EN ANNERLEDES SØNDAG

Jeg kan ikke huske sist jeg har våknet en søndag uten å være ganske så død i kroppen. Utallige 30-års lag, utdrikningslag+bryllup, påske og for ikke å glemme det vanlige hverdagslivet har gjort at ting har gått i ett. De tre siste helgene har vært tunge, rett og slett fordi jeg har merket at kroppen har fått litt nok. Nok av alt det sosiale(selv om det er noe jeg elsker å være). Noen ganger er det faktisk lov å si at nok er nok om dere skjønner?

Denne helgen har vi endelig hatt fri. Helt fri sammen. Vi har kunnet planlegge hva vi vil gjøre uten noe klokkeslett å forholde oss til. Idag tidlig våknet jeg for første gang siden nyttår hvor jeg følte meg bra. Jeg har sovet godt hele helga noe som virkelig var på tide nå. Misforstå meg ikke nå, for jeg er evig takknemlig for alt jeg/vi får oppleve med både venner og familie, men noen ganger trenger man å bare være alene i lag. Jeg tror dette er ekstremt viktig.

Idag er vi derimot klare for å være litt sosiale igjen. Og for de som kjenner meg godt kommer det nok veldig overraskende på at jeg har sagt ja til å tilbringe nesten halve søndagen på FOTBALLKAMP. Jeg er ingen fotball jente, så dette blir absolutt en annerledes søndag. En felles kamerat av oss har VIP-billetter på Åråsen Arena igjennom jobben, så idag skal gutta ta med jentene sine på tur. Jeg gleder meg faktisk litt da vi har nok en felles kompis som spiller på Lillestrøm og samboeren hans er å finne på tribunen. Sola skinner fra skyfri himmel, så jeg er sikker på at dette blir en veldig fin dag.

God søndag til dere som titter innom! Håper været er like fint hos dere som det er her.

12 kommentarer

Siste innlegg