– NAVER FOR LIVET

Da var det hele igang. Et nytt kapittel i mitt liv jeg hadde håpet jeg aldri måtte starte på. Men sånn ble det…

Jeg skal ha all honnør for at jeg ihvertfall har prøvd. Jeg har prøvd i mange år med alle krefter jeg har hatt. Til slutt sa både kropp og sinn stopp, og når disse to sier stopp så er det stopp.

Etter en lang og tung prosess er nå AAP igangsatt. Jeg er offisielt en naver. Mest sannsynlig for livet ut, med tanke på at ung ufør er neste skritt. Jeg ser for meg en lang og tung prosess igjen når dette skal søkes om, men den tid den sorg. Først skal den nye arbeidsplanen testes ut. En 50% stilling er det jeg skal prøve meg i, så nå er det bare å krysse alt som krysses kan for at kroppen klare dette. Jeg skal ihvertfall gi alt. Pågangsmot er det heldigvis ikke mangel på. Det er kanskje ikke så rart når man elsker jobben sin.

Imorgen skal jeg på nok et "strategi-møte" med saksbehandleren min. Søknaden om å få AAP på samme grunnlag som de som er unge uføre ble avslått, noe både min saksbehandler og jeg mener er helt feil. Nok en ting å ta tak i, men det er enda godt jeg får god hjelp. Det er visst store forskjeller rundt omkring på det område. Uansett, det viktigste har jeg svart på hvitt. Og det er at jeg ikke skal testes ut i andre yrker. Bare dette er en seier i seg selv for meg, så alt annet skal jeg bare ta.

Linda❤

10 kommentarer
  1. Husk og hvile 🙂 Ingen av oss ønsker og havne i denne situasjonen, men må man så må man 🙂 Det er ikke enkelt og innse at kropp og sinn ikke ønsker og samarbeide lenger.
   Masse lykke til videre 🙂

  2. Hei Linda 😊 Trisf å lese om deg som ung er blitt syk og sansynligvis ender opp som ufør. Kjenner ikke til det nye regelverket om ung og gammel ufør hehe.. men kjenner godt til det nederlaget og ikke minst håpløshet , makteløshet og det utrolige triste ved å dette ut av felleskapet man har som arbeidstaker. Jeg ble selv 100% arbeids ufør i en alder av 50 år og etter fall som førte til brudd i rygg samt betydelige nakkeskader. Jeg har aldri felt en tåre for skaden eller de 17 operasjoner med påfølgende meen etter operasjoner men jeg innrømmer at tårene har vært mange for å miste arbeidsevnen og jobben jeg var så glad i , folkene rundt etc. Føler med deg Linda og ønsker deg masse lykke til i forestående prosess . Du virker til å ha den nødvendige men vanskelige positive innstilling til det hele. Klem 😊

  3. Arne Rygh: Ja, det har vært en utrolig tung prosess å innse, og det å måtte gi opp drømmejobben for fremtiden. Heldigvis fungerer jeg litt i jobb som er bedre enn ingen ting. Ønsker deg alt godt for fremtiden:) Og takk for omtanken:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg