– EN STOR FORANDRING

Helt siden jeg var ei lita jente har hår og frisører vært noe jeg har hatt stor interesse for. Det sier vel sitt da jeg tok saksen frem en dag min mor og far var på jobb og klippet av alle de fine korketrekkerne mine. Jeg trodde vel kanskje jeg kunne frisere meg selv, noe jeg absolutt ikke kunne. Hihi!

Jeg valgte frisørlinja andre året på V.G.S. Frisørdrømmen hadde ikke gått over, selv mange år seinere. Dessverre fikk jeg aldri noen lærlingplass, så drømmen brast til tross for at jeg fikk godkjent yrkeskompetanse. Idag er jeg glad ting ble som det ble. Alt har en mening. Det er bare ikke så lett å skjønne det der og da.

Selv om frisørdrømmen brast har ikke interessen for hår forsvunnet. Jeg elsker å være hos frisøren, og på torsdag var det klart for årets juleklipp og selvfølgelig striping. Jeg føler jeg gikk all in denne gangen. Forandringen er stor. Jeg har faktisk ikke vært så mørk siden jeg gikk på frisørlinja, som i en alder av snart 30 er maaange år siden.

Jeg har endelig begynt å vende meg til mitt nye speilbilde(for jeg må ærlig innrømme at det har tatt tid). Fra ganske lys til veldig mørk er store kontraster, så det er kanskje ikke så rart. Heldigvis har jeg fått masse positive tilbakemeldinger og det hjelper jo også. Det er det ingen tvil om. Det beste med hår er at mulighetene er endeløse, og det gror jo ut. Dere skal ikke se bort ifra at jeg blir lysere igjen når våren kommer, men før den tid skal jeg leve livet som brunette.

– Hva syns dere? Yey or ney?

10 kommentarer

Siste innlegg