– EN UBEHAGELIG OVERRASKELSE

Helt siden fredag forrige uke har jeg gått med en skikkelig dott i øret. En sånn dott som gjør at det føles ut som om hjernemassen er løs. Jeg regner med flere av dere skjønner hva jeg mener. Det er så ubehagelig, men allikevel helt ufarlig. Jeg tenkte derfor som så at dette får gå over av seg selv, noe som skulle vise seg at ikke skjedde.

Igår kveld følte jeg denne dotten var verre. Det hjalp lite å være på konsert/foredrag med masse mennesker og støy. Jeg følte meg rett og slett som en gammel huggærn dame(på godt Fredrikstadspråk). Natten kom og på mitt nattlige toalettbesøk fikk jeg meg en ubehagelig overraskelse. Jeg følte nemlig at noe rant ifra øret. En helt merkelig følelse. Papiret løy ikke. Jeg så riktig. Det var blod! Det første som slo meg var at trommehinnen hadde sprukket, men jeg hadde ikke vondt så jeg fikk det ikke til å stemme. Jeg ble faktisk litt engstelig. Det er kanskje ikke så rart.

Jeg klarte å skaffe meg en legetime idag tidlig. Heldigvis! Det å gå med engstelse i kroppen er ikke noe særlig. Å joda, det skulle vise seg at trommehinnen hadde sprukket på grunn av en ørebetennelse, og at jeg var en av de heldige som ikke opplevde smerte. Jeg trodde faktisk ikke det var mulig at dette var smertefritt? Visste dere at det gikk an? Jeg har ihvertfall alltid hørt det stikk imotsatte. At smerten er rett og slett grusom. Men så er det nå sånn da, at når det kommer til min helse og kropp så er det ingen ting som overrasker meg. Uansett, jeg får tenke at jeg hadde hell i "uhellet" og at dette er noe som leger seg selv til slutt. Det tar bare litt tid. Ca. 14 dager for å være eksakt….

Siste innlegg