DET HAR SKJEDD SÅ MYE SIDEN SIST…

– Nytt år, blanke ark sies det. Mulighetene er endeløse, og det man ikke fikk gjort i året som gikk har man på ny fått en sjans til å gjøre –

For min del sa det bare stopp. Stopp i hode og stopp til alt som hang sammen med blogg og blogging. Jeg hadde store planer om å ta dere med på alt som har skjedd fra nyttår og frem til nå(for det har vært en del), men den gang ei. Når kropp og sinn har mer nok med å fungere i hverdagen – jobb, samboer, familie, venner osv. da er det bare en ting å gjøre og det er å roe ned. Hvile i mellom slagene er noe jeg har blitt bedre på, men jeg har fortsatt en lang vei igjen å gå. Det å si nei er nemlig ikke lett. Jeg har sagt ja til alt denne gangen, noe som dessverre har gått ut over bloggen og dere som har fulgt meg.

Mange har lurt på om jeg har sluttet å blogge. Svaret har vært at jeg har måttet ta en pause som jeg nå håper er over. Jeg går inn i en veldig spennende periode både på jobb og på hjemmefronten, som jeg inderlig håper jeg klarer å få delt med dere. Dette med å dele erfaringer og tanker tror jeg bare er sunt, så jeg har ingen intensjoner om å slutte.

Jeg håper dere har hatt noen fine måneder siden sist? Tenk, nå er våren her og den skal bli magisk.

Følg meg gjerne på Instagram her.

Siste innlegg