• 05.01.2017, 15:28

SNAKK OM Å BLI SKJEMT BORT!


Se for deg en dag hvor du har all verdens med tid til å gjøre akkurat det du ønsker. Kanskje du vil trene, gjøre husarbeid eller rett og slett ligge på sofaen å oppdatere deg på favorittseriene dine. Valgene er igrunn mange. Idag har jeg hatt en sånn dag hvor jeg har kunnet gjøre akkurat hva jeg vil, og gjett om jeg har blitt skjemt bort.

Idag tidlig hadde jeg nemlig både vippe- og negltime hos verdens flinkeste Narmin hos Sara's Nailfashion (sponset behandling). Det har aldri skjedd tidligere at vi har tatt både vipper og negler samtidig, men idag ble det slik, noe som var utrolig avslappende. Nesten som en liten "spa-dag" har det vært. Nå er vippene like flotte som de alltid pleier å være, men neglene, de er noe for seg selv. Med en splitter ny glitter- og fargelakk skal jeg skinne inn i de første ukene av det nye året. Narmin, u did soooo good girl!

Herlighet sier jeg bare! Er de ikke fine? De ser faktisk enda finere ut in real life, og ja, det er faktisk mulig. Det er nesten synd det ikke skjer noe i helgen, men heldigvis skal jeg jobbe på lørdag slik at jeg får vist de frem litt. Hihi!

Lyst til å bli fresh på neglene du å? Nøl ikke med å kontakte Sara's Nailfashion på telefon: 69 12 10 12. Alle jentene er like flinke, så du er garantert i trygge hender uansett hvem du kommer til.

Linda❤

 • 18.12.2016, 16:42

ÅRETS JULEKALENDER-VINNER #4


Sponsede produkter

God fjerde søndag i advent dere. Jeg håper dere har hatt en fin helg så langt? Den nærmer seg nå slutten, og brått står en ny uke for dør. Ny uke, nye muligheter. Flere av dere skal kanskje gjøre siste innspurt av alt som må gjøres før julefreden kan senke seg, mens andre av dere har kanskje full kontroll og har roet ned for lenge siden. Selv er jeg en av de som har full kontroll, noe som føles utrolig godt. Etter tirsdagens undersøkelse av tarmsystemet, som gikk utrolig bra, følte jeg virkelig freden senke seg. Da var jeg brått klar for julen, og alt som følger med. 

Som sagt er det den fjerde søndagen i advent idag, og det betyr at jeg har jeg trukket den siste vinneren av årets julekalender. Julen handler jo om å glede andre, noe jeg virkelig føler jeg har fått gjort med denne julekalenderen. Dette har gitt skikkelig mersmak, så jeg gleder meg allerede til neste år. Den siste heldige vinneren iår ble:

MARIA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gratulerer så mye Maria! Du vil snart motta en mail fra meg slik at vi får ordnet med adresse og fult navn. Som du ser har du vunnet tre produkter. Disse er sponset av verdens beste Sara's NailfashionProdukt nummer en er den fantastiske Triple Moisture Herbal Whipped Body Crème'n fra populære HEMPZ. Produkt nummer to er Glamour Glossen fra Urban Tan. Dette er en daily body moisture med selvbruning som vil gjøre deg gradvis brunere. Den er både paraben- og glutenfri + 100% vegansk. Så her kan du smøre ivei med god samvittighet. Sist, men ikke minst, produkt nummer tre. En neglelakk fra Leighton Denney i en kul metallisk blåfarge. En farge som aldri er feil, hverken til hverdag eller fest. 

Jeg vil avslutte årets julekalender med å takke alle samarbeidspartnere. Uten dere hadde det ikke blitt noen julekalender. Så tusen takk. Og selvfølgelig takk til dere som meldte dere på. Jeg håper dere syns det har vært gøy og kanskje litt spennende. Det syns ihvertfall jeg det har vært. Nyt resten av denne fine søndagen. 

 

Linda♥

 • 11.12.2016, 14:15

ÅRETS JULEKALENDER-VINNER #3


Sponsede produkter

Tenk, det er den tredje søndagen i advent allerede. Igår ble årets siste julebord "unnagjort", og jeg må innrømme at følelsen av ro endelig har sunket litt inn i meg. En deilig følelse. Det har selvfølgelig vært tre kjempefine julebord, hvor jeg har kost meg masse, men det tar på å skulle feste tre helger på rad i mitt tilfelle. Jeg har heldigvis klart å la fornuften seire iår. Planen var å ta det rolig på to av de tre julebordene, noe jeg klarte uten problem. Så klapp på skulderen til meg. Hehe...

Over til det jeg skal skrive om. Det er jo som sagt den tredje søndagen i advent idag, og vinner nummer tre av årets julekalender er trukket. Den heldige vinneren idag ble:

- Lene aka "Søtmonsen", jenta bak bloggen matogkakeoppskrifter

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gratulerer til deg Lene! Som du ser på bildene har du vunnet tre produkter fra RITUALS. En Volume and Shine Shampoo med Argan Oil, en Body Cream og en Foaming Shower Gel. Alle produktene lukter helt nydelig, og det beste av alt: de er fri fra parabener og mineraloljer, noe RITUALS er kjent for. Så her er det bare å ta i bruk med god samvittighet. 

- Neste søndag er det duket for årets siste trekning. Jeg har tre flotte produkter igjen som skal deles ut. Har du fortsatt ikke meldt deg på? Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet med navn og e-mail. Jeg tar med alle i trekning uansett sein eller tidlig påmelding. 

 

Linda♥

 • 04.12.2016, 18:41

ÅRETS JULEKALENDER-VINNER #2


Sponsede produkter

God kveld dere! Jeg håper dere har hatt en fin helg? Imorgen er det mandag igjen. Ny uke, nye muligheter. Jeg avslutter denne helgen med sofakos og restemat fra gårsdagens julebord. Jentene(og jeg) storkoste seg fra start til slutt. Utrolig deilig for en vertinne å se at de hadde det bra. En veldig vellykket kveld med andre ord.

Men nok om det. Som tittelen på innlegget avslører har jeg trukket en heldig vinner av luke nummer to i årets julekalender. Den heldige vinneren denne gang ble / trommevirvel :

- Sølvi Birgitte Wærness

GRATULERER! Du ble den heldige vinneren av et helt sett med Depend 7Day neglelakker. Det som er spesielt med denne neglelakken er at den holder seg fin opptil 7 dager. Jeg har selvfølgelig testet ut dette og ble veldig positivt overrasket. Tipp topp, tommel opp!

Nå er det en uke til neste heldige vinner trekkes. Har du fortsatt ikke meldt deg på? Det er ikke for seint. Legg igjen en kommentar med navn og E-Mail, og vipps så er du med i trekningen.

Jeg ønsker dere en herlig søndag og 2. advent videre.

 

Linda❤

 • 29.11.2016, 19:27

- DET PERFEKTE TILBEHØR TIL ET HVERT JULEBORDANTREKK


Sponset behandling

Finnes det egentlig noe bedre enn å skjemme bort seg selv litt? Det syns ihvertfall ikke jeg. Jeg mener det er riktig og ikke minst viktig å ta seg tid til dette i hverdagen, hva enn det måtte være. Her gjelder det bare å finne sin egen greie. 

Flere av dere har vel nå fått med dere min elsk på velstelte negler. Dette er en av mine måter å skjemme bort meg selv i hverdagen, så dere kan tro jeg gledet meg det jeg hoppet ut av sengen idag tidlig med en negltime ventende klokken 10.00. Tiden vi går inn i nå "krever" omtrent røde negler, men siden det fortsatt er en stund til julen ringes inn endte jeg faktisk opp med noe helt annet etter mye frem og tilbake. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Valget falt altså på iceblue chrome, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Disse neglene er etter min mening det perfekte "tilbehør" til et hvert julebordantrekk. De lyser liksom opp. Nå kan julebordet til helgen bare komme. Jeg er klar. Tusen takk snille Sara og flinkeste Melissa. You guys rock!

For dere som holder til her i nærheten og skal legge nye negler føre jul anbefaler jeg virkelig Sara's Nailfashion. Det er ikke en ting innen negldesign de ikke mestrer. Listene til alle fire jentene fylles raskt opp i disse tider, så nøl ikke med å bestille time.

 

Linda♥

 • 27.11.2016, 21:36

ÅRETS JULEKALENDER-VINNER #1


Sponsede produkter

God kveld dere, og ikke minst god første søndag i advent. Det føltes så rart idag tidlig å dra frem adventsstakene og julepynten med tanke på været. Følelsen av å være i førsten av Oktober istedet for slutten av November treffer meg hver gang jeg titter ut av vinduet. MEN er det 1. advent, så er det det...

Tidligere denne uken publiserte jeg et innlegg hvor jeg fortalte dere om adventskalenderen jeg har satt sammen til dere. Jeg lovet dere en trekning hver advents-søndag. Jeg tipper flere av dere kanskje har ventet litt i spenning idag? Nå har jeg endelig kåret den første vinneren, og den heldige ble:

- Victoria Larsen - jenta bak bloggen viccctoria

Gratulerer så mye Victoria! Produktene du har vunnet kommer fra The Body Shop, og er fra årets julekolleksjon. Med andre ord helt nye. En showergel, et bodybutter, en matte lip liquid og sist men ikke minst en softening body gel-lotion er det du får sendt hjem til deg fra meg.

- Neste vinner trekkes om en uke, så det er fortsatt ikke for seint å melde seg på. Klikk deg inn her og legg igjen en kommentar i kommentarfeltet.

Nå skal jeg nyte resten av denne herlige kvelden. Jeg håper dere gjør det samme. Imorgen står en ny uke for dør. En uke jeg har gledet meg til veldig lenge. Vi blogges mer imorgen.  

 

Linda♥

 • 22.11.2016, 12:16

ÅRETS JULEKALENDER FRA MEG TIL DERE


Sponsede produkter

- I skrivende stund sitter jeg å titter ut på det gråe været som er her i Fredrikstad. Det sprutregner, så det føles ikke ut som julen snart er her, men det er den. Kjære vene som dagene flyr avgårde. Brått er selveste julaften her, og alle som har stresset rundt i hele Desember kan endelig senke skuldrene og roe helt ned.

Det har vært mye sykdoms-snakk her inne den siste tiden. Mye lite hyggelig, men det har vært ting jeg har følt at jeg bare har måtte dele. Det er jo igrunn derfor jeg startet å blogge å, så å holde noe tilbake ville vært helt feil for meg. Dere har vært så oppmerksomme og omtenksomme, noe jeg setter så stor pris på. Mer enn dere forstår. Og siden julen handler om å gi har jeg en stund sittet å fundert på hva jeg kan gi til dere som en takk for at dere er så gode. Nå er det endelig avklart, og jeg gleder meg til å dele dette med dere.

♥ ÅRETS JULEKALENDER FRA MEG TIL DERE

- Jeg har vært så heldig å få en del produkter fra forskjellige aktører som jeg i førjulstiden skal dele ut til dere. Jeg har fått tre produkter fra Rituals, tre produkter fra The Body Shopet helt sett med 7Day Negllakker fra Depend og sist men ikke minst kroppsprodukter fra Hempz sponset av Sara's Nailfashion

Jeg har valgt å gjøre det slik at jeg trekker en heldig vinner hver søndag i adventstiden. Det vil si at hele fire stykker vil få en kjempefin gave i posten fra meg, så vinnersjansen er ganske stor. Jeg har valgt å ikke avbilde produktene i full fokus nå, rett og slett for å gjøre det hele litt mer spennende, men jeg lover dere at alle produktene er helt fantastiske. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så hva venter dere på? Meld dere på da vel? Det eneste dere trenger å gjøre er å legge igjen navn og e-mail adresse i kommentarfeltet. Enklere enn det kan det vel nesten ikke bli? Første vinner trekkes allerede førstkommende søndag, så følg med her inne for dette blir gøy.

 

Linda♥

 • 16.11.2016, 20:47

- 2 TING SOM ALLTID GIR MEG GODT HUMØR


Sponset behandling

Det er rart med det hvor ofte det faktisk er de små tingene her i livet som kan gi en godt humør. For mange er det kanskje en klem, en kjærlig tekstmelding eller et hyggelig kompliment. Jeg elsker uten tvil alle disse tre alternativene, men hvis jeg skal tenke litt over i de mer overfladiske baner er det spesielt to ting som virkelig gir meg godt humør. Disse to tingene gir meg en selvtillits-boost, som igjen smitter over på humøret. Ja, de gjør meg faktisk til en gladere Linda.

Det er nesten litt pinlig å innrømme at vippeextensions og velstelte negler gjør meg gladere, men det er sannheten. Jeg har alltid vært opptatt av hvordan jeg ser ut. Før var det nok mest for at jeg var redd for hva andre tenke om meg, mens nå i voksen alder har jeg funnet ut at dette er kun for min egen del. Jeg mener det er viktig å finne sin greie som gjør en glad, hva enn dette måtte være. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Igår var jeg på besøk i min faste salong når det kommer til både vipper og negler. Jeg ordner jo ofte neglene selv også, som dere sikkert har fått med dere, men det er ekstra stas når en får lagt negler en ikke klarer å lage selv. Jeg er så takknemlig for samarbeidet jeg har med Sara's NailfashionEkspertisen de tilbyr kundene sine er bare helt fantastisk. Igår stod vippe-påfyll på agendaen. Om to uker skal neglene fikses. Jeg gleder meg til å vise dere årets julenegler. 

What ever makes you happy, just do it! 

 

Linda♥

 • 21.10.2016, 16:44

TENK Å FÅ LAGT NEGLER AV NEGLDESIGNEREN TIL LENE ORVIK!


Sponset behandling

Eller hun var ihvertfall negldesigneren til Lene Orvik, inntil nylig, før hun valgte å gi seg helt som negldesigner i Oslo for å jobbe heltid hos Sara's Nailfashion i Sarpsborg. Lene Orvik har i flere år vært min favoritt-blogger, så dere kan tro jeg syns det var stas istad å få lagt negler av hennes "eks-negldesigner".

Som flere av dere kanskje har fått med dere er jeg fast gjenganger i salongen til Sara. Etter min mening er de bare best når det kommer til både negler og vipper. De er oppdaterte på trender, og arbeidet de gjør er alltid perfekt utført. Kunstnere vil jeg kalle de. Bare se på bildene av det ferdige resultatet, så skjønner dere hva jeg mener.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne gangen gikk vi altså for den super-hotte effekten bedre kjent som the marmor effect. Marmor-negler er kjempetrendy om dagen, så når dette forslaget ble lagt på bordet, var jeg ikke snau med å takke ja. Kult ikke sant? Nå skjønner dere kanskje hvorfor jeg velger å kalle de for kunstnere. Et vakkert stykke håndarbeid som krever både presisjon og konsentrasjon. 

Tusen takk Narmin, for de flotte neglene. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd. 

 

Linda♥

 • 01.09.2016, 12:21

IDAG HAR JEG VÆRT SÅ HELDIG Å FÅ PRØVE NOE NYTT


Sponset behandling

For noen dager siden ble det lagt ut et bilde fra Sara's Nailfashion. Et bilde av den nyeste og hotteste teknikken på markedet, nemlig chrome nails. Etter litt prat fant Sara og jeg en time for å teste ut dette på meg. Dere kan tro jeg våknet spent idag tidlig, og klokken 09.00 var jeg på plass i stolen i hennes salong. 

Vi valgte å beholde mine naturlige negler. Det eneste hun gjorde var å legge gellish for å forsterke før magien skulle påføres. En liten boks med noe som ser ut som "tryllestøv" påføres ved hjelp et redskap som nesten ser ut som en sminkekost med et gummiaktig hode. Det var helt merkelig å se hvordan chrome-effekten kom frem. Jeg ble fortalt at skulle nesten ikke være mulig at dette støvet fester seg, men det gjør altså det, og effekten er helt amaaazing. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva syns dere? Utrolig kult ikke sant? 

Jeg er ihvertfall kjempefornøyd! Så nå gleder meg til å komme på jobb bare for å vise de frem. Hihi! Sara's Nailfashion ligger midt i sentrum i Sarpsborg for dere som skulle lure på dette. Sara har mange års erfaring som negldesigner og er etter min mening ekspert innenfor faget. Hennes ekspertise har hun overført til sine ansatte, så skal du legge negler anbefaler jeg denne salongen på det sterkeste. I tillegg til fantastiske negler legger de kjempefine vipper. Det er de jeg bruker fast når det kommer til vippeextensions. 

 

Linda♥

 • 18.08.2016, 22:03

MIN KVELDS-HOBBY


Reklame

Det ble brått en sein oppdatering fra meg idag. Jeg fikk nemlig ånden over meg etter middagstid at jeg måtte gjøre noe med neglene føre helgen. De så nemlig ikke ut. Hihi! Dette med å stelle neglene mine selv er en hobby jeg har hatt i flere år nå, noe jeg ikke har tenkt til å slutte med. Ja, det tar litt tid, men det sparer meg for så masse penger kontra om jeg skulle gått til en profesjonell negldesigner. Da er det brått verdt timene jeg sitter om kveldene og pusler med dette. 

Jeg har lenge sverget til Depend sin gellack, noe flere av dere sikkert har fått med dere. En eske full med gellacker gjør det like vanskelig hver eneste gang å velge farge. Valget idag falt til slutt på fargen Sweet Thing som tilhører årets vårkolleksjon. Den duse blå fargen har blitt en av mine favoritter. Når dere ser resultatet skjønner dere kanskje hva jeg mener. Idag tenkte jeg faktisk å vise dere et før- og etterbilde. Det fant jeg nemlig ut at jeg aldri har gjort tidligere.

FØR

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Som dere ser er neglene mine ganske slitte nå. Det er ingen hemmelighet at alt man påfører neglene før eller seinere vil gi slitasje. Jeg har omtrent aldri opphold når det kommer til gellack, noe jeg kanskje burde. Uansett så er det ikke skadelig. Her gjelder det bare å påføre riktig(ikke gellack på huden), samtidig er det å file neglene og holde det hele ved like viktig. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På bilde over ser dere altså fargevalget. En favoritt som noen kanskje mener passer best til vår og sommer. Jeg mener den kan brukes hele året.

ETTER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Over ser det ferdige resultatet. Her har jeg påført basecoat, 3 lag med farge og topcoat. Jeg syns resultatet blir bedre med flere lag farge, og gjør dette hver gang. Dette gjør samtidig at neglene blir ekstra harde, noe som reduserer sjansen for brekte negler. Win win for en som bruker hendene masse på jobb. 

Hva syns dere? Har dere prøvd gellackene fra Depend? Jeg anbefaler ihvertfall disse på det sterkeste.

 

Linda♥

 • 04.07.2016, 20:45

DEN STORE PAKKE-UKEN


Innlegget inneholder reklame

Heia! Har dere hatt en fin start på denne nye uken? Jeg håper det. Her startet dagen med en hektisk jobbvakt. Det store sommersalget starter neste uke, så dere kan jo tenke dere alt forarbeidet som må gjøres. Plagg plukkes ned fra vegger og flyttes rundt i et litt småkaotisk tilstand, alt dette for å til slutt ende opp med noe som blir seende sånn halvveis allright ut. Jeg skal ærlig innrømme at salg ikke er noe jeg er spesielt glad i, for kaos i butikken blir kaos i mitt hodet. Men det må til, så sånn er det. Hihi! 

Over til tittelen på innlegget. For ja, dette er virkelig den store pakke-uken. Den første pakken hentet jeg idag, og pakke nummer to skal hentes imorgen. Typisk å dra til Posten, for å så komme hjem til postkassen hvor jeg finner nok en hentelapp. Det verste er at den har lagt der en stund. Note to self: Sjekk postkassen oftere! Pakken jeg hentet idag var fra ingen ringere enn DependDet er en gledens dag for en "hobby-negldesigner" som meg når jeg mottar de nye fargene i posten. Fargeskalaen for denne sommeren er pasteller. Noen i lyse nyanser, andre i litt mørkere. Personlig elsker jeg disse fargene. Jeg er nemlig ingen glitter/shimmer kind of girl. Problemet nå blir å velge en av disse som skal "pryde" neglene mine når vi reiser til Croatia. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Fant dere en favoritt? Kanskje flere? Fargene kan bestilles her for dere som lurer.

Ha en fortsatt fin kveld da dere! Så gleder jeg meg til å vise dere pakke nummer to imorgen. Rene julekvelden to dager på rad. Blir man noen gang for gammel for dette? Det tror jeg aldri jeg blir ihvertfall...

 

Linda♥

 • 31.05.2016, 19:34

LENGE LEVE FORFENGELIGHETEN


Sponset behandling

God kveld i finværet dere! Regner med det er mange som har kost seg idag? Tirsdag betyr fridag for meg. En fridag hvor jeg kan senke skuldrene. Når solen skinner som den har gjort idag, passer dette meg egentlig ganske greit. Det må jeg ærlig innrømme. 

Men nok prat om det fine været. Det jeg skal skrive om idag er noe jeg har sverget til en stund. Noe som jeg har blitt totalt avhengig av. Nemlig vippeextensions. Jeg er så heldig å ha et samarbeid med Sara's Nailfashion som ligger i Sarpsborg. Dette samarbeidet har vi hatt en stund nå, noe vi alle er veldig fornøyde med. Idag var det på tide med påfyll, noe jeg har gledet meg til. Vippeextensions fungerer dessverre nesten litt som en ferskvare. Altså det varer ikke lenge. Allikevel gjør det noe med meg når jeg får på disse vippene. Det gir meg en bedre selvfølelse, og det skal man ikke kimse av. Jeg er for alt som gir mennesker en bedre selvfølelse. La mennesker ha store lepper, lange vipper, smal nese eller rynkefri hud.  Så lenge man er fornøyd med seg selv, er vel det det viktigste er det ikke?

Fine ikke sant? Jeg er ihvertfall superfornøyd. To timer til er satt opp slik at jeg får holdt meg fresh til vi reiser til Croatia. Hurra! Jeg føler meg heldig. Tusen takk Sara. 

 

Linda♥

 • 08.05.2016, 21:06

VINNEREN AV DEPEND GIVEAWAYEN


I samarbeid med Depend

Da regner jeg med det sitter noen spente påmeldte og venter på resultatet av Depend giveawayen. For å finne en vinner har jeg rett og slett brukt den "gammeldagse" måten, lapptrekking, fordi jeg føler dette blir mest rettferdig. Alle fortjener en like stor sjanse.

Anyway, lappen er trukket og den heldige vinneren av Depend 7Day Summer er:

Lill Falch

HURRA! Gratulerer så mye! Du vil bli kontaktet på mail innen kort tid. Til dere som ikke vant, fortvil ikke. Det vil garantert komme flere sjanser.

 

Linda❤

 • 04.05.2016, 21:44

GIVEAWAY - DEPEND 7 DAY SUMMER


Reklame

God lillelørdag dere, og for mange god langhelg. Igår skrev jeg til dere at jeg hadde mottatt enda en ny pakke fra DependDenne gangen med 7 Day lakkene. Disse lakkene fungerer litt som en type gellack, uten at man må bruke UV-lampe. En super oppfinnelse for dere som er på jakt etter en negllakk som faktisk varer mer enn en dag, men som like fort kan fjernes med vanlig negllakkfjerner som hvilken som helst vanlig negllakk. 

Jeg var veldig spent igår på hvordan resultatet kom til å bli, da jeg aldri før hadde prøvd dette produktet. Jeg må si jeg er positivt overrasket, for etter en dag på jobb ser neglene fortsatt like fine ut, noe jeg aldri før har opplevd med "vanlige" negllakker. Ta bare en titt på bilde under. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så over til det gøyale. Igår lovet jeg dere en liten overraskelse, og som overskriften røper kjører jeg igang med en aldri så liten giveaway. Pakken den heldige vinneren mottar vil inneholde et startkitt og selvfølgelig den nyeste kolleksjonen av farger, nemlig Summer, BFF's forever. Disse fargene er rykende ferske og vil ankomme utvalgte utsalgsteder nå i mai måned. Under ser dere bilder av fargene, en fargeskala som etter min mening passer perfekt for tiden vi går i møte. 

FOR Å BLI MED I TREKNINGEN ØNSKER JEG AT DU GJØR TO ENKLE STEG:

NR. 1 - LEGG IGJEN EN KOMMENTAR MED NAVN OG E-MAIL I KOMMENTARFELTET.

NR. 2 - KLIKK DEG INN PÅ FACEBOOKSIDEN MIN OG LIK DENNE.

!VINNEREN TREKKES FØRSTKOMMENDE SØNDAG!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Easy peasy ikke sant? Så nå håper jeg så mange som mulig melder seg på, for hva har dere å tape? Ingen ting. MEN man vinner ihvertfall ikke ved å ikke melde seg på. Den saken er helt klar. Hihi! 

Ønsker dere en fin kveld videre.

 

Linda♥

 • 03.05.2016, 20:52

EN ROSA ESKE FYLT MED GODSAKER


Reklame

Her om dagen mottok jeg nok en "forundringseske" fra DependSom kanskje flere av dere har fått med dere er jeg avhengig av freshe negler. At neglene mine er velstelte har med årene blitt kjempeviktig. Det har nok noe med selvfølelsen jeg selv vil ha i hverdagen. Jeg har over lenger tid sverget til Depend's gellacker, men denne gangen har jeg fått tilsendt noe nytt, noe annet som jeg aldri før har prøvd. Navnet på dette produktet er 7 day, og består av en serie lakker som skal gi en gellack feeling uten bruk av UV-lampe. Selv om jeg aldri før har prøvd dette produktet har jeg både lest og hørt masse positivt, så jeg er utrolig spent på å prøve ut dette nå ikveld. Startkittet består av en basecoat, en topcoat og en flaske med rens. Farger må kjøpes separat.

Fargene som lå i den lille rosa esken var helt etter min smak, så jeg sliter faktisk litt med å velge denne gangen. Hvilken farge tror dere jeg ender opp med? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva syns dere? Høres gøy ut ikke sant? Så fort jeg er ferdig med å skrive her nå, skal jeg hive meg over "operasjon nye negler". Jeg kjenner det verker i fingrene allerede. Hihi! 

RESULTATET VISER JEG DERE IMORGEN, OG DA HAR JEG EN LITEN OVERRASKELSE TIL DERE. SÅ FØLG MED HER INNE!

 

Linda♥ 

 • 08.04.2016, 15:42

NAILS by ME


Reklame

For litt siden mottok jeg vårens kolleksjon av gellacker fra DependSiden jeg den siste tiden har byttet på fargene sort og nunde, tenkte jeg at denne gangen var det på tide å prøve ut noe helt nytt. Med skapet fult av nye og flotte farger ble valget vanskelig. Snakk om et lite luksusproblem. 

Til slutt falt valget på fargen som heter "sweet thing". Beskrivelsen av denne vil jeg si er isblå, med et snev av pastell. Jeg elsker pastellfarger og var derfor veldig spent da jeg påførte det første strøket. Siden den var ganske gjennomsiktig falt jeg til slutt på fire strøk før jeg sa meg fornøyd. Resultatet ble virkelig fresht, så jeg kommer garantert til å bli bruke denne mye fremover. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva syns dere? Fargen finner dere her.

 

Linda♥

 • 17.03.2016, 17:50

ESKEN MED DET RARE I


Reklame

Hei torsdag, og hei snart helg! Deilig å tenke på ikke sant? Denne uken har bare sust avgårde for min del. Det er nemlig Crazy Days på senteretnoe som betyr lagertømming for oss. Kjære vene sier jeg bare, så godt det er å bli kvitt "gamle" varer. Folk handler som noen galninger. Gotta love that! Ut med det "gamle" og inn med det nye. 

For ikke å snakke om inn med noe nytt. Idag mottok jeg endelig esken jeg har ventet på en stund. Esken med det rare i er fra ingen ringere enn Depend, og inneholdt de siste fargene i vårkolleksjonen av gellacker, hele vårkolleksjonen av minilakker og O2-Sorbetlakker. O2-Sorbetlakkene er vårens hete Limited Edition-kolleksjon i superfine pastellfarger. Serien kommer i fem ulike farger, og passer like godt med både en matt og klar topcoat. Jeg har ihvertfall fått nok å prøve ut fremover, noe jeg gleder meg masse til. Nailfashion er jo så gøy. Kommer forresten til å ha en liten giveaway etterhvert. Så det er bare å følge med. Hihi!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mange fine farger ikke sant? Pastell til vår og sommer er uten tvil min favoritt, så her er det nok å velge mellom. Hvilken farge/r er din favoritt?

 

Linda♥

 • 03.02.2016, 16:28

VINNEREN AV DEPEND GIVEAWAY'en ER KÅRET!


I samarbeid med Depend

God onsdag fine lesere♥

Dagen idag har gått i ett. Eller rettere sagt arbeidsdagen har gått i ett. Imorgen begynner vi nemlig med årets varetelling, og det er mye vi må forberede for at ting skal gå lettest mulig. 

MEN, nok om det! Det er sikkert noen jenter/damer som har ventet litt spente idag. Spente på hvem som ble den heldige vinneren av et Gellack startkit fra Depend + lakker i vårens farger. Jeg har ihvertfall gledet meg. Jeg har hatt en giveaway tidligere, noe som virkelig ga mersmak. Det å glede andre med en liten gave sånn i hverdagen, uten at det er noen spesiell anledning, hva er vel bedre enn det? Så fort jeg kom hjem fra jobb, skriblet jeg ned de påmeldte, fant frem bollen og trakk i spenning. Skikkelig old fashion. Hihi! 

Den heldige vinner ble altså:

LISA SLAAEN RØRVIK

Gratulerer så mye til deg Lisa♥ Kontakter deg på mail straks. Til dere andre vil jeg bare takke for at dere deltok, og bedre lykke neste gang. Det kommer nok brått flere giveaway's, så prøv igjen. Den som ikke deltar vinner ihvertfall ikke. Hihi! 

Nå står middagen for tur her. Ønsker dere alle en super dag videre. 

 

Linda♥

 

 • 31.01.2016, 19:53

DEPEND GIVEAWAY


Reklame

Som flere av dere kanskje har fått med dere, sverger jeg til Depend's Gellack når jeg skal fikse neglene mine. Dette er et produkt jeg har brukt i flere år nå, noe som sier sitt om hvor fornøyd jeg er. Det er lettvint, langtidsholdbart og ikke minst lekkert. Jeg vet ikke hvor mange kunder jeg har hjulpet på jobb som har kommentert neglene mine. Positive kommentarer er alltid hyggelig å få. 

I SAMARBEID MED DEPEND OG DERES LANSERING AV VÅRENS NYE FARGER, SKAL JEG TREKKE EN HELDIG LESER SOM VINNER ET STARTKITT OG VÅRENS NYE GELLACKFARGER. DET ENESTE DU TRENGER Å GJØRE ER Å LEGGE IGJEN EN KOMMENTAR MED NAVN OG E-MAIL ADRESSE. LETT, OG SÅ FORT GJORT!

NAILS by ME

Startkittet den heldige vinneren mottar inneholder UV-lampe, fil, manikyrpinne, basecoat, topcoat + før- og etterrens. Samtidig som den da også mottar de nyeste gellackene. Dette er en giveaway jeg har gledet meg så mye til, med tanke på at dette er et produkt jeg bruker selv og virkelig kan gå god for.

NAILS by ME 

DEN HELDIGE VINNEREN TREKKER JEG PÅ ONSDAG  DEN 3. FEBRUAR. SÅ NØL IKKE. MELD DEG PÅ NÅ!

 

Linda♥

lindahansen

Livet med en kronisk helsetilstand betyr veldig uforutsigbare dager. Her på bloggen vil jeg dele min hverdag og ikke minst mine interesser. For kontakt: hansen.linda88@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits