-EN STOR BEGIVENHET

Er det noe min mor har lært meg, så er det at bursdager skal feires. Jeg husker godt feiringene fra da jeg var yngre hvor det aldri manglet noe. Pølser, brus, boller, kaker og leker. Da jeg ble eldre fortsatte denne ‘tradisjonen’, og i voksen alder har jeg automatisk ført dette videre. Jeg forstår liksom ikke helt de som ikke vil feire sin fødselsdag. Det er jo en stor dag! Men selvfølgelig, det får jo være opp til hver enkelt.

Iår har vi flere store begivenheter i vår familie. Denne gangen var jubilanten min mor. Forrige helg var vi på Marstrand for å feire min hennes 60-års dag, og igår stod damelaget hennes for tur. 22 flotte damer var samlet til bords for god mat og drikke. Jeg lyver ikke når jeg sier at det ikke var spart på noe som helst. Alt var absolutt helt perfekt. Ikke overraskende heller med tanke på at min mor er en liten perfeksjonist når det kommer til å arrangere festligheter.

Tenk at denne flotte damen har blitt 60-år. Uten tvil en stor begivenhet som trengte to feiringer. Hihi! Idag ligger kroppen i sofaen, for to store feiringer to helger tar på. Men det er det verdt.

Jeg håper dere har hatt en fin helg? Har dere gjort noe gøy?

2 kommentarer

Siste innlegg