FORBEREDELSER FØR KVELDENS FESTLIGHETER

Klokken er over 14.00 allerede. Tiden flyr så alt for fort avgårde når man har fri. Til tross for at tiden går alt for fort har jeg rukket å lagd god lørdags-frokost, ryddet, funnet antrekk for kvelden og lagd brownies. Sola skinner og humøret er på topp. 

Ikveld er det duket for årets store julehappening for min del. Alle jentene samlet på ett sted, for fest og morro. Kan det bli bedre? Jeg har virkelig gledet meg masse til dette, siden vi ser hverandre alt for sjeldent i denne travle hverdagen. Iår skal også guttene våre være med, noe jeg tror blir virkelig livatt. Det er flere som ikke har møttes før, så dette blir gøy. Tenkte jeg skulle ta med kamera ikveld, siden vi ikke skal ut på byen. Så jeg lover å ta bilder til dere. Hihi!

Hva er deres planer for kvelden? Regner med det er mange som er klare for å ta på seg finstasen og rocke litt? Jeg skal prøve meg på et nytt håroppsett og sette på løsvipper. Trenger virkelig påfyll av vippe extentions nå, så da blir dette en nødløsning. Enda godt jeg har time hos vakre Sara til torsdag, så jeg blir fin føre julaften. 

 

Linda♥

8 kommentarer

Siste innlegg