikke se bort ifra at jeg ender opp med en sort dress også. Hihi! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kul ikke sant? Som dere ser har dressen en aning av pinstripes, noe som etter min mening gjør at den har det lille ekstra. Årets julebord-antrekk er i boks. Eller ihvertfall nesten. Nå starter letingen etter den perfekte hvite skjorten(skoene og veskene har jeg heldigvis). Jeg har sett for meg en smokingskjorte for menn, eller en hvit skjorte med store sleeves. Dere skal selvfølgelig få se hva jeg ender opp med. 

- Hva syns dere om kvinner i dress?

 

Linda♥

 • 10.10.2016, 20:10

I'M IN LOVE!


- Dere vet den følelsen når dere ser ett plagg hengende i butikken, hvor dere bare  slå til?

Det var den følelsen jeg hadde da jeg så den gråe kåpen for første gang. Den hang der så pent og pyntelig å nærmest ropte Linda. Det var kun den ene igjen, og da jeg snudde prislappen for å se hvilken størrelse den var i, gjorde hjertet ett hopp da den faktisk var i min størrelse. Et enda større hopp gjorde hjertet når øynene falt på prisen. Takk Gud for verdens snilleste kjæreste som lot meg få en veldig tidlig julegave iår(noe jeg allerede har fortalt dere). Hihi! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
- Fenn Coat by Ganni

Et veldig overfladisk innlegg av meg idag dere. Bær med meg er dere snille. Jeg regner med det er flere av dere som er like glad i klær som det jeg er, og som forstår greia materialistisk lykke? Jeg kommer uansett til å bo i denne kåpen fremover, for her i Fredrikstad er det skikkelig surt og kaldt om dagen. Så sett bort ifra hele den materialistiske lykke greia velger jeg å kalle det et fornuftig gave-valg. I'm in love! 

 

Linda♥

 • 27.08.2016, 19:38

MINE TO VIKTIGSTE TIPS TIL DERE SHOPPE-GALE


Til tross for at det virker som sommeren har kommet tilbake her i Fredrikstad, forsvinner ikke følelsen av at det nå er høst. Høst for meg betyr innekos i ruskevær og ikke minst "ny" garderobe. Dere som jobber i klesbutikk forstår nok hva jeg mener. 

Etter å ha jobbet i CUBUS i over 4 år har jeg måttet lære meg en viktig ting. En viktig ting som gjør at lommeboken holder ut en hverdag full av fristelser. Jeg har måttet lære meg å bli kritisk. Det nytter ikke bare å kjøpe for å kjøpe. Mine to viktigste tips til dere shoppegale jenter er å se på kvalitet fremfor kvantitet, og ikke minst se på plagg eller antrekk som kan brukes over flere sesonger.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På bilde over ser dere mitt siste tilskudd til årets fall-warderobe(fra CUBUS). Et todelt sett, som jeg selvfølgelig har sett mulighetene med. Dette settet kan faktisk brukes året rundt. Sett bort ifra om det er 30 pluss garder(noe det sjeldent er her i Norge). Enn så lenge velger jeg bort strømpene, men når kulden setter inn er det bare å mixe og matche med forskjellige strømper. I looove it♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har dere noen regler for dere selv når det kommer til shopping?

For min egen del har jeg har de to tipsene jeg har delt med dere nå spart meg for masse penger. Jeg handler stort sett alle klærne mine på jobben, så ja jeg er bortskjemt når det kommer til pris, men for dere som ikke har fått med dere dette har CUBUS fått utrolig mye bedre kvalitet på plaggene sine de siste åra. Det er ingen vits å måtte kjøpe dyrt når det finnes så mye fint til en lavere pris. Enda et tips det her, sånn helt på slutten. Hihi!

 

Linda♥

 

 • 27.06.2016, 19:49

KUNNE DENNE VÆRT NOE FOR DEG?


Etter mye frem og tilbake har jeg med litt tungt hjerte bestemt meg for å selge min Michael Kors 'Dillon' - Large'Croc Embossed Leather Tote. Grunnen for salget er rett og slett fordi den aldri blir brukt. Jeg falt pladask for den ved første øyekast en vårlig dag i New York for litt over et år siden. Den hadde noe litt spesielt. Noe litt utenom det vanlige. Ihvertfall iforhold til alle de andre Michael Kors veskene de fleste av oss kjenner så godt til. 

Vesken ble kjøpt i en av Michael Kors sine hovedbutikker i New York, nærmere bestemt den som ligger i Madison Avenue. Som sagt ble den kjøpt for litt over et år siden, men den fremstår idag som ny. Jeg kan nok telle på en hånd hvor mange ganger den har blitt brukt. Ny pris i butikk den gang var ca. 4000,- Ønsket pris ved salg er 2000,- En veldig fin pris for en veldig fin veske. Hihi!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så spørsmålet mitt er da om denne kunne vært noe for deg? Den trenger sårt et nytt hjem hos ei jente eller ei dame som vil bruke den. En sommergave til deg selv kanskje? Jeg sender vesken med postoppkrav. Det vil si at du som mottaker får pakken utlevert av Posten mot betaling. Posten overfører betalingen til min konto - trygt for både deg og meg. Kontakt meg gjerne på innbox her inne eller via e-mail. Så trenger jeg vel egentlig ikke å si at jeg kun ønsker seriøse henvendelser, men der sa jeg det brått allikevel. 

Ha en fortsatt fin kveld dere som titter innom!

 

Linda♥

 • 22.06.2016, 20:36

JEG HAR FUNNET DET SOM PASSER MEG BEST - HAR DU?


Når jeg jobbet på REMA 1000 var igrunn antrekk aldri noe tema. REMA-uniformen skulle på okke som, sånn var det med den saken. For min del passet dette ganske bra, for de var komfortable. Når jeg startet å jobbe i CUBUS ble saken en helt annen. Så glad i klær og mote som jeg er ville jeg ha det nyeste nye, og gjerne det som satt trangt og godt. At det gikk utover magen og ikke minst hvordan jeg pustet når jeg var på jobb, det var ikke så nøye. Det viktigste var jo å se bra ut. Men når magen får vondt, bør det ikke lyse en varsellampe? 

Etter en del år i klesbransjen vil jeg nå si jeg har kommet til det punktet at komfort går foran alt annet. Mange forbinder komfort med kjedelig, så idag tenkte jeg å vise dere et antrekk som er løst og ledig, men samtidig ganske kult(etter min mening). Vi har jo selvfølgelig alle forskjellig stil, men poenget mitt er at komfortable plagg absolutt ikke bør være kjedelige, snarere tvert imot. Det beste er uansett å kunne puste ordentlig godt med magen når man er på jobb(som faktisk er utrolig viktig), noe jeg vet flere sliter med i stresshverdagen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva syns dere? De vide stoffbuksene er en av sommerens musthave, og kommer i alle farger og mønstre. I loooove it! Garderoben min består av flere slike. Noen ensfargede og noen med mønster. Deretter er det bare å mikse overdeler og lage forskjellige antrekk. Antrekket idag er uten tvil min store favoritt, og med min favoritt olajakke og solbriller løftes antrekket ytterligere. Jeg håper disse buksene har kommet for å bli, for jeg har uten tvil funnet det som passer meg best. Og det beste av alt; null magevondt og pustebesvær. 

Mitt råd til alle dere jenter og damer der ute er at dere må tørre å være litt vågale. Rett og slett tørre å prøve noe nytt. Som oftest fører det med seg positive overraskelser, akkurat slik jeg opplevde det da jeg fant ut at komfortable klær kan være så mye mer enn bare komfortabelt. 

 

Linda♥

 • 07.06.2016, 21:18

ET SKIKKELIG SALGSKUPP


På morningen idag bestemte jeg meg for å ta den årlige rydden av garderoben. Dette er noe jeg har utsatt og utsatt, rett og slett fordi det er ett ork. Hehe! Men nå måtte det bare gjøres. Til fredagen skal jeg nemlig handle inn en del nytt fra jobben, så da måtte gamle og utslitte favoritter vike til fordel for nyheter. Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg fortsatt hadde klær fra omkring 2009 i garderoben. Masse slitt, gammelt og ikke minst for trangt. Jeg, som så veldig mange andre, tenker nok tanken at en dag så skal det passe igjen. Idag valgte jeg å kaste inn håndkle og sendte det til Fretex. Dagens gode gjerning tør jeg å påstå. Hihi!

Men, over til tittelen på innlegget. Når mye gammelt ble sendt avgårde var det brått tomme skuffer og plass til litt nytt. Siden jeg allerede måtte innom kjøpesenteret idag, ble det en liten kikkerunde. Og der hang den. Kimonoen jeg har siklet på i en lang stund, men ikke prioritert, til -50%. Dermed var det brått ingen tvil lenger om at denne skulle få bli med meg hjem og bli min første fornyelse i årets sommergarderobe. Jeg bare elsker alt ved den, og vet at den kommer til å bli en stor favoritt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sommersalget starter tidligere og tidligere for hvert år syns jeg. Kimonoen er fra BIK BOK, og er fra årets vårkolleksjon. Butikken er full av salg allerede nå, noe som igrunn overrasker meg. Men det er sånn det har blitt, og jeg tror denne "trenden" har kommet for å bli.

Har dere funnet noen salgskupp til årets sommergarderobe?

 

Linda♥

 • 28.05.2016, 21:18

CUBUS - TOP 4 BIKINIS


Jeg vet ikke med dere, men jeg er like spent hver vår på hvordan årets badetøykolleksjon kommer til å se ut. Vi som jobber i CUBUS er så heldig å få en liten sneak peek ganske tidlig, og jeg må ærlig innrømme at den kolleksjonen som har kommet iår er den beste jeg har sett siden jeg startet å jobbe i CUBUS i 2012. Det beste med årets kolleksjon må være at det finnes noe for alle og enhver, enten du har former eller ikke. Selv har jeg både rumpe, hofter og lår, og ble ekstra glad for at jeg ikke måtte opp i en str. 46 for å passe trusa. Vet det er flere som kjenner seg igjen der. Den fortvilelsen av å føle seg større enn man egentlig er fordi alt har blitt så smått. Så dette er virkelig godt jobba. Takk til innkjøp sier jeg bare. Hihi! 

Jeg tenkte å vise dere mine Top 4 Bikinis. Min smak varierer litt. En sollhatt er alltid et must, og heldigvis passer den til alt. Jeg er litt sånn med bikinier som jeg er med vanlige klær. Jeg velger ut ifra dagsformen, men det viktigste er at trusa sitter bra og ikke klemmer på steder som ikke er flatterende. De siste årene har jeg faktisk sverget til den velkjente high waist bikinitrusen, så når jeg fant en slik i årets kolleksjon var det ingen tvil om at den skulle få bli med meg hjem. -Mira Padded Bra -Mira Brief -Celine Push Up -Celine Brief -Selma Push Up -Selma Brief -Anki Padded Bra -Anki High Waist Brief 

Fant dere en favoritt?

ET LITE TIPS! Akkurat nå kjører CUBUS.no -10% + fri frakt på alle varer, det vil si alt av bikinier også(Sett bort ifra det som allerede er på kampanje). Alt kan byttes eller returneres i butikk. Klikk dere inn da vel. Her gjelder det nemlig å være tidlig ute om dere skal få kapret årets drømmebikini. 

 

Linda♥

 • 24.05.2016, 17:00

JEG VANT, JEG VANT!


For litt siden skrev jeg et innlegg i samarbeid med Rabble. Dette samarbeidet har jeg hatt en stund nå. og det fine er at jeg velger selv om jeg vil ta på meg den ukentlige oppgaven vi bloggere mottar. Det som gjør det hele litt ekstra spennende med disse oppgavene er at vi som blogger har ganske store muligheter for å stikke avgårde med fine premier. Uansett så har jeg måtte finne en god balansegang som jeg syns funker her på min blogg, Jeg føler det kan bli for mye av "det gode" om jeg skal prakke på dere rabattkuponger hver uke. Det er liksom ikke den veien jeg vil med bloggen min.

Anyway! Det forrige innlegget jeg laget ble så godt likt av de som jobber i Rabble at jeg vant. Herlighet sier jeg bare! Jeg vinner jo aldri noen verdens ting, så dette var stas. Innlegget mitt handlet om "3 musthaves for summer", og jeg var så heldig å vinne mitt førstevalg som var et gavekort fra Nelly, slik at jeg kunne klikke meg hjem et par nye hvite sneakers. Dette er en absolutt musthave før sommeren setter inngang for fult, så nå er jeg klar. Valget av sko falt til slutt på et par flatforms, og til min store overraskelse så var de ikke bare kjempefine, men også veldig gode å gå i. Win win for ei jenta med en skrøpelig rygg. Hihi!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Var de ikke fine? Som sagt, nå kan sommeren bare komme for min del. Har hørt noen rykter om at den titter frem igjen fra imorgen av, så jeg X virkelig fingrene for dette. 

Har dere noen musthaves for sommeren?

 

Linda♥

 • 23.05.2016, 21:03

SATURDAYS WEDDINGOUTFIT


Jeg nevnte for dere føre helgen at jeg stresset meg greit opp med hva jeg skulle ha på meg til lørdagens bryllup. Grunnen til dette var mye på grunn av været, for ja, det minnet mer om høst ute og ikke vår. Kaldt var det å, noe det aktuelle antrekket(jeg faktisk brukte i forrige bryllup) ikke tok høyder for. Etter flere butikkbesøk ga jeg opp. Jeg konkluderte med at til tross for kulden, så er vi jo i slutten av Mai. Jeg fikk heller bare lide for skjønnheten. Hihi!

Det ble altså gjenbruk denne gangen, men med en liten vri. Forandring av hårfrisyre har mye å si syns jeg, om man skal bruke samme bryllupsantrekk to ganger. Jeg surfet litt på nett og kom over en frisyre som faktisk var kjempe enkel å lage. Jeg tror jeg brukte kun 20 minutter. Tipp topp, tommel opp sier jeg bare. Fint ble det å, om det er lov å skryte litt av seg selv. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg slo meg faktisk til ro med at jeg kjørte gjenbruk, noe jeg aldri trodde jeg kom til å gjøre. Det beste med dette settet er uten tvil at det er plass til masse god mat, noe som passer perfekt for en matelsker som meg. Hehe! Samtidig er fargene så skjønne. Perfekt til bryllup.

Vi har nå et bryllup til i agendaen vår. Datoen er 11. Juni. Juni pleier stort sett alltid å være fin, så jeg X fingrene for fint vær slik at kjolen jeg har tenkt å bruke ikke blir for kald. Gjenbruk ganger tre, den våger jeg meg ikke ut på. Ihvertfall ikke når alle de samme menneskene skal dit.

Flere som skal i bryllup i nærmeste fremtid? Har dere antrekket klart?

 

Linda♥

 • 20.05.2016, 22:22

WEDDINGNAILS by ME


God fredag dere! Regner med dere er klare for helg? Jeg er ihvertfall veldig klar for helg. Eller jeg er spesielt klar for morgendagen for da skal min kjære venninne gi sitt ja til sin kjære. Dette bryllupet har jeg gledet meg til så lenge, og imorgen skjer det. ENDELIG! For anledningen har jeg hatt tusen ting å gjøre idag. Jeg er nemlig en mester i å utsette ting til siste liten, så det var enda godt at jeg har hatt fri idag. Fatter ikke at jeg aldri lærer. Hihi! 

En ting som har stresset meg fælt idag har vært valg av antrekk. Det er et vær her i Fredrikstad nå som ikke likner noe på vår, og jeg hadde tenkt å bruke det samme vårlige antrekket som i det forrige bryllupet vi var i(siden dette bryllupet ikke er med de samme menneskene). Etter mye frem og tilbake og noen runder rundt omkring i butikker falt jeg allikevel tilbake på førstevalget. Penger spart tenker jeg nå. Når valg av antrekk var klart var det bare å begynne på neglene. De var nemlig uten farge idag tidlig og det går jo ikke når man skal i en slik feiring. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva syns dere? Det var ikke lett å velge farge blant alle gellackene jeg har nå, men til slutt fant jeg den jeg følte passet best til antrekket. Det sies fra gammelt av at negler bør være nøytrale. Jeg lever i 2016 så jeg kjører på. Litt farge er bare fresht mener jeg. 

Nå skal jeg fortsette avslapningen på sofaen før en hektisk lørdag. Jeg kan ikke love at jeg rekker å oppdatere dere imorgen, men kamera er med så jeg lover dere ihvertfall full oppdatering på søndag. En gang utover kvelden tipper jeg. Hihi! 

 

Linda♥

 • 30.04.2016, 16:24

SNEAK PEEK - TONIGHT'S PARTYOUTFIT


God lørdag fininger! Dagen idag har gått i ett, noe den kommer til å fortsette med. Jeg startet denne lørdagen med jobb, før jeg nå straks må hive meg i dusjen før ferden går videre til den store Torvbyen senterfesten. Denne festen har jeg gledet meg til lenge, for hva er vel bedre enn å ta seg en liten fest med gode kolleger. 

Tenkte å gi dere en liten sneak peek på kveldens outfit. Min lille røde skatt skal endelig få luftet seg litt ikveld, og for at den skal skinne mest mulig, har jeg valgt et helsort antrekk. Sort passer omtrent til alle anledninger, og har med årene uten tvil blitt min "favorittfarge". Det beste er jo at sorte klær gir en slankende effekt, noe som passer meg perfekt da kiloene ikke er på min side om dagen. Hihi! Heldigvis er formen ganske allright om dagen, så jeg får være fornøyd med det. Så får noen ekstra kiloer bare være.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skal dere noe gøy ikveld? Uansett hva dere skal ønsker jeg dere en fortsatt herlig lørdag. Nå må jeg komme meg på badet. Tiden går så alt for fort, og jeg er en mester i å henge bakpå. Vi blogges mer imorgen.

 

Linda♥

 • 22.04.2016, 15:11

TUSEN TAKK PILOTFRUE


Jeg våknet spent til morningen idag. Kjære vene sier jeg bare. Min fine venninne Julianne/Pilotfrue skal ha "bloppis" i Oslo på søndag, en event jeg dessverre ikke har mulighet til å få med meg. Når hun i et innlegg for litt siden viste frem en del av skattene hun skal selge, var jeg solgt. Hun skulle nemlig selge den lille røde YSL vesken sin, som jeg selvfølgelig har siklet på siden hun viste den frem på bloggen sin for første gang. MEN over til hvorfor jeg var så spent på morningen idag. Etter en samtale med min kjære, ble vi enige om at jeg fikk bruke resten av bursdagspengene mine og litt av feriepengene på denne vesken. Jeg la inn et bud, og ja, som dere sikkert har forstått nå så ble den solgt, TIL MEG!!! Hurra! Akkurat nå er jeg i ekstase. Jeg er en veske-elsker, til min samboers store frustrasjon, men min personlig mening er at det finnes mange andre "verre" ting jeg kunne brukt penger på. Hihi! Allerede seinere idag skal Julianne sende vesken til Fredrikstad, og jeg klarer nesten ikke vente. 

I skrivende stund sitter jeg å fordøyer det hele. Jeg hadde faktisk ikke trodde jeg kunne være så heldig. Hihi! En bedre måte å starte frihelgen på skal man lete lenge etter. Tusen takk Julianne♥ You made my day...


(Bilde lånt fra bloggen til Julianne, Pilotfrue)

"A fabulous purse is a true companion"

Hva syns dere? Flere av dere fine lesere som elsker vesker like mye som meg? Med dette veldig overfladiske innlegget ønsker jeg dere en strålende fredag og start på helgen. Hihi! Håper den blir super.

 

Linda♥

 • 18.04.2016, 19:29

PÅ ONSDAG SMELLER DET!


Førstkommende onsdag er det nemlig duket for årets første "BIG SMILE DAY" i alle CUBUS-butikker. Med -30% på alt av klær og -20% på alt av kosmetikk er dette en dag som virkelig går unna. En dag som uten tvil er fylt med stress, stress og mer stress, men det er jo så gøy. Disse BIG SMILE-dagene er uten tvil dager vi gleder oss til alle man, så fra klokken 09.00-20.00 bretter vi opp ermene og tar imot alle man alle med et stort smil. 

Med tanke på onsdagens happening tenkte jeg derfor idag å tipse dere litt om mine favoritter i butikken akkurat nå. Vårkolleksjonen iår er uten tvil den beste jeg har sett siden jeg startet å jobbe i CUBUS. Gøy for meg(og dere), ikke like gøy for lommeboken. Hihi! Skulle du finne noen musthaves i blant mine favoritter, så stikk innom CUBUS på onsdag da vel. -30% er jo litt å spare, og så er jo snart 17.mai rett rundt hjørnet.

-Tencel Jeans -Tunika -Bag -Tencel Jumpsuit -Tencel Top -Hat -Tencel Dress

-Denim Skirt -Bag -Lace Dress -Blouse -Skirt

Fant dere noe dere likte? Jeg vet ihvertfall at alle disse tencel plaggene har en stor sjanse for å bli med meg hjem. Disse plaggene tilhører en helt ny kolleksjon CUBUS satser stort på denne våren/sommeren. Navnet på kolleksjonen er "Light as a Feather", et navn som passer perfekt da plaggene omtrent ikke veier noen ting. Blir du fort varm(slik som meg), er disse plaggene supre når gradestokken går over 20 grader. 

Ble dere fristet til å stikke innom CUBUS på onsdag? Jeg håper det ihvertfall...Kanskje vi sees?

 

Linda♥

 • 16.04.2016, 17:22

WEDDINGOUTFIT


God lørdag fine lesere! Håper dere har hatt en fin dag så langt? Her var det tidlig på'n. Eller for min del ihvertfall... Sminke, hår og antrekk skulle ordnes før vielsen klokka 13.00. Dagen her i Fredrikstad startet med regn, men det hjalp faktisk å krysse fingrene, for jaggu ble det opphold på ettermiddagen. Vielsen var så fin, og paret så hodestups forelsket ut. Ingen ting er større enn kjærligheten♥ Nå sitter vi faktisk hjemme og slapper av. Vi er invitert til kaffen litt seinere ikveld, sammen med resten av vennegjengen. Dermed ble det faktisk litt tid til å oppdatere her inne. 

Over til dagens antrekk da. Her om dagen ga jeg dere en liten sneak peek, og jeg har faktisk gledet meg litt til å vise dere resten. Ble superfornøyd. Tenk at dette har hengt i skapet uten at jeg så mye som har tenkt over at det kunne brukes sammen, og at det passer perfekt til bryllup. Det er ikke ofte jeg sier at jeg føler meg fin, men det gjør jeg faktisk idag. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå gleder jeg meg bare til resten av kvelden. Til å feire de nygifte♥ Ønsker dere en herlig lørdag videre, så blogges vi mer imorgen. 

 

Linda♥

 • 14.04.2016, 18:13

SNEAK PEEK - WEDDINGOUTFIT


God torsdag dere fine lesere! Dagen idag startet med jobb, før jeg brått tok langhelg igjen. En skikkelig merkelig følelse det der, etter at jeg begynt å jobbe mindre. Men men...

Over til noe annet. Her om dagen nevnte jeg jo for dere at min kjære og jeg skal i bryllup til helgen. Siden vi har to bryllup til vi skal i, stresser jeg litt med antrekkene. Eller ikke litt, igrunn ganske mye. Hihi! De to neste bryllupene, inkludert det vi skal i nå til helgen, er med mange av de samme menneskene. Og jentejenta som jeg er vil selvfølgelig ikke ha samme weddingoutfit i noen av de. Igår gikk jeg derfor igjennom klesskapet etter litt gamle skatter, og jeg fant jeg fant! Et sett jeg faktisk hadde helt glemt. Det er ganske ille i seg selv, det å klare å glemme klær man har skapet, men men... Jeg skylder på at jeg jobber i klesbutikk, og føler det er en liten unnskyldning ihvertfall. Under får dere en liten sneak peek av antrekket og detaljene jeg skal ha til. Resten får dere vente med til lørdagens innlegg, eller kanskje søndag. Hehe! Det kommer an på hvor god tid jeg får på lørdag. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette settet er bare så søtt, og passer perfekt til bryllup. At jeg ikke har tenkt på dette tidligere er bare merkelig. Så nå, når antrekket og hårfrisyren er avklart, gjenstår det bare å X fingrene for sol og fint vær på lørdag, for både antrekket og frisyren sin skyld, og selvfølgelig for brudeparet♥ 

 

Linda♥

lindahansen

Livet med en kronisk helsetilstand betyr veldig uforutsigbare dager. Her på bloggen vil jeg dele min hverdag og ikke minst mine interesser. For kontakt: hansen.linda88@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits