TILBAKE TIL VIRKELIGHETEN

Da var vi vel hjemme etter en fantastisk Hockey-VM helg i Aarhus og Herning. Helgen har gått så alt for fort, men det er vel typisk det når man koser seg. Danmark ligger hakket foran oss med våren og varmere temperatur(selv om det er nydelig her hjemme nå), så vi har ikke hatt noe å klage på. Solen har skint fra skyfri himmel hver dag, og bare det gjør jo noe med hele turen.

Fredag kveld ble tilbrakt på en restaurant langs kanalen i koselige Aarhus, før hockey sto på agendaen to dager etter hverandre. Togtur til Herning tur-retur tar på(ingen komfortvogn med andre ord), så det var enda godt vi fikk oppleve en superspennende kamp på søndag. Tre poeng på to kamper er godkjent i mine øyne, så nå blir det spennende å følge med videre her hjemme i sofaen. Litt ekstra gøy blir det jo også med tanke på at man faktisk har vært der.

Imorgen er det tilbake til virkeligheten igjen. Eller bedre sagt hverdagen. Jeg merker nå at det skal bli ordentlig godt å få leet på seg. Borte bra, men hjemme best sies det, og jeg må si jeg faktisk er ganske enig i akkurat det.

Siste innlegg