DETTE ER BARE SÅ SMASKENS!

Kvalitetstid i form av å prate og reflektere om dagens hendelser og gjøremål mener jeg er både sunt og ikke minst viktig. Hver dag når middagsmat skal lages tenker jeg tilbake til da jeg var ei lita jente. Hvor koselig vi hadde det rundt kjøkkenbordet hver dag klokken 16.00. Både min samboer og jeg har begge vokst opp med å ha felles middag, og ble ganske tidlig enige om å føre denne “tradisjonen” videre. 

I ukedagene blir det som regel jeg som lager middag her i heimen. Det er kanskje ikke så rart siden jeg slutter tidligst på jobb. Dette syns jeg er helt okej. Jeg har faktisk alltid likt å lage mat, og liker enda mer å spise mat. Jeg er veldig glad i stort sett alt, men idag tenkte jeg å dele med dere en av mine absolutte favoritter Pulled Pork. Har dere smakt på dette før? Ja, jeg vet det ser ut som noe som ikke ligner grisen, men det er jo så smaskens. Som tilbehør lager jeg hjemmelaget coleslaw + hamburgerbrød. Hadde jeg vært en super-husmor hadde jeg også laget disse fra bunnen av, men jeg er ingen baker! Er heller ikke spesielt glad i å bake, men å spise bakst og kaker gjør jeg mer enn gjerne. Hihi! 

Denne pakken har vi kjøpt i Sverige. Vet ikke om akkurat denne varianten finnes her i Norge, men den som finnes her i landet er like god. Så lettvint som å smelle hele greia inn i ovnen i 30 min og den er ferdig. Imens lager jeg coleslaw. Dette er så lett å lage. Til og med du som ikke liker å lage mat klarer dette. Til to personer trenger du: 

– 1 halvt kålhode (lite kålhode) skjæres i strimler

– 1 raspet gulrot

–  Ca. 2 dl. ekstra lettrømme

– Ca. 1 dl. lett majones

– Saft fra en sitron

– Smak til med kvernet pepper.

Alt dette blandes sammen, så avslutter jeg med å smake til med saften fra en sitron og kvernet pepper. Settes deretter i kjøleskapet til kjøttet er klart. Enkelt sa du? JA! 

Når kjøttet er ferdig lunker jeg litt på hamburgerbrødene, så er maten klar. Et must for oss ved siden av er bbq-saus, men her er det bare fantasien som setter en stopper. 

Bon appetit! 

Nå sitter jeg her stappmett og ikke minst trett. Kommer nok til å sovne om ikke lenge. Det er standard for min del. Imorgen venter en ny og lang dag på jobb, før det er julebord på lørdag med verdens beste kolleger. Can’t wait!

Nyt resten av kvelden!

 

Linda♥

 

2 kommentarer

Siste innlegg