2017 – DE BESTE MINNENE

Igår skrev jeg kanskje litt tankefullt og grovt om hvordan året 2017 har vært. Idag tenkte jeg å fokusere på det positive. Det er trods alt de positive tingene her i livet som som gjør at man kommer seg igjennom perioder hvor ting kan virke ganske mørkt. Dette kan være alt fra små opplevelser til de litt større, men de er begge så viktige og absolutt nødvendige.

Siden fokuset idag ligger på det positive, tenkte jeg å dele med dere en aldri så liten bilde-års-kavalkade av de opplevelsene som betydde mye for meg i 2017. Dette har jeg aldri gjort før her på bloggen, så jeg tenkte det kunne være litt artig. Jeg starter selvfølgelig med Januar og avslutter med Juni. Resten kommer seinere. Hihi!

– Januar 2017 –

De første bildene jeg vil dele med dere er fra Norges første Winter Classic. For ei hockey glad jente var det stor stas at min hjemby fikk være den første byen i landet som noen gang har arrangert noe slikt. Kampen var dessverre forferdelig dårlig, men alt i alt en fantastisk opplevelse jeg ikke ville vært for uten. Bursdagshelgen jeg hadde i Oslo lever jeg på fortsatt. En hel helg med gode venninner var akkurat det jeg trengte i en litt tung periode.

– Februar 2017 –

Denne måneden er for mange veldig trist og grå, men ikke for meg. Dette er min måned, nemlig den måneden på året hvor jeg kom til verden. Det betyr bursdagsfest. Jeg elsker å ordne istand og invitere venner. En ekstra god unnskyldning er det jo når man har bursdag for å gjøre nettopp dette.

– Mars 2017 –

Mars var en ganske rolig måned. Den største oppturen var uten tvil da jeg fikk ønske velkommen til nok en LV-veske i samlingen min. Denne gangen en rød vintage skatt som jeg hadde siklet på veeeeldig lenge. Jeg tror jeg har en ting for røde vesker??

– April 2017 –

Denne måneden var ganske tung, derfor var det ekstra godt når påsken kom å rømme til hytta for litt hygge med familien. Hver påske arrangerer mamma og pappa grill på verandaen for familie og venner. At vi var 30 personer på plass den dagen er jeg nesten sikker på. Utrolig hyggelig var det.

– Mai 2017 –

Her ble ting hektisk igjen. Veldig hektisk, men sååå gøy! Jeg klarte å få med meg to utdrikningslag, et bryllup og 17. Mai feiring. Fantastiske minner jeg er så glad jeg har fått oppleve, og ikke minst så glad for at helsen min tillot det og bestod i etterkant.

– Juni 2017 –

Nok en hektisk måned stod for dør. Et flott bryllup, en gøyal festival(Idyll Festivalen) og en fantastisk sommerdag hvor vi lånte leiligheten til moren av ei venninne. Den sommerdagen var uten tvil en av de beste dagene hele sommeren for min del. Ingen plager i hverken mage eller rygg er sjeldent, så jeg takket og bukket, og NØT.

To be continued….

Siste innlegg