– ÅRETS ADVENTSKALENDER

Samarbeid-

Endelig er den tiden på året igjen! Den tiden hvor jeg kan få gitt noe tilbake til dere som trofast følger meg her inne. Jeg elsker å kunne glede andre, og idag som det er 1. Advent kunne det ikke passet bedre å starte årets adventskalender.

Eller adventskalender og adventskalender. Ifjor kjørte jeg fire vinnere. En for hver adventssøndag. Dette kunne kanskje kalles en slags adventskalender. Iår har jeg valgt å gjøre det litt annerledes, men jeg kaller det adventskalender allikevel. Jeg er så heldig å ha et godt samarbeid med Sara?s Nailfashion(som uten tvil har de beste negldesignerene), så det falt seg ganske naturlig å kjøre en liten jule-giveaway med de.

Det gleder meg å kunne si at jeg deler ut et helt nytt sett med negler til en verdi av hele 1190,-. Vinneren må dog komme seg til Sarpsborg sentrum, men skulle den heldige vinneren bo litt unna kan jeg garantere topp service og fantastiske negler. Uten tvil verdt en liten bil/buss tur.

Slik deltar du:

Følg Sara?s Nailfashion på Instagram, og min Instagram. Dere må også selvfølgelig legge igjen navn og e-mail i kommentarfeltet mitt. Hihi! Enklere enn det kan det vel ikke gjøres? Jeg trekker den heldige vinneren på julaften(altså 24. Desember) som vil få tilsendt et gavekort i posten så fort det lar seg gjøre etter litt jule-stengt.

Nå bare gleder jeg meg til julaften og det å kunne få gi noen en ekstra julegave. Lykke til alle sammen!

Siste innlegg