JEG SENKER SKULDRENE

Ja, jeg lever! En veldig sein oppdatering idag. Jeg sovnet momentant etter en hektisk dag jobb, og våknet ganske seint. Da var jeg så sulten at mat måtte prioriteres før blogg. 

Min kjære er på julebord med gutta sine ikveld, så jeg har en skikkelig kosekveld hjemme. Stearinlys er tent over alt ,og juletreet glitrer. Når jeg lagde mat spilte julemusikken på anlegget, samtidig nøt jeg ett glass rødvin. Jeg syns det gjør noe med stemningen med ett glass vin til matlaging. Flere som kjenner seg igjen? Jeg vet mange andre syns er kjempekjedelig, det er å lage mat til meg selv. Jeg er en matelsker, og liker å lage mat til meg selv, like godt som jeg liker å lage mat til andre. Allikevel, det å kunne kokkelere selv i ro og mak er noe jeg liker aller best. Det, og selvfølgelig det beste av alt: å kunne velge akkurat det jeg vil ha. Det er aldri feil. Så idag stod meksikansk på menyen. En av mine favoritter. Biffstrimler med hjemmelaget salsa og guacemole. Nam nam! 

I skrivende stund nytes vinglass nr. to med Home alone på Tv’n. Andre gangen jeg ser den filmen denne julen. Jeg blir aldri lei. 

Imorgen venter nok en hektisk dag på jobb. Idag slo vi fjorårets tall, noe som er veldig gøy. Imorgen er det håndballfinale, så da spørs det vel om vi klarer det igjen. X fingrene for at det finnes mennesker som ikke liker håndball, og vil handle julegaver istedet. Hihi! Jeg derimot skal ærlig innrømme at jeg ble superskuffa når jeg fant ut klokkeslettet på kampen. Jeg syns nemlig håndball er veldig gøy. Ihvertfall når det er VM og EM. Får håpe jeg rekker de siste minuttene av kampen. 

Nyt denne herlige kvelden. Jeg senker skuldrene og gjør ihvertfall nettopp dette. 

 

Linda♥

11 kommentarer

Siste innlegg