– BAK FASADEN

Det er akkurat en uke siden idag hvor jeg delte våre planer for helgen. Vi skulle reise til Budapest med jobben til min kjære, noe jeg hadde gledet meg veldig lenge til. Etter en hektisk periode så jeg frem imot ‘å legge denne tiden bak oss’ og starte sommeren på en fantastisk måte med fine mennesker på tur.

Dessverre går ikke ting alltid som planlagt når man lever med en kronisk helse, og det skulle vise seg at denne turen skulle bli en av disse gangene hvor ting absolutt ikke ble slik som jeg hadde håpet. Allerede før vi reiste fredag morgen hadde kvalmen meldt sin ankomst, noe som satt et utrolig dårlig utganspunkt for det hele. En lang dag ble til tidlig kveld, i håp om en bedre morgendag. Jeg hadde rett og fikk heldigvis en kjempefin lørdag i Budapest’s gater, båttur og flott middag, men etter det var det stopp. Søndagen var helt grusomt. Kroppen var rett og slett i ulaget. Kvalm og trøtt. Utbrent? Jeg ble liksom aldri sikker der og da, og er det fortsatt ikke. Det hjalp heller ikke at flyet så ut til å bli kansellert, men som omsider fløy allikevel og resulterte i at vi ankom hjemmet vårt klokka fire på mandag morning. Idag ligger jeg på sofaen #dag4. Kvalmen har heldigvis gitt seg, så det går fremover.

Jeg fikk ett spørsmål på søndagen av ei jente på turen om det hele var verdt det for den fine opplevelsen jeg hadde lørdag. Der og da var jeg tvilsom, men idag er jeg glad. Glad og takknemlig for det fine jeg faktisk fikk oppleve. Jeg tror det er sånn man må tenke når man lever med en helse som meg.

Etter bildene å dømme ser det hele ut som en perfekt weekend, men det er mye som kan skjule seg bak fasaden og et bilde. Glem aldri det…

Siste innlegg