– GANSKE FRUSTRERENDE

Er det noe jeg aldri blir klok på så er det den kroniske helsetilstanden min. Den svinger fra dag til dag, og som jeg har fortalt tidligere så er ingen like. Jeg kjenner raskt om kroppen er i ulaget, men selv om den er i ulaget betyr det ikke nødvendigvis at noe er galt. Jeg kan jo bli vanlig syk som alle andre…

Når diverse symptomer som lukt, kvalme og trøtthet melder sin ankomst har jeg lett for å tenke at nå er det en betennelse i systemet. Dette er en slags defekt tankegang man utvikler etter mange år med sykdom vil jeg påstå. Et spørsmål jeg fortsatt stiller meg selv er hvordan alle blodprøver kan være fine? De er stort sett alltid fine, selv når en betennelse er påvist. Hvorfor har det seg slik? Etter forrige ukes nedtur hvor jeg hadde alle symptomene nevnt over, dro jeg til fastlegen for å sjekke blodet. Og som jeg nesten allerede visste; de var fine. Eller til tross for mangel på D-vitamin(som jeg alltid har) var de fine. Det hele er faktisk ganske frustrerende. Jeg skulle ønske blodprøver ga klare svar med en gang- hver gang, men den gang ei.

Som dere ser på bildene er heldigvis smilet på plass igjen, og jeg føler meg ganske så okej i disse dager. Om jeg denne gangen har sluppet unna en mulig betennelse eller om jeg bare hadde litt rusk i kroppen som en hvilken som helst annet frisk person vet jeg fortsatt ikke. Men det er nå sånn da; det er ikke alt man skal få svar på her i livet.

Siste innlegg