INSPO – ENKEL OG FLOTT JULEBORDDEKORASJON

Om lørdagen var det duket for en av årets store begivenheter for min del. Jeg gleder meg alltid like mye til denne dagen nesten før den er over året tidligere. Jeg snakker selvfølgelig om årets julebord med mine vakre venninner. I en ellers hektisk hverdag, hvor mange har begynt stifte familie, mens andre bor langt avgårde, er det så godt å få en kveld sammen i førjulstiden som bare er vår. Det er uten tvil veldig viktig etter min mening.

De siste årene har jeg tatt på meg ansvaret og arrangert julebordet her hjemme. Jeg elsker å stille istand, og når maten blir levert på døren, får jeg alltid mer enn nok tid til andre ting. Som for eksempel dette med borddekorasjon. Lukten av granbar er noe jeg forbinder med jul, og så er det jo så dekorativt, så selvfølgelig blir dette utganspunktet i dekorasjonen. Med litt livlig fantasi kan man igrunn bruke det man selv ønsker tenker jeg. Iår valgte jeg det veldig enkelt. Grønt, hvitt, brunt, kongler og roser. Ganske organisk kan man si, men det beste av alt klassisk og flott.

Jentene syns det var så flott da de kom. Faktisk må jeg innrømme jeg var ganske så fornøyd selv. Granbar fåes kjøpt på Plantasjen, samme med de brune greinene. Roser kjøpte jeg på REMA 1000, som alltid er flotte. Disse har jeg puttet i små vannbeholdere som fåes i blomsterforretninger. Konglene plukket jeg ute ifjor. Hvorfor bruke penger på dette når de ligger gratis på bakken å venter. Skulle du finne på å gjøre dette i nærmeste fremtid, pass på å legge de tørt et par dager så de får sprunget ut skikkelig. Da er de finest.

Jeg håper jeg kanskje fikk gitt dere noen nye tips og inspirasjon til dette med borddekorasjon. Og ikke glem at less is more. Keep it simple. Hvem vil vel sitte med krims krams oppe i fanget når de spiser. Hihi!

12 kommentarer

Siste innlegg