– MIN STORE PASSION

Det å ha en arbeidsplass å gå til er neimen ingen selvfølge i disse dager. Dessverre… Så mange går arbeidsledig rett og slett fordi det ikke finnes nok plasser. Konkurransen har alltid vært hard for å kapre drømmejobben, idag vil jeg si det nesten er umulig. MEN ikke helt. Noen er heldige, og jeg må si jeg føler meg som en av de heldige.

Ikke bare har jeg en arbeidsplass å gå til; jeg har en arbeidsplass som vet alt om min helse, og allikevel gir de meg muligheten til å jobbe med min store passion – nemlig klær og mote. Jeg startet i CUBUS i 2012, hvor mitt ansvar var herreavdelingen. Etter hard jobbing i noen år kan jeg idag med stolthet kalle meg for både Visual Merchandiser og assisterende butikksjef.

Du tenker kanskje nå at jeg hadde flaks. Og ja jeg hadde kanskje litt flaks. Jeg var nok på rett sted til rett tid da jeg fikk jobben min i 2012. Men som så mange andre var beskjeden klar at de ikke trengte folk den dagen jeg leverte søknad og CV. Brått skulle det vise seg å dukke opp en åpning. En åpning jeg var så heldig å få. Det viser bare at det er mulig tenker jeg. Mulighetene er der, til tross for at det er smått med arbeidsplasser. Det gjelder bare å aldri gi opp. Uansett hva utgangspunktet ditt er. Den som gir opp har tapt heter det, og det er så mye sant i de ordene der.

    1. Veldig sant det du skriver. Jeg tenker veldig sånn at man lager sin egen flaks. Og noen ganger så må man kanskje omstilt seg og se etter andre type jobber.
      Jeg var innstilt på kless bransjen da jeg har en passion for fashion. Men nå sitter jeg og tar en IT utvikler utdanning. Fikk plutselig en sjanse i fanget i oktober i fjord, og kunne ikke si nei. Så noen ganger må man rett og slett lage sin egen flaks og kanskje si mer ja til ting. Plutselig kommer en sjanse.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg