2017 – DE BESTE MINNENE II

De beste minnene fra 2017 frem til juni tilhører nå historiebøkene. Snart vil de resterende seks månedene gjøre det samme. Jeg fortsetter der jeg slapp sist, og måneden er da selvfølgelig Juli.

– Juli 2017 –

Dette var en måned jeg følte ikke kunne komme fort nok. Sommerferie stod for dør, og vi skulle ut å reise. Destinasjon – Miami Beach. Etter en lang flytur kunne vi endelig sette føttene på utenlandsk jord. Utforskningen av et nytt sted kunne begynne. Det var varmt og klamt, men for sted! Jeg er uendelig glad for at jeg har fått oppleve noe så stort som dette.

– August 2017 –

Tenk at vi klarte å få til en jentetur ned på hytten til mor og far i Sverige. Siden vi nå har trådd inn i de mer voksne rekker, er det ikke alltid like lett å få det til å klaffe, men det gjorde vi altså til slutt. Denne turen er uten tvil det beste minnet fra August.

– September 2017 –

September var en rolig måned, noe som egentlig passet meg veldig greit. Som jeg har nevnt tidligere er det ikke alltid de store hendelsene som bør bety mest, men også de små. Som for eksempel da vi begynte pakke opp flotte høstnyheter på jobb. Jeg fikk meg en ny favoritt genser og var strålende fornøyd med det.

– Oktober 2017 –

Dette var en fin måned. Høstens farger strålte seg ofte i solen, og jeg kan faktisk ikke huske sist jeg har vært i så godt humør når været har blitt kaldere og man vet at vinteren lurer rundt neste sving. Jeg fikk opplevd bursdagen til en venninne i Oslo. Dessverre tok jeg bilde- og bloggfri(noe jeg angrer på nå) Jeg fikk være med på NSI Nail Awards hvor jeg fikk ha med meg en venninne og sist men ikke minst så lekte min kjære og jeg + et vennepar turister for en dag i Fredrikstad sin egen old town, nemlig Gamlebyen.

– November 2017 –

Førjulstiden for min del(og sikkert mange andre) starter allerede i November. Juleforberedelser og julebord med jobben er to av høydepunktene denne måneden. Men det største av de alle var da jeg valgte å stripe håret mørkt. En total forandring, noe jeg trengte.

– Desember 2017 –

Her sitter jeg igjen med masse gode minner, så jeg har bare måtte velge ut noen. Julebord med jentene er et av årets største høydepunkt, julaften med familien og selvfølgelig nyttårsaften som min kjære og jeg arrangerer her hjemme.

Og vips, så var var året 2017 over. Det nye året har så vidt begynt. Jeg gleder meg til å dele nye opplevelser, erfaringer, og opp- og nedturer med dere.

To be continued….

Siste innlegg