• 10.09.2016, 15:24

TENK OM HVER DAG KUNNE VÆRE SOM DENNE


God ettermiddag fra Smögen! Nå er virkelig 60-års feiringen av min far godt igang. Vi startet dagen med felles frokost, før guttene dro avgårde for å golfe.

Vi jentene har fått spa-dag, så vi har holdt oss nære hotellet. For å kickstarte denne spa-dagen lånte jeg boblebadet på hotellrommet til mor og far, og for å toppe det hele tok jeg like så godt et glass hvitt.

Tenk om hver dag kunne være som denne. Enkelte hadde vel ment at man da ikke hadde klart å sette like stor pris på det hele. Jeg tror det er feil. Ihvertfall i mitt tilfelle. Nå må jeg snart hoppe i badekåpen på ny. Spa-timen venter. GLEDIS!

Håper dere har en super lørdag også? Skal/gjør dere noe gøy?

Linda❤

 • 09.09.2016, 17:29

SMÖGEN, HERE WE COME!


God fredag dere! Hatt en fin start på helgen håper jeg? Jeg startet dagen med å forsove meg jeg da. Ingen go start her, men men! Sånn går det når man sitter oppe for lenge for å se på film. Har bare meg selv å skylde. Hihi!

I skrivende stund sitter vi i bilen på vei til Smögen Spa- og Havsbad. Min kjære pappa fyller nemlig 60 år på søndag, og i den anledning har han invitert med familien på tur. Som jeg gleder meg.

Imorgen venter spa for oss damene, mens gutta skal spille golf. God mat og noe godt i glassene skal vi også uten tvil få tid til. Kamera er med, så jeg skal selvfølgelig oppdatere dere.

Nå må jeg legge fra meg telefonen kjenner jeg, før jeg blir bilsyk. Vi skrives mer imorgen.

Linda❤

 • 03.09.2016, 18:13

- NÅR SOLA SKINNER FRA SKYFRI HIMMEL


- Kan det rett og slett ikke bli bedre. Regnet som øste ned igår forsvant i nattetimene. Det å våkne til sol fra skyfri himmel kunne ikke passet bedre siden dagen skulle tilbringes i den lille perlen av en by Grebbestad.

Grebbestad er uten tvil en sommerby, så med tanke på at sesongen er over for iår trodde jeg det skulle være ganske dødt. Der tok jeg grundig feil. Idag er det nemlig 'Østernes Dag', og det feires tydeligvis med både champis og partytelt langs brygga.

Nå er vi tilbake på hytta. I skrivende stund sitter vi faktisk ute i solveggen og nyter. Noen med en kald øl, andre med et glass vin. Akkurat nå, i denne stunden er livet helt perfekt.

Håper dere har en like fin lørdag som jeg har. Det fortjener dere.

Linda❤

 • 02.09.2016, 15:34

- VI HAR RØMT FRA FREDRIKSTAD DENNE HELGA


God fredag dere! Endelig er den her igjen. Denne helga har vi rett og slett rømt fra Fredrikstad. Destinasjon lurer dere kanskje på? Vi har ikke dratt langt, og det er ikke noe spennende egentlig, men vi skal uten tvil kose oss.

Destinasjonen denne gang er hytta til mamma og pappa like ved Grebbestad. Vi har nettopp ankommet mitt kjære ferieparadis. Dessverre til øs pøs regn, men men... Det er heldigvis meldt bra vær imorgen, så X fingrene for det.

Mamma og pappa er stort sett alltid på hytta, så når de først skal være hjemme en helg gjelder det bare å utnytte det. I skrivende stund sitter vi å venter på et vennepar som kommer kjørende fra Oslo. Om litt skal vi møtes i Strømstad for helgehandelen. Mat og drikke må man ha.

Ønsker dere en fin start på helgen, så blogges vi mer imorgen.

Linda❤

 • 14.08.2016, 18:42

BILDER SIER MER ENN TUSEN ORD


God søndag kveld dere. Har dere hatt en fin helg? Jeg håper dere har hatt en like fin helg som jeg har hatt, for min har vært intet annet enn fantastisk. Som flere av dere sikkert har fått med dere har jeg tilbrakt et par dager på Strømstad Spa med gode venninner. Hele oppholdet har vært så fint. Et sted jeg virkelig anbefaler til dere som vil komme dere litt bort fra stress og mas.

Igår lovte jeg dere et aldri så lite bildedryss fra oppholdet. Det sies at bilder sier mer enn tusen ord. Jeg er så enig i dette. Dere får se på bildene under, så skjønner dere nok godt hva jeg mener.

- Mine kjære vakre jenter. Tusen takk for en fantastisk tur. Dere er unike hver og en av dere, og jeg er så glad for ha dere i livet mitt. Denne turen har gitt meg minner for livet, noe turer med dere alltid gjør. Vi har ledd, diskutert, grått noen tårer og ledd litt mer. Det er så godt å ha venninner man kan være seg selv med. I en hektisk hverdag ser vi hverandre så alt for sjeldent, men vi vet alltid hvor vi har hverandre. Når vi sees igjen, og da kan det ha gått flere uker siden sist, er det som om vi så hverandre dagen før. Det er det som er ekte vennskap. Jeg er uendelig glad i dere

Linda❤

 • 13.08.2016, 15:21

HEI FRA STRØMSTAD SPA!


God lørdag dere. Her får dere en liten oppdatering fra Strømstad spa. Vi dro avgårde ganske tidlig idag. Det er alltid deilig å komme seg tidlig avgårde når man skal på tur. Spesielt når turen er fra en dag til en annen.

Vi har allerede rukket å boltre oss i bassengområdet og spist lunch. Nå slapper vi av på rommet før diverse spabehandlinger. Ikveld blir det middag og hygge. Ja, som dere skjønner så koser vi oss gløgg ihjel alle sammen.

Nei, nå får jeg legge fra meg mobilen å gå tilbake til jentene. Jeg har tatt masse bilder og skal ta fler, så jeg lover dere bedre oppdatering imorgen. Ønsker dere en super lørdag videre, så blogges vi mer imorgen.

Linda❤

 • 12.08.2016, 18:18

"ALL MY BAGS ARE PACKED, I'M READY TO GO"


Denne helgen har jeg gledet meg sååå masse til en lang lang stund. Ganske tidlig i sommer fant to kloke hoder ut at vi jentene måtte få til en aldri så liten jentetur. Sist jeg var på jentetur var vel i September ifjor. Med andre ord så er det virkelig på tide. Etter litt prat frem og tilbake kom vi frem til at vi skulle legge turen etter feriene våre var ferdige slik at alle kunne være med. Ergo så måtte det bli en helgetur. En helgetur for meg kan være vanskelig med tanke på jobb, men også dette ble tatt hensyn til. Lucky me! 

Imorgen, som dere sikkert har skjønt nå, bærer det altså avgårde på tur. Fem jenter som omtrent ikke har sett hverandre i hele sommer og som har savnet hverandre ufattelig mye skal tilbringe en natt på Strømstad Spa. Det blir ikke lange turen avgårde, men hva gjør vel det når man skal på tur med verdens beste jenter. Vi skal kose oss fra morgen til kveld med god mat, vin, spabehandling og alt som hører med når fem skravlete jenter legger ut på tur. Jeg er sikker på at vi skal få løst noen verdensproblemer over noen glass vin imorgen kveld. Hihi! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som det synges i sangen "Leaving on a jetplane" - "All my bags are packed, I'm ready to go". Jeg klarer nesten ikke vente til imorgen, men før den tid skal fredagskvelden tilbringes med min kjære. Her blir det sofakos, for ute sprutregner det. 

Skal dere noe gøy denne helga? Uansett, måtte den bli super.

 

Linda♥

 

 

 • 05.08.2016, 18:56

DAGSTUR FOR TRE


God kveld fra Björnes! Nå har vi nettopp kommet inn døren etter en fin fin dag i idylliske Fjällbacka. En liten kjøretur fra hytta vår tar oss til nok en av disse fine småbyene jeg nevnte igår. Mamma, pappa og jeg har storkost oss med butikk-titting, bollespising fra det lokale bakeriet og for ikke å glemme dagens lunch helt ved vannkanten. Sola valgte å titte frem titt og ofte også, noe som jammen ikke var forventet etter nattens vær.

Litt bilder til dere fra nok et idyllisk sted. Har noen av dere kanskje vært i Fjällbacka før?

Dagen idag, som dere sikkert har forstått, har forsvunnet i masse kos og hygge, og slik kommer det til å fortsette. Ikveld blir det en liten gåtur før en bedre middag skal spises. Imorgen skal jeg hjem, noe jeg egentlig ikke vil. Men men! Hytta her på Björnes går heldigvis ingen sted.

Nyt fredagen og helg alle sammen! Det skal ihvertfall jeg gjøre.

Linda❤

 • 04.08.2016, 20:09

HEI FRA MITT PARADIS!


Endelig fikk vi kommet oss ned til hytta vår i Sverige. Nærmere bestemt Björnes. Min mor startet uken med sykdom, så en liten stund hang hele turen vår i en tynn tråd. Heldigivis kom hun seg, så idag duret vi avgårde.

Rett etter vi hadde ankommet hytta bråbestemte vi oss for en dagstur. Og vips så ble ettermiddagen tilbragt i idylliske Hunnebostrand. Jeg bare elsker disse småbyene langs svenskekysten. Det er noe med hele atmosfæren. Alle de gamle husene, alle blomstene, eplene og pærene i trærne og ikke minst havet. Paradis på jord.... Jeg fikk selvfølgelig knipset litt bilder til dere fra dagens lille tur. Bare ved å se på dem kan dere nok skjønne at vi koste oss.

Nå er vi tilbake på Björnes. Min kjære må dessverre reise hjem ikveld, men jeg blir her til lørdag. Jeg skal senke skuldrene og nyte de siste dagene av årets sommerferie. På mandag venter hverdagen igjen. Litt kjedelig, men også litt godt...

Nå er det straks middag her. Ønsker dere en fin kveld videre, så blogges vi mer imorgen.

Linda❤

 • 26.07.2016, 21:40

FØLELSEN AV Å FÅ OPPLEVE ET HELT NYTT HOTELL


Da vi booket vår sommerreise igjennom Star Tour var vi alle fire ganske skeptiske. Skeptiske siden det kun lå "modell-bilder" ute på siden demmes. Vi har vel alle hørt X antall skrekkhistorier om hoteller som virkelig ikke oppfyller forventningene ut ifra bilder og info. På hjemmesiden til Star Tour stod det skrevet at hotellet startet en total renovering i 2015, så vi tenkte som så at hvor ille kunne det egentlig være. Et nyrenovert hotell måtte jo være flott. Eller? 

Joda, det var flott. Og det er igrunn bare forbokstaven. Hotellet som bærer navnet MEDORA AURI - Family Beach Resort er et av det flotteste hotellet jeg noen gang har bodd på. Jeg er så heldig at jeg har vært en del ute å reist, men med ganske store kontraster når det kommer til hoteller. Det var derfor utrolig gøy å få oppleve noe så fantastisk. Følelsen av å bo et helt nytt hotell som kun hadde vært åpent i en måned, den var ganske spesiell. Veldig gøy! Igår lovte jeg dere et aldri så lite bildedryss av dette paradiset som ligger i Podgora, Croatia. So here it goes! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Flott ikke sant? Jeg føler meg så heldig som har fått oppleve dette hotellet og ikke minst stedet. Jeg drømmer meg allerede tilbake. Hvem vet... Kanskje vi reiser tilbake en gang. Det hadde ikke vært meg imot ihvertfall. 

- Har dere hatt noen flotte opplevelser så langt i sommer?

 

Linda♥

 • 19.07.2016, 19:49

EN TUR PÅ BØLJAN BLÅ


Puh sier jeg bare! Det tar på å være på båttur. Idag har jeg vært oppe siden 06.30. Båten vi skulle på tur med la avgårde sånn i 08.30 tiden med destinasjon Brac og den kjente stranden i byen Bol. Her tilbrakte vi noen timer før vi vendte snuta hjem igjen.

Har noen av dere vært på denne stranden før? Jeg skal ærlig innrømme at jeg ble ganske "skuffet". Det er jo selvfølgelig gøy å ha vært der, men en overcrowded strand med masse mas er ikke min greie lenger merker jeg. Jeg tror jeg rett og slett har blitt for gammel for sånt. Hihi... Anyways, vi har storkost oss, og heldigvis vil jeg si, for bøljan blå var ikke nådig. Det er helt utrolig at jeg ikke ble båtsyk.

Nå skal vi tilbringe litt tid på rommet før en bedre middag på hotellet venter oss. Vi er så slitne alle mann at vi orker rett og slett ikke forlate hotellet. Heldigvis har vi ferie og kan gjøre akkurat som vi vil.

Imorgen er det brått onsdag og vår nest siste dag her på dette flotte stedet. En uke går så alt for fort.

Linda❤

 • 18.07.2016, 19:57

SPA-DAY


God kveld dere! Titter innom for å vise dere dagen i litt bilder. Vi jentene startet like så godt dagen med 50 minutter spabehandling. Hotellet byr jo på alt mulig rart, så det er viktig å utnytte seg av fasilitetene.

Min dårlige rygg nøt ihvertfall en 50 minutters relaxing massage. Jeg sovnet sikkert etter 10 minutter, så da sier det sitt hvor deilig det var. I tillegg til spabehandlinger har hotellet et lite spa anlegg som kan brukes fritt av alle gjestene. Vi tok oss en liten tur innom anlegget etter behandlingen, men solsenga fra stranden ropte, så vi fant raskt ut at det var på tide å komme seg ut i god været.

I skrivende stund ligger jeg på senga som slakt. Sola tar på, men gud så godt det gjør for kroppen. En venninne kom på besøk idag forresten. Hun er fra Bosnia og er på gjennomreise. Virkelig koselig! Ja, som dere skjønner så koser vi oss. Det blir litt vacay-spam på dere de neste dagene. Håper dere syns det er allright?

Nå kjenner jeg det blir en liten powernap på denne jenta, så vi blogges mer imorgen. Nyt finværet hjemme i Norge. Hører mange har flott vær i disse dager.

Linda❤

 • 17.07.2016, 18:37

EN LITEN OPPDATERING FRA CROATIA


Hallo fra solfylte Podgora, Croatia! Noen av dere lurer kanskje på hvor blogginnleggene mine har blitt av de siste dagene? Jeg har en god forklaring, så nå skal dere få høre.

- Vi ankom Gardemoen fredag morgen til et fullstendig kaos. Bagasjebåndene stod så og si over alt, noe som resulterte i at vi måtte løpe til flyet. Vi kom heldigvis med, men dessverre ikke bagasjen... Ja, dere leser riktig. Finnes det noe mer kjedelig enn å vente ved rullebåndet for å så finne ut av at bagasjen aldri kom med på flyet? Etter 3 timer i lost & found køen fikk vi beskjed om å bare vente. De hadde nemlig ingen aning når kofferten kom til å ankomme. Heldigvis slapp vi vente lenge. Igår kveld ble en gledens kveld da alle koffertene hadde kommet seg trygt frem til hotellet... HURRA sier jeg bare.

Siden kameraet mitt lå i kofferten fikk jeg idag endelig tatt litt bilder til dere. Podgora i Croatia kan virkelig anbefales og hotellet like så. Medora Hotel er uten tvil et av de flotteste hotellene jeg noen gang har vært på. Skal få vist dere bilder, men først et lite bildedryss fra dagen.

Håper dere har det fint dere som titter innom? Fellesferien er jo i full gang, så regner med flere av dere har mye artig på agendaen?

Nå er det snart på tide med litt middag for oss. Sola skinner, formen er bra, herlig reisefølge og ikke minst kos med min kjære. Kan det bli bedre!?!

Linda❤

 • 19.05.2016, 22:15

ÅRETS SOMMERFERIE ER ENDELIG BESTILT


Ja, endelig sier jeg bare! For maken til mye styr frem og tilbake har jeg aldri opplevd før. Hehe! Vi har hele tiden visst at vi skal ut å reise i sommer, men hvor, når og med hvem har virkelig ikke vært lett å finne ut av. Jeg liker å få slike ting avklart ganske raskt, men det er like lett når man skal prøve å få reist sammen med noen. Ferieuker må avklares og reisemål bestemmes. Sånn er det, og det er jo selvfølgelig bare gøy og spennende, men jeg må ærlig innrømme at jeg har vært litt stresset(stakkars min kjære som har måtte holde ut med maset mitt). 

Men ja, som sagt nå er det endelig avklart, og vi reiser til Makarska Rivieraen, Croatia, i Juli. Jeg gleder meg som en liten unge til å å dra tilbake til Croatia og et nytt sted. For noen år siden var jeg nemlig i Dubrovnik med min bestevenninne, noe som virkelig ga mersmak. Vi skal bo på et nyrenovert hotell, så jeg er veldig spent. Det ser ihvertfall veldig fint ut på bildene. Makarska har visst masse gøy å by på når det kommer til både det ene og det andre, så en uke forsvinner nok fort. Hadde det vært opp til meg hadde jeg tilbrakt hele uken på en solseng med en god bok, men nå er det ikke bare meg å ta hensyn til lenger. Hihi! 

Har dere lagt noen spesielle planer for sommeren? Norgesferie eller utenlandsferie, hva foretrekker dere?

Jeg vet ihvertfall hva jeg foretrekker, og det er uten tvil ferier til varmere strøk. Varmen gjør noe med kroppen, noe veldig godt. Jeg får liksom slappet av på en helt annen måte. Det er litt vanskelig å forklare, men jeg regner med flere kjenner seg igjen i dette? Det eneste som gjenstår nå er å smøre seg med tålmodighet litt til. Juli måned kan ikke komme fort nok.

 

Linda♥

lindahansen

Livet med en kronisk helsetilstand betyr veldig uforutsigbare dager. Her på bloggen vil jeg dele min hverdag og ikke minst mine interesser. For kontakt: hansen.linda88@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits