NESTE STOPP – DANMARK

Først må jeg bare si tusen tusen takk for alle de hyggelige gratulasjoner vi fikk igår. Det å dele leilighetskjøpet og få så mange positive reaksjoner viser at menneskeheten fortsatt klarer å glede seg på andres vegne. Det gjør meg ekstra glad. Jeg føler meg fortsatt ganske oppjaget og spent av det hele, men må nok pent smøre meg med tålmodighet for dette kommer til å ta tid. Heldigvis trives vi godt her vi bor nå, så at tid, det har vi.

For å lette litt på trykket og kanskje tenke på noe helt annet fyker vi avgårde til Danmark for helgen. Dette er en tur som har vært planlagt lenge, og kunne ikke kommet på er bedre tidspunkt. Hvor i Danmark? Jo, vi skal selvfølgelig til Herning for å ta del i HOCKEY VM. Hockey-glade mennesker som vi er. Mor, far og svigerfar blir også med. En skikkelig familiehelg med hockey, hotell, god mat og drikke kan ikke bli annet en topp.

Jeg har lest at Norge mangler en del spillere dette VM’et, og at Zucca er borte gjør det kanskje ikke til de mest spennende kampene. Allikevel skal vi heie så godt vi kan de to kampene vi skal se, og ta det hele som en hyggelig weekend tur. For det er jo nettopp det dette kommer til å bli uansett.

Pakke, trene og litt diverse står på agendaen idag, før vi durer avgårde 05.30 imorgen tidlig. Jeg får fornemmelser tilbake til da jeg var liten, hvor vi ofte tok ferge over til Danmark om sommeren. Jeg gledet meg da og gleder meg nå. Hihi!

Ha en finfin torsdag dere som titter innom!

Siste innlegg