EN STOR FAVORITT

Da var 17. Mai over for iår. Dagen kom like fort som den gikk syns jeg, men sånn er det med alt annet også. Dagene og tiden bare flyr avgårde. Dessverre alt for raskt etter min mening…

Her startet dagen allerede 06.30. 17. Mai er nemlig en av mine favoritt-dager. Jeg elsker å stå opp tidlig og ordne det som skal ordnes før feiringen kan starte. Allerede klokken 09.00 startet vi feiringen hos et vennepar, før ferden gikk videre til byen, barnetog, korps, familiemiddag og helt til slutt grilling sammen med fine venner. Kroppen skrek etter sofaen, og klokken 21.00 fikk den endelig viljen sin. Det er heldigvis lov å være sliten etter en slik feiring. Noe annet hadde egentlig vært ganske trist.

Bildene er som dere sikkert skjønner fra frokosten. Vi hadde en fantastisk start på dagen i lag med fine venner. Tenk å kunne være så heldig. Jeg føler meg veldig takknemlig. Idag var det derimot tilbake til hverdagen for min del. Men bare for seks timer. Litt jobb måtte til før pinsen kunne starte, og nå har jeg fri frem til onsdag. Det skal bli nydelig for en kropp som har hatt en hektisk uke både på jobb og på privaten.

Jeg håper dere hadde en fantastisk feiring igår? Så ønsker jeg dere alle en strålende pinse!

Siste innlegg