ALT ER PAKKET OG KLART

Eller nei, det ville vært ‘løgn’ om jeg sa det. En liten en ihvertfall. Ting er ikke pakket og klart riktig enda, men om noen timer er det sikkert det. Klærne ligger fremme, så det som gjenstår er å få brettet det pent ned i kofferten.

Vi skal nemlig ut å reise denne helgen. Og det er ikke en hvilken som helst reise. Jeg har gledet meg ekstremt mye i flere måneder nå, og endelig så er tiden kommet. Destinasjonen er Budapest og etter omdømmet er vi in for a treat.. Sammen med ca 40 kollegaer av min kjære(og respektive) kommer dette uten tvil til å bli en opplevelse. Sist vi var på en slik reise er for noen år siden, men den ligger friskt i minnet enda. Gode minner glemmer man nemlig ikke så lett.

Timeplanen er ganske full med både middager, båttur og guidet tour, så jeg regner med vi skal få nytt litt av både det kulinariske og kulturelle. En perfekt kombinasjon.

I skrivende stund har kroppen landet på sofaen etter en hektisk morgen og ettermiddag. Nå står snart middag for tur, før pakking MÅ skje. Gardermoen står nemlig som første destinasjon 05.00 imorgen tidlig. Er det ikke rart det der at man elsker å reise, men ikke å pakke. Flere som kjenner seg igjen?

Siste innlegg