NÅ ER DET INGEN VEI TILBAKE

Eller det har vel egentlig ikke vært det på en stund. Da vi sendte vårt ja til eiendomsmegleren var det hele avgjort, men det ble allikevel mer virkelig på fredag da vi signerte kontrakten. Nå er alt signed and sealed, og leiligheten er vår. Sommerfuglene flyr fortsatt i magen. Tenk at vi i disse dager neste år skal nyte vår første sommer sammen i en splitter ny bolig.

Nå svirrer tusen tanker i hode. Valg av fliser, gulv, kjøkken og hvitevarer. Farger har vi vært enige om fra starten. Der er vi kanskje kjedelige i følge mange, men etter snart seks år med all white vegger har vi funnet ut at dette er noe vi liker, og kommer til å ville fortsette å ha. Det gjør det også så mye lettere om fristelsen skulle komme seinere for å male en vegg eller to.

Beregnet byggestart er rett rundt hjørnet. De har allerede startet på tremannsboligen, og nå som vi har kjøpt den ene halvparten av tomannsboligen skulle de også starte på denne. Jeg tror det blir mange omveier hjem fra jobb fremover, bare for å sjekke hvordan det står til med tomten og om det har skjedd noe nytt. Det hele kommer til å bli litt av en prosess for en som er generelt ganske utålmodig og ikke liker å vente, men dette blir uten tvil verdt å vente på. Så det får bare ta den tiden det må.

Jeg håper dere har hatt en fin pinse? Her har vi nytt rolige dager i solen med gode venner og god mat. På fredag feiret vi selvfølgelig litt ekstra bare oss to. Ønsker dere en fortsatt herlig fridag dere som titter innom.

Siste innlegg