– I TENKEBOKSEN

Det er mange som har lurt de siste dagene på hvor vi er i prosessen med tanke på leiligheten vi har tittet på. Hvorfor bruker vi så lang tid på å bestemme oss, er vi usikre, uenige? Saken er den at vi egentlig ikke er noen av delene. Etter to visninger av ganske store hus fant vi raskt ut at dette ikke var noe for oss. Ihvertfall ikke slik ting er akkurat nå. Vi har ventet i spenning på svar fra byggmesteren, og på fredag kom noen veldig positive nyheter, så de siste dagene har vi virkelig vært i tenkeboksen.

For saken er den at nå skal vi virkelig kjøpe en leilighet vi ser for oss å bo i en stund. Selv om vi fikk positive nyheter fra byggmesteren går det ikke bare an å kjøpe for å kjøpe, for å si bli ferdig med den prosessen. Alt må veies for og imot. Er leiligheten stor nok, tror vi at vi kommer til å trives der den skal bygges, og sist men ikke minst det store økonomiske temaet. Leiligheter(eller boliger generelt) i Fredrikstad idag har blitt latterlig dyrt, så når store investeringer som dette skal taes må man faktisk gå noen runder i tenkeboksen.

Heldigvis fikk vi en uke på oss til akkurat dette med å tenke. Fredag denne uken går fristen ut, men vi har blitt enige om å fatte en avgjørelse enten imorgen eller onsdag. Brått kanskje vi er eiere av en ny leilighet føre helgen. Det føles både spennende, gøy og litt skummelt på en og samme gang.

Siste innlegg