HVOR BLE TIDEN AV?

Datoer lyver aldri, og det skremmer meg nesten litt at idag står det 03.01.18 i kalenderen. Hvor ble de siste 365 dagene av? Det sies at jo eldre en blir jo fortere går både dager, uker og måneder, noe jeg det siste året har kjent veldig på.

2017 bydde på mye. NAV, jobb og helse tok opp mye av min tid. Heldigvis med mindre jobb klarte helsen alle disse utfordringene som ble kastet dens vei. Mindre jobb førte også til at jeg fikk med meg alt jeg ønsket å få med meg. Bursdager, brylluper, ferier og konserter. Jeg klarte utrolig nok å finne en balanse for meg selv og min helse oppe i det hele, noe jeg faktisk er ganske stolt over. Brått så befant jeg meg i en pynte-nyttårsbord-situasjon. Et nytt år var på vei. Hvor ble tiden av? Jo, i en haug med oppturer, nedturer, utfordringer og mestring.

Idag står det som sagt 03.01.18 i kalenderen. Det skremmer meg litt, men samtidig er jeg klar for et nytt år. Nye opp- og nedturer, utfordringer og mestring. Minner skal lages og lagres for resten av livet. For det er sånn livet går….

MED ØNSKER OM ET GODT NYTT ÅR FOR DERE ALLE.2018; BRING IT ON!

Siste innlegg