EN LITEN FORSMAK

God søndag dere! Jeg håper dere alle har hatt en fin helg så langt? Her har vi kost oss fra enden til en annen. Det er kanskje ikke så rart med tanke på det fine været vi har hatt her i Fredrikstad. Fredagen gikk bort i jobb og hyggelig babybesøk, igår trakk vi oss ut til havet med to vennepar for grilling og kubb-spill og endte til slutt opp med enda mer grilling på verandaen til et annet vennepar. En amazing helg som virkelig har gitt oss en forsmak på det vi har i vente, nemlig sommeren.

Tilbake til dagsturen vår ute ved havet. Det jeg liker så godt ved å bo i Fredrikstad, det må vel være alle de flotte stedene som ligger ved vannet. Det å trekke seg tilbake fra en hektisk hverdag er noe jeg elsker og å kunne gjøre det ved havet når sola skinner… Det finnes rett og slett ikke noe bedre etter min mening. Igår var akkurat en slik dag. Det var igrunn ikke så rart jeg smilte fra øre til øre omtrent hele dagen. Sol, hav, grilling, venner… Vel, det finnes vel nesten ikke noe bedre enn dette heller vil jeg påstå.

Dessverre ble det hele bare en liten forsmak av sommer. Idag øser regnet ned her i Fredrikstad, men det er kanskje like greit. Da kan vi være inne med god samvittighet, og ikke minst ta igjen alt det forsømte husarbeidet. Hehe…

Nyt resten av denne søndagen!

Linda❤

Siste innlegg