EN GOD INVESTERING

God morgen kjære lesere! Det er torsdag 10. desember, og julaften nærmer seg med stormskritt. Regner med det er flere som gleder seg like mye som meg, når julefreden kan senke seg, og innta både kropp og sinn. MEN før den tid er det mye på agendaen, og til lørdag er det årets julebord med jentegjengen. Iår skal også guttene våre være med, så det blir nok litt av et julebord. Hihi! Jeg gleder meg masse!

Men nå over til noe jeg har gledet meg til å poste for dere. Nemlig bilder av årets juletre. Min samboer og jeg har vippet frem og tilbake om vi skulle kjøpe nytt juletre iår. Et familiemedlem jobber i en møbelforretning, og tilbydde oss en god pris på et kjempefint kunstig tre. Allikevel så kostet det jo litt, men til slutt kom vi frem til at det er en god investering i lengden. En edelgran idag koster jo brått 1000,- (noe jeg btw. syns er en helt hinsides pris), så på et par år har jo dette treet spart oss for en ekstra utgift i denne tiden hvor pengene flyr så alt for fort avgårde. 

Ble det ikke fint? Jeg er superfornøyd! Det beste med dette treet er at Led-lysene er festet på greinene. Tre klikk for å bygge det hele sammen, plugg inn kontakten og det blir lys. Hurra! Ikke noe mer frustrasjon over innviklet julelys her i heimen. Iår valgte jeg å ha det veldig enkelt. Mye mulig jeg går til innkjøp av noen hvite sløyfebånd og en stjerne av ett slag, men jeg vet ikke. Er ganske fornøyd med det sånn det er nå. Ofte er det enkle det beste. 

Har dere pyntet juletreet? Vet mange syns det er alt for tidlig å gjøre det nå, men igjen så gjør jeg alt for å få litt ekstra julestemning. Det mangler bare litt snø. Litt snø til julaften, det er mitt store ønske iår. 

 

Linda♥

13 kommentarer

Siste innlegg