– NÅR VONDE MINNER BRINGES FREM

Jeg vet ikke med dere, men klokken 21.40 igår satt jeg spikret foran TV'n. TV2 var kanalen, og Dokument2 var programmet. TV2 har nemlig laget et dokumentar som omhandler livet til crohn-syke Ingrid Anette, noe jeg selvfølgelig måtte få med meg. Jeg har faktisk ventet på dette avsnittet helt siden jeg fikk vite det skulle komme, noe som er en god stund siden.

Jeg hadde på forhånd regnet med en del tårer og det tok ikke lang tid før de kom. Det tok vel omtrent fem minutter. Ordene, tankene og igrunn alt hun deler er noe jeg selv har gått igjennom. Jeg skal ikke si at alt det vi begge har gått igjennom er likt(for det er det absolutt ikke), men likhetene er jo der, så det er nok derfor det hele ble ganske sterkt for min del.

Til tross for vonde minner som ble bragt frem i lyset igjen er jeg glad og ikke minst stolt. Glad for at jeg har fått oppleve en så sterk skildring av hvordan livet med et fucked up tarmsystem kan være(for det trengs mer kunnskap blant mennesker)og stolt over at en så flott dame fronter det hele. Hun er en stor inspirasjon, det er det ingen tvil om.

Fikk dere med dere denne dokumentaren? Hvis ikke anbefaler jeg dere virkelig å få sett den.

Linda❤

Siste innlegg