– BRÅTT FLYTTER VI

Som jeg har nevnt tidligere er det mye som har skjedd den siste tiden og det er mye som skal skje. Heldigvis er det positive ting. Både spennende og gledelige, men også litt utfordrende.

Vi har nemlig begynt å se etter et nytt sted å bo. Eller, vi har igrunn tittet en stund. Samboeren min ønsker noe litt større, og har med tiden klart å få meg med på den tankegangen. Skulle vi to bli tre en gang er det ett soverom og et bad for lite her vi bor nå. Dessverre. For jeg elsker leiligheten vår, så det hele kommer til å føles litt bittersweet. Samtidig føles det riktig. Det viktigste er jo at vi er sammen.

Imorgen skal vi i møte med en eiendomsmegler angående noen nye leiligheter som skal settes opp ganske nære Fredrikstad sentrum, så dere kan tro vi er spente. Hvis alle brikkene faller på plass blir det brått kanskje ny bopel på oss. Og det vil bety flytting mellom jul og påske en gang.

Herregud! Det føles så rart. Jeg vet ikke hva det er, men dette med å kjøpe leilighet er så stort. Jeg kjenner på den samme følelsen nå som jeg gjorde da vi kjøpte for snart seks år siden. Det er spennende, rart, gøy og en smule skremmende på en gang, men det er vel kanskje sånn det skal være??

Uansett, jeg er klar for neste steg. Vi er klare for neste steg. Morgendagen blir utrolig spennende.

6 kommentarer

Siste innlegg